|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 20:55:50 GMT 2
Хиля се с глас, с внимание към детайла на Гергана й отрязаха дебела "порезаница" (така наричаха филия хляб на село) й сервитьора се отправи към друга маса.
|
|
|
Post by olivee on Jan 18, 2023 21:04:09 GMT 2
Аз съм изпуснала, Елица Снахица Светица за загубата на дете ли цяла книга ще пише? Надявам се да е грешка в превода това, защото то аборта беше едва вчера..
По-чувствителните могат да си пуснат някое интервю на Камелия - жената има 7 или повече аборта. Може да видите и чуете колко мъдро и осъзнато приема факта, че при нея просто явно няма да се получи. И че има и други начини по които да изяви майчинското си чувство. Но там със сигурност влияе роля и факта, че има стабилна кариера и основа на която да стъпи, за да не падне.
Родителството трябва да е планирано, но не самоцел, защото човешкото тяло не е инстаграм страница: да си добавяш неща и хора, така че фийда да ти изглежда стилен и изпипан до последния детайл.
|
|
|
Post by plam on Jan 18, 2023 21:18:36 GMT 2
На същото мнение съм за тия хлапетии Дари Овчаова и Ясмин. Такива малки келешчета да ми казват колко важно било да влезем във форма след раждане,абе моме..аз ли съм откачила или представите за бременна жена и след това здраво бебче са други? Не е ли важно да си родиш здраво и благополучно а не да ми мислиш за влизане във форма? Толковя ме агресират такива...да не казвам,че нали бременни не се обиждали,но тия сами си го просят. И какво стана нали Ясминката нямаше да приема ПР пратки за бебето? Ежи се на сторита а сега друго стана.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 21:45:53 GMT 2
Аз съм изпуснала, Елица Снахица Светица за загубата на дете ли цяла книга ще пише? Надявам се да е грешка в превода това, защото то аборта беше едва вчера..
По-чувствителните могат да си пуснат някое интервю на Камелия - жената има 7 или повече аборта. Може да видите и чуете колко мъдро и осъзнато приема факта, че при нея просто явно няма да се получи. И че има и други начини по които да изяви майчинското си чувство. Но там със сигурност влияе роля и факта, че има стабилна кариера и основа на която да стъпи, за да не падне.
Родителството трябва да е планирано, но не самоцел, защото човешкото тяло не е инстаграм страница: да си добавяш неща и хора, така че фийда да ти изглежда стилен и изпипан до последния детайл.
Написала е 2 страници разказ за двата аборта. Съфорумка бе качила скрийншоти на различните параграфи, можеш да прочетеш. Прочетох го, изобщо не изглежда да пише книга. Предполагам терапевтично го е направила, не всички си продават личните истории и драми за пари.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 18, 2023 22:01:04 GMT 2
Хиля се с глас, с внимание към детайла на Гергана й отрязаха дебела "порезаница" (така наричаха филия хляб на село) й сервитьора се отправи към друга маса. И аз много се смях - изписала нашата сума ти глупости, а от сторитата и изглеждаше като обслужване в студентски стол, дори там (в стола) по-внимателно ти подаваха филиите хляб. Гана и Гучан искрено ме забавляват - хем са първобитни, хем не са толкова пещерни като Деница и Георги. Аз самата бих била склонна да се абонирам и за двамата с повече от един профил (не че мога, Гането ме блокира, когато последвах първия Инстаграм профил на форума) и да им въртя трафик, само и само да не секва кринджа. Иначе, аз се бях отчаяла, че не ми върви с мъжете, но вече съм обнадеждена - щом Гането намери същия кукумицин като нея, значи и аз ще си намеря моя човек Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 22:01:29 GMT 2
Някой може ли да ми изпрати на лично (не искам да й въртя допълнително трафик тук) инстаграма на тая Дари Овчарова,че ми е интересно що за селско парче е. Нямам тик ток и не я знам.
Колкото до тая Ясмин тя е едно простовато буре и нищо повече.
Благодаря предварително! 😘
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 18, 2023 22:05:01 GMT 2
Не ми е въобще любимка Елица, но ако това ще ѝ помогне да го преодолее - нека го направи. Загуба е, болка е. Толкова. Как ще го преживява си е нейна работа. Бирк и на мен не ми допада и ми изглежда студен, но не им светя, за да знам цялата истина. Пожелавам на Елица да е щастлива.
|
|
|
Post by l4444 on Jan 18, 2023 22:14:56 GMT 2
Хахах, пишем, че няма да отидат да ядат в нормален ресторант (например стекове, написа една съфорумка), защото са скъсани и, ето, на - нашите любимци отишли да вечерят в steakhouse. Miss “не ме интересува какво говорите за мен, злобни комплексарки - haters gonna hate - you do you”. 😀😀 Много безсмислен разход, муци, със стекове и скариди пак си смешна, ама 100 евро назад.
И Букурещ все пак е 2 млн. град, Радисън не е НА центъра, защото центърът не е мегданът в Сапарева баня, а е В центъра.
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 18, 2023 22:34:57 GMT 2
Гучи и Гучан трябва да взимат пример от Деница и Гошко и да започнат травъл видеа. Бих плащала да ги гледам. Ако отидат на почивка заедно ще е кринджа,за който живея.🥰
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 22:39:45 GMT 2
Мен само ме дразни как един път не се стиковаха кой кога ще прави стори, за да може другия лумпен да си прибере ръцете и телефона и да стои мирно за чуждото стори. А не да се лута като муха без глава и да снима “контент” за умрелия си профил.
В ресторанта снимат едновременно и вместо да се фокусираме върху чиниите, които уж трябва да са акцент, само се набива на очи как колегата на отсрещния стол се поти над айфона си.
А вие подозирате ли, че Гана е издействала безплатна вечеря, защото е инфуенсъхг? И само се прави на ощипана, че Гучо я е завел.
А в последния рийл на Гучи се вижда, че Гучо се е обзавел със широк дамски панталон 🤣 ще припадна
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 18, 2023 22:50:10 GMT 2
Бачорски подарил на Атанаска по случай именния ден 501 рози. Докато днес има рожден ден и бившата му жена и майка на дъщеря му. Аз по скоро симпатизирам на Емилия, докато Атанаска ми простее, а и чисто визуално не ми допада. Също не съм фен на вечните им пътувания 300 от 365 дни в годината, с оглед на това, че са с малко дете.. ама какво ли разбирам аз..
Валя и Моро са голям криндж, пардон Гана и Ганьо.. също ми се стори, че синьото палто на Гучан е дамско. Представям си на живо как изглежда с това дълго палто при височина 1.60 🤷♀️ Тия двамата са необходимо зло😄
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 18, 2023 23:06:54 GMT 2
Тъп въпрос - знаете ли как се качват в ИГ клипове с високо съдържание? Телефонът ми прави хубави видеа, но качеството винаги се загубва при качване и в ИГ и във ФБ. При Виктория и Ая например видеата са с много хубаво качество. Дали зависи от това дали профилът е личен или професионален? Избрала съм опцията Upload at highest quality.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 18, 2023 23:11:48 GMT 2
Тъп въпрос - знаете ли как се качват в ИГ клипове с високо съдържание? Телефонът ми прави хубави видеа, но качеството винаги се загубва при качване и в ИГ и във ФБ. При Виктория и Ая например видеата са с много хубаво качество. Дали зависи от това дали профилът е личен или професионален? Избрала съм опцията Upload at highest quality. Тя Виктория ги разбира тези неща - сигурно го пише в курса й. Нали някок тук го беше карал - да сподели. Ако ли не й пиши на лично и да видим
|
|
|
Post by l4444 on Jan 18, 2023 23:12:01 GMT 2
Бачорски подарил на Атанаска по случай именния ден 501 рози. Докато днес има рожден ден и бившата му жена и майка на дъщеря му. Не че им симпатизирам, но, според мен, е нормално да подариш цветя на настоящата си жена, с която, доколкото знам, също има дете (но и да нямаше, пак), отколкото на бившата. 🤷♀️ Ако съм на мястото на новата му жена и подаряваше цветя на бившата, бих направила страшна драма.. 😀 Може би аз съм сбъркана, не знам. 😇
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 1:10:18 GMT 2
За качество при качване минах на iOS заради това. Не се губи, иначе и аз съм избрала там най-високо качество настройки, но при старите ми андроиди с иначе страхотни камери при качване ставаше като комикс в сравнение. Доколкото разбрах от някакви форуми, андроид използват видео камерата все едно, а iOS е по друг начин оптимизирано за качване Също специално при мен като снимам с добро осветление и задната камера излиза доста добре. Като минах на iOS и първите дни доста хора ме питаха какви настройки имам да се качват добро качество
Даже скоро една колежка и търсих в интернет има ли други настройки за това, но не
Джой качва видеа с дълги нокти и бебче. Аз също нося дълги остри нокти, но ако имах бебче, нямаше докато е малко (даже Ники минаж си махна ноктите), а и като съм на гости на приятелка с детенце, си нося спирт да си ги дезинфекцирам-да не изцапам с нещо. Малко странно ми стана
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 19, 2023 2:27:36 GMT 2
Не зная, дали историята на Елица може да се нарече поучителна за някого, че да се спасява поне едно бебе, базирайки се на нея. Не съм чела в ИГ какво е писала, защото снимките ми дойдоха доста вповече, но от поста й във ФБ, за който споменах по- горе, е писала, че шансът да се случи нещо подобно в седмицата, в която е била, е 1%, както и че се е случило час до серклажа; а в коментарите под него- че преди това бебето е имало сърдечен ритъм и е било "100% файн"- по спомен цитирам. Как подобна история би могла да спаси нечие бебче, за мен лично е загадка. Но ако действително може да помогне някому да запази живота, който носи в себе си- би било наистина чудесно.
ПП. Сега се сещам за измамното съдържание, което инфлутата бълват на килограм- Елица не беше ли пускала преди Коледа сторита от фитнес, как отново се върнала след дълга пауза и... снимка на плоско коремче? Или я бъркам с някоя друга?
Най-малкото може да насочи вниманието към бъдещите майки да карат докторите да им проверяват шийката. Спасява животи това.
|
|
|
Post by foxie on Jan 19, 2023 6:55:16 GMT 2
Не зная, дали историята на Елица може да се нарече поучителна за някого, че да се спасява поне едно бебе, базирайки се на нея. Не съм чела в ИГ какво е писала, защото снимките ми дойдоха доста вповече, но от поста й във ФБ, за който споменах по- горе, е писала, че шансът да се случи нещо подобно в седмицата, в която е била, е 1%, както и че се е случило час до серклажа; а в коментарите под него- че преди това бебето е имало сърдечен ритъм и е било "100% файн"- по спомен цитирам. Как подобна история би могла да спаси нечие бебче, за мен лично е загадка. Но ако действително може да помогне някому да запази живота, който носи в себе си- би било наистина чудесно.
ПП. Сега се сещам за измамното съдържание, което инфлутата бълват на килограм- Елица не беше ли пускала преди Коледа сторита от фитнес, как отново се върнала след дълга пауза и... снимка на плоско коремче? Или я бъркам с някоя друга?
Най-малкото може да насочи вниманието към бъдещите майки да карат докторите да им проверяват шийката. Спасява животи това. Точно. А и според мен причините за този 1% загуби в тази седмица са няколко и не са конкретно заради скъсена шийка, а реално жените с тази физиологична особеност са повече. Добре е да се споделят такива неща и да са ти обеца на ухото.
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 19, 2023 7:05:27 GMT 2
Значи, хора, като човек живял и работил 7г. в Румъния.. тия двамата посещават някакви заведения никому неизвестни. Дори не знам как са ги намерили 😃 друго си е все пак да ри реже някой хляба.. какво разбирам и аз 😃
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 19, 2023 7:29:33 GMT 2
За качество при качване минах на iOS заради това. Не се губи, иначе и аз съм избрала там най-високо качество настройки, но при старите ми андроиди с иначе страхотни камери при качване ставаше като комикс в сравнение. Доколкото разбрах от някакви форуми, андроид използват видео камерата все едно, а iOS е по друг начин оптимизирано за качване Също специално при мен като снимам с добро осветление и задната камера излиза доста добре. Като минах на iOS и първите дни доста хора ме питаха какви настройки имам да се качват добро качество Да, винаги можеш да разпознаеш човекът, който снима, дали е с Айфон или Андроид. Другият трик за добро качество, е да не снимаш с предната камера на Айфон, тя много изкривява образа, а и е с по-малко мегапиксели. Деничка например кел файда, че всяка година си купува нов айфон, като снима себе си с предната камера (която не се подобрява особено с моделите) и 40 филтъра.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 19, 2023 8:48:23 GMT 2
Леле хораа…. За първи път гледах Деница!!! Ама това момиче еее…. ами дори не мога да я опиша хаха
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 19, 2023 8:58:01 GMT 2
Деница е на някакво нейно си ниво на тъпота, което дори Гана не може да достигне 😁😁😁
Оххх, новия й аутфит. Чак Георги казал, че прилича на клошар и пита хората в анкета в стори и 66 % гласували с Да😁😁😁😁😁😁😁😁 Успяла е да освини и тия маратонки на Диор🤮
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 19, 2023 9:13:46 GMT 2
Зачетох се в описанието на някаква снимка на Атанаска Бачорска - как дълго време се срамувала от името си, защото на нейната визия, височина и поведение стояло гротескно. Ами, това е супер тъпо - сега, вярно е, че доста хора не харесват имената си и е странно да се кръщават млади хора с архаични имена, обаче да обясняваш как на твоята визия не и стояло името Атанаска, е абсурдно. И аз не харесвам много моето име, но не ми е минавало през ума да искам да ме наричат по друг начин - това е името, което родителите ми са избрали за мен, а и не името прави човекът, а обратното. Атанасия не е лошо, но предвид, че довчера си била Атанаска, е смешно.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 19, 2023 9:22:44 GMT 2
Някой гледа ли последния клип на готвачката Ани. Много е проста, ако си мисли, че с този зле съчинен сценарий и пет сълзи ще привлече купувачи на книгата и. Така я представя тази книга като чудо невиждано, много си вярва.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 19, 2023 9:27:18 GMT 2
Зачетох се в описанието на някаква снимка на Атанаска Бачорска - как дълго време се срамувала от името си, защото на нейната визия, височина и поведение стояло гротескно. Ами, това е супер тъпо - сега, вярно е, че доста хора не харесват имената си и е странно да се кръщават млади хора с архаични имена, обаче да обясняваш как на твоята визия не и стояло името Атанаска, е абсурдно. И аз не харесвам много моето име, но не ми е минавало през ума да искам да ме наричат по друг начин - това е името, което родителите ми са избрали за мен, а и не името прави човекът, а обратното. Атанасия не е лошо, но предвид, че довчера си била Атанаска, е смешно. Навремето имах една състудентка на име Деси. Или поне аз и куп други хора си мислехме, че се казва така, докато в един момент не се оказа Недялка. В последствие започна да се представя с истинското си име в соц. мрежи, но после пак мина на Деси. Едно бивше гадже пък ми беше представило новата си приятелка под името Йордана, което не бях чувала дотогава. В последствие се оказа, че момичето се казва Йорданка, но всички я знаят като Дани. Не знам дали нея я е срам от името ѝ, ама бившето ми гадже го беше поне в онзи момент. В този ред на мисли, аз пък съм на мнение, че няма нищо лошо да си смениш името в случай, че се срамуваш от него и не се идентифицираш с него. Да, от една страна е нуважително спрямо родителите ти, но пък цял живот да се червиш напред-назад от име, което дори не си си избрал сам също не е много приятно. В крайна сметка хубаво е едни родителите като седнат да мислят имена, наистина да го помислят.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 19, 2023 9:36:33 GMT 2
Гуци е смешна и адски нелепа с това "миуо, къде ще ходим сега? И какво ще пхавим там?"... Ужас, притрепервам като го видя.
За Ясмин - не знам какво ще прави, за да свали килограмите, но в лицето така е подпухнала, носа й е станал троен, това няма да изчезне 1 седмица след раждането. Не знам какво си мислят като родят. И тая Мила - "бебето ще се съобразява с мен, не аз с него"... Ще те питам след 2-3 месеца, да не говорим като навърши годинка.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 19, 2023 9:40:03 GMT 2
Някой гледа ли последния клип на готвачката Ани. Много е проста, ако си мисли, че с този зле съчинен сценарий и пет сълзи ще привлече купувачи на книгата и. Така я представя тази книга като чудо невиждано, много си вярва. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Спрях го като взе да театралничи и вика " This is my life ". Тази жена наистина доста се надценява и си е повярвала. Криндж на макс и там
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 19, 2023 9:48:00 GMT 2
Да, превъртях я вкусната Ани. На същото мнение съм - кофти опит за театър. За сметка на това гледах Пламена - организация по случай юбилей на баща и; Моника; Нели от Корея - показа новия им дом. Някой беше питал за Ваня Щерева (май Мандаринка). Харесаха ми епизодите за родителите и. С Мила не ми допадна, но пък покрай нея видях, че Андреа Банда Банда участва в неин клип на песен. Сега виждам, че има качен с племенницата и Галена преди 10-на дена, та ще му хвърля едно око. За Пеева-та: беше даден друг инстаграм акаунт, по-приличния. Там, където се вихри и е горда, че сама себе си е превърнала в еротичен модел, е: misslexi0 П.П. Моето име е Вера и много си го харесвам; мисля, че е изчезващо. Само за на Йоана Буковска дъщерята се сещам, че е с това име. През ученическите години са се майтапели като измислят разни рими вкл и Верка пиперка. Също така са се чудили защо не съм Вяра или Вероника.
|
|
|
Post by monster on Jan 19, 2023 9:48:26 GMT 2
Аз не знам Ясмин за какво тяло и фигура говори, като тя и преди това нямаше кой знае какво тяло. Онзи ден се хвалеше в стори, колко и пораснали гърдите вече. Не знам какво мислят, че ще родят и хоп след една седмица плочки. Пълни глупости, прекалено много гледат тик ток. Интересно ще е какво ще стане след, като родят и Яснин и Дари Овчарова. Дарито беше казала, че много се наоряга, като я питат нещо за бебето и след, като роди ще продължи по старому да качва нейните песни и да е бад би**.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 19, 2023 10:02:12 GMT 2
“Този пък” да кажеш за дълго чаканото си бебе си е “много мило”, било то и на шега. Иначе за Джойче фермани мили описания. 🙄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 19, 2023 10:04:01 GMT 2
Ясмин ми е като тумба и супер противна, не защото e бременна, а защото се облича адски неподходящо и си подчертават всички недостатъци. Беше се опънала в едно трико гащеризон, ами това е толкова грозно. И тя активно рекламира онази с тренировките, която рекламираше и Виктория. instagram.com/tony_intense?igshid=YmMyMTA2M2Y=И тази е ужасна, с това мъжко тяло, а да не говорим, че не може да казва Р и мйека като Гучи, има и криви зъбаци, е не толкова като нашата форумна икона, но все пак. А Абе…
|
|