|
Post by emmilie on Jan 19, 2023 10:05:43 GMT 2
“Този пък” да кажеш за дълго чаканото си бебе си е “много мило”, било то и на шега. Иначе за Джойче фермани мили описания. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk И аз бях в ступор, като го прочетох.
|
|
|
Post by fif on Jan 19, 2023 10:17:40 GMT 2
Ох, извинявам се за двойния пост, май не ств коментирали новия проект на Виктория - серия плажно облекло, естествено с цените на марково такова. Като десени не са лоши, ама аз не бих си купила. Вчера беше събрала на рисуване и вино инфлуенсърки, включително и марийка бдж, а Анастасия не била, защото нямало кой да гледа бебето. sevibysevdalina.com/bg/product-category/sevi-x-victoria-kapitonova/?fbclid=PAAaaptHkloT9n_mn8bfTqZdquV6SJSvFXziED6CbpzZXgmd2kim9L7K7kC0kСега даваха Джулиана Гани в на кафе, много грозно, натъртват колко малко е качила и как се възстановявала прекрасно, защото е качила малко, аман, насърчават и другите жени да качват малко.
|
|
|
Post by monster on Jan 19, 2023 10:23:58 GMT 2
На Капитонова колекцията - тропически ли се казва?
|
|
|
Post by paws on Jan 19, 2023 10:28:48 GMT 2
Не е лоша тази колекция на Капитонова, ама такива цени...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 10:35:03 GMT 2
Сутринта прехвърляйки каналите видях Джулиана Гани в пряко включване от болницата. Гала я попита сама ли си е правила грима преди раждането и тя потвърди, че не. Първо, изглежда за тях това беше информация от първостепенно значение и второ, защо постоянно налагат стигмата жената да не качва през бременността и да е слаба вейка след раждането? Трябва да приемем, че не всички сме вейки и намираме за нормално да се гладува, но изглежда празноглавата Гани ни е показана като веща в това отношение, та чак и за пример се даваше.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 19, 2023 10:42:29 GMT 2
Навремето имах една състудентка на име Деси. Или поне аз и куп други хора си мислехме, че се казва така, докато в един момент не се оказа Недялка. В последствие започна да се представя с истинското си име в соц. мрежи, но после пак мина на Деси. Едно бивше гадже пък ми беше представило новата си приятелка под името Йордана, което не бях чувала дотогава. В последствие се оказа, че момичето се казва Йорданка, но всички я знаят като Дани. Не знам дали нея я е срам от името ѝ, ама бившето ми гадже го беше поне в онзи момент. В този ред на мисли, аз пък съм на мнение, че няма нищо лошо да си смениш името в случай, че се срамуваш от него и не се идентифицираш с него. Да, от една страна е нуважително спрямо родителите ти, но пък цял живот да се червиш напред-назад от име, което дори не си си избрал сам също не е много приятно. В крайна сметка хубаво е едни родителите като седнат да мислят имена, наистина да го помислят. Ами, то няма принципно лошо да си смениш името, но да пишеш глупости как не ти отивало на визията и поведението, е смешно. Все едно всички други жени, които се казват Атанаска са гърбави, с брадавици и плюят, докато говорят, а смолянската принцеса не е такава.
|
|
|
Post by milamila on Jan 19, 2023 10:49:35 GMT 2
На същото мнение съм за тия хлапетии Дари Овчаова и Ясмин. Такива малки келешчета да ми казват колко важно било да влезем във форма след раждане,абе моме..аз ли съм откачила или представите за бременна жена и след това здраво бебче са други? Не е ли важно да си родиш здраво и благополучно а не да ми мислиш за влизане във форма? Толковя ме агресират такива...да не казвам,че нали бременни не се обиждали,но тия сами си го просят. И какво стана нали Ясминката нямаше да приема ПР пратки за бебето? Ежи се на сторита а сега друго стана. Тая кифла Ясмин постнала как ще започва някакъв интензивен курс за връщане на фигурата след раждане… още не е родила и вече в акъла ѝ е предишната “изваяна” фигура. И качила как тая дето води курса само ЕДИН месец след това е вече с плочки… айде моля. Каква е тая мания вместо да си обърнат внимание на “МНОГО ЖЕЛАНИТЕ” бебета те се чудят как да се на*урвят веднага. Не ми е нормално това поведение и за мен това не са жени, които наистина искат да имат дете. Естествено, че е хубаво да се погрижим за нас си след като родим, но не е нужно такова вманиачаване сакън да не секнат личните съобщения от дърти ч*киджии. Извинете, че съм груба ама е просто толкова тъпо. Най-малкото даже не е сигурно дали ще успее да си върне тая фигура изобщо. След раждането хормоните са толкова разбъркани, че може да отнеме години. Айде първо да роди после да се мята като побъркана. А пък оная слеянка от тикток Дани Овчарова на такъв парцал прилича, че просто не знам. Последните ѝ видеа са само как вече ѝ е едва ли не писнало от тая бременност и как си иска тялото. Много ми идва да я питам що тогава го е направила това бебе ама не искам да ми спира кринджа. Тя се мисли за много еджи.. ама не вижда колко евтино изглежда. Извинете, че съм толкова груба ама тия просто прекаляват. Събирам две мнения на съфорумки, защото мисля, че поведението на тези двете е симптоматично и това се проявява от много гледане на "red pill" и следене на Андрю Тейтовци от Илиенци като Шишков, Импактаджиите и прочее. Жената има стойсност само в две направления - докато е красива и докато я оплождаш. Американските редпиладжии много често обясняват как дават на жена си 6 седмици да влезе във форма и не им пука за раждане, следродилна депресия и повече. Е, и тия пикли са така - забременели са не защото искат бебета, а за да вържат някого. Дори да е неосъзнато, съм убедена в това, пък нека е злобен коментара ми - жени, на които целия им контент се върти около това, че някой иска да им открадне гаджето, нямат достатъчно капацитет, че да измислят друго. И естествено, че не могат да разчитат на партньорите си, които са същите елементарни келешчета, да ги подкрепят и да ги ценят истински. Всичко е суета, чупки за инстаграм и кючеци. Евтинеят, ама не заради скапаните екстеншъни и липсата на вкус. Душевно са евтини.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 10:50:33 GMT 2
Това предаване от години доказва, че е правено от малоумници за малоумници. По-добре да пуснат допълнителен рекламен блок за кремове против гъбички, от колкото разговор с “майката на годината” ДжуГани. Долна утайка, сори нот сори.
Както казахте преди мен, явно повече ги вълнува дали е гримирана по време на секциото от колкото каквото и да било друго.
Съгласна съм с Атанаска, че не й подхожда. И аз бих си сменила името ако не го харесвах. А и това е просто име, не е дори нос, или пък пол 😁 в 2023 какви неща си сменят хората…
А за бившата на Бачорски: щом по своя воля е прекарала повече от 3 дни в неговата компания, че и бебе е създала с него - значи е също толкова проста колкото всички други негови партньорки. Пак сори нот сори
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 19, 2023 10:51:58 GMT 2
Цените на Севи са високи. Аз имам нейни тюрбани и са уау!
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 19, 2023 10:55:24 GMT 2
Гала не попита ли Джулиана кога ще изостави и това дете? 🤢🤢🤢 Прогнили хора...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 19, 2023 11:07:26 GMT 2
Ами, то няма принципно лошо да си смениш името, но да пишеш глупости как не ти отивало на визията и поведението, е смешно. Все едно всички други жени, които се казват Атанаска са гърбави, с брадавици и плюят, докато говорят, а смолянската принцеса не е такава. Раче, съгласна съм. Просташко и елементарно звучи по този начин казано. Аз не мисля, че Атанаска е лошо момиче, дори напротив. Но определено се е взела доста насериозно покрай парите на Бачорски.
|
|
|
Post by monster on Jan 19, 2023 11:14:07 GMT 2
Добре, де дори да искат да ги вържат с дете въпросните левенти, после какво? Какво се случва с това дете? Аз от всички сторита само разбрах, колко им се живее и как нямали вече търпение да излизат и да влизат във форма. А то не е само да го родиш и адиос. Бтв Дарито имаше някакъв тик ток в който обясняваше,че бъдещия баща е бил в затвора защото уж бил натопен за пласиране на наркотици и тя го чакаше. И после обясняваш как ще ти го откраднат 😂 кой. Полицията сиг.
|
|
|
Post by vivi on Jan 19, 2023 11:16:36 GMT 2
За Ясмин Кирилова помня че бях попаднала на видеото за това колко време й е отнело да забременее, даже имаше и "кухо яйце" в заглавието, стана ми интересно, пуснах го и разказваше как се опитвали 10 месеца но не е било успешно, докато го слушах даже се притесних, викам си леле какво ли ще е, дано всичко да е ок, и то накрая се оказа че Ясмин не си е знаела кога е овулацията и затова... На 11тия месец просто си е направила изследване за да си знае точната дата на овулацията и изненада, станало е... ама тия хора изобщо наясно ли са как се случват нещата, ума ми не го побира как искаш и се опитваш за дете но не си прочел как става А относно кухото яйце - просто е имало съмнение, но се оказало че просто лекаря не е бил компетентен и не е сметнал правилно седмиците
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 19, 2023 11:18:10 GMT 2
Абе къде е Пепа?...Това не мога да го преживея.🤣 Айде иг изтрила, баннали я, но тя има и Фейсбук. Пепооо сега по кой ще съскам. Другите ми са посредствени издънки, не стават.
Иначе гледам си приятните в ютуб.
А тази Ани приключи ли със също толкова уникалните и неповторими свещи ?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 19, 2023 11:22:31 GMT 2
Абе къде е Пепа?...Това не мога да го преживея.🤣 Айде иг изтрила, баннали я, но тя има и Фейсбук. Пепооо сега по кой ще съскам. Другите ми са посредствени издънки, не стават. Taка е, Пепон е първокласна издънка.
|
|
|
Post by plam on Jan 19, 2023 11:23:45 GMT 2
Пепка е гетауей,моля ви са ..🤣прясно влюбена е има нужда да открие себе си и Фиво да са само двамата,да се опознаят малко повечв и така.
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 19, 2023 11:38:10 GMT 2
А тази Ани приключи ли със също толкова уникалните и неповторими свещи ? Да, ама не съм слушала словоизлиянията, които са били преди 9 дена. Изгледах еп 4 на Ваня Щерева - приятно беше.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 11:38:30 GMT 2
Тюрбаните и лентите на Севи са супер, имам и от комплектите й за плаж, но те за съжаление грам не си заслужават парите, аз имах проблем с ластика.
Капитонова толкова хайпваше този "проект" и това със свещите, че като излезнаха и се разочаровах колко обикновени колаборации са. Виждам, че хайпва още предстоящи проекти, дано поне за тях е измислила нещо интересно.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 19, 2023 11:41:01 GMT 2
А тази Ани приключи ли със също толкова уникалните и неповторими свещи ? Да, ама не съм слушала словоизлиянията, които са били преди 9 дена. Изгледах еп 4 на Ваня Щерева - приятно беше. Приключила, ама не защото бизнеса не вървял, а защото тя така искала. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 19, 2023 11:48:37 GMT 2
Неее Конкуренцията се изплашила от нейното присъствие; още първата седмица от пускането на свещите били я заплашвали. Принудих се да надникна.
|
|
|
Post by vrana on Jan 19, 2023 11:49:18 GMT 2
Джой как говори за бебето си - първо, че го нарича “бебето”. То си е бебе де, но ми звучи много неемоционална. Дори не е “бебето ми”…”детето ми/ни”… В следващото ѝ стори е “този пък е с температура”.
Тази сутрин не съм на кеф защото си чакам сторитата от Гери, но сигурно от работни ангажименти не може да си вдигне главата.
На Атанаска името ѝ като не ѝ звучи фенси да си го смени. Не виждам нищо чак толкова срамно в името ѝ. Малко поостаряло, но сигурно е на някой дядо или баба, което е мило. Не е нищо фрапантно. Като са я кръщавали си е било обикновено рандъм име. Ще видим и след 30-40 години как ще звучат днешните “модерни” имена. Много харесваното в България Антоанет във Франция е точно като Атанаска 😀 Умаленото женско от Антоан, тоест Антоанка и никой не си е кръщавал детето така последните 30 години.
P.S поздрави на адашката Верка ✌🏻
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 19, 2023 12:06:40 GMT 2
Евала на Капитонова, доста е различна от масата инфлуенсърки. Не я харесвам по принцип, но напоследък е изглежда променена в позитивен аспект.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 19, 2023 12:09:22 GMT 2
Пепка е гетауей,моля ви са ..🤣прясно влюбена е има нужда да открие себе си и Фиво да са само двамата,да се опознаят малко повечв и така. Сменила плана ? 🤔 С Фичката ходиха в Италия да се опознават много след София. Дали не беше и бременна със Сиена ?🤣 Е как бе, класа е Пепс, класа, само Ганче я достига. Ооо представям си Анка с какъв патос е обяснявала за свещите. При нея всичко е уауу. Това тя го каза когато започваше. "Аз ви казвам че при мен всичко е УАУууу! 🤣
|
|
|
Post by sisi on Jan 19, 2023 12:25:58 GMT 2
Ако ви липсва Гането, отива да брънчва и го обявява като все едно отива да посети някое от Чудестаа на света..." Нека да видим какво предстоиии" Как може да се води толкова безполезно съществуване, наистина не знам. И със сигурност тоя нейния Ганчо е безработен също като нея. Явно от Меркари са ги осиновили.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 19, 2023 12:32:04 GMT 2
|
|
|
Post by paws on Jan 19, 2023 12:41:06 GMT 2
Добххрро утро пхриятели.. не мога да го докарам като нея На никой не му пука какво и къде ще ядете Ганче..., Всеки път съм изумена колко по-зле става положението
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 19, 2023 13:02:27 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 19, 2023 13:28:15 GMT 2
На мен много ми допада,че Пепе няма Инста 😁 след още две-три седмици без нейно присъствие и напълно ще бъде забравена и дотук с успешната кариера👌 Тъпото е, че са я хакнали и ще се върне на сергийната търговийка скоро.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 13:28:52 GMT 2
Все повече и повече отбягвам български продукти, масово поставят цени като за маркова стока, както и Виктория, но срещу какво? Слава Богу, че имат фенове (шарани), които да им ги купуват. При шивачка съм си правила дрехи, включително са ми изработвали комплект от шифон за плаж, сумата е била доста далеч от тази на “марката” на Вики. Купувала съм си бански като на някоя известна и доста 💲💲 от световно известна марка за около 150 лв без намаление..
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 13:32:08 GMT 2
Аз пък се надявам Пепе да е бременна с 4то дете и затова да се е отдръпнала да си даде малко време с фИво 🤗
|
|