Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 19, 2023 13:47:28 GMT 2
Неее Конкуренцията се изплашила от нейното присъствие; още първата седмица от пускането на свещите били я заплашвали. Принудих се да надникна. Къде го пише ?
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 19, 2023 13:56:16 GMT 2
Неее Конкуренцията се изплашила от нейното присъствие; още първата седмица от пускането на свещите били я заплашвали. Принудих се да надникна. Къде го пише ? Около 6та мин във видеото го казва.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 19, 2023 14:20:00 GMT 2
Гане,благодаря ти! Ти си единствената, за която бил платила да гледам всеки ден!
Без шега, Гергучи и Плеши са ми дневната доза криндж. Гучи ме е е блокирала и се налага да я дебна,но ако си направят платен канал двамата: Луксозни преживявания, Тревъл, Деко , Бизнес адвайс, Лайф коуч, Релейшъншип гуру , се абонирам веднага!
Дори Пепа не ми липсва, ама виж ако Гучи пак забегне...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 14:21:07 GMT 2
Виктория нещо много се е стегнала в кръста през последните месеци, или поне така го изкарва в инстаграм. Не помня скоро да съм я виждала на вечерки, нещо май много се е разработила. А после лъже наивниците, че петцифрени суми се вадят с няколко часа работа седмично мдааам… работата си е работа, макар и в инстаграм…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 14:28:19 GMT 2
Аз предполагам, че Пепа е с хакнат акаунт и сега е впрегнала целият полицейски екип на 9то Районно (там ли беше баща й) и РДБОП за да й помогнат защото не й се плаща откупа, който й искат.
Лелята уж щеше да пуска видеа за почивката им с Барт в кемпера, но приключи до това в Словения и запецна. Май тази жена е несериозна с всичко, с което се захване и често и остават недовършени задачките.
|
|
|
Post by veereto on Jan 19, 2023 14:46:23 GMT 2
Досега не съм видяла нещо, което лелчето не е довела докрай.
Добре че са Гучанови да ми оправят деня. Гането само пак да е посмяла да каже, че тум сме злобни, защото повече във форуми искаме да са си заедно дълго време
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 19, 2023 15:03:21 GMT 2
Лелчето ми направи впечатление, че от началото на годината залага на reels, както явно и други предпочитат да се преориентират към кратките видеа в инста. От 16 публикации 11 са reels. Но пък на стори уведомява, че ще има видео днес.
|
|
|
Post by fif on Jan 19, 2023 15:14:34 GMT 2
Капитонова пък за мен скача от “проект на проект”, не мисля, че ги подбира, а гледа финансовата част само.
Тя може би си ходи на вечеринки, просто вече почти не споделя неща то личния си живот в инстаграм, а говори само за пари, проекти, курсове.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 19, 2023 15:25:33 GMT 2
Тъп въпрос - знаете ли как се качват в ИГ клипове с високо съдържание? Телефонът ми прави хубави видеа, но качеството винаги се загубва при качване и в ИГ и във ФБ. При Виктория и Ая например видеата са с много хубаво качество. Дали зависи от това дали профилът е личен или професионален? Избрала съм опцията Upload at highest quality. Тя Виктория ги разбира тези неща - сигурно го пише в курса й. Нали някок тук го беше карал - да сподели. Ако ли не й пиши на лично и да видим 100helit ходи на курс при Виктория. Но усещам, че и ти имаш желание.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 19, 2023 15:29:16 GMT 2
Докато обядвах в 3 (защото мусакаджийките не работим кой знае колко и само завиждаме на инфлуенсърките), си пуснах последната серия на сериала на Филяка. Освен, че е яко криндж, имам чувството, че в първите 10 минути доста яко намила на Пепка - как героят му държал на лоялност, топлина, чувства, а сексът и купоните не го интересуват. СлОчаенос?!?
|
|
|
Post by ☀ on Jan 19, 2023 15:33:44 GMT 2
Докато обядвах в 3 (защото мусакаджийките не работим кой знае колко и само завиждаме на инфлуенсърките), си пуснах последната серия на сериала на Филяка. Освен, че е яко криндж, имам чувството, че в първите 10 минути доста яко намила на Пепка - как героят му държал на лоялност, топлина, чувства, а сексът и купоните не го интересуват. СлОчаенос?!? Ох най-накрая има с кой да си го коментирам И аз усетих, че вътрешно напира да си каже доста неща, ама е цензуриран вероятно. Посещението при психолога и какво би искал да каже на бившата също беше странно. Успя да каже едно ' съжалявам, че не се получи.. ', но кой знае какви душевни терзания има по темата човека. Както винаги обаче остава безгласна буква. Не знам смешен ли трябва да е този сериал, защото за мен не е?
|
|
|
Post by 100helit on Jan 19, 2023 15:35:27 GMT 2
А, да, аз вече преподавам частни уроци на xoxogossipgirl. Реших да не ви отегчавам всички с технически обяснения, но който има проблеми с платформата/качване/монтиране/настройки на камера, да ми драска и в бъдеще. За наши хора е фрий. 😁😁
|
|
|
Post by kalimera on Jan 19, 2023 15:52:35 GMT 2
Къде е Пепона? Не можа ли да понесе народната любов 🤪
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 15:58:11 GMT 2
Тя Виктория ги разбира тези неща - сигурно го пише в курса й. Нали някок тук го беше карал - да сподели. Ако ли не й пиши на лично и да видим 100helit ходи на курс при Виктория. Но усещам, че и ти имаш желание. Майтапът настрана, но аз просто нямам желание да се занимавам със социални мрежи, иначе ако цената е ок и имах такива амбиции що не. Аз съм на принципа,че от всеки можел да научиш нещо. То дали ще е нейният курс или на друга нали все от едни място крадат идеи. Но определено Вика не ми е толкова антипатична колкото на други във форума - кефи ме,че е пробивна някаква такава и се вре тук и там да натрупа разпознаваемост, а не е да седи да й падна от небето или да разчита на мелодрами или любовни драми.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 16:15:32 GMT 2
Гучи ще ме умори 🤣
Явно вчера е прочела критиката във форума и днес вече добавя кратки любопитни факти към сторитата.
Текстът към сторито от книжарницата е краден от буквално първия резултат в Гугъл за този обект 🤣 само на места е съкратила текста, но иначе си е краден
|
|
|
Post by vrana on Jan 19, 2023 16:28:31 GMT 2
Гучи ще ме умори 🤣 Явно вчера е прочела критиката във форума и днес вече добавя кратки любопитни факти към сторитата. Текстът към сторито от книжарницата е краден от буквално първия резултат в Гугъл за този обект 🤣 само на места е съкратила текста, но иначе си е краден Да и от където и да го е преписвала можеше да провери как се транскрибира Чаушеску на Български. Не Гане, не е Чаушешко… Стига да си отваряла учебник или историческа книга ще го знаеш. Личи си кога е от бързане и кога от незнание… Как те захапват все за едни и същи неща, но въпреки това и с милиметър не напредваш.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 19, 2023 16:32:39 GMT 2
Ох най-накрая има с кой да си го коментирам И аз усетих, че вътрешно напира да си каже доста неща, ама е цензуриран вероятно. Посещението при психолога и какво би искал да каже на бившата също беше странно. Успя да каже едно ' съжалявам, че не се получи.. ', но кой знае какви душевни терзания има по темата човека. Както винаги обаче остава безгласна буква. Не знам смешен ли трябва да е този сериал, защото за мен не е? На мен също не ми е смешен, дори ми става мъчно на моменти за Филяка. Дали защото знам историята донякъде - т.е. следя Пепка и изцепките и - но този сериал има горчив привкус. Иначе, още нещо тъжно - Филячето е най-зле откъм актьорска игра. На другия младеж повече му се получава. Гането ще ме умори - Чаушешко дори не си представям как се произнася Гане, Гане, те в тая Румъния един диктатор да имат и ти да не му напишеш правилно името
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 19, 2023 16:34:50 GMT 2
Моля ви вижте най-криндж сторито, където са на Буънч Плешо и Гина и той я снима, тя отпива кафе като английската кралица и се прави на луда ахаха върнах го над 10 пъти, не мога да спра да се смея
|
|
|
Post by fif on Jan 19, 2023 16:51:47 GMT 2
Гане, направо ЧауШИШко, не се мъчи, така е по-лесно и благозвучно. 😀 prikachi.net/image/8uEtopГергана хубаво отпива като кралица, ама защо ножът и вилицата са така хвърлени в чиният, именно тя ни учеше преди време как трябва да стоят. Етикети, етикети.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 19, 2023 17:38:40 GMT 2
Гучи и Гучан са като Валерѝ и Мартин от Алиекспрес. Г-н тенис-спасител-digital creator, напуска работа, за да обикалят по забележителности и музеи с Г-ца Фешън Гуру и да запечатват кют моментс в лъкшъри дрехи от Меркари. Ааа да, и тя да го пита къде се намират, че обикновено не знае къде е и за какво се бори. 😀
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 19, 2023 17:47:56 GMT 2
Анелия от Англия да не отваря статистическа агенция.🤣 От седмици насам пуска някакви анкети в Инстаграм, странни въпроси,които един с един нямат логика. Или и тя е записала някой от тези шарлатански курсове...
|
|
|
Post by abinem on Jan 19, 2023 17:56:52 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍 Един за друг ? Но с кой ли от всичките ѝ ... Да де знам, че вече да го снимали отдавна, но просто за шегата
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 19, 2023 18:06:46 GMT 2
Джой как говори за бебето си - първо, че го нарича “бебето”. То си е бебе де, но ми звучи много неемоционална. Дори не е “бебето ми”…”детето ми/ни” ✌🏻 Тя кога е родила, че не я следя, малко ми е лигава и драма куин? Аз лично близо 6 месеца не осъзнавах особено, че детето ми е моето дете и аз съм му майка и говорех по същия начин все едно щъркелът ми е го е оставил пред врата 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 19, 2023 18:12:04 GMT 2
Не съм писала от доста време и не съм ви дочела, но се включвам по случай Пепе. Онзи ден ми излезна известие от инстаграм, че са ми "одобрили" репорт. Сега върнах лентата, че точно тогава доста репортвахме Пепка заради отношението ѝ към децата. Та може и затова да е, не знам.🤷🏼♀️
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 19, 2023 18:18:21 GMT 2
100helit ходи на курс при Виктория. Но усещам, че и ти имаш желание. Майтапът настрана, но аз просто нямам желание да се занимавам със социални мрежи, иначе ако цената е ок и имах такива амбиции що не. Аз съм на принципа,че от всеки можел да научиш нещо. То дали ще е нейният курс или на друга нали все от едни място крадат идеи. Но определено Вика не ми е толкова антипатична колкото на други във форума - кефи ме,че е пробивна някаква такава и се вре тук и там да натрупа разпознаваемост, а не е да седи да й падна от небето или да разчита на мелодрами или любовни драми. Действително ми е една от малкото, която не продава личният си живот, а и в същото време той не представлява кой знае какъв интерес за жълтурите. Колкото и да го крие, ако си навият на пръста, всичко ще ѝ разкрият. Евала, че просто не предизвиква интерес към личния си живот, ами вади финансите в други ниши на Инстаграм.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 19, 2023 18:51:13 GMT 2
За себе си мога да напиша защо реагирах на тези постове - според мен в момент, в който някой страда, можеш да дадеш единствено подкрепа, без упреци за известно време, без нищо различно от подкрепа. Каквото и да мислиш, си го задържаш за себе си. Хората изживяват болката по различен начин. НО предвид, че Ели чете форума било то като гост или когато някой й прати скрийншот, е супер нередно да се пишат черни сценарии за бъдещето й... Мислех да се въздържа от повече коментари за Елица Снахица, преквалифицирана в Светица, но тъй като канчето продължава да бъде набивано с дни... 1. В момента, в който някой страда, му даваш подкрепа? То и тия, дето ритат баби до смърт, страдат като им дадат 10 годинки, трябва ли да им дам подкрепа? Подкрепа не се дава по подразбиране, а по симпатия и за щастие, не всеки е симпатичен на всеки. 2. Как се подразбра, че Елица чете тук? Преди 2 страници говорихме,че трябва да сме по-смирени. Разбирам, че се изживяваме като анонимни богове, но нека не си мислим,че сме фактор в живота на всички. Вие като празнуватв РД, висите във форума в очакване на поздравления? Когато сте на погребение, четете за Гергуц тук? Момичето се е засилило да пише книга, дори на личните не си отговаря, консултация със специалист доскоро не си беше насрочила, преживява си драмата като цяло, но точно й е до Дъ Форум. Ок....😁 С риск да бъда банната, но няма как да си замълча! Никой не е обявявал Ели за светица, ако е, моля да се цитира това мнение, не за друго, а защото паметта ми почва да ме предава и трябва да почвам да пия гинкоприм. Идея си нямам защо се намесиха убийци на хора в конкретния случай, на които да сме съчувствали... Наистина недоумявам. Никой никого не е карал да дава подкрепата си нито за Ели, нито за когото и да е. Аз поне не съм усетила някой да ме е карал против волята ми да правя нещо в този форум. Категорично не се имам за анонимна богиня, нито пък център на вселената! Не чакам и поздравления за личните ми празници! Само съм ви черпила с мусака и съм благодаряла на тези, които са ми честитили! Момичето не се е засилило да пише книга, това изобщо пък не знам откъде тръгна! Каза в сторита, че не е готова да говори нито с психолог, нито във видео. За момента. Каза, че ще напише пост, за да разкаже, защото така на нея й е една идея по-леко! Отговаря на лични в инстаграм, даже и в момента, докато пиша ми реагира на съобщенията със сърце, а вчера и онзи ден също ми благодари и ми отговори на мой въпрос. Написах всичко това не, за да коментирам чужди мнения, а за да си задам въпросите относно написаното и да си кажа моята гледна точка по това поставяне под общ знаменател, поне на мен така ми звучи. Идея си нямам защо винаги Елица предизвиква такива полемики, като има къде къде по-скандални личности, при които думите и действията нямат нищо общо, но е факт, че даже и Пепа не може да го направи това май.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 18:51:51 GMT 2
Майтапът настрана, но аз просто нямам желание да се занимавам със социални мрежи, иначе ако цената е ок и имах такива амбиции що не. Аз съм на принципа,че от всеки можел да научиш нещо. То дали ще е нейният курс или на друга нали все от едни място крадат идеи. Но определено Вика не ми е толкова антипатична колкото на други във форума - кефи ме,че е пробивна някаква такава и се вре тук и там да натрупа разпознаваемост, а не е да седи да й падна от небето или да разчита на мелодрами или любовни драми. Действително ми е една от малкото, която не продава личният си живот, а и в същото време той не представлява кой знае какъв интерес за жълтурите. Колкото и да го крие, ако си навият на пръста, всичко ще ѝ разкрият. Евала, че просто не предизвиква интерес към личния си живот, ами вади финансите в други ниши на Инстаграм. Да именно и никога не споделяла трудните си моменти да търси съжаление в аудиторията си и това ми харесва. Не обичам инфлуенсърите с минорно настроение.
|
|
|
Post by okay on Jan 19, 2023 19:11:16 GMT 2
Аз също подкрепям scalestone. Какво общо имат престъпниците, не разбрах. Моето обяснение за отношението към Елица е, че буди завист у хората. Жената нищо лошо никога не е направила в онлайн присъствието си. Има си заможен мъж, добър външен вид, измъкнала се е от посредствеността в България и не споделя кой знае какво в ИГ. Именно с това, че не поста нищо интересно, аз си обяснявам спекулациите в темата от декември, която до четох вчера. Извинете, но как това, да пишеш на лично на непознат човек за връзката му в опит да го полчаваш като последна инстанция, е нормално? Аз бях в пълен потрес от това колко злоба може да се генерира само от това, че е споделила, че е сама на рождения си ден. И аз мисля, че чете във форума. За Пепа също се говореше, че не чете тук, накрая чак го използва като повод да издаде книга. Ами, да, прекалява се изключително много със злобата в дадени моменти, измислят се всякакви безпочвени гнусотии и това, че сме анонимни, а те не, се използва за извинение. Да кажем, че е донякъде приемливо да се изкаже дадено предположение, но да се влиза в ролята на bully и да се дава тон в живота на хората на лични съобщенията само защото не споделят всяка лична драма, през която минават на момента, си е чиста злоба. Ако не е генерирана от завист, тогава наистина нямам обяснение как на човек може да му мине през ума да го направи. В крайна сметка това са живи хора, които на никого не вредят. Това, което се пише тук, говори повече за пишещите отколкото за адресатите на написаното.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 19, 2023 19:17:57 GMT 2
Правилно го е написала Атанаска. Споделям същото мнение като друга съфорумка, че малко си е вдигнала самочувствието заради Бачорски, но каквото и да си говорим, си остава жената на Бачорски. По принцип ги харесвам, но наистина понякога ми идват в повече. prikachi.net/image/8uEdv0
|
|
|
Post by Cherry on Jan 19, 2023 19:26:04 GMT 2
Сегя видях, че след 5 минути почва някаква кампания наречена Mommy Clothes, като на заглавната снимка са Радост и Гошо.
|
|