|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 19:45:37 GMT 2
Аз също подкрепям scalestone. Какво общо имат престъпниците, не разбрах. Моето обяснение за отношението към Елица е, че буди завист у хората. Жената нищо лошо никога не е направила в онлайн присъствието си. Има си заможен мъж, добър външен вид, измъкнала се е от посредствеността в България и не споделя кой знае какво в ИГ. Именно с това, че не поста нищо интересно, аз си обяснявам спекулациите в темата от декември, която до четох вчера. Извинете, но как това, да пишеш на лично на непознат човек за връзката му в опит да го полчаваш като последна инстанция, е нормално? Аз бях в пълен потрес от това колко злоба може да се генерира само от това, че е споделила, че е сама на рождения си ден. И аз мисля, че чете във форума. За Пепа също се говореше, че не чете тук, накрая чак го използва като повод да издаде книга. Ами, да, прекалява се изключително много със злобата в дадени моменти, измислят се всякакви безпочвени гнусотии и това, че сме анонимни, а те не, се използва за извинение. Да кажем, че е донякъде приемливо да се изкаже дадено предположение, но да се влиза в ролята на bully и да се дава тон в живота на хората на лични съобщенията само защото не споделят всяка лична драма, през която минават на момента, си е чиста злоба. Ако не е генерирана от завист, тогава наистина нямам обяснение как на човек може да му мине през ума да го направи. В крайна сметка това са живи хора, които на никого не вредят. Това, което се пише тук, говори повече за пишещите отколкото за адресатите на написаното. Аз лично не виждам за какво има да й се завижда на Елица - какво като не живее в Бг. 90те отдавна минаха и ситуацията вече е съвсем друга. Като човек,който се бори живота в друга държава и го сравнявам с бието на моите приятели в Бг хич не им е зле. И ако трябва да съм честна поне за мен по-добр3 като една Ивана (например) живееща в бг посредственост,но с мъж плътно зад гърба й,отколкото така като Елица с Майкъл дето не беше с нея на рдто й,когато тя беше бременна и само 4 дена след аборта пак го няма - лично мнение. В този форум не чете само Елица - четат и Пепе и Гергана и Радост. Но това никога не било дори ни най-малко дадено като причина да се смирим. Едва ли на Пепе й става приятно да се пише какви са децата й, какви възрастни ще пораснат, дали изобщо ги заслужава тези деца и кой къде свършва по нея, но е факт,че по нейн адрес са изписвани най-големите гадости. Плътно следвана от Гергана. Аз даже без майтап понякога съм си мислела,че на нея й се завижда в този форум - от една страна защото си хваща следващия мъж с лекота и от друга, защото още по-лесно забременява.
|
|
|
Post by olivee on Jan 19, 2023 19:51:31 GMT 2
Елица предизвиква завист в някой?
Кой завижда на човек, прекъснал всякакви връзки със семейството си, зависим изцяло за работа и финанси от мъжа си, имащ за приятели само приятелите на мъжа си? Човек, който е оставен сам на рождения си ден, защото хората около него имат други приоритети? Ако човек се абстрахира от лъскавият западен свят и розови снимки в ИГ ще остане мнооого малко за завиждане.
Съжалявам, но както на Сиса и Деница не се спестява нищо, то така обективно е добре да бъде и за другите. Е, ако фенките на Елица се стремят единствено към богат европеец с бизнес и нищо друго може и да си заслужава завиждането.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 19, 2023 20:01:35 GMT 2
В темата за номинациите постнах досега събраните категории, но ще оставя и линк тук, за да може да ги разгледате. Ако смятате, че някои категории са излишни и/или се преповтарят, или смятате, че има нужда от още, пишете ми на лично, или в темата. Доста добри попадения имаме, любима ми е "Топ разкритие на форума за 2022г." bginfluencersreveal.freeforums.net/post/94984/thread
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 20:09:08 GMT 2
Полемиката за Елица няма да подхващам, но Патраши ме изненада с мнението за Пепе и завистта.
Нямам достатъчно бекграунд по темата (тук съм от скоро), но не съм оставала с такова чувство от чуждите коментари за Пепа.
По-скоро съм долавяла завист към Теа, Виктория, дори Мария БДЖ. Те поне изглеждат щастливи жени, за разлика от Пепе - нея сме я хващали поне 10 пъти, че лъже за розовия бальон и Фемили голс. Какво да завиждаш на една жена, която заблуждава стотици хиляди в интернет, че всичко й е топ? Ако имаше за какво да й се завижда, щеше ли да лъже..
Мисля, че към Пепа има натрупано огромно разочарование от нейни екс фенове, които е заблуждавала с години.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 20:18:45 GMT 2
Полемиката за Елица няма да подхващам, но Патраши ме изненада с мнението за Пепе и завистта. Нямам достатъчно бекграунд по темата (тук съм от скоро), но не съм оставала с такова чувство от чуждите коментари за Пепа. По-скоро съм долавяла завист към Теа, Виктория, дори Мария БДЖ. Те поне изглеждат щастливи жени, за разлика от Пепе - нея сме я хващали поне 10 пъти, че лъже за розовия бальон и Фемили голс. Какво да завиждаш на една жена, която заблуждава стотици хиляди в интернет, че всичко й е топ? Ако имаше за какво да й се завижда, щеше ли да лъже.. Мисля, че към Пепа има натрупано огромно разочарование от нейни екс фенове, които е заблуждавала с години. Ами не знам дано да си права и да е това. Аз на моменти така го усещам,защото не е единствената, която до подвежда последователите - те всички го правят или айде повечето. Но просто на Пепе й се получават с лекота неща, за които други се борят с години - връзки и деца и някак цари мнението,че тя не го оценява и заслужава. По тази причина го виждам така и го написах.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 19, 2023 20:26:39 GMT 2
На Пепа, ако й се получават връзките....
И ако някой й завижда.....
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 20:33:39 GMT 2
На Пепа, ако й се получават връзките.... И ако някой й завижда..... Ма то не е въпросът дали се получават или не, въпросът е,че поне успява да измами някого да влезе във връзка с нея не само за 1 нощ, при все че вече и 3 деца има от предишни. Има хора които и сами пак нямат нейната успеваемост. Това имам предвид.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 19, 2023 20:34:18 GMT 2
Ейй сетих се на кой ми прилича Деница като говори - на 8-годишната ми племенница - същите обяснения и някои сложни думи не може да ги произнесе правилно или се обръща към майка си ( в нейния случай Гошо) за помощ 😄
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 19, 2023 20:49:12 GMT 2
Оххх, направо да направим кампания DMS Гучан. Направо го е закъсал с тая откачалка. Ей сега й гледах последните сторита, направо дъното. Още 2 дни щели да останат 😁
Ще обикалят замъци 😁 На тоя вампир точно при Граф Дракула му е мястото 😁😁.
Деница е с IQ и умствено развитие на 2 годишно дете. Не знам защо се пъне.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 20:50:04 GMT 2
Оххх, направо да направим кампания DMS Гучан. Направо го е закъсал с тая откачалка. Ей сега й гледах последните сторита, направо дъното. Те кога пристигнаха, кога събраха куфарите и торбичките да се прибират? Наистина ли отделиха 6 часа път в посока за двудневно посещение 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 19, 2023 20:53:29 GMT 2
Тия Айде БГ кога ще си заживеят в апартамента? Вече година и половина ремонт правят и си стоят на квартира. Какви са тия толкова ремонти? 🤔 Сега гледам някакво видео питка прави Християна, котлоните и фурната са им толкова гнусни. Мислех ги за по-подредени🙄
|
|
|
Post by fif on Jan 19, 2023 20:58:17 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Jan 19, 2023 21:06:10 GMT 2
На Пепа, ако й се получават връзките.... И ако някой й завижда..... Ма то не е въпросът дали се получават или не, въпросът е,че поне успява да измами някого да влезе във връзка с нея не само за 1 нощ, при все че вече и 3 деца има от предишни. Има хора които и сами пак нямат нейната успеваемост. Това имам предвид. Патраши, всичко наред ли е? На Пепа връзките са си баш като за една нощ нищо, че времево продължават маааалко по-дълго. Но ако теглим чертата, не са по-различни от секс за една нощ с непознат, само, че с бащите на децата се опознава след раждането.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jan 19, 2023 21:07:55 GMT 2
Това секси прехапване на устни ли трябва да е ? 🤣 prikachi.net/image/8uE1kH Аз още не вярвам, че Гучан и Гучи са двойка.. За мен този е 100% чист г*й (Гане, хай) 😂
|
|
|
Post by ggvt on Jan 19, 2023 21:09:32 GMT 2
Това секси прехапване на устни ли трябва да е ? 🤣 prikachi.net/image/8uE1kH Аз още не вярвам, че Гучан и Гучи са двойка.. За мен този е 100% чист педерас 😂 Точно идвах и аз това да споделя хахахаха с глас се смея направо, ужас! Тая Ганка как тормози човека, не мога да се убедя, че са двойка в никакъв случай, а снощното стори с на Гучан женското палто беше жестоко. Допълвам се, то и снимки имало, аз просто съм невежа и не следвам Гучан, веднага ще поправя тази грешка. Днес, обаче, на Гергана сторитата са градивни-всяко е все по-ненормално, оставя ме без дъх 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 21:11:50 GMT 2
Това секси прехапване на устни ли трябва да е ? 🤣 prikachi.net/image/8uE1kH Аз още не вярвам, че Гучан и Гучи са двойка.. За мен този е 100% чист г*й (Гане, хай) 😂 Не пречи да са двойка, просто Гергана слага колана и ....
|
|
|
Post by paws on Jan 19, 2023 21:15:37 GMT 2
Горкия толкова му е писнало като го гледам на последните сторита... Люууубов моля те още два дена
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 19, 2023 21:22:39 GMT 2
Ма то не е въпросът дали се получават или не, въпросът е,че поне успява да измами някого да влезе във връзка с нея не само за 1 нощ, при все че вече и 3 деца има от предишни. Има хора които и сами пак нямат нейната успеваемост. Това имам предвид. Патраши, всичко наред ли е? На Пепа връзките са си баш като за една нощ нищо, че времево продължават маааалко по-дълго. Но ако теглим чертата, не са по-различни от секс за една нощ с непознат, само, че с бащите на децата се опознава след раждането. Ми разсъждавам просто, защото различните хора завиждат за различни неща. И ако някой прави по-дълго опити за бебче и види някой като Пепе,която забременява от раз мисля, че може да й завиди. По същата логика кой толкова да завижда на Елица и за какво - напълно зависима е и в работен и в социален план от Майкъл. За мен това си е направо капан.
|
|
|
Post by veereto on Jan 19, 2023 21:33:20 GMT 2
И аз споделям мнение на Патрашкова. В мен също понякога е оставало усещането за завист към Пепе заради лесното забременяване, но не съм посмяла да го пиша за да не ме подгонят с факли За Елица не мисля, че някой и завижда, както и че никой не я мисли за светица. Някои я харесваме и не е нужно да се правят тънко намеци, че все едно нещо ни има.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 19, 2023 21:41:52 GMT 2
Аз мисля, че на Пепе ѝ се завижда по друга причина и тя е, че при нея някак всичко е лесно. Лесно забременява, лесно се влюбва (и разлюбва), лесно сменя държавите, лесно гледа децата и т.н. Реално не знаем кое колко ѝ е коствало, ама тя го играе развейпрах и оставя неприятно чувство на хората, които се борят с живота (не казвам, че тя не е сред тях!). Това е и за други такива. Просто обществото не харесва хората, на които им е лесно - или го правят да изглежда такова. Затова и Елица е харесвана - тя си остана “една от нас” и показва и сивата страна на нещата.
Надявам се никой да не ми се обиди, не визирам конкретен човек и слагам и себе си в кюпа ❤️
|
|
|
Post by scalestone on Jan 19, 2023 21:48:01 GMT 2
Патраши, всичко наред ли е? На Пепа връзките са си баш като за една нощ нищо, че времево продължават маааалко по-дълго. Но ако теглим чертата, не са по-различни от секс за една нощ с непознат, само, че с бащите на децата се опознава след раждането. Ми разсъждавам просто, защото различните хора завиждат за различни неща. И ако някой прави по-дълго опити за бебче и види някой като Пепе,която забременява от раз мисля, че може да й завиди. По същата логика кой толкова да завижда на Елица и за какво - напълно зависима е и в работен и в социален план от Майкъл. За мен това си е направо капан. Съгласна съм, че единствено, че забременява бързо може да предизвика завист. За Елица може да е точно, че не й се налага да работи, а пък има кой да я издържа, ако някоя ги вижда така нещата. Аз не мисля, че е изцяло без собствени доходи, но както и да е. Допълвам: аз нищо лесно при Пепа не виждам! Освен, че забременява. Ако махнем лесната усмивка, остава един провален емоционално живот, изпълнен с комплекси. Легнала си с някой само, за да не е девствена. От легло на легло, от мъж на мъж, от датска болница на Токуда. Изложи се тотално с книгата, бяга от отговорност с поредния срещнат мафиотски син. На нея даже й е най-трудно, защото сигурно иска да се върне назад във времето, когато е била щастлива, но няма как да стане това. Да не говорим като попорастнат децата как биха реагирали на всичко, което им е причинила косвено и директно. Лесно й е също да влиза във форма след раждането и да сваля кг.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 19, 2023 21:59:03 GMT 2
Аз мисля, че на Пепе ѝ се завижда по друга причина и тя е, че при нея някак всичко е лесно. Лесно забременява, лесно се влюбва (и разлюбва), лесно сменя държавите, лесно гледа децата и т.н. Реално не знаем кое колко ѝ е коствало, ама тя го играе развейпрах и оставя неприятно чувство на хората, които се борят с живота (не казвам, че тя не е сред тях!). Това е и за други такива. Просто обществото не харесва хората, на които им е лесно - или го правят да изглежда такова. Затова и Елица е харесвана - тя си остана “една от нас” и показва и сивата страна на нещата. Надявам се никой да не ми се обиди, не визирам конкретен човек и слагам и себе си в кюпа ❤️ Много точно мнение според мен. Аз не съм оставала с впечатление за завист,но не го изключвам. Обаче една жена с постоянен партньор, стабилност и любов, взаимност как може да завижда на кварталната пеперуда?! Това 'лесно' за всеки аспект от живота върви с други, дори може би по-големи жертви. Неудовлетвореност и от това, за което хората мечтаят (дом,пари,коли, мъже, деца,помощ,свобода) е най-малкото. Цяла книга написа колко е била, е и ще бъде объркана в живота. Затова на мен завистта ми се вижда далечна към нея. Като видя Елица пак не ми хрумва нещо за завиждане, но явно хората имат други наблюдения. Ако видя някой, който е повече от мен и моите представи за успех аз ще се надъхвам да се подобрявам и взимам пример, а не знам и двете с какво могат да бъдат такъв. Анти-пример може.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 19, 2023 22:02:33 GMT 2
Ех, защо никой не "завижда" на Милена. И тя е с три деца,без някакви кой знае какви проблеми. В чужда държава и със стабилен съпруг. Мдаа, такива хора не са интересни, забравих👻
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Jan 19, 2023 22:07:14 GMT 2
По повод Елица бих искала да попитам по-отдавна следящите я дали е споделяла във видеа за предишния си приятел? Аз съм гледала някои по-стари, например от Тайланд - това видео вече го няма в канала ѝ. Не мисля, че го е показвала в травъл влогове от места, на които са ходили заедно. В следващото видео от там - когато ходиха с Майкъл, доколкото си спомням изобщо не казва, че вече е била в Тайланд. По повод последните спорове във форума относно нея - днес прочетох нещо, което важи не само в тази ситуация, а бих казала за всички инфлуенсъри: "Хората правим изводи на база информацията, с която разполагаме. Колкото по-малко е тя, толкова по-голям е рискът да интерпретираме. Затова - ако искаме другите около нас да правят разумни изводи, е добре да им дадем пълната информация." Не че има как да очакваме някой да споделя всичко, но пък и не мисля, че трябва да се упреква потребител, че си е направил някакви изводи според собственото си усещане от видяното в профила на някой инфлуенсър. За това е и темата все пак. За самата Елица - това, което е преживяла сигурно е съкрушително. Предполагам, че ще ѝ е нужно не малко време и сила, за да се съвземе. Аз обаче не разбирам това споделяне навсякъде - пост и сторита в ИГ, във ФБ профила ѝ, в някаква група... а самите снимки са ми прекалени и всичко това толкова скоро след случилото се. Не че е лошо да се споделят такива истории, просто можеше да е малко по-обрана, но предполагам е под въздействието на силни емоции все още. За мен ако имаше стабилна подкрепа от семейство и приятели по-скоро нямаше да е толкова обяснителна в интернет. А това не е нещо, за което би могло да ѝ се завиди.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 19, 2023 22:13:05 GMT 2
Сутринта прехвърляйки каналите видях Джулиана Гани в пряко включване от болницата. Гала я попита сама ли си е правила грима преди раждането и тя потвърди, че не. Първо, изглежда за тях това беше информация от първостепенно значение и второ, защо постоянно налагат стигмата жената да не качва през бременността и да е слаба вейка след раждането? Трябва да приемем, че не всички сме вейки и намираме за нормално да се гладува, но изглежда празноглавата Гани ни е показана като веща в това отношение, та чак и за пример се даваше. Качването на килограми според мен е дооста относително и зависи от човека, хормоните, ген и т.н. Например през двете си бременности съм яла съвсем нормално и разбира се наблягах на сладко. През първата качих 10кг, през втората само 5кг. А за гримаа... Без коментар. Все едно отива на фотосесия, не да ражда. Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jan 19, 2023 22:20:40 GMT 2
Няма как да завиждам на човек,който продава децата си в инстаграм. Имала е късмета да забременява без проблемно,окей. Но нека да не забравяме коментара ѝ да раждаме млади и колко лесно се гледали деца. Ще видим след време колко добре възпитани ще са децата ѝ.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 19, 2023 22:21:24 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍 Малее да... Но единственото реалити, за което се сещам да се снима сега е "Един за друг". Представяте ли си..... 😁😁 Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 19, 2023 22:25:17 GMT 2
viktoriag аз точно това написах, че не понасям постоянното налагане на стандарта жената да е супер слаба, защото не на всяка й се получава и някои стигат до +30кг дори и без да се тъпчат толкова много. Аз примерно много задържах течности, а килограмите си ги върнах чак 9 мес след раждането. Това разбира се не ме прави по-лоша майка от Джугани, както съм сигурна и всичките тук момичета са по-красиви от нея без професионалния грим и изстраданото гладуване.
Пепе според мен е адски самотна личност. Тя реално има един провален брак, загубила е доверието на семейството си, а от интервюто си пролича, че с Тойбой изобщо не говорят задълбочено, а просто прекарват време заедно, колкото да не са сами. Уж бяха сродни души, уж той значеше много за нея, а не бяха говорили за деца, та се изненадаха от въпроса на Монди.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 19, 2023 22:36:39 GMT 2
Гледах последните сторита на Николчето. Не че е нещо кой знае какво, но разконспирирах в кой град се е преместила - Кърджали. Остана само да представи sugar daddy-то.
Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by l4444 on Jan 19, 2023 22:54:53 GMT 2
Има едно нещо, за което някаква част от жените, които имат деца, си представям, че биха завиждали на Антоанета и то е, че децата не са погълнали изцяло живота ѝ - има си партита, вечери с приятелки, геЙтауеи, каравани, champagne popping, shiny аутфити, круизи, лодки, язовири... 😀 Разбира се, всички тези неща могат да резултират в една огромна пропаст в отношенията с децата, защото в целия този купон да се окаже, че е изпуснала какво се случва с тях. Но това може да стане, колкото и да се стараем да бъдем отдадени майки и да си загърбим всички лични си наши неща. Таа, ми се струва, че ако би имало завист по отношение на Пепе, е там Правя disclaimer-а, че не съм майка и не искам да обидя никого. Истината може да е, че майките въобще не ги вълнуват тези неща и съм в грешка. Това е мнението ми от сегашната ми гледна точка!
|
|