|
Post by fairy777 on Jan 19, 2023 23:03:32 GMT 2
Гледах последните сторита на Николчето. Не че е нещо кой знае какво, но разконспирирах в кой град се е преместила - Кърджали. Остана само да представи sugar daddy-то. Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk Ауу,това е градът в който за пръв и последен път ме обвзе паника от страх и се чувствах като в друга държава.🙈 Въпреки,че посетих само центъра и то за няколко часа. Съжалявам,ако има съфорумки от там, но такива ми бяха преживяванията...и на мен ми е чудно кой е този приятел,само двамата ли живеят. Къщата изглежда доста масивна с тези мрамори, та дори и в банята.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 19, 2023 23:08:07 GMT 2
Има едно нещо, за което някаква част от жените, които имат деца, си представям, че биха завиждали на Антоанета и то е, че децата не са погълнали изцяло живота ѝ - има си партита, вечери с приятелки, геЙтауеи, каравани, champagne popping, shiny аутфити, круизи, лодки, язовири... 😀 Разбира се, всички тези неща могат да резултират в една огромна пропаст в отношенията с децата, защото в целия този купон да се окаже, че е изпуснала какво се случва с тях. Но това може да стане, колкото и да се стараем да бъдем отдадени майки и да си загърбим всички лични си наши неща. Таа, ми се струва, че ако би имало завист по отношение на Пепе, е там Правя disclaimer-а, че не съм майка и не искам да обидя никого. Истината може да е, че майките въобще не ги вълнуват тези неща и съм в грешка. Това е мнението ми от сегашната ми гледна точка! Аз пък не мога да бъда по-щастлива от факта, че детето "погълна" живота ми Преди да стана майка имах много наситен социален живот- не ми липсва, взела съм си всичко. Не че не излизаме и сега с мъжа ми, но много по-рядко и не ми е нещо жизнено важно. Хубаво, че се спомена Милена - тя също е в чужбина и до колкото знам работи за фирмата на мъжа си, но не съм видяла някой да казва, че е зависима от Мики. Или като имат 3 деца то се подразбира?
|
|
|
Post by komkama on Jan 19, 2023 23:11:45 GMT 2
Гучан Гана ли го командва да изглежда като олигофрен или отвътре му идва. “Тук се прави, че ще ми правиш изненада.” “Тук бъди сладък и покажи езиче.” “А сега изглеждай твърд и незаинтригуван мъж, докато аз сладко ти мрънкам. ” “Я, сега се покажи и гледай тъжно, че аз съм победила, не като Хъмпти Дъмпти, добре де, както можеш…”
И аз съм си го мислила това за завистта към Пепе. Да, за повечето хора семейните ценности и адекватният живот като цяло са по-важни. Обаче не може да ѝ се отрече, че на фона на деца, мъже, роднини, ангажименти, тя е шапка на тояга. Кеф ти дискотеки, кеф ти екскурзии, кеф ти цяло лято на морето. На мен всички са ми смешни и ги гледам за сеир и нищо повече.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 19, 2023 23:30:59 GMT 2
prikachi.net/image/8u4ua2Rip пунктуация .. Явно е пропуснал началното училище. Поне си има Bestie, с която да си менкат дрехи, а очевидно и 3 мозъчни клетки. И този човек отглежда дете.. Думи нямам. 🤐
|
|
|
Post by l4444 on Jan 19, 2023 23:37:46 GMT 2
Последно се включвам за днес, за да вметна, че снимката с беззъбото прехапване на устни ми е номер 1 топ любимата на Гергана. Лека нощ с нея в близък план ;* ibb.co/QfxDjYt Имаше я и по-рано, но отдалеч снимката doesn’t do justice 😀 Edit: сега видях поста с “5 неща, които ми направиха впечатление”. 😱😱 Хора, това е като съчинение за входно ниво във втори клас!!!!! А с частта “в нашата столица (София)” се опитва явно да покаже някакви интердисциплинарни знания - хем, че може да построи криво-ляво изречение, хем поназнайва и география ??
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 19, 2023 23:40:16 GMT 2
Единственото лесно при Пепе е самата тя. 🥸🤤🤣
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 19, 2023 23:47:26 GMT 2
Последно се включвам за днес, за да вметна, че снимката с беззъбото прехапване на устни ми е номер 1 топ любимата на Гергана. Лека нощ с нея в близък план ;* ibb.co/QfxDjYt Имаше я и по-рано, но отдалеч снимката doesn’t do justice 😀 Хахахаа, припадвам… Как не я е срам да се снима и показва така? Гучане, моля те, от блокирай ме, искам да те попитам няколко въпроса, а и също пусни стори с на Гана пуловера, ако те заплашва!!!!! Хайде да се хванем на бас колко класации ще оглави Ганка тази година? Гане, моля те, още не съм приключила с оформянето на анкетата за 2022г, ти ми даваш идеи и контент за 2023. 😂
|
|
|
Post by monday on Jan 20, 2023 0:13:36 GMT 2
От няколко дена имам прозрение и ме мъчи нещо - Гучи и Плешо правят любов, неизбежно е, но колко нелепо може да бъде? Ще наруша правилата на темата за да те питам - как може да пишеш такива неща, ма?! Дължиш ми две кофички кисело мляко, задето си ги представих в леглото, мусакаджийке! Гучан сигурно реве сам в банята след като приключат. Тази Ясмин, която коментирате, ми е позната покрай Игри на Волята. Мъкнеше се с някои от участниците, спомням си я по сторита, но не помня нищо конкретно. Още тогава ми изглеждаше като паразит, който се пъне за внимание, така и не проявих интерес към нейната особа. Визуално ме отблъсква. Гаджето на Виктор Стоянов не ви ли прилича на Thomas Brodie-Sangster? Все едно са брат и сестра. Повечето коментари за Ели вече изглеждат така - ....
|
|
|
Post by umma on Jan 20, 2023 0:20:35 GMT 2
"... нашата столица (София)"- травъл влогърът уточнява, че не е забравил къде са му корените, хахах, с глас се смея.
Иначе така запалените тенис фенове Гуца и Гуцо дума не обелват за протичащия в момента турнир от Големия шлем, в който само за 4 дена вече има исторически мачове...
|
|
|
Post by ani on Jan 20, 2023 0:29:12 GMT 2
Приятелка е на Елица от Игри на волята, но ходеше и в на Мирослава къщата и на събиранията с всички участници. На всяка манджа мерудия! Тъжни опити да стане по- известна. От няколко дена имам прозрение и ме мъчи нещо - Гучи и Плешо правят любов, неизбежно е, но колко нелепо може да бъде? Ще наруша правилата на темата за да те питам - как може да пишеш такива неща, ма?! Дължиш ми две кофички кисело мляко, задето си ги представих в леглото, мусакаджийке! Гучан сигурно реве сам в банята след като приключат. Тази Ясмин, която коментирате, ми е позната покрай Игри на Волята. Мъкнеше се с някои от участниците, спомням си я по сторита, но не помня нищо конкретно. Още тогава ми изглеждаше като паразит, който се пъне за внимание, така и не проявих интерес към нейната особа. Визуално ме отблъсква. Гаджето на Виктор Стоянов не ви ли прилича на Thomas Brodie-Sangster? Все едно са брат и сестра. Повечето коментари за Ели вече изглеждат така - ....
|
|
|
Post by pchelica on Jan 20, 2023 0:34:19 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍 По-скоро в Ергенката. 😀 И тъй като наша Пепе е с голямо сърце за мъжете, всички кандидати ще са победители! Слоганът на предаването ще е: “който нИ играИ, нИ пИчели”
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 1:21:37 GMT 2
Тези, които завиждат на Пепе, не са за завиждане. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 1:46:29 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍 По-скоро в Ергенката. 😀 И тъй като наша Пепе е с голямо сърце за мъжете, всички кандидати ще са победители! Слоганът на предаването ще е: “който нИ играИ, нИ пИчели” А ако Гането участва, слоганът трябва е „който нИ играИ, пИчели“. 😁
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 20, 2023 6:54:09 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍 По-скоро в Ергенката. 😀 И тъй като наша Пепе е с голямо сърце за мъжете, всички кандидати ще са победители! Слоганът на предаването ще е: “който нИ играИ, нИ пИчели” Това ми е мечта също, ама Ергенът да е Благо Джизъса. По-сродни души не съм виждала ❤️ Мислех си и за Един за друг, но не знаех дали продължава да съществува. Просто ще е уникално.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 20, 2023 6:57:06 GMT 2
Хаха завист към Пепе? А някой завижда ли на циганките, че и те са нон-стоп бременни? Обаче обикновено поне от един мъж. Пепе предизвиква всички тези негативни реакции, защото е абсолютният егоист без грам майчинско чувство. И вместо да я трогнат тези неща от форума, тя като абсолютен психопат издаде книга и продължи да неглижира децата си, за да си изживее както си иска своя живот, опитвайки се да го представи всичко това като нещо напълно нормално. Има едни норми, че и са разписани, и ние съдим спрямо тях. Нека не бъркаме значението на думата завист.
Аз лично не мисля, че е редно да се споделя всичко, както го прави Пепе. Евала на Виктория, че веднъж не показа мъжът/мъжете до себе си. Така никой не я хейти например, че ги сменя като носна кърпичка, за разлика от Пепе. Според мен и тя и Елица правят много добре, когато ограничават споделянето. Хората винаги ще говорят, но е по-лошо, когато затвърждаваш думите им с действията си.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 20, 2023 7:57:11 GMT 2
Колебаех се дали да пиша, но реших все пак, да си споделя мнението. Ние тук следим и Пепе, и Елица, и редица други иинфлуенсърки от години и им знаем глупостите, разделите, скандалите, и е нормално да смятаме за абсурдно някой да завижда на Пепе или на Елица. Но я си представете, жена, на която и се налага да работи сериозно, за да се издъжра, или да се чуди как да си плати кредита, или да има проблеми със съпруга си (примерно), или да търси човек до себе си, или да се бори за дете - все нормални, житейски ситуации, които повечето хора имат - която отваря инстаграм, вижда захаросаната реалност на двете по-горе и си казва: "Ех, живот си живеят тези момичета". И в много отношения ще е права. Какво толкова са учили и са се квалифицирали? Работят ли нешо, за което им се налага да стават в 6 сутринта и да пътуват час до работа? Притесняват ли се, докато са в изпитателен срок? Обръщат ли сайтовете за работа, за да намерят нова, на която ще им плащат 300 лева повече? Притесняват ли се да се приберат вкъщи, защото знаят, че мъжът им ще им се скара, че са се прибрали час по-късно? Търпят ли неприятни шефове или колеги, които да им дуднат на главата, че са излезли от работа 30 минути по-рано, защото от детската градина звънят за четвърти път да идеш да си вземеш детето? Треперят ли, когато децата се разболеят, а шефът започне да заплашва по телефона, че много отсъстваш и може да си намери друг служител, който няма да отсъства повече? Мога да продължавам така, но мисля, че схванахте идеята ми. Далеч съм от мисълта, че Елица и Пепе имат идеален живот, напротив, но показвайки розовите снимки в инстаграм, човек остава с впечатлението, че е такъв. И аз съм съгласна с едно мнение преди моето, в което се каза, че при Пепе изглежда, че всичко и се получава лесно, а Елица е харесвана, защото показва малко по-незахаросана реалност. Колкото и абсурдно да прозвучи на някого, аз мисля, че Пепе е в по-добрата житейска позиция - има стабилност поне в лицето на семейството си, което дори и в момента да е по-дистанцирано, съм убедена, че няма да я оставят и ще продължат да и помагат, което е нормално. Елица няма никого, освен Майкъл, но ако човек не я следи изкъсо, какво ще види в инстаграм - страхотна двойка, хубава къща на родителите, почивки, изобщо супер. Сега, може за някои хора това да означава голям просперитет - хванала богат чужденец (колко е богат е друг въпрос), не и се налага да рааботи сериозно, изпълнила е мечтата на всяка втора жена от северозада (не го казвам с лошо, съгражданки сме с Елица) - но за мен, а и за повечето адекватни жени, които я следваме от години, има едни червени лампи, които обаче много други хора ще пропуснат. Нито Ели, нито Пепе са пример за успели жени за мен и не мога да им завидя, но ако човек гледа единични аспекти от живота им - лесното забременяване, лесния живот, бързото скачане от връзка във връзка, симпатичният датчанин, милата свекърва и т.н. - сигурно може да си каже "Ех, как и на мен ми се иска така".
|
|
|
Post by pchelica on Jan 20, 2023 8:42:10 GMT 2
Да ѝ имам на Гана проблемите - опитвала се да убеди Плешо да останат още 2 дни в Румъния…ми вие като и двамата сте безделници без работа или задачи, ако щете и месец може да останете, стига кредитът да стигне до тогава…
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 20, 2023 8:44:29 GMT 2
Гана ни пита какъв банър филми харесваме 🤦♀️ Върнах се два пъти за да разбера какво иска да каже, възможно ли е да е наистина толкова зле….. 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by paws on Jan 20, 2023 9:03:35 GMT 2
Банър не може да пише, ама явно и не чете, копае дъното всеки ден
|
|
|
Post by kalimera on Jan 20, 2023 9:10:55 GMT 2
Не са за завиждане. Те са за съжаление.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 20, 2023 9:40:29 GMT 2
Момичетата, Пепка не е на романтично бягство, на дъжда пред блока е. Сега пусна стори във фейсбук. Ако сте я мислили, да ви споделя
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 20, 2023 9:50:42 GMT 2
Всеки завижда на някого за нещо понякога, защото е напълно човешко и естствено. Но в крайна сметка трябва да се гледа цялата картинка, защото както Рачето отбеляза, много е лъжовно да се гледат само определени аспекти. Пепон има цели 3 деца, ама всички знаем колко ги гледа и що за майка е. Като цяло само един шизофреник би мечтал да живее живота на Пепе. От на всички инфлуенсъри, нейния е най-големият батак. А когато годините минат и децата порастнат и тя започне да "бере плодовете на своя труд", е тогава вече ще си *** мамата. Но в тази сутуация ще попаднат и куп други инфлуенсърски тъпанари като нея.
Знаете, че Теа и Наум са ми анти-конти в адски много отношения, но що се отнася до възпитанието на детето си и сплотеността на семесйтвото си, едно лошо нещо не мога да кажа. Изглеждат много отговорни и отдадени!
|
|
|
Post by fif on Jan 20, 2023 9:51:45 GMT 2
Според мен на Пепка са й блокирали профила, никоя инфлу звезда, изкарваща пари през профила си (освен Гергана, тя и не изкарва) не би го затворила сама поради причини като - почивка, предаване и тн.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 9:58:04 GMT 2
И аз мисля, че Пепе е блокирана. Не я следя и не знам колко реклами има, но като минимум се издържа от бартери и благодарение на няколко детски магазина, децата й имат какво да обличат.
Няма да се изненадам за пореден път да си е хванала по-скъсан от нея така че дори няма на кого да разчита финансово ако не е инстаграм.
Съгласна съм за Теа и Наум. Между тях изглежда че има истинска любов и уважение.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jan 20, 2023 10:02:09 GMT 2
Не виждам за какво човек да завижда на Пепе. За мен лично животът ѝ е противоположност на това, което аз бих желала да съм изживяла.
И въпреки, че съм от потребителите, които признават, че са прибързали с изводите за Елица и съжалявам за някои заключения, аз продължавам да смятам, че тя е в токсична връзка. Писала съм и друг път, минала съм през същото и я разпознавам достатъчно добре. Та и на нея не ѝ завиждам никак. Желая ѝ сила да се отърси от болката и да промени радикално някои неща.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 20, 2023 10:05:33 GMT 2
Може нещо аз да съм пропуснала, ама защо мислите, че Пепон е блокирана? Една съфорумка спомена, че имало някакво репортване на профила ѝ преди време, ама това не е ли било преди има-няма половин година?
|
|
|
Post by Superficial on Jan 20, 2023 10:11:19 GMT 2
Пепе ми е подозрителна ако наистина са и хакнали/блокирали Инстаграма, защо не намери начин една седмица вече да съобщи на последователите си под някаква форма какво се е случило? Обикновено така правят другите май. За човек, който изкарва 100% от приходите си от там, е странно това спокойствие затишие. Странна ситуация.
|
|
|
Post by grigorova on Jan 20, 2023 10:18:45 GMT 2
Отдавна не съм се включвала, но Ви чета постоянно.
Гането и Гучан са просто потресаващи. Наистина са един за друг. Пълните перкуляци са се събрали и се допълват перфектно. Тя с психарския поглед, неговият пък е празен и липсваш… Топ двойка са ми.
Гледах и аз тази Ясмин как се обясняваше в Тик Ток, че непрекъснато получава негативни, злобни и дори заплашителни съобщения и коментари. Даже жалба щяла да пуска. А моята книжна любимка от @booksguidebg ѝ беше писала, че това са рисковете целият ти живот да е изтъпанчен в онлайн пространството, но пък за една количка от 200 лева българските “инфлуенсърки” си съсипват спокойствието. И учудващо след няколко часа коментарът беше изтрит. Явно Ясмин не може да приеме фактите, а приема само безплатни ПР пратки. Не ми стана ясно Ясмин каква форма ще връща след раждането като е ниска и набита и изглежда квадратна. Да не говорим, че в момента се облича супер неадекватно и подчертава недостатъците си, добивайки вид на буре.
В този ред на мисли книжната Стефани чакат второ бебе. Живо и здраво да им е! Дано на новото дете не му викат Бингли. 😀
Тази Мария БДЖ ми е толкова излишна. Тя и чистачката Севи са с толкова еднотипно и повтарящо се съдържание, че чак стават дразнещо скучни.
Аз все още си очаквам обяснението от Рая-Деа-Мая. Уж щеше да пуска видео, в което разяснява биполярните изпълнения, ама нищо…
|
|
|
Post by umma on Jan 20, 2023 10:23:07 GMT 2
Не смятах да пиша повече за Елица, но един въпрос не ми дава мира- защо не се е записала да й следят бременността в частна клиника? Имала е несполучлива бременност, не мисля, че опира до това да не могат да си го позволят... Предполагам, в Дания има такива опции? Честно казано, навремето, когато разбрах за първата си бременност, без да имам каквито и да било проблеми, не съм се и поколебала, че искам най- доброто за мен и бебето през следващите месеци и се записах на платена консултация при избран от мен лекар. С втората бременност постъпих по същия начин.
Никой с повече багаж в междуушното пространство не би завиждал на Пепе. Аз лично, колкото и да ме дразни, й пожелавам да вземе да се намери най- накрая, да се кротне, да намери баланса и да се радва на трите си деца, на подкрепата от родители/ баби, да намери смисъл в живота и радост от него, но не имагинерна такава. На Елица също не виждам за какво може да ес завижда. Може би за Роял Копенхагена? Според мен въпросът е там, че те си вярват, че са за завиждане и съответно показваният измислен "контент" носи такова внушение.
Гледала съм едва няколко видеа на Теа и Наум, не ги следя, но от малкото видяно и коментирано от вас, мисля, че ако на някой му скимне да завижда някому, то те биха били най- подходящият избор. Въпреки че да тръгнеш да завиждаш на ИГ профил/ измислен живот е доста нелепо.
Гана и ГанЮ все повече ме забавляват. Номер едно са! И трябва да им се отбележи- поне временно спряха да се тагват от Капана.
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Jan 20, 2023 10:35:44 GMT 2
Съгласна съм с Рачето напълно. Нещата никога не са само черни или само бели. Ако някой пропусне нюансите, допускам, че има възможност да завижда на определени розови животи, представени в инстаграм. В противен случай и за мен остава мистерия как някой би завиждал на Пепе (например).
Имахме чудене преди време Елица Бехар кого визира, като каза, че някой ѝ подражава. Май открих отговора и си мисля, че визира този профил:
mademoisellebelle_
Идентичен никнейм, наченки на сходен вайб (червено и т.н) и wannabe фотографски профил в допълнение към основния. 💃🏼
|
|