907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 20, 2023 11:01:33 GMT 2
Хора, ами ако Пепе наистина е бременна? След като 3 ѝ деца са непланувани, това ме навежда на мисълта, че Пепон не е привърженик нито на контрацептивите, нито на абортите. С1 и С2 иди дойди са станали къде по любов, къде случайно. Но Матиас ми се струва, че е станал съвсем съвсем случайно, но въпреки това го запазват и Ф3 си поема отговорността по нейни точни думи. Не бих се учудила да е станала пак белята и Пепон да е изпаднала в дупка и криза и да не знае какво да направи и затова да се е скрила. Знам, че това е много конспиративна теория, но ако при някой би била приложима е при Пепон.
|
|
|
Post by olivee on Jan 20, 2023 11:30:17 GMT 2
Айде сега, Елица и Милена нямат общо, ама хич.
Милена има нейно семейство там, където живеят. Мики е наполовина българин. Тя може да му помага с фирмата, но с 3 деца е повече домакиня. Понеже не съм я следила незнам преди първото дете дали пак е работила за него.
Проблемът на Елица е, че златен Майкъл никакви жертви не прави за тяхната връзка. Той си седи на удобно, близо до мама и тати, приятели и приятелки, говори родния си език, има си пари и решава колко да отпусне на годеницата. Видимо не променя личния си и работен график, освен ако не се докара някой до болница.. Елица е тази, която постоянно трябва да се адаптира към неговия начин на живот.
Кажи честно. Не може само две три тук да ни е странна тази работа.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 20, 2023 11:30:22 GMT 2
Аз не вярвам, че Пепе е бременна (или поне не ми се иска да вярвам), както и не мисля, че доброволно си е разкарала инстаграма. Все пак, това е жената, която има видео за това как да скрием бременността си, можеше да си следва собствените съвети. По-скоро акаунтът и, по някаква причина е свален/ хакнат, а тя не казва нищо, за да се прави на интересна. Убедена съм, че като и го върнат, ще натрупа доста повече трафик, ако мълчи, отколкото ако ъпдейтне хилядите си фенове, че временно няма инстаграм.
Редактирам се, понеже видях мнението на Olivee - основната разлика между Елица и Милена е, че втората е равностоен партньор с мъжа си във връзката; пораснали са заедно, създали са семейство, живеят в хармония и изглеждат много щастливи. Това последното липсва при Ели, тя има вид на една меланхолична и (хайде, не искам да казвам нещастна, защото това ми се струва много силно определение) неудовлетворена жена.
|
|
|
Post by maggi on Jan 20, 2023 12:03:07 GMT 2
Защо Ганка махна субтитрите на английски и сложи такива на български? 😀
|
|
|
Post by haladriel on Jan 20, 2023 12:24:13 GMT 2
С право си я наричате Елица Светица. Потребителка беше нападната, защото изказа мнението си, че е малко странно как се е сетила да прави снимки докато плаче. Ами и на мен ми е странно и съм сигурна, че ако Радост например беше постнала такива снимки щеше да е нападната от всички.
Аз лично не завиждам на хора, оставени сами на рождените си дни. Като малка исках хубави подаръци, а сега само да прекарам рождения си ден с любимите ми хора. Пожелавам на Елица на следващия рожден ден да не го прекара само с котката!
|
|
|
Post by fine on Jan 20, 2023 12:27:15 GMT 2
Момичета аз идвам с един инфлуенсърски фейл. prikachi.net/image/8uGNtPprikachi.net/image/8uGBhqТака рекламираната от Капитонката треньорка направила някаква програма за 3 дни тренировки - 40лв. Моля? Защо би дал 40лв. за три тренировки пуснати онлайн при условие, че има толкова много клипчета в интернет, на които да тренираш. Както и да е. Жената си поства сторитата с изпращането на програмите, ама да беше малко по-сериозна и да беше внимавала какво качва на сторита, защото сега за без пари видях тези "златни" тренировки. 😁 Едит: защо момичетата се връзват на това? За 3 дни и 5 тренировки да направиш и нищо да ядеш, няма как да постигнеш желаната фигура. Трябва да има постоянство, а не само 3 дена в месеца...
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jan 20, 2023 12:33:19 GMT 2
С право си я наричате Елица Светица. Потребителка беше нападната, защото изказа мнението си, че е малко странно как се е сетила да прави снимки докато плаче. Ами и на мен ми е странно и съм сигурна, че ако Радост например беше постнала такива снимки щеше да е нападната от всички. Аз лично не завиждам на хора, оставени сами на рождените си дни. Като малка исках хубави подаръци, а сега само да прекарам рождения си ден с любимите ми хора. Пожелавам на Елица на следващия рожден ден да не го прекара само с котката! Не се ли разбра, че няма значение Радост ли е, Гергана ли е, Попова ли е.. не риташ паднал човек. Не обясняваш кое как трябва да е, кой харесваш и на кой симпатизираш, кой е светица и кой снахица. Това са чисто човешки взаимоотношения, и не излизайте пак с номера, че ако бил някой друг нямало да бъде така. Съфорумките, които осъдихме грубите коментари, не сме писали мнения нито за на Радостина иглите, нито за Попова ( случаят ѝ с кухо яйце), поне за себе си съм сигурна, че е не от симпатия, а от емпатия към човек, който изживява лична трагедия и едно писане на коментар кои снимки не били уместни, нито ще оправи моя живот, нито пък на този, на който му се е случило нещото. Напротив, по някакъв начин може да му вдъхне кураж, пък нека съм лицемерна после.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 20, 2023 12:35:20 GMT 2
Защо Ганка махна субтитрите на английски и сложи такива на български? 😀 Щотто в курса на Капитонова така учат, дори използват съвсем същото приложение *слочаеност,а*, а кукумицин Гана го е карала, щото е абсолютен stalker. Аз на мястото на Виктория бих си сложила единнтракер,че лудото Гане някой ден може да реши да си попълни колекцията с нея самата.
|
|
|
Post by fine on Jan 20, 2023 12:38:11 GMT 2
prikachi.net/image/8uGrukНека да се посмеем и на нашия суперлюбим герой - Гучан с женското наметало. Да не прави намеци на Гучи с тази снимка? 🤣
|
|
|
Post by ☀ on Jan 20, 2023 12:42:38 GMT 2
Момичета аз идвам с един инфлуенсърски фейл. prikachi.net/image/8uGNtPprikachi.net/image/8uGBhqТака рекламираната от Капитонката треньорка направила някаква програма за 3 дни тренировки - 40лв. Моля? Защо би дал 40лв. за три тренировки пуснати онлайн при условие, че има толкова много клипчета в интернет, на които да тренираш. Както и да е. Жената си поства сторитата с изпращането на програмите, ама да беше малко по-сериозна и да беше внимавала какво качва на сторита, защото сега за без пари видях тези "златни" тренировки. 😁 Едит: защо момичетата се връзват на това? За 3 дни и 5 тренировки да направиш и нищо да ядеш, няма как да постигнеш желаната фигура. Трябва да има постоянство, а не само 3 дена в месеца... Спокойно, явно е нещо имагинерно, както и срока от 30 Февруари. Ау че професионалистки
|
|
|
Post by fairy on Jan 20, 2023 13:02:47 GMT 2
Оф, Джулиана много се радвала, че може да сподели с аудиторията си цитирам: "трепетният момент, който ни сполетя". Не мисля, че "сполетя" е точната дума, за да опишеш раждане. И другото, радвала се, че раждането било минало много леко и лесно. Имала притеснения, тъй като много хора ѝ били казвали, че второто, третото раждане били по-болезнени от първото, но при нея пак ще цитирам: "Слава Богу, тези притеснения останаха така неопровергани". Абе, Джулке, ако са останали неопровергани притесненията ти, значи раждането ти наистина е било трудно и болезнено 😂 Нищо де, важното е, че на снимките след раждането си гримирана и за изписването ти направиха и прическа.
|
|
|
Post by veereto on Jan 20, 2023 13:08:21 GMT 2
С право си я наричате Елица Светица. Потребителка беше нападната, защото изказа мнението си, че е малко странно как се е сетила да прави снимки докато плаче. Ами и на мен ми е странно и съм сигурна, че ако Радост например беше постнала такива снимки щеше да е нападната от всички. Аз лично не завиждам на хора, оставени сами на рождените си дни. Като малка исках хубави подаръци, а сега само да прекарам рождения си ден с любимите ми хора. Пожелавам на Елица на следващия рожден ден да не го прекара само с котката! Абсолютно не съм стгласна с това. КОгато Радост беше качила снимката със спринцовките и имаше вълна от възмущение и тогава имаше момичета, които се изказа в нейна подкрепа, че все пак това може да е нейния начин да се съхрани, като е преминавал през трудностите. За видеото на Попова също имаше момичета, които я подкрепиха. Когато започнаха да се появяват коментари, че Пепа не си заслужава децата и тогава се появиха доста мнения, че това е прекалено. На някои момичета не одобряваха и прекаленото обсъждане на децата ѝ. В един момент във форума се приветстваха повече негативните коментари и мисля така, защото много често момичета, които бяха на по-различно мнение в постовете си допълваха "не я защитавам...". Не ми се вижда ОК да трябва да се обясняваш, защитаваш или оправдаваш, ако по някаква причина харесваш някого/нещо, което повечето не. Нали идеята е свободно да се изразяваш, а не след мнение да получаваш индиректни осмивания, че харесваш някого, защото изразът елица светица е точно това. Говоря общо, а не само за елица
|
|
|
Post by 100helit on Jan 20, 2023 13:23:43 GMT 2
Елица, Елица, Елица...
Разбрахме се, че не се рита паднал човек, разбрахме се,че е една голяма трагедия, какво още се чопли тази история като гноен цирей? Кой за какво се бори вече с тези заяждания и дискусии на всяка страница? Никой не е длъжен да харесва никого, защото друг го прави, нито ще промени случилото се с анализ на думи отпреди 5 страници.
Тук доста се коментира,че много обръщаме внимание на Гана. Нейното поне е забавно и (траги)комично. Тези, които защитаваха Елица, още ли са ок да се анализира всяка минута от поведението й седмица вече? Допринася ли нищенето на аборт и ежедневието на човек преди събитието за психичното му здраве?
Това ли е Топ клюката? Изказва се съжаление, подкрепа. Но вече няколко дни текат някакви нарочни интерпретации и настроения. Сериозно?
|
|
499 posts
Member is Online
|
Post by diamond on Jan 20, 2023 13:31:51 GMT 2
Този път ми допада облеклото на Даниел. Изключвам панталоните над глезена, които според мен никой уважаващ себе си мъж не бива да носи. За палтото съм със смесени чувства, но някак си пак ме кефи. Човекът ми изглежда добряк и не ми се иска Гането да го мотае само за да трупа трафик към профила си. Колкото до самата Гергана: не ми харесва, че все е като измита чиния, при условие, че се гримира сравнително прилично. Харесва ми поне, че все прави нещо с косата си и опитва да ѝ придаде обем (Гане, отговори ми в стори как ги правеше тези къдрици с чорапите, че съм забравила). Дори гласът ѝ ми допада, когато говори спокойно, а не командва или не пищи като пуйка, но е крайно време да започне работа с логопед, че говорният ѝ дефект ми бърка в здравето. На Пепе, примерно, гласът ми е мнооооого противен. На Джой също ми е приятен. Та така.
|
|
|
Post by fine on Jan 20, 2023 13:36:58 GMT 2
Съгласна съм, че коментирането на Елица идва малко в повече. prikachi.net/image/8uMkGGМладата майка Моника качва такъв тип снимки. За мен не е окей да се качват такива снимки, първо, че тя все още е дете и второ, че тя самата има дете. Разбирам, че има хубаво тяло, но ми е прекалено вулгарно имайки предвид, че голяма част от аудиторията и са деца. Написала в стори, че това всъщност е пола с къси панталони, което е супер, но това не оправдава позата за снимката. Също така е качила стори, че си е поръчала дрехи от Shein за 550 лв. 🤯 та това е една минимална заплата хвърлена за куп некачествени дрехи, които са ми в стил "attention seeker" точно като снимката по-горе. Попова си поръчваше дрехи по подобни суми от различни сайтове, ама тя си има собствен апартамент, мъж, който също носи доходи, няма деца, а Моника живее с техните под наем + гледа дете. Не искам да и държа сметка на парите, но това е излишен разход по мое мнение.
|
|
|
Post by fif on Jan 20, 2023 13:49:08 GMT 2
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 20, 2023 13:51:31 GMT 2
Съгласна съм, че коментирането на Елица идва малко в повече. prikachi.net/image/8uMkGGМладата майка Моника качва такъв тип снимки. За мен не е окей да се качват такива снимки, първо, че тя все още е дете и второ, че тя самата има дете. Разбирам, че има хубаво тяло, но ми е прекалено вулгарно имайки предвид, че голяма част от аудиторията и са деца. Написала в стори, че това всъщност е пола с къси панталони, което е супер, но това не оправдава позата за снимката. Също така е качила стори, че си е поръчала дрехи от Shein за 550 лв. 🤯 та това е една минимална заплата хвърлена за куп некачествени дрехи, които са ми в стил "attention seeker" точно като снимката по-горе. Попова си поръчваше дрехи по подобни суми от различни сайтове, ама тя си има собствен апартамент, мъж, който също носи доходи, няма деца, а Моника живее с техните под наем + гледа дете. Не искам да и държа сметка на парите, но това е излишен разход по мое мнение. И аз съм на мнение, че темата Елица малко идва в повече. Знам, че всеки е свободен да коментира каквото иска и/или да пропуска определени коментари, но както каза Хелит нищим едно и също вече дни. Fine, Моника за нас го прави, бе душа. Все пак трябва да има контент и за тази цел е изпукала едни 5 стотака за парцали, за да ни е "полезна".
|
|
|
Post by monster on Jan 20, 2023 14:09:21 GMT 2
Мен тази Моника не ми допада. Някаква странна ми е. Не знам дали дори това е точната дума.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 20, 2023 14:10:34 GMT 2
Съгласна съм, че коментирането на Елица идва малко в повече. prikachi.net/image/8uMkGGМладата майка Моника качва такъв тип снимки. За мен не е окей да се качват такива снимки, първо, че тя все още е дете и второ, че тя самата има дете. Разбирам, че има хубаво тяло, но ми е прекалено вулгарно имайки предвид, че голяма част от аудиторията и са деца. Написала в стори, че това всъщност е пола с къси панталони, което е супер, но това не оправдава позата за снимката. Също така е качила стори, че си е поръчала дрехи от Shein за 550 лв. 🤯 та това е една минимална заплата хвърлена за куп некачествени дрехи, които са ми в стил "attention seeker" точно като снимката по-горе. Попова си поръчваше дрехи по подобни суми от различни сайтове, ама тя си има собствен апартамент, мъж, който също носи доходи, няма деца, а Моника живее с техните под наем + гледа дете. Не искам да и държа сметка на парите, но това е излишен разход по мое мнение. И аз съм млада майка и честно казано не виждам нещо кой знае какво в тая поза… не е като да се е разкрачила или да е показала цици или нещо подобно… просто в днешно време все повече става нормално жените да се обличат и да имат някакво поведение провокативно, независимо от това, че са родили. Аз само чакам да ми се върне малко фигурата (хей, Ясминче) и да си нося каквото си носех преди- по-прилепнали дрехи, кроп топове и така. Но разбирам как това може да е странно и неприлично за други хора. Майка ми например много често не е одобрявала как се обличам ама кой я пита. Вече е вдигнала ръце и само мрънка, че ми е гол кръста. Сега… дрехите за 500лв са друго нещо… 😣
|
|
|
Post by fif on Jan 20, 2023 14:13:24 GMT 2
Честно казано на ничий курс за отслабване не бих се записала, нито на някаква си Тони измислена, изпита до кокал, нито на Анастасия или там още, който прави. Хората им се връзват като удавници за сламка, вярвайки, че нещо магически ще се случи.
Моника чак пък хубаво тяло няма, от ъгъла на снимката е, просто е твърде млада, нищо повече.
Нещо съм пропуснала, но кучето на Гергана къде е? Май не е с тях, а кой се грижи за него? То е оставени на произвола на съдбата.
|
|
|
Post by sisi on Jan 20, 2023 14:13:57 GMT 2
Скучната Мария Бдж.. със супер малоумно обръщение към брандовете, които "я искат за реклама". Подобна некомпетентност не заслужава дори и внимание.. Започва с червен удивителен, ей така проснат в средата, последван от изречение, което започва със "Защото" Добре де, как някой бранд би искал да работи с това тъпо парче? Обяснете ми? prikachi.net/image/8uM46b
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 20, 2023 14:28:43 GMT 2
Айде, Пепе да се завръща, че Гането ме смогва да ни забавлява. Иначе, идвам от едно стори на Пепитка във фб - снимала се е в салон, явно майка и е на стола, но пак намигва и прави муцунки - добре де, дори и за Карамана да го прави, защо го качва на стори? Да си му го прати на лично съобщение, той да и прати дикпик, както си му е реда и толкоз.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 20, 2023 14:30:54 GMT 2
Ох Мария БДЖ колкото и да се пъне да изглежда скъпо изглежда точно като евтина селска дама… с извинение. 😂
Публикува поредната реклама за някакво килимче и се пльоснала със сатенен (май, не съм сигурна дали правилно виждам) син халат с бродерия и сиви чорапи. Падааааам. Само на мен ли ми изглежда мега селско? Не знам, малко ми е странно нагоре да продава вайб “лукс дама”, а надолу да е “селска мома”. 🤣
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 20, 2023 14:35:56 GMT 2
Дали Балан не ни обясни, че те работили нон стоп и за тях нямало събота и неделя 😱 Абе ей, безделник! Започни работа от 9 до 5 и ще те питам. Аман от плазмодии. 🤮
Моника и на мене ми дойде в повече с тия пози. Най-лошото е, че майка й я е снимала. Иначе не е лошо момичето, даже е доста симпатична.
Петканова с тия раздалечени гърди винаги ме потриса😁
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 14:53:20 GMT 2
Аз чак тези дни забелязах, че Гучан наистина ходи с женски дрехи - на последната снимка от музея на Мадам Тюсо е със женски боти и палто. Като се загледах, то добре че има тази брада защото физиономията му е много нежна за мъж. Аз лично се радвам, че с Гергана са се намерили. Надявам се да си допадат взаимно защото всеки заслужава любов и сродна душа. Странни са, по свой начин откачени, но нека са си такива за да ни веселят.
|
|
|
Post by fif on Jan 20, 2023 14:57:32 GMT 2
prikachi.net/image/8uJa3WЕеее, не, това не е реклама, а антиреклама. Тези чорапи, тези крака. Екоплей да се стегнат, голямо падение. Аз съм наистина шокирана. Не, снимката не съм я изрязала аз, Марийка сама си я е качила така.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 20, 2023 14:57:43 GMT 2
Добре де, много тъп въпрос - как разбирате, че ботите или палтото на Гучан са женски? Аз поне не бих могла да кажа със сигурност.
Иначе, и аз се радвам, че се намериха с Гучи - колкото и да ми е абсурдна, наистина е хубаво, че има човек до себе си, който явно е също толкова чалнат, колкото и тя.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by ivivi on Jan 20, 2023 15:04:43 GMT 2
Добре де, много тъп въпрос - как разбирате, че ботите или палтото на Гучан са женски? Аз поне не бих могла да кажа със сигурност. Иначе, и аз се радвам, че се намериха с Гучи - колкото и да ми е абсурдна, наистина е хубаво, че има човек до себе си, който явно е също толкова чалнат, колкото и тя. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Разбира се по закопчаването - ако копчето или ципа на дрехата е от лявата страна - дрехата е женска. Поне имам такъв спомен, но може и да греша. А и кройката и линията на самата дреха също са женствени.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 20, 2023 15:07:44 GMT 2
Добре де, много тъп въпрос - как разбирате, че ботите или палтото на Гучан са женски? Аз поне не бих могла да кажа със сигурност. Иначе, и аз се радвам, че се намериха с Гучи - колкото и да ми е абсурдна, наистина е хубаво, че има човек до себе си, който явно е също толкова чалнат, колкото и тя. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Еdit: писали сме по едно и също време с iviviАз имам усещането, че Гането чете форума и се ориентира по нашите мнения какво да подобри и какво да прави (забележителности, популярен ресторант, посещение на парламента и т.н. ). Само да можеше и да не допуска правописни грешки на всяко изречение... Заради копчетата, които в случая са от правилната страна, но кройката наподобява женска (в раменете особено) и ето информация :{Копчета} Забелязали ли сте, че копчетата на мъжки ризи са зашити вдясно, а жените - вляво. Не ми казвайте, че това е прищявка на дизайнери, както и начин, по който да се подчертае различието? Оказва се, разграничението на мъжките и женските ризи се появява отново в XII век, когато се появяват и копчетата. Само богатите жени можели да си позволят това модерно изобретение. В действителност, всички тези богати дами са обличани от камериерки. За да бъде по-удобно на камериерките да ги закопчават, копчетата са от лявата страна.
По това време, хората започнали да се обличат и сами, а копчетата на мъжките ризи започнали да се поставят от дясната страна, така че те сами да се закопчават по-лесно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 15:10:37 GMT 2
Разбира се по закопчаването, а за обувките - найковете си бяха женски с подсилена пета и розов цвят, а сегашните боти от днес са с много мек овал и бомбе. Предполагам той носи малък номер и женските колекции са му по мярка.
|
|