|
Post by Раче Осмокраче on Jan 20, 2023 15:18:58 GMT 2
Добре де, на Гучан на палтото копчетата ме са ли от дясно?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 20, 2023 15:19:46 GMT 2
И мен ме подразниха чорапите на Мария бдж 😃 да беше боса щеше да е по-добре. Напъва се яко милата ама не й се получава, не всички ги бива да се развиват в социалните мрежи, да си намери истинска работа и просто да го приеме.
|
|
|
Post by sisi on Jan 20, 2023 15:21:21 GMT 2
Нали Гането преди е имала връзка със жена, явно че е бисексуална, което отговаря и защо е гадже с Гучанчо, който също е с неопределена сексуалност. Доколкото знам, такива типове често си пасват и може да са двойка. Не искам да си представям какъв секс (ако има такъв) правят..Толкова е явно, че не са нормална хетеросексуална двойка и може би затова всичко им се получава комично. Иначе дрехите на Гучан се едно дали са женски или мъжки, той и Гана просто има 0 култура за стил. Много са смешни, ама все така да са си, че да ми оправят настроението
|
|
|
Post by Niki on Jan 20, 2023 16:15:27 GMT 2
Спокойно, явно е нещо имагинерно, както и срока от 30 Февруари. Ау че професионалистки [/quote] 30 февруари 😂- дата, показваща нивото на 70-80 % от бг инфлуенсърите. Представям си колко пъти си е проверила "програмата", преди да го изпрати на платилите 30 или колкото беше там лева. Едната платена тренировка я видях - нищо по-различно и уникално от безплатните тренировки в ютуб. Първата песен лично мен ме подразни, отколото мотивира 😃 Ето я -
|
|
|
Post by Victoria on Jan 20, 2023 16:17:58 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Jan 20, 2023 16:18:06 GMT 2
Гучан изглежда с много малък крак, така че може би е с малък номер и трябва да избира между детска и женска колекция. Има обаче много унисекс модели, пък той избира розови маратонки, женски кройки.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 20, 2023 16:24:37 GMT 2
Аз съм в шок от Бдж-то. Като искаш да снимаш стори, но нямаш дар слово, може да го запишеш предварително и след това да го пуснеш и сцепиш на части. БДЖ, пиши ми,че явно не сме карали един и същ курс, моят е бил със слушане, а твоя за натягане. 😁
Да се оплача.. за мен Румъния има симпатични местенца. Не съм пътувала отдавна дотам и очаквах Ганюш да ме върне поне малко в сантименталните ми спомени, но не, нейното "приключение" е по-невълнуващо и от ходенето ми до тоалетната... Поне някакво усилие очаквах от нея, но освен елементарен външен вид, тя има и елементарен контент. Дори поставен във вълнуващи или разнообразни условия селчо си остава селчо. Жалко.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 20, 2023 16:34:21 GMT 2
Toва заслужава да го качим в профила в инстата. Не че някога съм си мислела, че курса ѝ е авторски.. Просто Вика е нагла. Курсът вероятно е полезен за никои, но фактът, че е потенциално полезен, не оправдава че е краден.!
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 20, 2023 16:49:13 GMT 2
Леле, МарияБДЖ със звук е точно като WS Teleshop от едно време. Толкова изкуствено, толкова неловко, че нямаш търпение да свърши това стори. Снима от такова разстояние, че не се вижда червилото на малките ѝ устни, а какво остава за молив. Напомня ми на Надка Баламова по напъни.
Сори, момичета, ама не става само с нахилени пози и инста-спотс вкъщи с подарени продукти.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 20, 2023 16:56:40 GMT 2
Гана пак разнася празни стари торби из Букурещ.
|
|
|
Post by lama on Jan 20, 2023 16:58:13 GMT 2
Тя Виктория всеки път казва, че се учи от рускините и за свещите и за този курс. Казвала е, че има много информация на руски. Това в тикток е малко повърхностно, за да се твърди, че е крадено трябва някой да е виждал подробно и двата курса. То иначе курсове за всичко има в цял свят, примерно за програмиране и естествено, че си приличат като са на една тема. Реално Виктория може да я осъди за такова изказване.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jan 20, 2023 17:01:20 GMT 2
Аз Виктория хич не мога да я понасям. Супер нагла ми е и цялата история със свещите си е очеизвадна спам, обаче и въпросната от тик ток не мога да я взема на сериозно след пенявенето й как подкрепя забраната на абортите в САЩ. И като цяло целия й тил ток и мнения са ми супер повърхностни.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 17:17:23 GMT 2
Нямам съмнение, че е краден. Но ако тиктокърката ще се прави на разследваща, поне да си купи и двата курса и да каже какво що. Много е трудно да се докаже плагиатство в този случай според мен, но пък не съм виждала материалите и не знам. Може да се окаже очеизбождащо
|
|
|
Post by fairy on Jan 20, 2023 17:23:07 GMT 2
prikachi.net/image/8uJa3WЕеее, не, това не е реклама, а антиреклама. Тези чорапи, тези крака. Екоплей да се стегнат, голямо падение. Аз съм наистина шокирана. Не, снимката не съм я изрязала аз, Марийка сама си я е качила така. Екоплей със сиви чорапи и от Професия Мама. Може за тази реклама това да е някакъв дрескод 😂 prikachi.net/image/8uL7SP
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 17:28:55 GMT 2
Разбрахте ли сега защо Гучанови са ходили до Букурещ? Явно кака си е харесала обувки и някой трябва да й ги купи.
|
|
|
Post by Victoria on Jan 20, 2023 17:40:49 GMT 2
Аз за тази от тик ток нямам наблюдение, излезе ми и веднага ви го споделих. Останах с впечатление,че ще прави още видеа по темата. Някой беше писал,че тя не криела,че черпи информация от рускини.. да, ама не може да вземеш нещо от до и да го продаваш на тези цени, отделно самото име Instaboom даже ми е доста повлияно от рускинята. Аз съм и пристрастна,защото адашката ми изобщо не ми е приятна, мрязя тези меркантилни девойки, който нямат скруполи, само и само да имат Rolex са готови на всичко. Редно е да се знае от къде и е курса и се надявам някой да плати и двата и да видим наистина ли е 1:1, а аз вярвам,че ще е 😀
И вече забрави за ритуалите и със свещи, вече мина на скъпото. 😁 Платете си истински курс , с истинска диплома от хора експерти в бизнеса, а не руско девойче, което има последователи от излагацията и по предавания.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 20, 2023 18:21:45 GMT 2
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 20, 2023 19:50:44 GMT 2
Загледах се в лайфа за Абаут ю на Радост и Георги от скука 😁 Той ми направи впечатление на много ревнив балканец. Имаше някакви супер неадекватни изказвания от него,че вече била майка не можела еди как си да се облича. Тя пък постоянно се оправдаваше за корема си. Изобщо кринч яко. Не съм я следвала преди,но ми правеше впечатление,че тя е цербера във връзката,но след този лайф май си е неговата кротка жена🤭. Няма лошо,де. Явно това работи при тях... Ако някой друг го е гледал и има повече наблюдение над тях двамата ,да сподели дали съм с правилни впечатления.
|
|
|
Post by ciaraa on Jan 20, 2023 19:53:45 GMT 2
Гането качи клип в YT...бързо на кринджа!
|
|
|
Post by ☀ on Jan 20, 2023 19:53:47 GMT 2
Значи руската инфлуенсърка изготвя курса, Капитонова го кара и копира. Предава нататък към Ганка, а тя на свой ред прави курс с подбита цена и качество. Е той докато стигне до Пенка от Крушари се разсипа курса 😂😂😂
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 20, 2023 19:54:00 GMT 2
Никол е качила влог от Париж. Първите 10 минути говори само как трябва АМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да мине през магазина на Карл Лагерфелд, Сефора и VS. О, ужас магазина на Лагерфелд бил затворил. Точно по 10 секунди отделени имаше за Айфеловата кула и Лувъра. Даже не са и влезли в Лувъра нито са се качили на Айфеловата кула… нереално е това за мен. Аз като бях там магазини бяха последното нещо, което ме е вълнувало! Важни са тези места, а тя им отделя по 10 секунди. И не само тя де.. всички ифлуцки са тъпи та дрънкат… не ги вълнува култура или история… важно е каква парцалка да си купят.
Бтв шугър дадито май е някакъв млад. Като почна да снима от Дисниленд в началото се вижда малко от лицето му и ми изглежда млад.
Поправка! Имат билети за Лувъра!
|
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 20, 2023 20:06:41 GMT 2
Тъкмо ви четях и вижте какво ми изскочи в тик ток vm.tiktok.com/ZMYec9VGL/ надявам се да се отваря, за пръв път копирам линк от там. Май доста хора са се усетили.
|
|
|
Post by milamila on Jan 20, 2023 20:08:31 GMT 2
Тази и тя е доста нагла, лицемерна и гадна - първите ѝ видеа бяха редпиладжийски - как жените отблъсквали мъжете, защото не знаели как да бъдат жени, как кариеризма и това да спиш с някого преди да сте се оженили те похабява и прочее... уона би православна кобилкина. И намери на хляба мекото - като почна с антикапитонова контента изведнъж ѝ се вдигнаха гледанията
|
|
|
Post by Misha. on Jan 20, 2023 20:27:01 GMT 2
Тъкмо ви четях и вижте какво ми изскочи в тик ток vm.tiktok.com/ZMYec9VGL/ надявам се да се отваря, за пръв път копирам линк от там. Май доста хора са се усетили. Не харесвам Вика, факт. Но не съм против това което прави. Намерила е начин, не е принудила никого, не е убила човек или нещо друго незаконно. Краден-некраден, поиграла си е да го преведе, комуникира си с курсистките. Провежде срещи с когото трябва, предполагам заплаща и някакви данъци за това, иначе може би няма как да оправдае такива големи суми. Предпочитам да си изкарва парите така, отколкото нещо друго измислено. Имам позната, която се беше записала на курса ѝ, фотографка е. Девойката е доста доволна, има последователи и доста нови клиенти. Та явно работи.
|
|
|
Post by fine on Jan 20, 2023 20:29:01 GMT 2
ПАДАМ!! Новото видео на Гучи е толкова криндж, че ме беше срам да ги гледам. Толкова "оригинални" подаръци и толкова безсмилено видео, че няма на къде. Каза, че скоро ще качи видео, в което обяснява къде е била и защо не е качвала в YT. Чакаме с нетърпение да чуем какво ще измислиш отново, както измисли защо натири Алфа.
|
|
561 posts
Member is Online
|
Post by Harmless Breeze on Jan 20, 2023 20:36:51 GMT 2
forms.gle/NPtMLvVYxaYEsART6Анкета №1 е готова! Моля, попълнете с името на инфлуенсъра или с кратко обяснение за някои от категориите! Имате време до 24.01 да попълните анкетата, след това ще създам втората, с преобладаващите номинирани! Приятно попълване! ***Анкетата е АНОНИМНА!
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 20, 2023 20:45:47 GMT 2
Еййй… гениалният Гога на Радост изял половин круша чисто сам!!! Седи сам! Вие представяте ли си Отивам да се карам на щерка ми, че на 7+ месеца все още не може да изяде половин круша сама и като седи се клати като пияница… амааааха Но все пак на Радост детето е бъдещ нобелов лауреат!
|
|
|
Post by ☀ on Jan 20, 2023 20:45:56 GMT 2
Ай задавих се с вино още на първата минута на клипа за подаръците😂😂😂 Благодаря за споделянето!
|
|
|
Post by plam on Jan 20, 2023 20:55:03 GMT 2
Сега като отворя анкетата и се замисля ми е много трудно да определя любим инфлуенсър или нещо хубаво каквото са направили. Повечето за нищо не стават и само ламтят за ПРчици и рекламки...много тъжно
|
|