|
Post by cloudedmind on Jan 20, 2023 21:07:03 GMT 2
На редпилърката “експоузването” не ѝ се е получило. Имената си приличат - и двете започват с “инстаб” и след това има две букви. Уау! Да беше направила сравнение урок по урок, да покаже имитациите… но не, защо да се занимаваме, като безкритичните лапета в тикток и така ще го гледат. Аз съм убедена, че Виктория е компилирала знания от много места, а и своят опит, за да направи курса си. Пък и то всичко вече е измислено, дай да не създаваме нищо, за да не ни обвинят в плагиатство…
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 20, 2023 21:19:40 GMT 2
Признавам си,че не съм се интересувала в дълбочина какъв е курса на Виктория. Но явно има много желаещи и явно има резултати. Няма лошо. Но съм далеч от мисълта,че сама е измислила всичко. Аз не го разбирам, но щом пък е толкова полезна-няма лошо.
|
|
382 posts
Member is Online
|
Post by jeri on Jan 20, 2023 21:24:03 GMT 2
Много рядко отварям тик-ток, понеже имах регистрация с инстаграм, но вече няма такава опция и не мога да вляза.😪 Ако някой знае как може да се оправи?! Все пак изгледах видеото за Капитонова-ами докато има балъци да дават по 1000лв. Никой не е принудила насила. Дразни ме, че е надменна и нагла, грозното й поведение от Ергена също не мога да забравя. Онази Алекс изглежда, че остана нормална и след предаването. Изгледах и някакво видео 'сутрешна рутина' на Теа, големи мързеливци са двамата. Забелязах, че нещо им спряха спонсорствата и започнаха пак видеа, въпроси, съвети. Допълвам понеже отворих YouTube, забелязвам че розовата Йоанна успява да качва и там и в инстаграм, а всъщност е една от малкото, които имат и странична работа и ангажименти. А другите нямат време.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 20, 2023 21:43:26 GMT 2
Гергана дали не започна да качва отново в YT, защото и Виктория прави същото?🤣 Аз, ако бях на Виктория щях сериозно да се притеснявам, че имам такъв последовател.
|
|
|
Post by fine on Jan 20, 2023 21:51:02 GMT 2
Барабани, моля. Ето това е "тайният" проект на Гана. Нещо ГРАНДИОЗНО, за 15лв. ще можете да се включите в "Social ninjas" discord server, но пак не разбирам смисъла от този сървър? + че това е monthly subscription, та смятайте колко ще е полезно.
|
|
|
Post by fif on Jan 20, 2023 22:10:30 GMT 2
И Гергана пуска намаления като Капитонова. Ох, честно, не знам кой й се връзва на тази откачена индианка.
Плешо сега разбирам защо е с Гергана, той е супер глуповат, гледах им с превъртане това измъчено видео, та той не може да върже две приказки на кръст, тя само му задава команди и си върти ужасяващо очите.
:/
|
|
|
Post by 100helit on Jan 20, 2023 22:14:16 GMT 2
Тъй, да обобщим. Виктория прави курс, Гергуц прави курс. Виктория започва да качва в тубата, Гергуц започва да качва в тубата. Виктория прави проекти х,у,z,Гергуц прави и тя проект. Виктория прави канал за взаимопомощ в Телеграм, Гергуц прави същото в Дискорд.
Само да си кажа, аз ако бях на Капитонова, щях да де оглеждам в тъмни улички за човек с изгнил зъб.
Едит: видеото ще си запазя за сутрешното кафе. Твърде е добро.
|
|
|
Post by l4444 on Jan 20, 2023 22:14:35 GMT 2
Ох, на Гергана проектите са просто един път, то е ясно... нали на Виктория “Нещо си” беше тайна група/маратон в Телеграм или нещо подобно, та сега и тая, много оригиналната, с идеите, “които никой никога на света не се е сещал да реализира” .. Нещо друго, извън по същество възмущението ми от тва каква невиждано куха задръстенячка е Гана, искам да ви питам:
Не ви ли дразни, някой, като напише “повече от...” + някакво много конкретно число. 😀 За да дам пример: “вече сме повече от СТО И ДВАНАДЕСЕТ души” 😀 Какъв е смисълът, като ще си толкова детайлна, посочи колко сте, или пък напиши “над 100”, “над 110”, дори... Не, братко, над 112.. 🤦♀️ кажете ми, че не съм аз откачена и че няма смисъл в тва. 😀
|
|
|
Post by sisi on Jan 20, 2023 22:23:58 GMT 2
Тя Герганчето изкопира Дискорд групата от любимите и Импактъри. Най-много да е привлякла незрелите тийнове от там и някое и друго 18 годишно уонаби.. ако има някой смислен човек вътре ще избяга с 200.. Всъщност не мога да повярвам, че интелигентен човек би се вързал на нечленоразделната и реч на това беззъбото...
|
|
|
Post by Misha. on Jan 20, 2023 22:25:22 GMT 2
Много рядко отварям тик-ток, понеже имах регистрация с инстаграм, но вече няма такава опция и не мога да вляза.😪 Ако някой знае как може да се оправи?! Все пак изгледах видеото за Капитонова-ами докато има балъци да дават по 1000лв. Никой не е принудила насила. Дразни ме, че е надменна и нагла, грозното й поведение от Ергена също не мога да забравя. Онази Алекс изглежда, че остана нормална и след предаването. Изгледах и някакво видео 'сутрешна рутина' на Теа, големи мързеливци са двамата. Забелязах, че нещо им спряха спонсорствата и започнаха пак видеа, въпроси, съвети. Допълвам понеже отворих YouTube, забелязвам че розовата Йоанна успява да качва и там и в инстаграм, а всъщност е една от малкото, които имат и странична работа и ангажименти. А другите нямат време. Не мисля, че е нужно да я сравняваме в Ергена и навън. Това, че не е стока, очевидно не ѝ пречи да си разбира от работата и да има успех там. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Jan 20, 2023 22:34:20 GMT 2
Гана е направила Дискорд група с платен достъп. Админите, не смятате ли да въведете членски внос за достъп до форума?
|
|
|
Post by milamila on Jan 20, 2023 22:47:22 GMT 2
Барабани, моля. Ето това е "тайният" проект на Гана. Нещо ГРАНДИОЗНО, за 15лв. ще можете да се включите в "Social ninjas" discord server, но пак не разбирам смисъла от този сървър? + че това е monthly subscription, та смятайте колко ще е полезно. Пффф. РадостнаМама с целия си криндж има в пъти по-голяма и полезна, БЕЗПЛАТНА група във ФБ и за разлика от Гучи-Мучи - реален опит в маркетинга.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 20, 2023 22:48:36 GMT 2
Барабани, моля. Ето това е "тайният" проект на Гана. Нещо ГРАНДИОЗНО, за 15лв. ще можете да се включите в "Social ninjas" discord server, но пак не разбирам смисъла от този сървър? + че това е monthly subscription, та смятайте колко ще е полезно. За нас блокираните може ли да споделиш тук линка, който е споделила?
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 20, 2023 23:02:13 GMT 2
Гана е направила Дискорд група с платен достъп. Админите, не смятате ли да въведете членски внос за достъп до форума? Ама веднага въвеждаме щом имате желание. Само, че ние сме по-скромни - по левче на месец. Все пак не сме чак толкова полезни, колкото е Гуци. А може и да таксуваме на база брой мнения, от някои потребители ще изкараме направо не за екскурзия до Букурещ, а отвъд него. 😜 Да давам ли револют? 🤑
|
|
|
Post by noclue on Jan 20, 2023 23:05:19 GMT 2
Никол е качила влог от Париж. Първите 10 минути говори само как трябва АМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да мине през магазина на Карл Лагерфелд, Сефора и VS. О, ужас магазина на Лагерфелд бил затворил. Точно по 10 секунди отделени имаше за Айфеловата кула и Лувъра. Даже не са и влезли в Лувъра нито са се качили на Айфеловата кула… нереално е това за мен. Аз като бях там магазини бяха последното нещо, което ме е вълнувало! Важни са тези места, а тя им отделя по 10 секунди. И не само тя де.. всички ифлуцки са тъпи та дрънкат… не ги вълнува култура или история… важно е каква парцалка да си купят. Бтв шугър дадито май е някакъв млад. Като почна да снима от Дисниленд в началото се вижда малко от лицето му и ми изглежда млад. Поправка! Имат билети за Лувъра! Абе не че нещо ама ако искам да гледам травъл съдържание, последния човек, чието видео ще отворя, е Никол. Смисъъл какво съдържание изобщо очакваме от нея? Отишли са на екскурзия в Париж с гаджето, снимала е да качи на вльог и толкоз. "Влогването" отдавна се изроди като идея и осъществяването ѝ, аз лично не се възмущавам, че някой е отишъл еди къде си и не е обиколил всичките местни забележителности и още по-лошото - не ги е показал във видеото. При наличието на толкова канали със съдържание, ориентирано към пътувания и разглеждане на дестинации - разходки из градове в 4к качество например - да очакваме някой като Никол или Мария бдж да направят нещо подобно е смешно. Виктория в ергенът отиде за слава и последователи, игра перфектен образ, без дори някой от продукцията да я подтиква. Единствено, че е искала да връща роза и да си ходи, но не са ѝ разрешили. Да, поизяде малко хейт, но всяко чудо за 3 дни. А и съм далеч от мисълта, че Александра не ги е правила всичките диви и щастливи с психопатското си поведение, все някой щеше да избухне срещу нея.
|
|
|
Post by fine on Jan 20, 2023 23:31:50 GMT 2
|
|
|
Post by Niki on Jan 20, 2023 23:33:05 GMT 2
Получих реплика в стори на новоизгряваща фитнес инфлуенсърка tony_intense и тъй като е ясно, че чете тук, ще се обърна лично. prikachi.net/image/8uQeznЗдравей, Антоанета! Съжалявам, че приемаш критиката като "хейт". Ако имаш амбициите да си по - популярен инфлуенсър с по-голяма от 5к аудитория, бъди сигурна, че тук ще бъдеш обсъждана многократно. Две неща е необходимо да подчертая - нищо не съм инвестирала, за да видя тренировката ти. Може би трябваше да прочетеш по-внимателно двата единствени коментара за теб в темата ни. А именно, че не си догледала сторито си, чрез което даваш директен безплатен достъп до тренировките ти поради недоглеждане до къде да го снимаш. Ако бях дала 39,90 лв., честно казано, щях да се чувствам излъгана, че всеки един от последователите ти има възможността да види съдържанието в ютуб безплатно, ако е малко по- наблюдателен. Не беше нужно да слагаш стикери върху 30 февруари, за да изглеждам аз по-лошата пред аудиторията ти😃 Грешката с датата е меко казано смешна и имах предвид това, под недоглеждане на програмата ти (грешка - трябваше да е имейлът). И! Клинчето го слагам ако не всеки ден, то през ден, но по повод други тренировки. Силно препоръчвам Heather Robertson. Съвет (не е хейт) - сложи таймер, по-готино ще е 😉 Желая ти успех и приемай критиката, а не хейта, с усмивка и амбиция да си по-добра в това, което правиш.
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 20, 2023 23:35:41 GMT 2
Тия двамата са няма такива покемони 🤣🤣🤣 Гучи седи и го гледа и върти очи и пуфти. Даже на някои места в монтажа се вижда как въздиша и казва нещо, което е изрязано. Гуцан след всяко изречение се вижда как е рязан монтажа. Горкия, не стига, ще срича, Ами и идеите му са просто безумни. 😂🤣
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 20, 2023 23:36:00 GMT 2
Ох хахаха Ама с какво е успяла тази госпожица?! Поредната куха лейка❤️
|
|
382 posts
Member is Online
|
Post by jeri on Jan 21, 2023 0:00:50 GMT 2
Много рядко отварям тик-ток, понеже имах регистрация с инстаграм, но вече няма такава опция и не мога да вляза.😪 Ако някой знае как може да се оправи?! Все пак изгледах видеото за Капитонова-ами докато има балъци да дават по 1000лв. Никой не е принудила насила. Дразни ме, че е надменна и нагла, грозното й поведение от Ергена също не мога да забравя. Онази Алекс изглежда, че остана нормална и след предаването. Изгледах и някакво видео 'сутрешна рутина' на Теа, големи мързеливци са двамата. Забелязах, че нещо им спряха спонсорствата и започнаха пак видеа, въпроси, съвети. Допълвам понеже отворих YouTube, забелязвам че розовата Йоанна успява да качва и там и в инстаграм, а всъщност е една от малкото, които имат и странична работа и ангажименти. А другите нямат време. Не мисля, че е нужно да я сравняваме в Ергена и навън. Това, че не е стока, очевидно не ѝ пречи да си разбира от работата и да има успех там. Sent from my iPhone using Tapatalk Не съм казала, че не си разбира от работата. Аз не съм рекламодател, не знам как се справя с клиентите. Това, че има нюх и хората й купуват курса е неоспорим факт. Къде видя сравнение между Ергена и навън? Коментирам човешките й качества, които е показала там и като цяло в Иг.
|
|
|
Post by monday on Jan 21, 2023 0:03:53 GMT 2
Хаахах, Niki, толкова възпитано я закопаваш, така се прави! И тази явно е същата тънкообидна некадърница като останалите. Гледах новия влог на Николчето, изглежда много състарена. Тя е хубаво момиче, но не успява да си намери правилната грижа за кожата и изобщо за външния вид, насила се загрозява. Тъкмо щях да я похваля, че поне е махнала орловите ноктаци и видях това prikachi.net/image/8uQ7xa
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 0:45:59 GMT 2
Гучанови изкринджиха на макс.. ето малко хайлайти от мен:
- контент криейтър с 8 години опит не знае на каква височина да монтира триногата така, че тя и мъжо да не приличат на изгърбени лилипути.
- Още в началото става ясно, че ще дават примери за романтично-еротични подаръци от старите им връзки, а не от тяхната, защото очевидно са заедно от вчера.
-Гучи даде топ еротичен пример, умрях от криндж да я слушам за макароните.
- Ужасно се държи с Гучо - оставила е няколко много груби реакции на негови идеи, представям си какво е изтрила
- Гучи казва “човека” относно бившето гадже, а не мъжа, той, господинът, ама ние си знаем защо
- Ако чуя думата “господин” още веднъж, ще се гръмна 😂
За сравнение, Телешопови имаха подобно видео преди време, но там примерите бяха само от тяхната връзка и като цяло бяха сладки.
|
|
|
Post by tiberia on Jan 21, 2023 0:51:15 GMT 2
Госпожица HIIT да не си придава важност пред последователите, че е много обсъждана личност, защото очевидно не е. Но пък нещо друго стана очевидно - от коментара и личи, че има сбъркани ценности за това кое прави човека щастлив. 🫣 Май ще е по-добре да слага клинчето и да си гледа тренировкатa - може и да открие щастието някой ден. Тя какво постигна с нейния коментар? 😏
|
|
|
Post by Victoria on Jan 21, 2023 1:14:39 GMT 2
Колкото и да се прави на бизнес дама Виктория, някак изцепките и са ми в повече и не бих и дала и 1 лв.
Всички знаем как стана популярна с follow for follow. После пък качваше влогове пушеше наргиле и мрънкаше,че трябва да седим вкъщи заради Ковид. След това беше уж много добра готвачка и хайде в Мастършеф,където я запомних само с едни сирники с 3 съставки, голяма готвачка. Рязко зави от скромна рускиня в нагла такава с нейния курс, ролекс, 50 лв на нощното шкафче, глоба за без маска, танци с потни чичковци и т.н. и завършим с качването на хора,които са я коментирали и писането на обиди от типа на курва на други жени(Жена два пъти плюс направо 😀) А и като жледам курсистките и си прави нейни копия и вече и те имат собствени курсове.. Топ 😀
На мен ми е guilty pleasure тя и за това я следя в детайли и единствения период, когато беше поносима е в Русия на гости при родителите си. Наистина,ако това е истинската тя би ми била много по-приятна от тази наглата личност, която е сега.
Всеки е свободен да дава пари за каквото си реши, но аз си правя изводите на къде отива този свят, след като около 500 човека (поправете ме,ако греша) дадоха 15-20 лв за "нещо си"... явно си я заслужаваме Вика 😁😁
|
|
|
Post by yara on Jan 21, 2023 2:57:05 GMT 2
Не смятах да пиша повече за Елица, но един въпрос не ми дава мира- защо не се е записала да й следят бременността в частна клиника? Имала е несполучлива бременност, не мисля, че опира до това да не могат да си го позволят... Предполагам, в Дания има такива опции? Честно казано, навремето, когато разбрах за първата си бременност, без да имам каквито и да било проблеми, не съм се и поколебала, че искам най- доброто за мен и бебето през следващите месеци и се записах на платена консултация при избран от мен лекар. С втората бременност постъпих по същия начин.
Здравните системи в повечето северни държави е под всякаква критика. Няма да се учудя, ако няма частна практика в Дания. Аз съм в Холандия и тук няма, наскоро родих и мога да напиша трактат за безхаберието към бременните жени в тази клета държава. Няма прегледи при гинеколог,няма адекватна изследвания,даже и на ехограф те гледат 3 пъти за цялата бременност. И точно поради тази причина съчувствам много на Елица , защото съм убедена ,че и там няма адекватна грижа, иначе при всички положения щяха да видят проблема много преди да се стигне до този трагичен край.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 21, 2023 5:47:10 GMT 2
Хаахах, Niki, толкова възпитано я закопаваш, така се прави! И тази явно е същата тънкообидна некадърница като останалите. Гледах новия влог на Николчето, изглежда много състарена. Тя е хубаво момиче, но не успява да си намери правилната грижа за кожата и изобщо за външния вид, насила се загрозява. Тъкмо щях да я похваля, че поне е махнала орловите ноктаци и видях това prikachi.net/image/8uQ7xaПоне миглите тип "проскубан фазан " махна 😁 Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 8:26:30 GMT 2
Изгледах ги и аз Гучанови и много се смях. Тя се изкара с доста голям опит във връзките и получаването на романтични подаръци, а той един такъв свитичък до нея се страхува да не каже нещо, което ще я разсърди. Все пак, от това което видях, тя е водещата във връзката, а той ми изглежда добрушан и мекишав човек, който е лесно да манипулираш
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 21, 2023 8:43:53 GMT 2
Колко бих ги написала за майката на майките, ама ще си замълча че ще има обидени. 🤣🤣🤣🤣 Виждам само че липсата на иг и неколкократното споменаване че тя не иска да си показва децата са поредните изтреляни набързо думички летящи в пространството...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 21, 2023 9:18:00 GMT 2
Накринджих се максимално с видеото на Гучановци, по-специално от Гана и от погледите, които му хвърля. Личи си, че момчето се притеснява, а тя само върти очи и се чуди как да се заяде. Ужас е. А зъбът 🙄🙄🙄 извади ми очите
|
|
|
Post by fif on Jan 21, 2023 9:26:08 GMT 2
Гучанчо горкият прошлек тръгнал по скъпите магазини с Ганка и само с едни брошурки се задоволява.
А сторито, на което снима краката на Гучи ме уби, просто си представям - Гана мери обувките на ЛВ, а Гучан приклекнал до нея й я снима в близък план и това естествено в магазинаааа, пред очите на персонала.
Тези двамата на какъв език се оправят, на английски?
|
|