|
Post by pchelica on Jan 21, 2023 9:32:54 GMT 2
На мен ми са смешни видеата им как Гана излиза от магазина и той я снима. 😀 Представям си, ако тая постановка има няколко дубъла (хай, Йетйе) на влизане и излизане, какво ли си мислят служителите на магазина. 😀
|
|
|
Post by kalimera on Jan 21, 2023 9:36:27 GMT 2
Много си пасват Гането и Даньо и на външен вид и по акъл.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 21, 2023 9:38:58 GMT 2
Какво ми излезе във фейса... Честно, издразних се не толкова на статията, колкото на факта, че едва ли не, ако не била близка приятелка на Пепоната, нямаше и статията да я има.... Ели си е влогър много преди тая да се появи. prikachi.net/image/8uT3Ii
|
|
|
Post by selestepan on Jan 21, 2023 9:44:47 GMT 2
Какво ми излезе във фейса... Честно, издразних се не толкова на статията, колкото на факта, че едва ли не, ако не била близка приятелка на Пепоната, нямаше и статията да я има.... Ели си е влогър много преди тая да се появи. prikachi.net/image/8uT3IiТия жълтури значи са най-долна помия братче, как само са го извътяли... Пепчето пуснала пост във Фейса как Принцеска София нещо готви, свири на пиано и Матиас и влиза грубо и милото клипче със златната талантлива щерка-пианистка стана на гъз. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by stevejobs on Jan 21, 2023 9:54:39 GMT 2
Гане, благодаря за кринджа! Обещавам да не влизам в профила ти няколко дни, защото след това видео дълго ще ме държи. Ганчо не е чак толкова лош, добре си беше научил репликите. Просто е имал лош късмет да попадне на Гана и явно е бил в кофти период, за да се хване с нея. Гана... Гана... как не ти изскочиха очните ябълки докато си въртиш очите, какви са тези реакции, какво е това пулене, какви са тези тъпи прекъсвания и коментари. Как може млад човек, уж с толкова много социални контакти, да има такива пропуски в комуникацията. Всеки път доказва, че менталното ѝ развитие е спряло на 12-13 години
|
|
|
Post by babyshark on Jan 21, 2023 10:13:36 GMT 2
Добре, Гучан е с "boss" панталона на Гергана, нали? Вече съм сигурна, че и пликчетата си сменят, както баба ги нарича 🤣🤣🤣 Не е реално. prikachi.net/image/8uTShf
|
|
|
Post by kalimera on Jan 21, 2023 10:26:09 GMT 2
Какво ми излезе във фейса... Честно, издразних се не толкова на статията, колкото на факта, че едва ли не, ако не била близка приятелка на Пепоната, нямаше и статията да я има.... Ели си е влогър много преди тая да се появи. prikachi.net/image/8uT3IiЕ, то си е за дразнене. Когато гледахме видеата на Елица в vbox за Пепа никой не беше чул.
|
|
|
Post by sisi on Jan 21, 2023 10:28:33 GMT 2
Потресаващ стайлинг вади Ганчо...Вие представяте ли си, че той "прави" подаръци на Гана всеки месец, които като стойност са сигурно повече отколкото колата, с която я вози?! Да живеят торбичките, дето си купиха от Миланото, че да ги снимат пак и пак
|
|
|
Post by lygia on Jan 21, 2023 10:29:09 GMT 2
Като стана въпрос отново за Пепа някъде има ли вече обяснение за преструктурирания ѝ профил или още становище няма?
|
|
|
Post by emmilie on Jan 21, 2023 10:31:30 GMT 2
Гане, за работещ човек, като теб, да му се наложи да стане ДОСТА по-рано, разбирайте в 10ч., представям си как лежкуните до обяд. То ти си го показваш де.
|
|
|
Post by fif on Jan 21, 2023 10:35:50 GMT 2
Според мен изобщо не й прави подаръци, тя сама си тегли кредитите за тях и после обяснява, че този мъж мечта й ги купува.
Подаръците за Коледа нали им бяха гучита, мучита, изобщо не ги показаха, което означава, че няма такива. Познаваме си стоката, ако имаше луксозни подаръците щеше да има сто видеа, снимки и тн
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 21, 2023 10:51:05 GMT 2
Значи видеото на Ганка е в партньорство с Модиво, така ли? Едва я догледах как върти очи и прави физиономии. Даньо изглеждаше доста по-нормален в сравнение с нея. Ама явно не е, щом се е хванал на хорото🤷♀️ Бившата му изглежда красива жена, идея нямам как са се намерили с Ганка.
Помня преди месеци тя имаше сторита, че излизала с неин приятел, който е семеен, но били просто приятели и си споделяли, имаше снимки от колата, пътувайки на някъде.. ама не помня семеен ли го представи или разведен с дете, нямам спомен наистина..
|
|
|
Post by deny on Jan 21, 2023 11:05:59 GMT 2
Много ясно, че Капиталова всичко е изкопирала. Те всички са копирачки. Пепа да не би да не е? Всичко е за сеир и пари, като при малоумните американски влогъри, които започват да раждат по на 17,18 години и на 25 вече са с по 4,5 деца, с разсипана психика, на хапчета, разведени, въобще тотал щета! Междувременно са заснели и мръсното си бельо дори и реват пред камерите, че били нещастни. Дърпат децата напред-назад и се плюят кой с кого от най-добрите им приятели бил спал. Бляк! Ма не, не, те за нас го правят, не е за пари...
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 21, 2023 11:13:59 GMT 2
Според мен Гучан изобщо не знае, че купува лалета и букети, камо ли LV на Гана. Също е интересно, ако прави такива подаръци, защо му се налага да носи нейните якета, пуловери и “О,Боже” панталони. 😀 Не знам поради каква причина му се налага да я търпи, но ми е жал за него. Във видеото се държа добре. Малко дървен, но все пак не беше превъзбуден и ръкомахащ като нея. Опитваше се човекът, но то покрай невъздържана, прекъсваща и неадекватна Гана, няма как да стане.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by livia on Jan 21, 2023 11:17:08 GMT 2
Гледах и аз видеото на двойката на годината - още не съм убедена, че са наистина двойка - имат точно нула химия и каквото и да било привличане м/у тях. Все едно Гергана е викнала съседа да снимат видео заедно. Стоят изключително неловко един до друг.
Горкият Гучан изглежда като с опрян пистолет в главата, чете сценария и се насилва да се усмихне, ама не му се получава...
За идеите за подаръци има ли изобщо смисъл да се коментира? Клише до клише, очевадно взети от интернет статии от хора без опит във връзките и изобщо общуването. Седят на този диван като наказани, все едно ги изпитват дали са си научили урока за у-ще утре. Гергана с официална вечерна рокля?! - напълно адекватно за дивана вкъщи...
пп. Тъжно, ако наистина е в партньорство това видео - тези от Модиво поне за 5 сек. можеха да отворят social blade и да видят за какъв умрял канал става въпрос... мноого е ниско нивото, много.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 11:37:35 GMT 2
Гледах новото видео на Деница. Отново споделя за трудното си детство, но казва, че сега не е момента да разкаже историята. И тук идва моя въпрос - защо тогава повдига тази тема? Да, разбирам, гадно е, но знае, че като говори за това и ще има коментари да направи видео за това. Ако не искаш да говориш за това, не го споменаваш въобще. Вече си мисля, че иска да търси внимание и ще се опита да направи сензация. Или след всички лоши коментари се опитва чрез това да събуди съжаление у хората. Не знам..
|
|
|
Post by yara on Jan 21, 2023 11:37:57 GMT 2
На изписването от родилното на Джулиана Гани са свирили на арфа...накринджих се от сутринта за целия ден и си давам почивка от социалните мрежи днес 🙈
Sent from my RMX3081 using Tapatalk
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 21, 2023 11:44:47 GMT 2
Ако на Деница детството е било тежко, защото е нямала пари за парцали, вече ще се гръмна с това момиче. То си личи, че е комплексирана, заради липса на пари, но чак да й е било толкова тежко детството. Човек знае 2 и 200. Ще й изгледам клипа, че ми е интересно още какви простотии е дрънкала.
|
|
|
Post by GGWP on Jan 21, 2023 11:56:28 GMT 2
Не знам дали Капитонова е изкопирала курса на руската инфлуенсърка, но отворих профила на втората и описанието ѝ доста напомня на това, което Вика имаше преди време (не знам дали още стои), а именно "сторитата ми са като сериал" което си спомням, че доста момичета се чудехме какво точно означава 😄 явно се е изгубила в превода, защото на оригинала пише нещо от сорта на "от историите (а.к.а сторитата - има заигравка с думите) ми може да се направи сериал" което вече има смисъл 😀 Извинете ако преводът ми от руски не е правилен, това е което успях да преведа с Инстаграм транслейт 😄
Преди време Капитонова също беше изкопирала едно към едно колаж с капсулния гардероб на друга руска инфлуенсърка като само беше превела думите. Така че съм склонна да вярвам, че и курса е изплагиатствала в известна степен.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 21, 2023 11:56:50 GMT 2
Деница е казвала отдавна, че баба ѝ и дядо ѝ са я отгледали. Отделно каза в шоуто на Цитиридис, че майка ѝ още на 15 годишна възраст я пратила да живее при Георги. Считай каква майка е. Тя,че е комплексирана спор няма, но не е само от безпаричие.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 21, 2023 12:00:36 GMT 2
Ми ето питам защо не ходи при баба си и дядо си като толкова са направили за нея? Помага ли им с пари? Това е благодарност, а не само да си лалаш. Дано, дано.
|
|
|
Post by zahir on Jan 21, 2023 12:03:20 GMT 2
Виктория се пеняви на сторита, ама така е. Истината боли. Не е злобна девойката, която я разобличава, както се опитва да я изкара. Тя е злобна, че се опитва от всичко да изкара пари. Само пари, пари са в мерканрилната ѝ глава. Абсолютно вярвам, че е изкопирала чужд труд. Ако беше обратното, въпреки, че тая руска мързелана и труд в едно изречение е трудно да сложат, щеше да се скъса да насъсква и да пльосна разобличаващи сторита. Откакто слага снимки без филтъра си личи,ч е безкрайно далеч от малкото, чипо носле и вталено лице, които по принцип си рисува. Гадна ми е, злобна и не се подлъгвам по хрисимите ѝ периоди. Ганчовците са страшен криндж. Гана особено как си върти очите в това видео, тръпки ме побиват. И се чудя, сестра ѝ и познатите им като я гледат как се вживява на сторитата, тип идвате с вас пХиатеши, не умират ли от смях?! Аз бих Тия смешните и панталоните ли си сменят, освен пуловерите?!?о, мон дьооо prikachi.net/image/8uvXRP
|
|
|
Post by vrana on Jan 21, 2023 12:12:13 GMT 2
Още снощи видях видеото на Гучитата, но си го оставих за днес сутринта. Ненужно е да казвам, че няма полъх на професионалност във видеото. Статично стоят на един диван, а Дани даже се поклаща странно през цялото време, не знам дали е защото не може да се стабилизира или просто трепери от страх Гергана да не го изплющи ако каже нещо не на място. Даже в един момент помислих, че ще го плясне, но видеото е изрязано точно там. Но се чува как Гането изцъква с език и я виждаме как тръгва да жестикулира. Може и да го е помляла на офф 😀 Шегувам се де, но 100% му е казала “Ц… нее, не тхгябваше това да кажеш милуу, повтахгяй след мен сега!”
Струва ми се добряк момчето, със сигурност не вдъхва респект обаче. Но защо е нужно Гането да му говори постоянно на въпреки или да казва “добре съгласна съм” когато той ѝ се обясни обстойно. Може и да не е съгласна, хората имат право да са на различно мнение от нейното. Много е токсична, но явно не него не му е проблем. Ще гледаме още криндж с тях двамата ☺️
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 21, 2023 12:30:27 GMT 2
Тя Деница спокойно може да мине на подкаст само. То и без това няма какво да се види във видеата й. Само кадри от колата, защото я е срам да снима сред хора...и тая салата която си направи с толкова много лук на празен стомах...чак мен ме заболя корема 🤐
|
|
|
Post by lama on Jan 21, 2023 12:33:58 GMT 2
Натъжи ме разказа на Ронси за детството ѝ, истински ужас, не стига, че тежко детство, а и е с пейсмейкър. Преди да гледам видеото имах много различно мнение за нея, изглеждаше ми като глезено дете и други липси, които сега си обяснявам. Много мило момиче, браво, че не се е озлобила към живота заради, трудностите, през които преминава.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 21, 2023 12:35:06 GMT 2
На този етап от развитието си в социалните мрежи не искала да говори за това? По-голяма аудитория ли чака? Не твърдя, че е длъжна да го разкаже, но какво значи, че причината е етап от развитието й? Искала само положителни влогове да качва. Аз пък мисля, че по-добре да се показва и да се говори и за тегавата страна на живота, а не само розови балони.
Защо все пак не отиде при баба си и дядо си? Какво като майка й й се скатава?
Лук, царевица и грах на болен стомах😲 кошмар направо 😲
Тази чанта на Фенди, която Никол е подарила на Деница дали е оригинална? Че като им погледнах цените..
|
|
|
Post by plam on Jan 21, 2023 13:00:54 GMT 2
Тази Джугани ме убива...ще кажеш,че малкия принц изписват от родилното. Егати показноста,чудо...
|
|
|
Post by jeri on Jan 21, 2023 13:06:28 GMT 2
Изгледах сторитата на Джулияна от изписването. Такава позьорщина при друга не съм виждала, храната и моет-а за лекарите ли е? Участват в някакви циркове, имах по-високо мнение за болница Щерев.
|
|
|
Post by fairy on Jan 21, 2023 13:13:15 GMT 2
Леле, честно егати позите, фасоните, изгъзиците. Да, имам предвид изписването на бебе Кай. Каква е тази позьорщина, какво е това чудо. Пък арфа, пък моети, пък не знам си какво. Все едно принц е родила Джулиана 🙄
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 13:29:31 GMT 2
Oт сторитата на Капитонова става ясно, че е изкопирала 1:1 съдържането на курса и просто го е превела от руски на български. За човек представящ чужда интелектуална собственост като своя е МЕГА нагла. не знам коя е руската инфлуенсърка, но знам от коя руска инфлуенсърка копира колажите за капсулен гардероб и само превежда от руски.
|
|