|
Post by 100helit on Jan 21, 2023 13:31:11 GMT 2
Изгледах сторитата на Джулияна от изписването. Такава позьорщина при друга не съм виждала, храната и моет-а за лекарите ли е? Участват в някакви циркове, имах по-високо мнение за болница Щерев. Джугани не е дала и лев да ражда в "Щерев", оттам и сега цирковете. Плаща им с реклама.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 21, 2023 13:32:14 GMT 2
Рядко срещана позьорщина. Джулката прилича на булка от етноса, а г-н полицая не знае къде се намира. Като толкова иска да се покаже, да беше сложила три подноса с пари, какви са тези светещи бонбони и арфа. Там отпред обикалят и едни тъмни с тъпани и кларинет, тъкмо ще им се впишат в картинката. Ох, падаммм 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Jan 21, 2023 13:33:03 GMT 2
Бившата на Бачорски с такъв гаф. Написала снощи пост, добре, че бил бебефона, за да си изпие коктейла. На стори показва, как приятелката ѝ не помагала с Емели, а всъщност излиза, че било лъжа, както и меселето с бебефона. Една камара обяснения, че тя имала бебефон, но видиш ли бил се развалил, бля бла… за мен това си е чиста лъжа и не разбирам, защо се чувстват длъжни да ни обясняват кога, къде и как си пият коктейлите 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by ladybird on Jan 21, 2023 13:35:05 GMT 2
Обаче Капитанова доста се е жегнала щом цяла сутрин занимава и манипулира аудиторията си с това момиче.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 13:36:03 GMT 2
ДжуГани колкото по-голям селянин си хване, толкова повече изгъзици й хрумват, за да му докаже, че е голямата звезда.
Иначе много яко точно до теб да свирят на арфа, а ти да си облечен с клин и паласка 🤣
|
|
|
Post by pdimitrova on Jan 21, 2023 13:44:12 GMT 2
Виктория се жалва как въпросната от тик ток триела коментари, които не ѝ изнасяли... Хм, не правеше ли същото и Виктория по време на Ергенът? Не беше ли казала точно тя как "Инстаграм е моето място, моят дом, аз решавам кого да допусна" и блокираше наред, а сега се възмущава за същото? 😂 Рядко някой може да ми стане толкова противен, станала е изключително нагло същество, а в началото наистина ѝ симпатизирах.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 21, 2023 13:57:17 GMT 2
Ако на Деница детството е било тежко, защото е нямала пари за парцали, вече ще се гръмна с това момиче. То си личи, че е комплексирана, заради липса на пари, но чак да й е било толкова тежко детството. Човек знае 2 и 200. Ще й изгледам клипа, че ми е интересно още какви простотии е дрънкала. То и това не е малко, но предполагам, че са намесени алкохол или някакви други неща. Не мисля, че е длъжна да разказва, а и в момента, ако го направи ще изглежда, че е за да печели симпатии или да си оправдава дефицитите. Ето Ронси го направи в момент, в който всичко ѝ е наред (надявам се!) и историята се чете в друг контекст. Деница в момента е критикувана не само от нас и добре, че не се е решила точно сега да го направи.
|
|
|
Post by simba on Jan 21, 2023 14:12:20 GMT 2
Връщам се да ви чета, ама набързо да питам: нещо станало ли е с ИГ на Пепа или ме е блокирала?
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 21, 2023 14:34:49 GMT 2
Връщам се да ви чета, ама набързо да питам: нещо станало ли е с ИГ на Пепа или ме е блокирала? Не си блокирана. Изтрит е или блокиран от Инстаграм акаунта и.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 21, 2023 15:05:04 GMT 2
Хапки и вода Девин и Гани с оранжев клин под звуците на арфа. Неописуемо.
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Jan 21, 2023 15:06:17 GMT 2
Гергана във видеото с идеите за подаръци: ”ами ако дамата има направен маникюр скоро? Както съм аз сега, например…” и после в сторитата ноктите ѝ се виждат и са израснали с половин сантиметър…
Явно ѝ липсват базови хигиенни навици, ама нищо де, важното е, че сме се изтипосали с вечерна рокля на дивана. Даже не ми се коментира позицията на камерата 🤦♀️ Все пак маркетингово гуру като нея и дигитален кхриейтъхр с толкова години опит щеше да знае, че не се снима под такъв ъгъл, особено ако искаш да вдъхнеш авторитет.
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 21, 2023 15:22:02 GMT 2
По случай Принц Как 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by sunn on Jan 21, 2023 15:34:49 GMT 2
Колко скорошен да е маникюра на Гана, с този последния е от поне 2 седмици вече 😂😂 Сигурно и него ще го смени след 2 месеца като предишния 🤮 Иначе сме много маркови, а гнусните ноктаци няма време да оправи 😂
|
|
|
Post by freya on Jan 21, 2023 15:48:57 GMT 2
За Гани съм без думи 🤐 Ипси ми напълни душата пак. Насолила е мами инфлуенсърите и техните РУТИНИ 🤣
|
|
|
Post by zahir on Jan 21, 2023 17:17:51 GMT 2
Супер много ме дразни Виктория. Баси наглото създание. Цял ден настройва срещу девойката, дръзнала да я изобличи. А, че тя самата е бездарница и трие и блокира също наред..си е друга тема. Злобюла prikachi.net/image/8y5s0A
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 21, 2023 17:31:20 GMT 2
Натъжи ме разказа на Ронси за детството ѝ, истински ужас, не стига, че тежко детство, а и е с пейсмейкър. Преди да гледам видеото имах много различно мнение за нея, изглеждаше ми като глезено дете и други липси, които сега си обяснявам. Много мило момиче, браво, че не се е озлобила към живота заради, трудностите, през които преминава. Тя наистина е много мила. Децата ни са на една възраст и често съм ѝ писала и винаги ми е отговаряла много мило и подробно.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 21, 2023 17:31:40 GMT 2
Капитонова е голяма овца.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 21, 2023 17:37:40 GMT 2
Това ме разби, спуках се от смях хахах - как му хвърли бебето акушерката, а бабата почти насила й на набута една кутия бонбони в ръцете 😄 После се изредиха цялата рода да се снимат с кошчето, бебе не се виждаше. А младата майка отгоре до долу в Шанел и Филип Плейн, наше Гане може само да й завиди 😂 Накрая и един кон се появи отнякъде. Джугани да не мисли, че тяхното изписване е много по-различно- същата цигания... Още повече ми се затвърждава негативното мнение за Щерев щом желаят да ги представляват такива като Гани и Ясмин...
|
|
|
Post by fairy on Jan 21, 2023 17:57:16 GMT 2
Извинявам се, че пак за Джулиана пиша, но просто много ме нерви. Направих колаж, за да се види по-добре. Дърпала си е, доста краката на втората снимка, ама преди това я видяхме като влизаше в стаята за изписване, че не са ѝ толкова тънки. prikachi.net/image/8y5nKm
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 18:02:40 GMT 2
Много е жалка. Скоро ше има втора серия на "ши гу дам в дом, друго ши си родя. Мен шефът на гедебоп иска да мъ ибе..."
|
|
|
Post by chikitta on Jan 21, 2023 18:27:13 GMT 2
Ганка Калпазанка ме блокира, защото изкоментирах новия и "проект". Написах, че има достатъчно групи за помощ със социалните мрежи, при това безплатни, при това с наистина големи специалисти в тях, както и да спре да баламосва хората. Сега не знам как да живея... Убита съм от скръб!!
|
|
|
Post by l4444 on Jan 21, 2023 19:44:39 GMT 2
Гледах няколко минути от някакъв лайв, който има Деница в тикток. Първо, уникално нагло и надменно изражение има, отговаря супер троснато и раздразнено на въпросите, които ѝ задават, бърчи чело в недоумение как може да ѝ се задват такива въпроси, тип “тъпи ли сте да ме питате това?!”. Потрес е. И понеже я виждам за пръв път от близо и без филтър и говореща с други хора, убедена съм, че е циганка. Ако не е, много успешно си е докарала такъв вид. ibb.co/55S7wk9
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 21, 2023 19:57:10 GMT 2
Плочките в Щерев много криви бе 😂😂😂
|
|
|
Post by sofi on Jan 21, 2023 19:57:39 GMT 2
Капитонова е супер противно същество. Нагла, нахална, много злобна и алчна.
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 21, 2023 20:01:37 GMT 2
Това ме разби, спуках се от смях хахах - как му хвърли бебето акушерката, а бабата почти насила й на набута една кутия бонбони в ръцете 😄 После се изредиха цялата рода да се снимат с кошчето, бебе не се виждаше. А младата майка отгоре до долу в Шанел и Филип Плейн, наше Гане може само да й завиди 😂 Накрая и един кон се появи отнякъде. Джугани да не мисли, че тяхното изписване е много по-различно- същата цигания... Още повече ми се затвърждава негативното мнение за Щерев щом желаят да ги представляват такива като Гани и Ясмин... Оо, редовно ги израждаме тези. А таткото ми прилича на Гецов на младини 😂
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 21, 2023 20:01:52 GMT 2
И аз гледах видеото на Деница - принципно, според мен не е нужно да дава каквито и да било обяснения за отношенията с майка си, но предполагам, че можеше да изпусне частта с "Ама аз не съм виновна". Това, което ми стана странно е как с Георги ядяха сандвичи, а после отидоха при брат и и сестра и (предполагам, в къщата на баща и) - ами, сега, не знам в какви отношения са, но след като ходят там, явно са в прилични, можеха поне 2 пици да занесат и да ядат всички там.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 20:16:58 GMT 2
Гучи и Гучан такива калпави кадри вадят от всяка локация, че нищо не виждаш от мястото. Напълно безполезни - едно и също панорамно заснемане или щрак на фасадата. Толкова ли не гледат как го правят нормалните хора?
Ако не знаех колко се пънат да са инфлуци, щях да помисля, че снимат за да отбият номера или пък защото някой ги заплашва на всяка цена да качат нещо.
Още не мога да повярвам на очите си, че Гучо е обул панталона на Гана. Както се казва, just because you can, doesn’t mean you should 😁
|
|
|
Post by sisi on Jan 21, 2023 20:18:19 GMT 2
Днес бях в мол Плаза и без да искам се натъткнах на някакво събитие на Къщата на инфлуенсърите. Беше истерично, 10-12 годишни деца крещяха истерично, Стела и Сандев..Пожене съм чувала че ги обсъждате тук, не ми стана ясна манията по тези двамата. Той изглеждаше потресаващо компкесирано мазно момче със зелена коса, тя още по-зле.. Видях че е бременна. Та не мога да си обясня тази мания..Те с какво са известни,с какво се занимават и колко годишни са, че деца чакат, а гледам само деца фенове имаха? Какво крещене беше, ужас.. Утре е Капитонова.
|
|
|
Post by plam on Jan 21, 2023 20:40:51 GMT 2
Днес бях в мол Плаза и без да искам се натъткнах на някакво събитие на Къщата на инфлуенсърите. Беше истерично, 10-12 годишни деца крещяха истерично, Стела и Сандев..Пожене съм чувала че ги обсъждате тук, не ми стана ясна манията по тези двамата. Той изглеждаше потресаващо компкесирано мазно момче със зелена коса, тя още по-зле.. Видях че е бременна. Та не мога да си обясня тази мания..Те с какво са известни,с какво се занимават и колко годишни са, че деца чакат, а гледам само деца фенове имаха? Какво крещене беше, ужас.. Утре е Капитонова. Сандев и Стела са аниматори,но като цяло са известни с простотията си.
|
|
|
Post by dareangel on Jan 21, 2023 20:41:36 GMT 2
По повод цирка на Джугани🤢 в последната година ми е супер жалка с нейните супер долнопробни реклами в съчетание с плиткия ѝ мозък. Засякох ги с новия ѝ льольо на изложението Бебемания. Беше като абсолютна цветарка по щандовете и бях пряк свидетел как на един от щандовете започна да проси я спонсорство или реклама… но женичките на щанда не я отразиха особено и съм сигурна, че раклама на този бранд в нейния профил няма да има. 3 мъж който съм сигурна, че тя издържа поне последния успя да си развие бизнеса, но този е обречен, освен ако не си приеме ролята на безгласната буква. Много е гнусна и като поведение и като излъчване.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|