|
Post by nessap99 on Jan 21, 2023 20:44:51 GMT 2
Това ме разби, спуках се от смях хахах - как му хвърли бебето акушерката, а бабата почти насила й на набута една кутия бонбони в ръцете 😄 После се изредиха цялата рода да се снимат с кошчето, бебе не се виждаше. А младата майка отгоре до долу в Шанел и Филип Плейн, наше Гане може само да й завиди 😂 Накрая и един кон се появи отнякъде. Джугани да не мисли, че тяхното изписване е много по-различно- същата цигания... Още повече ми се затвърждава негативното мнение за Щерев щом желаят да ги представляват такива като Гани и Ясмин... Хахахаха това нищо не е!!! Въпросният има още видеа! По-култово е изписването на принцеса Теменужка! 😂 паднах хора! Някаква кола тип лимузина и вътре цялата цигания, детето без кош за кола без нищо! И тая кола спира пред порутена къща! На бебето леглото до печката да заври и в следващия кадър го посипват с пари (топ хигиена). Ще му гледам на тоя всичките видеа! 😂 Джулката е същата цигания просто с повече пари! И на вид го докарва, много е зле положението! Ето линк:
|
|
|
Post by plam on Jan 21, 2023 20:55:02 GMT 2
Ми тя Джулияна пред мен си беше казала,че Теодор е прост полицай. Беше ми клиентка в един магазин където работя и просто останах с отворена уста. Нищо общо няма пред камерата и на живо. Страшна селянка е
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 21:00:32 GMT 2
3 мъж който съм сигурна, че тя издържа поне последния успя да си развие бизнеса, но този е обречен, освен ако не си приеме ролята на безгласната буква. Много е гнусна и като поведение и като излъчване. Sent from my iPhone using Tapatalk И аз съм на същото мнение като теб, с разликата, че според мен дори Тошко да приеме ролята си на безгласна буква, тя пак ще му бие шута точно заради това. Тя строява мъжете си като гей подгласнички и чантодържачи - мъкне ги като чихуахуа по процедури, фотосесии, срещи, рекламки. После се сърди че били лентяи и тя ги издържала. Тя не би издържала да е с работлив и амбициозен мъж, но не съм сигурна защо. Мисля, че е топ егоцентрик и си търси отчаяни пиявици, които да се вкопчат в нея и да я карат да се чувства велика. Между другото момчето изглеждаше много развълнуван на изписването, очите му бяха насълзени. Дано децата й са случили на бащи и баби, че положението е много тъжно
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 21, 2023 21:01:33 GMT 2
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 21, 2023 21:55:37 GMT 2
Деница в новия влог "Много се постарах вече на моите клиентки кутикулите ще са много добре обработени." И всички заснети нокти са с рани и кръв. Мерси Дени по - добре не се опитвай.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 21, 2023 21:57:16 GMT 2
Благодарности на съфорумката за анкетата. ГУЧИ , ти си кралица! Нямам търпение за следващата седмица да видя номинациите , защото 1000% съм пропуснала да се сетя за някой гаф, някак си ми е анкетата като обзор на годината
|
|
|
Post by fif on Jan 21, 2023 22:16:22 GMT 2
Ганка хубаво e снималa кадри, ама може ли да не минава през тревните площи като първата селянка с детските фендита?!?!?! prikachi.net/image/8y8TSm
|
|
|
Post by freya on Jan 21, 2023 22:17:49 GMT 2
Вие ме разбихте с тези видеа за изписване. Не мога да спра да се смея 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by didib on Jan 21, 2023 22:33:12 GMT 2
Ох ,не бях влизала 2 дни да ви чета, попиках се от смях със всичко което сте изписали 😆
Клиповете на циганите са топ направо , така не се бях смяла много време, и в същото време ми беше мъчно за бебенцата как ги тормозят.
И да не е спам, от както съм родила следя Ипси, много я харесвам , случвало се е да й пиша ,понеже бебенцата ни са на едни и същи месеци, винаги ми е отговаряла много мило и подробно. Харесва ми ,че показва и другата страна на това да имаш бебе , а не само розовата както повечето инфлуц мами.
И съм потресена как Радост вече слага бебе на 5 месеца да сяда, тя го изкара вундеркинд това дете. А моето горкото подпряно не може да се задържи право, ама все пак яде пюре, а не цели круши. Утре й връчвам филията с лютеница, няма да ми се излага тука на 6 месеца да изостава от другите 😆
|
|
|
Post by gabriellam on Jan 21, 2023 22:34:30 GMT 2
А на 06:30мин на снимката се вижда оградата “Версаче” 🤣🤣🤣🤣 Гергана да впряга Гучан и да си изковат същата! Това ме разби, спуках се от смях хахах - как му хвърли бебето акушерката, а бабата почти насила й на набута една кутия бонбони в ръцете 😄 После се изредиха цялата рода да се снимат с кошчето, бебе не се виждаше. А младата майка отгоре до долу в Шанел и Филип Плейн, наше Гане може само да й завиди 😂 Накрая и един кон се появи отнякъде. Джугани да не мисли, че тяхното изписване е много по-различно- същата цигания... Още повече ми се затвърждава негативното мнение за Щерев щом желаят да ги представляват такива като Гани и Ясмин...
|
|
|
Post by fif on Jan 21, 2023 22:42:17 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 21, 2023 22:51:35 GMT 2
И аз днес случайно минах през мол Плаза, беше ужасно. Стотици истерични деца крещящи за някакви безинтересни инфлуенсъри, чуваха се на микрофона големи глупости със силни диалекти. Като си тръгвах вече хванах тази Стефи, опашките за нея и другият инфлуенсър с нея бяха километрични и не бяха само малки деца. Доста дразнещо ми беше, но като излязох, се замислих, че всъщност е най-вече тъжно. Какви идоли..
Виктория е споделила с колко много хора работи и чак ментори. Учудих се
|
|
|
Post by sisi on Jan 21, 2023 23:44:51 GMT 2
И аз днес случайно минах през мол Плаза, беше ужасно. Стотици истерични деца крещящи за някакви безинтересни инфлуенсъри, чуваха се на микрофона големи глупости със силни диалекти. Като си тръгвах вече хванах тази Стефи, опашките за нея и другият инфлуенсър с нея бяха километрични и не бяха само малки деца. Доста дразнещо ми беше, но като излязох, се замислих, че всъщност е най-вече тъжно. Какви идоли.. Виктория е споделила с колко много хора работи и чак ментори. Учудих се Точно това си мислех и аз...как може днешните идоли на децата да са това? Как е възможно да ти бъде идол човек, който води безсмислено съществуване, няма никакви интереси, таланти, изглежда супер обикновено. Спомням си, че на 12 години имах свои музикални идоли - Боно u2, Dave Gahan (Depeche), на първия концерт, на който бях на 18 си спомням, че пищях, пеех и ревях едновременно, за пръв път изпитвах такива емоции да видя идола си на живо! Беше велико! Но някак тези хора са икони и до днес в моите очи, те са артисти от световна величина, поне за мен - космически талантливи. Не мога да допусна, че тези днес с нечленоразделната реч, са някакви икони за тези деца.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 22, 2023 1:51:45 GMT 2
Не е точно инфлуенсър,но влиза в тази категория та да изкоментирам - само мен ли Йоана от mamo.spi.mi.se ме дразни ужасно много. Все тя най-много знае, мъм шеймва, днес се разобяснявала как бебетата едва ли не като мрънкат няма нужда да ги вземаш на ръце. Специално последните й сторита за мрънкането и тревожността са вероятно, за да оправдае методите си,които подозирам,че не са чак толкова "меки".
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 22, 2023 1:57:11 GMT 2
Пуснах си клипа на Гучанови, не успях и до половината да го излгедам. Егати тъпотията, Гана е толкова нелицеприятна, само дрънка глупости, Гучан гледа тъпо със свити очички и празен поглед на теле. Сложила официалната рокля, ама седнали на дивана 😂💀 Толкова нагласени, никаква химия, говори му като на куче.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 22, 2023 7:17:53 GMT 2
Видеото на Гергана е пълен потрес. Даниел изглежда доста тих и спокоен човек, явно се притеснява и затова е така дървен на видеото. Но определено си личи кой е тартора. Забелязах, че на неговите идеи за балона и ден като на принцеса, госпожата не се зарадва (одобри) особено. Явно за нея жестовете са гучита, часовници, чанти. Ако Даниел се раздаличи от тази токсична особа, започне някакъв канал или да продължи в ИГ. Да се облича в негов си стил и да махне шаблона на Гана и може да му потръгне по-добре онлайн кариерата.
Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2023 7:54:21 GMT 2
Момичета, изглежда Гучанови са оставили кученцето при някой да го гледа защото не се появи в нито един кадър от Букурещ, а пък по музеите не се влиза с куче. До сега си мислех, че го оставя в апартаментите, които наемат, но чак пък съвсем да изезне от контента им. В противен случай би ни затрупала с информация какво яде и как се грижи за него. Очевидно са минали първо през сестра й за да го оставят там.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 22, 2023 8:30:16 GMT 2
Видеото на Гергана е пълен потрес. Даниел изглежда доста тих и спокоен човек, явно се притеснява и затова е така дървен на видеото. Но определено си личи кой е тартора. Забелязах, че на неговите идеи за балона и ден като на принцеса, госпожата не се зарадва (одобри) особено. Явно за нея жестовете са гучита, часовници, чанти. Ако Даниел се раздаличи от тази токсична особа, започне някакъв канал или да продължи в ИГ. Да се облича в негов си стил и да махне шаблона на Гана и може да му потръгне по-добре онлайн кариерата. Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk Не мисля,че има какво да предложи самостоятелно. Аз бих го гледала само за криндж и то не редовно
|
|
|
Post by monster on Jan 22, 2023 8:48:09 GMT 2
И мен ме дразни Йоана от мамо спи ми се. Много знае наистина и то всичко. Разбирам, че си консултант ама не си единствена. Има високо самочувствие за себе си, което не е лошо, но все пак.
|
|
|
Post by sunny94 on Jan 22, 2023 8:51:38 GMT 2
Курсът на Виктория не смятам, че подлежи на авторско право. Никак не я харесвам, но не виждам как би могло да има последствия от подобна "кражба". Почти всичко в социалните мрежи е заимствано.
|
|
|
Post by sunny94 on Jan 22, 2023 9:08:25 GMT 2
На мен ми хареса версията, че Антоанет Пепе ще участва в риалити и затова си е затрила инстаграма. Единствената възможност е Сървайвър. Това ще е епично 😍 Тези дни започнаха снимките на "Един за друг". Може там да се появи с Карамански и да чисти имидж. В "Сървайвър" не я виждам, условията са адски тежки. Извинявам се за двойния пост.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 22, 2023 9:22:35 GMT 2
Добре, Гуца не беше ли купила апартамент преди години? Какво стана с него?
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 22, 2023 9:25:48 GMT 2
Ако се появят и в Един за друг ще е най-голямата глупост, според мен. Видяхме след интервюто колко хейт имаше, колкото и да са “един за друг” според тях, не мисля, че ще ги залее народната любов с участието им. Пък и все пак има доста игри, в които фИво не знам дали ще може да участва пълноценно.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 22, 2023 9:27:14 GMT 2
Добре, Гуца не беше ли купила апартамент преди години? Какво стана с него? Е как, в него живее бившата й, която реално е закупила апартамента, а лъжата на Ганито пак заметена под килима...
|
|
|
Post by livia on Jan 22, 2023 9:45:30 GMT 2
Ахах, Пепе ако влезе в Един за Друг или друго риалити, ще е върхът на кринджа! Тя в една Черешка, дето е час и всичко е горе-долу предначертано, се изложи яко - лъснаха злобата и намусеността ѝ, излъга нагло за Филяка - представям си за няколко месеца колко още може да се изложи Ако има капка мозък и common sense, никога няма да си го причини.
пп. Джулияна и онази кукувица Пеева с онлифенса са ми двете топ дъна и провали като жени и майки. Трябва да са не просто кенсълнати, ами низвергнати от обществото. Пепе е на светлинни години пред тях, даже и като майка.
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 22, 2023 9:45:31 GMT 2
Приказната Ани пък на събитие на Юли Тонкин😂 онзи ден се чудех кой се връзва на този в 2023...😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2023 9:57:31 GMT 2
Не съм се включвала скоро, но ви чета с удоволствие и си пия кафето, виното и водата с вас и всичко, което сте писали. Работя в мол във Варна, Деси Пеева 2-3 пъти ни е клиентка и води детето си, Кармен. Докато тя пазарува, оставя детето на страни, а то милото само грухти… видимо има проблем. Започнах да му говоря и да му махам, обичам да обръщам внимание на децата в магазина, то се засмя и не знаеше как да реагира. Клекнах да оправям нещо в близост до него, попитах как се казва, но Деси ми отговори, защото детето нямаше тази възможност, то просто издаваше някакви звуци.. Не искам да съдя, не съм Господ, но имам наблюдения върху други деца и това не е нормално. Няма да коментирам майка му как беше облечена за зимно време, макар и сега да е малко по-топло, но детето беше с една жилетчица и много тънко яке.. стана ми жал. А тя го водеше за ръката толкова студено.. вървеше 1-2 крачки пред него и го дърпаше, сякаш беше някакъв предмет, а не детето ѝ. Надявам се, щом порасне, Кармен да няма проблеми и да има по-хубав живот….
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2023 10:42:04 GMT 2
Еееее, то бива да си психо, но детето си да не обгрижваш... Ако не си в състояние - потърси помощ!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 22, 2023 11:26:25 GMT 2
Не съм се включвала скоро, но ви чета с удоволствие и си пия кафето, виното и водата с вас и всичко, което сте писали. Работя в мол във Варна, Деси Пеева 2-3 пъти ни е клиентка и води детето си, Кармен. Докато тя пазарува, оставя детето на страни, а то милото само грухти… видимо има проблем. Започнах да му говоря и да му махам, обичам да обръщам внимание на децата в магазина, то се засмя и не знаеше как да реагира. Клекнах да оправям нещо в близост до него, попитах как се казва, но Деси ми отговори, защото детето нямаше тази възможност, то просто издаваше някакви звуци.. Не искам да съдя, не съм Господ, но имам наблюдения върху други деца и това не е нормално. Няма да коментирам майка му как беше облечена за зимно време, макар и сега да е малко по-топло, но детето беше с една жилетчица и много тънко яке.. стана ми жал. А тя го водеше за ръката толкова студено.. вървеше 1-2 крачки пред него и го дърпаше, сякаш беше някакъв предмет, а не детето ѝ. Надявам се, щом порасне, Кармен да няма проблеми и да има по-хубав живот…. Милото детенце! От много време си мисля, че вероятно тази кукувица с начина на хранене и живот му е причинила нещо от аустичния спектър. И за да не бъда голословна - имам позната веган, която с подобни вярвания за raw food е докарала същото на детенцето. Сега го води по специалисти, но е като след дъжд качулка.
|
|
|
Post by dareangel on Jan 22, 2023 11:32:44 GMT 2
Ванче…пак е със страшна причОска😵💫
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|