561 posts
Member is Online
|
Post by Harmless Breeze on Jan 22, 2023 11:49:27 GMT 2
Ванче…пак е със страшна причОска😵💫 Sent from my iPhone using Tapatalk prikachi.net/image/8yIGcjМърфи явно имат талант да състаряват всяка една жена, която посети техния салон. Вече да се чудиш дали нарочно го правят. На мен лично не ми харесва на Ивана прическата, и от ъгъла ли е, не знам, но ми прилича на бабичка тук.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 22, 2023 12:10:46 GMT 2
Снощи бях на подкаста на Тото в Театро,гост беше Бербатов. Балан беше на първия ред,нали е голям футболен фен. Хора… този дебил не млъкна. Толкова лошо впечатление ми направи. Все едно е в кварталното кафе на площада на село. Щом си толкова голям фен,ми помълчи си бе и изслушай какво ще каже идолът ти. Постоянно крещеше и опитваше да дава акъл. По едно време Тото му каза-искаш ли да дойдеш на моето място да говориш ти? И той и Надка са като хванати от гората. Няма значение каква кола са “купили”, дето не я и карат,защото им е скъпо,нито в какъв апартамент живеят, винаги ще си останат прости селяни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emilieautumn on Jan 22, 2023 12:17:51 GMT 2
Ванче…пак е със страшна причОска😵💫 Sent from my iPhone using Tapatalk prikachi.net/image/8yIGcjМърфи явно имат талант да състаряват всяка една жена, която посети техния салон. Вече да се чудиш дали нарочно го правят. На мен лично не ми харесва на Ивана прическата, и от ъгъла ли е, не знам, но ми прилича на бабичка тук. Изглежда с 10 години отгоре, минимум. Аз съм в шок на какво се е направила Николета, изглежда ми страшно състарена. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=klz1674382559j.png
|
|
|
Post by fif on Jan 22, 2023 13:25:07 GMT 2
Йоана от Мамо, спи ми се и на мен рязко ми стана неприятна. Изобщо не съм убедена в методите й. Според мен тя и такива като нея само всяват напрежение у младите родители с това спане и не спане на децата им.
Едно бебе, за да не спи и да се буди има тоооолкова много физиологични причини да е така.
Надка и Балан нали и те използваха нейните услуги, обясняваха как детето им спи, само в период на пробив на зъб било неспокойно, да ама един зъб при всяко едно дете може да го мъчи различно дълго време…
Сега Анастасия нали и тя учи бебето на самостоятелно заспиване, уж беше наученио, а вече 2-3 сторита има как бебето й ревяло и трябвало да му помогне, за да заспи.
Ами, както казах тези деца може да ги мъчат безброй много неща, които да нарушават съня им и нещата определено да не се ограничават и решават само с едни интервали на будуване, режим и тн.
По групите пък има толкова много майки, чиито деца не спят и консултантите не могат да им помогнат.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 22, 2023 13:48:40 GMT 2
Моника е тотално smothered... Не само че ходи навсякъде с майка си, но и говори постоянно в множествено число- бяхме там, направихме това, купихме онова...
|
|
|
Post by sisi91 on Jan 22, 2023 14:23:41 GMT 2
Николета ходи на процедури тук в града при лекарки майка и дъщеря, които също от корекции не приличат на нищо.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jan 22, 2023 14:31:26 GMT 2
|
|
|
Post by sofi on Jan 22, 2023 14:55:29 GMT 2
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 22, 2023 14:58:54 GMT 2
Видях, че някой по-напред беше споменал Йордана - гледах я и аз днес. Преди ми беше симпатична, имаше нелоши видеа от Корея, но сега е доста дразнеща. Честно казано, не разбрах защо е в Истанбул, обаче мрънкането и дойде безумно в повече - нямало Wi-fi в квартирата - ок, това е неприятно, наистина, ама чак цял влог мрънкане. Отделно, можеше спокойно да иде в кафе, в което има интернет, ако има някаква толкова наложаща работа уикенда. После, цените били като в България - тя какво е очаквала? Да и подаряват стоките или да попадне в държава от третия свят? Отделно гледала замък (?) - Бейлербей, обясни, че другия замък (предполагам Долмбахче или Топкапъ) бил от другата страна на реката ( ) и бил много скъп, 65 лева. Ами, съжалявам, симпатична ми беше, но явно се е превърнала в един страшен мрънкалник - сега, разбирам, че малко хора могат да пътуват, без да си правят сметката, но ако си в град като Истанбул за месец (ако нямаш пари, какво правиш там месец), някак 20 минути да мрънкаш колко е скъпо, е абсурдно.
|
|
|
Post by fairy on Jan 22, 2023 15:32:58 GMT 2
Снощи бях на подкаста на Тото в Театро,гост беше Бербатов. Балан беше на първия ред,нали е голям футболен фен. Хора… този дебил не млъкна. Толкова лошо впечатление ми направи. Все едно е в кварталното кафе на площада на село. Щом си толкова голям фен,ми помълчи си бе и изслушай какво ще каже идолът ти. Постоянно крещеше и опитваше да дава акъл. По едно време Тото му каза-искаш ли да дойдеш на моето място да говориш ти? И той и Надка са като хванати от гората. Няма значение каква кола са “купили”, дето не я и карат,защото им е скъпо,нито в какъв апартамент живеят, винаги ще си останат прости селяни. Sent from my iPhone using Tapatalk Абсолютно съм на същото мнение, че каквото и да правят селското в тях винаги ще си личи. Не знам дали сте забелязали (или е само в моята глава), но от известно време Надка като говори (по сторита, че влогове не гледам), "вкарва" някакъв маниер. Един вид вече е голямата, известна инфлуенсърка, с голямо самочувствие. Опитва се да кифлее, но на мен лично ми е смешна.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 22, 2023 15:41:09 GMT 2
Гледах ергените в майчинство.
Някой помни ли колко време Филяка е бил с предната си приятелка?
|
|
|
Post by sdt on Jan 22, 2023 15:41:39 GMT 2
Тази Йордана я бях гледала и аз по ваша препоръка навремето, защото всичко, свързано с Корея ми е супер интересно. Първоначално ми допадна, но като продължих да я гледам започна да ми става много досадна. Наистина е страшно мрънкало, във всяко видео се оплакваше от нещо. В едно плачеше, че от прозорците в квартирата ѝ течало вода. Възмутих се и като каза, че спира да снима, защото нямала приходи от това. Имаше някакво видео, в което си беше слагала филъри в устните и ми беше любопитно как се е навила на това, при положение, че не изглежда като човек, който се вълнува особено от външния си вид (не искам да обидя никого, просто ми изглежда неподдържана по някакъв начин). Сега нямам намерение да си я пускам, като чета мненията ви нищо не се е променило.
|
|
|
Post by plam on Jan 22, 2023 15:55:17 GMT 2
Благо Джийзъса как ще издържи без да смуче наргиле...направо не ми го побира акъла той е такава манекенка,в Сървайвър ще ми ходи 🤣🤣
|
|
|
Post by fif on Jan 22, 2023 16:20:41 GMT 2
Оле, тази Стефани е тооооолкова гнусна, има профил в онлифенс, всъщност като й напишете името в Гуугъл излизат порни снимките й. Изглежда много нечистоплътна едно на ръка.
Или в Reddit, абе някъде ги имаше.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 22, 2023 16:47:22 GMT 2
Момичета, чак сега видях сторитата на Ивана - зашо са я направили като Илияна Йотова? Същата прическа са и докарали...
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 22, 2023 17:08:29 GMT 2
Някой по-горе беше писал, че Деничка се е направила на циганка. Вярно е, на нищо не прилича с тая уста и мигли вече: prikachi.net/image/8yeeKDprikachi.net/image/8yegu2Пак си показва бъканите със захар напитки , плик пълен с чипсове и с огромна гордост обяснява как пушела айкос "откакто го има на пазара" и колко е горда със себе си, че пуши само айкос 😄 😄 Пепка е жива - фИво е пуснал стори - те с леля му брънчват, а на Матиас са дали един телефон да се забавлява.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 22, 2023 17:20:57 GMT 2
Някой по-горе беше писал, че Деничка се е направила на циганка. Вярно е, на нищо не прилича с тая уста и мигли вече: prikachi.net/image/8yeeKDprikachi.net/image/8yegu2Пак си показва бъканите със захар напитки , плик пълен с чипсове и с огромна гордост обяснява как пушела айкос "откакто го има на пазара" и колко е горда със себе си, че пуши само айкос 😄 😄 Пепка е жива - фИво е пуснал стори - те с леля му брънчват, а на Матиас са дали един телефон да се забавлява. Е жива е де.. Преди два дни нали беше нацвъкала снимки на "госта" и видео във фейса. 😀🤣 Тя децата не показва, само гостите. Деса определено съсипа Кармен физически,не само психически. Добре че спасиха момеченцето ѝ от нея. Хубаво беше и малката да се спаси. Уви
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2023 17:42:48 GMT 2
Много ми е жал за това детенце Кармен, а е толкова миличко и послушно Надявах се Деси да остави детето на отглеждане при баба си и там то да дръпне в развитието си, но явно постоянно ще го влачи със себе си. Илияна Йотова, като я споменахте тук, сутринта я гледах и си е опънала очите като котка. Изглежда потресаващо.
|
|
|
Post by freya on Jan 22, 2023 18:18:32 GMT 2
Пепе не би посмяла да влезе в реалити, където не е под неин контрол какво ще се излъчва и как ще е монтирано. Ако го направи ще е един последен напън да спечели пари преди тотално да залезе. Йоана от “мамо, спи ми се” по принцип я следвам и ми е полезна с повечето съвети, които дава, но и мен ме подразни с ето този си коментар prikachi.net/image/8yewkfПо принцип не съм чак толкова чувствителна на тема шейминг, например не ме шеймва факта, че Гогата бил седял на 5 месеца (независимо дали е вярно или не). Обаче тук Йоана прекалява. Много ниска топка е по този начин да се опитва да печели клиенти. Търгувайки със страха на от диабет… Също така авторитетът пада под нулата, с използването на фразата “проучвания сочат”, ама без подробности кои са аджеба тези проучвания… Тя се беше издънила нещо и покрай последните избори, даже бях правила скрийншот, обаче така и не ми остана време да пиша тогава, ще видя дали го пазя на телефона си.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 22, 2023 18:22:41 GMT 2
Жалко, че Пепе не е в Сървайвър. Страшно щяха да си паснат с Благо Джизъса, но пък можеше и Филип Буков да изгори…
|
|
|
Post by Yo666 on Jan 22, 2023 18:27:19 GMT 2
Питат бившият на Джугани как е Давид, той отговаря, че вече не боледува често. След това Джугани се обяснява, че Давид е настинал и трябва да го отделят, за да не зарази бебето. Сега бившият получи нов въпрос как е Давид, здрав ли е. Напълно здрав. Вижда се, че имам време за клюки в Неделя.😂 Днес отворих профила на Надка, наистина се е взела много на сериозно. Вече не ги следя, но Балан спря да отбелязва всяко идване до родният си край. Явно не му се вдига рейтинга от това. Последно беше с новата си кола, дано горивото му е било на аванта 😂😂
|
|
|
Post by Superficial on Jan 22, 2023 18:46:06 GMT 2
Отдъхнах си, че Пепе е жива и брънчва… Матиас как си е лепнал телефона за лицето и на супер татко 3 и мама Пепе въобще не им прави впечатление - важното е да им е чил. Между другото Пепе правеше същото и с бебе Сиена. На същото това място съм я засичала със Сиена на под годинка, с подпрян телефон/таблет в количката пред нея.
Иначе колкото до липсата на Пепе, колкото е обсъждана сега, толкова ще изпадне в забвение за отрицателно време, ако не поддържа интереса. Само седмица я няма и вече почти бях забравила за съществуването ѝ, въпреки, че ми е топ любима за обсъждане. Или трябва да се завърне час по-скоро или да измисли някакъв супер мега шок, с който пак да грабне вниманието на хората.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 22, 2023 18:55:53 GMT 2
Пепе нарочно не казва нищо по въпроса. После като й върнат профила ще казва - ще разберете какво е станало в новата ми книга.🤣🤣
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 22, 2023 19:10:14 GMT 2
Кармен доколкото е казвала Деси Пеева си ходи на нормална детска градина и е на общо меню там. Така, че не е веган. Поведението на майка ѝ в друг аспект не одобрявам лично аз, направо ми е противна с тези голотии, дето развява.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 22, 2023 20:51:15 GMT 2
Момичета, а тези специални интервюта с Тото (това с Бербатов ме вълнува специално), качват ли ги някъде след това? Много искам да видя селския бек БалаМан.
|
|
|
Post by monster on Jan 22, 2023 20:52:24 GMT 2
Тази Деси Пеева не е добре. Ама не е изобщо със всичкия си. Онзи ден и гледах профила в който обяснява на англ. Как е взела стая специално за да снима оф. И някакви сетове дрехи. Тялото и е меко казано ужасно, всичко останало е яко ретро. Пълен крах. А за Йоана от мамо спи ми се. Според мен наистина много всява напрежение. Моето бебе също имаше проблем със съня за около месец, но намерих примерни таблици и си му създадох режим. Не е такава философия. Разбира се при всеки човек е различно. Но тя някак си ми е много антипатична и ми наглее.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 22, 2023 20:56:10 GMT 2
Момичета, а тези специални интервюта с Тото (това с Бербатов ме вълнува специално), качват ли ги някъде след това? Много искам да видя селския бек БалаМан. В канала на Тото, всяка неделя. С Бербо ще го качат другата седмица.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 22, 2023 21:28:31 GMT 2
Тото е малко дразнещ, но кани интересни хора.
На Пепита много й липсва ИГ вече, чак е отчела дейност в тик-ток, но както винаги видеата само тя си ги разбира 😄 Старите с Филяка още си стоят, накринджих се на макс, толкова да е дървена тая жена...
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 22, 2023 21:45:20 GMT 2
На сторито на фИво се вижда как Матиас с доближен телефон на 15 см от лицето гледа детски, докато майка му се джуни 🤷♀️ Иначе сама си гледа децата. В неделя с бой тоя на кафенце, докато сина и зяпа детски.
|
|
|
Post by monster on Jan 22, 2023 21:46:31 GMT 2
Баламите са яко прости. Ама и Тото не ми е много ентелегентен. Не знам защо си е спрял коментарите във всяка една соц.мрежа. Иначе кани готини хора обаче много прекъсва и всв много знае и все той бил такъв и той така мислел. Спенс мисля, че го беше срязал в едното интервю, че няма как да е като него. И той бая голямо его има. Какво им става на всички не знам. Вече много ме дразнят. Вдигнаха им се въшките все едно са основали 10 болници и безплатно здравеопазване или нещо от сорта. А те на хранилка на ПР пратки.
|
|