|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 23, 2023 16:08:42 GMT 2
Ая с нова шапка и пак “видях я от еди коя си инфлуенсърка”. Това момиче има ли собствен стил/вкус? Много се пъне, една като всички останали. И аз не разбирам какво си е рискувала, като тя работно място няма, добре че е Стели
|
|
|
Post by ladybird on Jan 23, 2023 16:23:35 GMT 2
Приказната Ани е приказно тъпа. Новият й рийл е 🤮. Харесвам много от рецептите й, но държанието й не е нормално. Направила 20мин кардио и не иска да чува за пастички. До кога? Един ден ще издържи ли.... Опитва се да копира. Подобни са рийлсовете на Божана Кацарова, но на нея и се получават. Анито не виждали, че не ѝ отива да се превзема. Лека полека ще отблъсне хората, които я харесват. Като e естествена е по- добре.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 23, 2023 16:37:31 GMT 2
Ох не искам да звучи злобно или лошо като цяло, но за мен напъните на тази Ани са изключително смехотворни. Крайно време е да разберат, че не всеки става за тази работа и тя като цяло, съжалявам да го кажа, но има отблъскващ външен вид. И не става дума само за природни дадености, защото според мен силата на една жена трябва да бъде в това да си прикрие несъвършенствата, а тя ги подчертава - с лош грим, с кофти прическа, лош избор на дрехи. И маникюра - не е нужно да са дълги ноктите, за да са поддържани. Тия неща в комбинацията с липса на дар слово, това кълчотене и някакви секси пози, направо не е криндж, а ме е срам да я гледам. Наистина не знам защо го прави...
|
|
|
Post by mousehunter33 on Jan 23, 2023 16:55:21 GMT 2
Мона Гочев е качила някакво стори от болница, ама не е уточнено родила ли е, не е ли, как е, нито подробности за бебето🙄
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 23, 2023 16:57:49 GMT 2
На мен Ая ми е love-hate. 😀 Докато пребиваваше в Ню Йорк я гледах по-често, понеже имам сантимент към града и ми беше интересно споделеното от там, но като цяло ми е леко скучна и безлична, да не кажа странна с напъните за френски шик. Мисля, че ѝ е в повече инстаграм и копирането на чуждите инфлуенсърки.
|
|
|
Post by diamond on Jan 23, 2023 17:10:15 GMT 2
Да си дам петте стотинки за Герганиното видео, че ако го напиша в Ютюб, ще изтрие коментара. Лошо представяне от дивана с кофти позиционирана камера. С официална рокля, ама без капка грим. Идеите на Даниел ми харесаха, но реакциите на Ганюш към тях... Особено това за маникюра беше неадекватно от всякъде. Личи си, че никога не е имала внимание от мъж. Горкият Даниел.
Приказната Ани се опитва да е като другите, но не става. Кулинарен канал, който за мене е топ и не се нуждае от такива нелепи напъни, е този на Станка - Know how to cook. Не знам защо Ани така изкривява канала си, но не е моето определено.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 23, 2023 17:10:42 GMT 2
Деница понички хапва. Няма спирка това момиче. Не знам как изобщо поддържа това тегло.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 23, 2023 17:33:04 GMT 2
Честно казано, момичета, на мен са ми тъжни жени, които се мъчат да бъдат нещо, което не са (и мъже, де, но нали тук говорим за инфлуенсърки). Приказната Ани може да е много обичана от съпруга си и да се чувства секси и желана (което е чудесно), но не може да не си дава сметка, че не е сластна изкусителка, така че вскякави напъни в тази насока са излишни. Не че трябва да сложи бурка, но просто съдържаннието и трябва да е по-различно. Гането е по същият начин, просто не е красива, секси жена. Има жени, на които са такива - например, за мен русата Златка е точно такава - 100% сексапилна жена и на нея и отива премрежения поглед, секси позите и снимките по бельо. При останалите са доста странни.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 23, 2023 17:40:35 GMT 2
Деница понички хапва. Няма спирка това момиче. Не знам как изобщо поддържа това тегло. А , спокойно, сега два дни няма да яде. Ще пие прахчета или съмнителни напитки. После старбъкс и след седмица салата с лук. Чудесен хранителен режим...
|
|
|
Post by ☀ on Jan 23, 2023 17:54:51 GMT 2
Мона Гочев е качила някакво стори от болница, ама не е уточнено родила ли е, не е ли, как е, нито подробности за бебето🙄 Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk Още следобедта (хай Дени) излезна новина, че е родила момиченце. Ани чак е неприятна, откъде вади това самочувствие не знам?!
|
|
|
Post by pdimitrova on Jan 23, 2023 18:15:41 GMT 2
Изспуснала ли съм нещо или ДеРая се е преквалифицирала в кулинарен критик? Има ли изобщо тема, по която да не е компетентна? То не е козметика, хранителни добавки, политика, право, ресторантьорство и т.н...
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 23, 2023 18:17:17 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2023 18:34:59 GMT 2
prikachi.net/image/8y7XZjprikachi.net/image/8y7PnUАми, не е много яко да е без сутиен, а и якето е с етикет, а вече на няколко сторита се снима с него и в снега, най-вероятно после ще го върне и някой ще има “късмета” да си го купи и да го носи. Ами, не е яко, не бих си поръчала артикулите, които рекламират. Taзи освен, че е без сютиен е и без гащи.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 23, 2023 18:53:50 GMT 2
Ани готвачката е смехатворно отблъскваща. Преди ми допадаше,защото я имах за земна, но напоследък излагацията е на макс. Изключително нелепа в опитите си да е фън,секси,ерудирана, интересна. Пълен паприкаш! 😀
|
|
|
Post by untitled on Jan 23, 2023 19:23:17 GMT 2
Преди малко разглеждах анкетата за номинациите (благодаря за нея междудругото) и се сетих, че отдавна се каня да пиша тук, за да питам дали някой друг е попадал на Мели (melie) instagram.com/melie_bh?igshid=YmMyMTA2M2Y= youtube.com/@melie. За мен няма по-cringe youtuber. Просто с всичките си self love видеа, направо едвам издържам да изгледам 20 секунди от тях. Лично според мен е достойна конкуренция на Гането.
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 23, 2023 20:05:21 GMT 2
prikachi.net/image/8y7XZjprikachi.net/image/8y7PnUАми, не е много яко да е без сутиен, а и якето е с етикет, а вече на няколко сторита се снима с него и в снега, най-вероятно после ще го върне и някой ще има “късмета” да си го купи и да го носи. Ами, не е яко, не бих си поръчала артикулите, които рекламират. Taзи освен, че е без сютиен е и без гащи. За мен това е грозно! Хубава жена, вероятно и интелигентна щом е зъболекар, но защо е нужно да си показва д-то и сега гърдите? Една дама може да е секси и без да е отблъскващо. Последвах я отдавна, но многo бързо след това я отследвах, защото не ми се гледат гащи и задни бузи.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 23, 2023 20:10:19 GMT 2
Недоклатена работа.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 23, 2023 20:17:36 GMT 2
ДеРая обаче си е яко шизофренична. С Ина не спират да рекламират боси хелти бонбоните, а самата собственичка прегази куче без да ѝ мигне окото. В същото време тези двете кукумявки обясняват на стори колко помагат за бездомничетата. Я пак? Побеснявам! Нещо не съм ги виждала по приютите в дните за разходки. А, да, вярно...няма и да ги видя. То там няма ресторанти. Не става за токчета. Тъпи кифли...
|
|
|
Post by fif on Jan 23, 2023 20:38:19 GMT 2
Мона е родила. Леа. Днес Гането толкова много ми липсва, само дано не им се е случило нещо по пътя. Капитонова е писала, че почти половината от свещите са продадени, а тя ги пусна около празниците, явно хората не са чаааак такива будали да купуват безсмислени свещи.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 23, 2023 21:20:21 GMT 2
На Мария БДЖ нивото на Английски е съмнително. Extra virgin OLIVE oil with black truffle според нея се превежда като олио от черен трюфел 😂
|
|
|
Post by monster on Jan 23, 2023 21:52:03 GMT 2
Къде мога да гледам този рийлс на приказната Ани
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 23, 2023 22:06:29 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 23, 2023 22:23:24 GMT 2
Ох, аз мислих, че й се смеете на рийла за суримито. Ами, то всичко е криндж! Иначе -да куфееш на Юли Тонкин, си е синоним за диагноза. P.S. Пардон, чипсът със суримито явно съм го видяла някъде другаде, но ми е извинено, надявам се. Както казах - мега криндж!
|
|
|
Post by Yo666 on Jan 23, 2023 22:24:30 GMT 2
Пепа има нов татус. Преди е споменавала, че иска да махне/промени първият, който си е правила когато е била с Филип 1.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 23, 2023 22:28:50 GMT 2
Вярно е пълен криндж. Аз и Божана не я харесвам особено как показва рецепти. Безумно преиграване е.
|
|
|
Post by ivivi on Jan 23, 2023 22:30:08 GMT 2
Момичета, извинявам се, че сменям така рязко темата с кухнята на Ани, но имам и да ви дочитам. Включвам се с друго (дано не се добирам ако е обсъдено вече) - помните ли ivengeorgieva, момичето, което подозирахме, че има нещо общо с Филяка? Ето какво стори е качила: prikachi.net/image/8yWsVaНа мен подозрително ми прилича на някого момчето, дали нямаме нова интрига на хоризонта? 🫣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 23, 2023 22:32:57 GMT 2
Анка e yжасна. В рийла копира Божана Кацарова, но Божана е класи над тая самозвана готвачка. На Божана някак естествено и идва да е забавна, също е професионалист в готвенето. На Анчи рецептите не струват, също ми е мега гнусно как мачка храната с пръсти за да покаже, че е мека или сочна.
И на мен Божана не ми е любимка. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 23, 2023 22:35:31 GMT 2
Джулия Бончева, която е колежка на Мона от Революция Z роди преди няколко дни и нейното бебе също се казва Леа Голямо съвпадение.
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 23, 2023 22:35:31 GMT 2
Йоги, суримито е на кулинарния акаунт. Правилно си си видяла. В стремежа си да е забавна, оригинална и интересна, по-скоро е неадекватна и смешна. Явно несиминарите и дават крила да е нахакана и намахана. Аз пуснах влога от имения и ден - сУлена торта, причу ми се в самото начало Лидел; мъж и, дори и на майтап, се обърна към нея с "ма"; била уморена на гъз. Припадна 1000 пъти по тортата Daim, която при нас единствено и само я има в Икеа и все съм си мислела, че е техен продукт. И разбира се, книгата...
|
|
|
Post by mira on Jan 23, 2023 22:49:51 GMT 2
Хора, чак днес разбрах, че Венета от EdgyCuts се е преместила със семейството си официално в Исландия (от Пловдив). Има много тагове от Рейкявик, но не съм сигурна, че са там.
Често пътуваха през годините до тази дестинация и винаги са ми били интересни сторитата й. Ще й хвърлям редовно по едно око, струва ми се интересно.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|