|
Post by Harmless Breeze on Jan 23, 2023 23:09:21 GMT 2
|
|
|
Post by lina on Jan 23, 2023 23:23:07 GMT 2
Йокото си писала в задачите за деня и вечерята с децата и игра на шах с едно от тях.... 😃 Скоро две страници А4 ще изпише от такива "задачи". Голяма простотия.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by smiley on Jan 23, 2023 23:47:08 GMT 2
Mira, в Рейкявик живеят. Преди няколко месеца се преместиха. На мен ми допада и я следя. Даже миналата година я засякох като ходихме в Исландия. 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by peacock on Jan 23, 2023 23:48:18 GMT 2
Джулия Бончева, която е колежка на Мона от Революция Z роди преди няколко дни и нейното бебе също се казва Леа Голямо съвпадение. И аз току що направих същото прозрение Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by monster on Jan 24, 2023 5:39:33 GMT 2
Бооооожееееев, ама тя приказната Ани, освен грозноватичка е и нагла. Първо,че прилича на леля с тия зъби дето си ги е правила и второ страшно я нареждат под коментарите ама и тя не остава длъжна. И самата рецепта и видео пълен абсурд. Мен чак ме хвана срам как се излага така.
|
|
|
Post by stevejobs on Jan 24, 2023 7:12:45 GMT 2
Джулия Бончева, която е колежка на Мона от Революция Z роди преди няколко дни и нейното бебе също се казва Леа Голямо съвпадение. 2023 явно е годината на кучешките имена нямам търпение за баба Леа и дядо Кай след 80 години
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 7:53:04 GMT 2
Йокото си писала в задачите за деня и вечерята с децата и игра на шах с едно от тях.... 😃 Скоро две страници А4 ще изпише от такива "задачи". Голяма простотия. Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Тя си е качила снимка носталгично споменавайки хотела в Италия и романтичната им нощувка там, пък хем не си падаше по лигави романтични жестове. Сърчица и балони е нейната работа, но малко по-прикрита от Пепа.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 24, 2023 8:27:19 GMT 2
Хора, чак днес разбрах, че Венета от EdgyCuts се е преместила със семейството си официално в Исландия (от Пловдив). Има много тагове от Рейкявик, но не съм сигурна, че са там. Често пътуваха през годините до тази дестинация и винаги са ми били интересни сторитата й. Ще й хвърлям редовно по едно око, струва ми се интересно. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Знаем ли защо е избрала Исландия (с оглед на климата и възможностите за реализация в нордическа държава с население по-малко от това на Пловдив)?
|
|
|
Post by monster on Jan 24, 2023 8:35:15 GMT 2
Анито си изтрила комептарите под рийлса в които казват, че копира от Божана. Даже я бяха тагнали
|
|
|
Post by freya on Jan 24, 2023 8:44:39 GMT 2
На мен ми харесват имената Леа и Кай. Честито на Мона, желая им да са здрави и да си обезопасява качествено и двете деца в колата.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 24, 2023 9:29:38 GMT 2
Гането и тъпите ѝ въпросници се завърнаха 🥳
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 24, 2023 9:36:45 GMT 2
Гането и тъпите и въпросници се завърнаха 🥳 Oтбелязала е, че пътува 3-4 пъти годишно извън България. Смях в залата. Докъде точно пътуваш бе, Гане? До Сепареева баня и обратно?
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 24, 2023 10:03:17 GMT 2
Ивана за пореден път е излязла до The mall, за да снима рийл за рекламка. Не знам защо този път не е написала “Един мой шопинг ден”. Толкова изсмукано от пръстите съдържание предлага вече, че няма на къде повече.
|
|
|
Post by dareangel on Jan 24, 2023 10:07:33 GMT 2
Подгответе се за новият продукт, с който ще ни залеят мамите инфлуцки🤪😂 Owlet чорапчето, видях сега Бояна да го рекламира…наистина не завиждам на хората, които безрезервно вярват на тия патки. Това чорапче е толкова безсмислено и вкарва толкова смут…понеже съм го проучвала още докато бях бременна…от 10 отзива са има 1 положителен. Беше около 300лв от амазон тук го виждам..500
Едит: me bad 1000лв.😳🫣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jan 24, 2023 10:17:49 GMT 2
В днешно време да няма страхове човек, веднага ще му намерят продукт Всъщност с това чорапче какво искат да кажат? Ако си по-притеснителен човек и бдиш денонощно над детето си то с това ще заспиш спокойно (да бе да ) или ще хукнеш навън, знаейки, че уред за 1000лв е по-надеждно от твоя поглед?! Малко като килимчето на Поля ми се струва.
|
|
|
Post by deny on Jan 24, 2023 10:43:25 GMT 2
Само 10 и половина сутринта е, а аз вече съм изпълнила задачи, които са около страница и половина, формат А4. Това само от единия тефтер - личния, а имам и служебен
|
|
|
Post by lisca on Jan 24, 2023 10:56:30 GMT 2
Аз пък не разбирам защо трябва да си кръщаваме децата с имена, които не харесваме, само за да са в разбирането на един остарял народ, дето упорито не желае на тръгне напред, а си милее по старото.. 🤷♀️ Не харесвам скучни бг имена, но тук просто с този псевдо патриотизъм, си тъпчем на едно място и това е. Харесала съм си тоооолкова яки имена за детето ми, но заради такива тъпи разбирания не мога да ги ползвам, защото после то ще отнесе сумати смешни и жалки обиди… Не трябва ли всеки да си кръщава детето така, както му харесва.. В кой век живеем? 😳
Анито на един клип от 18 декември, отваря един календар, държи се като Попова, все едно нея гледам, но по-криндж и по-нелепо, на Тони това си и е поведението и ѝ отива, но тази е абсурдна.. Не ѝ ли тежи да не е себе си, да имитира постоянно някой..
Гане, Сапарева баня и София са в България. Не се броят. 🤷♀️
|
|
|
Post by sisi on Jan 24, 2023 11:13:33 GMT 2
Тази Ани от "Вълшебната кухня" прехвърлих последното и видео. Досега не съм я гледала..Много лошо впечатление, първо е страшно мизерна. Направи си кафе и като остави чашата на плот или маса, тя беше цялата омазана и с остатъци храна. После пазара им от Лидл съдържаше само бонбони, замразена торта, бисквити..за децата, Тия деца до 10 годишнината си дали ще им останат зъби или като на нейните ще слагат направо изксуствени! Изобщо не съжалявам такива дебели лелки, по-жалкото е, че тая жена е по-малка от мен и изглежда потресващо зле! И е поне с 25 кг отгоре на тези години е много лошо. Такава не може да бъде инфлуенсър, дори и за готвене! 100 % освен наднормено тегло и тя и мъжа и имат проблем с холестерол, високо кръвно и захар...Много съм възмутена! Не искам да засегна пълни хора, със здравословни проблеми, възмутена съм от това, че въпреки,че ти имаш видимо проблем, тъпчеш и децата си.
|
|
|
Post by veereto on Jan 24, 2023 11:15:48 GMT 2
Не знаех, че като запонем да си кръщаваме децата с "модерни" имена и ще прогресираме като народ И не всички хора са псевдо патриоти, някои си харесваме българските имена, а вие си кръщавайте децата както желаете. Видеото на Ани е много нелепо. Не харесвамтакова представяне на рецепти без значение от човека, който стои зад него. Гането явно брои ходенето в Гърция, за което плаща кака ѝ
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 24, 2023 11:23:08 GMT 2
Че кой ви спира да си кръщавате децата с яките имена, които сте измислили?! Но по същия начин и вие няма как да спрете хората да имат собствено мнение и да намират някои имена за безумни, особено съчетани с останалите имена на детето.
Приказната Ани влизам да я погледна като пишете за нея тук и бързо излизам. Направо ми е неудобно да я слушам как пищи за някакви неща или се мята като обезумяла 😳
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 24, 2023 11:44:24 GMT 2
Аз също харесвам повече т.нар. модерни имена. Въпрос на вкус е и не мисля, че човек трябва да се съобразява кой какво ще каже, стига името да не е някакво извращение от типа на Курвелия (за което имаше статия преди години) и т.н. Изобщо не съм привърженик на идеята да се кръщава на мама, на баба и т.н, но всеки сам си избира. Лично мен никога не би ме спряло притеснението кой какво ще каже за името на детето ми, стига аз и ММ да го харесваме. Не би ме спрял и факта, че имената които харесвам изобщо не отиват на презимето и фамилията.
С това триене на коментари, Анка готвачката не си прави услуга. Така още повече проличава каква огромна комплексарка е. Най-лошото при нея е, че и е злобна по един пасивно-агресивен начин. Тя си знае най-добре и независимо какво ѝ кажеш, тя има готов малоумен отговор, с който да те "обори".
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 24, 2023 11:51:32 GMT 2
Леле, тази Ани не я гледам, но толкова нелепа лелка не бях виждала скоро. Голям напън, голямо чудо и накрая и за смях не е. А там, където скачат като шамани с Юли Тонкин, без думи просто. 😀 Наистина като я видиш за първи път и ти напомня на Божана, ама от Алиекспрес.😀
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 24, 2023 11:52:02 GMT 2
Ани в коментарите е като Деница. Същата простотия.Няма значение какво им пишеш ако не е да ги похвалиш отнасяш обида. Изключително нелепа жена е Анка. Но докато Деница е простовата по забавен начин , тази е направо противна.
|
|
|
Post by l4444 on Jan 24, 2023 12:38:09 GMT 2
Ани в коментарите е като Деница. Същата простотия.Няма значение какво им пишеш ако не е да ги похвалиш отнасяш обида. Изключително нелепа жена е Анка. Но докато Деница е простовата по забавен начин , тази е направо противна. Даа, и друго нещо, което ги свързва, е, че и двете постоянно се обясняват как всички им завиждат. 🤷♀️ Помните ли преди време тази Ани беше се жалвала, че всеки път, като качала снимка с мъжа си, и губела по няколко последователи - от завист, разбира се! 😀 как пък една топ мадама не се оплака колко ѝ завиждат, ами все някви мърляви простачки са тия, на които най-много се завижда... Мога да им завидя единствено за самочувствието колко са си повярвали, предвид какво представляват.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 24, 2023 12:58:25 GMT 2
Пепа има нов татус. Преди е споменавала, че иска да махне/промени първият, който си е правила когато е била с Филип 1. Baby love ли е новият татус? prikachi.net/image/8yN0kGSent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 13:19:22 GMT 2
Олеле, Пепа си е сложила филтър с лунички за да излежда по-млада ли бе? Пепо на 30+ си, приеми го и веднъж за винаги спри да си въобразяваш, че си "момиченце" защото си жена и майка на 3 деца.
Някой пробвал ли е химиите, които Леля продава? На мен ми се струват адски изкуствени откъм съдържание. Аз по принцип не пия такива буламачи, а поничките не са нищо особено като гледам.
|
|
|
Post by fif on Jan 24, 2023 13:40:21 GMT 2
Пепе изглежда доста… Зле.
Гането се завърна с тъпо сторита, изчакала е да се върне, за да може по-лесно да копира текста.
|
|
|
Post by fine on Jan 24, 2023 13:47:34 GMT 2
prikachi.net/image/8yNLEAГергана точно навреме се завръща да пуска гивъуей - преди да е паднала на 157к. 🤣🤣🤣 А какво стана с Пандора гривната, която я пусна за един ден и още един голям продукт, който пусна в сторито? Няма спомен от тях, разбира се.
|
|
|
Post by Yo666 on Jan 24, 2023 13:52:09 GMT 2
Не съм сигурна какво пише, но и на мен ми прилича на "baby love" . Браво, много зряло 😅 Надка отговаря на въпроси за детският сън. Ама много е полезна. На всеки въпрос отговаря "той сам се научи, сам си изгради режим, от както се е родил записва сам". Добре, че детето само си е изградило режим 😀 След две деца още не знам какво се случва и къде се бамирам, но инфлу майките от първият ден имат решение, отговори и съвети.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 13:53:39 GMT 2
Кой е пуснал сторито с Пепе и новата й татуировка? Да не би да е някой от новият й екип, така да се изразя. Нали щяла да си наема екип, порастна й работата. Преди беше Жеков тук-Жеков там. Сега повече от един Жеков ще й трябва.
|
|