|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 24, 2023 13:57:05 GMT 2
И на мен Леа и Кай ми харесват много. И аз не съм привърженик на традиционните български имена, та си кръстих щерката с руско… хаха Да е живо и здраво момичето на Мона и по-късно да започне да “заработва” дано!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 14:14:00 GMT 2
Ама никой не казва на никого да си кръщава децата Иван или Калоян. Просто тук се обсъждат всякакви неща.
Както обсъждаме, че Ани е бая пухкава за претенциите си; това не означава че караме някоя съфорумка да отслабне. Няма нужда от нерви. Ако на някои от вас не им стиска да си кръстят детето Кай, това е друг проблем и той не е наш 😁
Гледам Гането и се чудя. Досега не бях виждала травъл влогър да споделя информация като разгърната застроена площ 🤣 пак си личи че е преписвала, ама бива ли най-скучните факти и кадри да споделя. Изглежда все едно са отделяли по точно 10 минути пиш пауза на всяка забележителност, и газ за следващата за да правим снимки.
А като казах снимки: разголила се Гана, студено й било ама “нали трябва да имам хубави снимки” - ми, Гане, те пак не са хубави 🤣
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 24, 2023 14:50:24 GMT 2
Пепа има нов татус. Преди е споменавала, че иска да махне/промени първият, който си е правила когато е била с Филип 1. Baby love ли е новият татус? prikachi.net/image/8yN0kGSent from my SM-A725F using Tapatalk Пепон е същинска Баба Яга тук.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 24, 2023 15:41:35 GMT 2
Гането ще ме убие с тази разгърната застроена площ. Тя да не се готви за брокер И още нещо смешно - една моя съученичка е прохождащ инфлуенсър (не съм сигурна дали инфлуенсър е по-точно или коуч) и сега гледам, че е постнала списък с 20 факта за нея - ами, голяма част от тях не са верни, или поне хората, които я познаваме от 20 години имаме други спомени
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 16:40:00 GMT 2
Момичета, спора за имената на децата може да се превърне в много личен. Аз никога не съм се впечатлявала от традиционните български имена, но живея 20г в чужбина и ако сега ми дойде момента бих кръстила дъщеря си Божура или нещо още по-странно за местните стандарти, без да ми пука дали ще могат да го произнасят. Просто ми е важно да носи бъгларското в себе си и да научим и ние света на нещо по-така Смятам, че майката най-добре усеща как трябва да нарече детето си и никой не бива да й се меси в решението.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 24, 2023 17:19:24 GMT 2
Изгледах последния “влог” на розовата Йоана.Показва как си е купила някакви джаджи на apple които служат като проследяващо устройство. Каза,че ще сложи едното в колата,другото на ключовете.. Като знаем как си снима редовно колата и се качва в инстаграм и ютюб,дали е добра идея да кажеш на хората,които знаят каква кола караш,къде г/д живееш,къде работиш и т.н. как ще си сложиш това устройство в колата? За да не я открадне някой,разбира се. Ако някой я е нарочил точно защото има достатъчно информация от соц.мрежи,дали пък няма да отдели 10 минути да го намери и изхвърли? Не знам аз ли съм прекалено мнителна и песимистична,но за мен е глупаво да го споделяш с аудиторията.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 24, 2023 19:51:12 GMT 2
|
|
|
Post by brief on Jan 24, 2023 20:02:46 GMT 2
|
|
|
Post by sisi on Jan 24, 2023 20:10:11 GMT 2
Пу-пу-пу...това отчаяно същество от женски пол ли трябва да е?
|
|
|
Post by questar on Jan 24, 2023 20:45:39 GMT 2
На Ани не следя лайфстайл канала, но кулинарния ми харесва. Мисля, че кулинарията ѝ се удава доста, неведнъж съм се вдъхновявала от рецепти, които представя. Също показва и лайф хакове в готвенето. Не вярвам да подражава на Божана, защото подобни презентации на рецепти са доста популярни сред много кулинарни акаунти, особено пък в ТикТок - нормално е да искаш да покажеш рецепта по разчупен и привличащ вниманието начин. Мастършефа Божана нито веднъж не ме е впечатлила с рецепта, за разлика от много други обикновени акаунти, които с достъпни продукти показват интересни и приложими рецепти.
|
|
|
Post by plam on Jan 24, 2023 21:47:59 GMT 2
Не те следвам защото си ми нелицеприятна...точка 😁що за просия
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 22:10:58 GMT 2
Малко все едно да питаш мъжете около теб защо не те свалят или колежките защо не те канят на кафе. Ми защото не те харесват…
|
|
|
Post by yoo on Jan 24, 2023 22:29:27 GMT 2
Какъв е този хибрид, нещо средно между Майкъл Джексън и котката с шапка!?? 🤣🤣🤣 Ето това имам впредвид prikachi.net/image/8yqqhU 🫣
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 24, 2023 22:30:34 GMT 2
Идвам от влога на Лора от Перу. Препоръчвам нейния канал и видеа с две ръце на всички, на които им се гледа качествено съдържание и истински кадри без фокус върху части на тялото и парцали по тях.
Харесвах Ани от приказната кухня в началото и съм приготвяла успешно някои от рецептите, но и нея я достигна "славата" по грешния начин и си пролича истинската същност. По-добре да си беше стояла при кулинарите, а не при влогърите, защото второто не се получава и не е защото завиждаме, а защото липсва капацитет.
|
|
|
Post by sisi on Jan 24, 2023 22:49:33 GMT 2
Споделете линк към профила на Лора Ще се радвам да гледам
|
|
|
Post by sisi91 on Jan 24, 2023 22:54:00 GMT 2
|
|
|
Post by monday on Jan 24, 2023 23:45:27 GMT 2
Специално отворих и изгледах всичките сторита на тази дама, Гал, която пита защо не я следваме. Не ми представлява интерес, просто съм дразнител.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 25, 2023 8:39:01 GMT 2
Кой е пуснал сторито с Пепе и новата й татуировка? Да не би да е някой от новият й екип, така да се изразя. Нали щяла да си наема екип, порастна й работата. Преди беше Жеков тук-Жеков там. Сега повече от един Жеков ще й трябва. Скрийшот от клипче в Тиктока на Пепа е www.tiktok.com/@antoinettepepe?_t=8ZJc0xIxbMr&_r=1Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Jan 25, 2023 9:15:03 GMT 2
Благодаря То се оказа, че я следя в Инстаграм. Супер съдържание и с кеф да го гледаш
|
|
|
Post by madeline on Jan 25, 2023 9:43:01 GMT 2
Нямам много време последните дни да изчитам всичко и се извинявам, ако е коментирано, но къде изчезна Антоанет Попова?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 25, 2023 9:45:14 GMT 2
Наскоро ви бях споделила, че едно момиче - тотал щета, от курса на Капитонова ме последва. От време на време хвърлях по един поглед на профила ѝ, къде от криндж, къде от любопитство да видя кога ще ме отследва. И воаля, вчера забелзязах, че вече не ме следва. Мислех, че това, което се учи на курса при Глупитонова е малко по-различно от следваме - отследваме. За справка колко е ефективен курса на Вика при това момиче - 0%. Съдържание 0, визия 0, говор 0, стойност/полезност/адекватност 0. Съответно и профила ѝ не набира никакви последователи. Тук е момента да уточня, че проблемът не е баш в курса на Капитонова, колкото в самото момиче, което изобщо не става за тая работа. Проблемът (лично за мен) относно Капитонова е, че ескпертно гуро като нея би трябвало да е видяла, че потенциала на това момиче е кръгла 0, но все пак не се е посвенила да му взема парите, пробутвайки му безплатни нереалистични мечти. Съжалявам, ама не всеки става за всичко в тоя живот. Ако ще на 1000 курса да тръгна да се пъна, от мен певица няма да излезе. И да, по принцип всеки е пълен с потенциал, но този потенциал винаги изисква нещо, за да се развие. В случая на момичето, което споменах по-рано изисква логопед, изискава адекватна и професионална грижа за изгорената ѝ коса, фитнес треньор, който най-сетне да ѝ покаже как се тренира, защото от 8 години, в които посещава фитнеса, има ефект колкото при Гана и още куп други неща.
Искам да подчертая, че постът ми не е хейт, а по-скоро апел към девойките, които ни четат, да слязат на земята и да помислят реалистично над нещата, целите си и възможностите си.
|
|
|
Post by fif on Jan 25, 2023 9:53:15 GMT 2
Според мен повечето, записали се на курса на Капитонова са го направили, привлечени и идеята за бързо, лесно, вкусно (лесна печалба, голяма, спонсорства, работа без фиксирано работно време). На всички ни е ясно, че не при всеки ще има успех този курс. Вчера имаше едни доста нагло стори от нейна стресна, че всичко продавала успешно, защото била утвърдени лице. Да се радва на спечелените си 200к лева, защото това няма да е вечно.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 25, 2023 10:03:40 GMT 2
Нямам много време последните дни да изчитам всичко и се извинявам, ако е коментирано, но къде изчезна Антоанет Попова? Всяка година януари си дава цял месец почивка. Аз нямам против, не спами нон-стоп в тубата
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 25, 2023 11:12:20 GMT 2
Привет на всички! Анкета №2 е готова и очаква Вашите отговори! Благодаря на всички, които се включиха в първата анкета, доста ме разсмяхте на някои отговори! Приятно попълване! Имате време до 29.01.2023 (вкл.) Ще се опитам до 01.02/02.02 да съм пуснала и крайната класация! forms.gle/NvfSGmwYrSjEknjk6АНКЕТАТА Е АНОНИМНА!
|
|
|
Post by fif on Jan 25, 2023 11:20:17 GMT 2
ibb.co/RNC6QJgibb.co/m0mYLCrТази особа е известна в тик ток, телефонът й струва приблизително, колкото едно ортодонтско лечение. Ама приоритети…
|
|
|
Post by ☀ on Jan 25, 2023 11:28:08 GMT 2
Привет на всички! Анкета №2 е готова и очаква Вашите отговори! Благодаря на всички, които се включиха в първата анкета, доста ме разсмяхте на някои отговори! Приятно попълване! Имате време до 29.01.2023 (вкл.) Ще се опитам до 01.02/02.02 да съм пуснала и крайната класация! forms.gle/NvfSGmwYrSjEknjk6АНКЕТАТА Е АНОНИМНА! Благодаря за положеният труд Искрено се забавлявах със селекцията, на места исках да избера няколко опции, с нетърпение чакам резултатите
|
|
|
Post by fine on Jan 25, 2023 11:28:34 GMT 2
ibb.co/RNC6QJgibb.co/m0mYLCrТази особа е известна в тик ток, телефонът й струва приблизително, колкото едно ортодонтско лечение. Ама приоритети… Уф да, и на мен много ми излиза тази, освен хубава коса е поредната wannabe изгряваща звезда. Имам чувството, че може и нарочно да го прави, едва ли не да привлече повече внимание с кривите си зъби? Нейният случай е наистина много тежък.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 25, 2023 11:29:00 GMT 2
Анкетата е супер! Брависимо! :* Голямо чудене падна на инфлуенсърска изцепка за 2022. Всичките заслужават "наградата", ако трябва да съм честна.
|
|
|
Post by malinkakalinka on Jan 25, 2023 11:34:50 GMT 2
Попълних анкетата с най-голям кеф! Заляла съм се от смях Harmless Breeze - поздравления за положения труд!
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 25, 2023 11:43:28 GMT 2
И аз попълних, но имаше категории, в които можех да номинирам повече от един.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|