|
|
Post by Морско_момиче on Jan 25, 2023 12:04:10 GMT 2
Благодаря за анкетата, супер е! Нямам търпение за резултатите.
В някои категории наистина всички номинирани заслужават първо място, доста мислих на кого да закича златния медал 😆
Не знам дали да пожелая на бъдещите победителите да се подобрят или да си продължават така, че да има за какво да гласуваме и догодина, раздвоена съм 🤔😆
|
|
|
Post by Qyiana on Jan 25, 2023 12:23:36 GMT 2
Страхотна анкета, много се забавлявах, докато я попълвам😂 На повечето въпроси ми беше изключително трудно да избера само един отговор.😂😂
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 25, 2023 13:07:51 GMT 2
Благодаря Ви!!! Също благодаря и на rachelgreeb за предложената и отдадена помощ. Засега мога да Ви споделя, че на някои категории Гана и Пепа ожесточено се борят за първото място!
|
|
|
Post by paws on Jan 25, 2023 13:16:42 GMT 2
Готово и аз попълних анкетата! Много добра, трудно ми беше да избера само един отговор..
|
|
|
Post by kameliya on Jan 25, 2023 13:19:51 GMT 2
Благодаря за анкетата.🤗 Аз отбелязвах по няколко опции на въпрос, докато не видях, че мога да избера само една и тогава стана трудно.🤣 На 'топ разкритие на форума' седях 5 минути, докато преосмисля кое беше по-скандално - шизофренията на ДеРая или ненаситната Пепе. Учуди ме номинацията на Силвия, жената на Ванката в категорията за алчност и ходеща реклама. Следвам я от лятото, симпатична ми е, дори и без профила й да има по-специално съдържание. Не съм забелязала да рекламира много неща или да проси. Ако нещо ми е убягняло бих искала да разбера вашите наблюдения. Дано не си помислите, че държа сметка, просто ми е любопитно.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 25, 2023 13:28:56 GMT 2
Днес за първи път се наложило Капитонова да откаже…. участие в проект.
|
|
|
Post by l4444 on Jan 25, 2023 14:16:41 GMT 2
Докато попълвах анкетата, осъзнах колко ми е трудно в “позитивните” категории да отговоря. Или не следвам правилните инфлуенсъри, или всички са доста зле, защото никой от тях не ме вдъхновява, забавлява, обогатява, дава идеи и т.н. Все пак гласувах за момичета, за които съм чела от вас, че са готини. 😇
Виж, във втората част на анкетата вече имах готови отговори, преди да съм прочела опциите. 😀😀
Благодраря, забавлявах се много и си припомних хайлайтите на изминалата година. 🥰
За да не пиша двоен пост- сега видях, че Гана е share-нала стори на някаква своя последователка - специалистка по развитие на социални мрежи. Отворих да ѝ разгледам профила - има по 3 до 7 лайка на пост. Сега, аз знам, че не е най-релевантен броят на лайковете за това колко ти е развит профилът, but still - кой би се доверил на такава да му развива профила.
|
|
|
Post by edelweiss on Jan 25, 2023 14:21:04 GMT 2
Искрено се забавлявах докато попълвах анкетата. И на мен ми беше доста трудно да избера само 1 отговор на повечето въпроси, но най-труден беше въпросът с любим инфлуенсър. До сега винаги е имало поне 1, който да харесвам безусловно, но тази година.... За най-голяма изцепка не знам защо, но веднага се сетих за нелепия танц по бикини на сватбата на Пламена. Но както и да е, това е много, много далеч от всичко, което са направили Гана и Пепе. Като цяло на 90% от въпросите отговорът беше една от двете.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 25, 2023 14:57:06 GMT 2
за мен категорията с най-голяма изцепка ми бе най-лесната. Сещам се за една дето цяла година лъжеше, подправяше документи, крадеше снимки на съфорумки и ги качваше в един акаунт, да не говорим за онлайн тормоза върху момичетата.
Грубото влизане в личното пространство на списващите тук и тормозът им винаги ще е >>>>> от всякакви изцепки на Пепета, Ганета, манета и тн.
|
|
|
Post by lady_caramel on Jan 25, 2023 15:17:15 GMT 2
Тъкмо потърсих въпросната госпожа и виждам, че ме е блокирала.. аз се чудя защо тези дни сън не ме лови. С малко закъснение - да коментирам и аз видеото на Гучанови, просто е пълен потрес, той стои до нея като по-малката й сестричка и само я чака да му се скара или нещо да го скастри. Грам уважение ли няма към себе си това момче да си хване нормална приятелка...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 25, 2023 15:41:48 GMT 2
Тъкмо потърсих въпросната госпожа и виждам, че ме е блокирала.. аз се чудя защо тези дни сън не ме лови. С малко закъснение - да коментирам и аз видеото на Гучанови, просто е пълен потрес, той стои до нея като по-малката й сестричка и само я чака да му се скара или нещо да го скастри. Грам уважение ли няма към себе си това момче да си хване нормална приятелка... Лейди, аз понеже не искам да се лишавам от кринжа на леля Гал, по-известна като Гимли, съм я блокирала аз. И като се присетя за нея я отблокирам, накринжда се и после пак я блокирам. Чиста работа.
|
|
|
Post by gabriellam on Jan 25, 2023 15:54:59 GMT 2
За първи път попадам на канала на Лора и съм приятно изненадана. Дори май открих нов любим травъл канал. Много приятен за слушане глас има, много интересни места посещава и разказва доста увлекателно. Абонирах се. 😁
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 25, 2023 16:03:17 GMT 2
И аз съм блокирана от тази госпожа. Нямам идея защо. Всъщност явно защото съм я поглеждала без билет като сте я споменавали тук и не съм лайкнала нищо, а на нея лайковете са ѝ много важни, за да се мотивирала да твори за нас 🙄
|
|
|
Post by ☀ on Jan 25, 2023 16:13:35 GMT 2
И аз съм блокирана от тази госпожа. Нямам идея защо. Всъщност явно защото съм я поглеждала без билет като сте я споменавали тук и не съм лайкнала нищо, а на нея лайковете са ѝ много важни, за да се мотивирала да твори за нас 🙄 Ако токсичността имаше лице, това щеше да е тя. Защо не си направи профила заключен и само с билетчета ще гледат? Хем искаме последователи, хем ги хокаме и държим сметка лайкват ли, ама кога са дошли в профила, ама случайно ли минават...глупава работа. Жена на години с такива комплекси, ужас.
|
|
|
Post by sisi on Jan 25, 2023 16:24:25 GMT 2
Тази госпожа, която вчера се чудех за пола и е повече от ужасна! На лицето и е изписана злоба и лошотия и според мен затова изглежда толкова грозна и отчаяна, без да съжалявам, че го казвам. Не всички можем да бъдем красиви, ама на някои грозотията им е от душата! Не знам как може да се обявява, че е някакъв мake up artist, като няма никаки умения да гримира поне себе си, без да плаши децата.
|
|
|
Post by monday on Jan 25, 2023 18:52:38 GMT 2
Страхотна анкета! Поздравления за труда! Уважавам всички добри постъпки, но любима инициатива са ми даренията на Попова. Радвам се, че ги прави редовно, дано решат да я копират И за това, освен за маниерите пред камера. Топ разкритие е шашавата Рая, която е и топ селска пръчка. Най-голяма изцепка пак е тя Всички изцепки ме забавляваха докато ги четях и си ги припомнях, но ми стана тъжно когато стигнах до РД на Сиена. Направо ми се сви сърцето, че Пепа превърна празника на това невинно детенце в изцепка. Тези деца някой ден няма да искат и да чуват за нея .... Кой инфлуенсър трябва да бъде cancel-нат - почти всичките!
|
|
|
Post by tiberia on Jan 25, 2023 20:21:18 GMT 2
Лора травълс не беше ли водеща на едно предаване по телевизията ? Почти съм сигурна, че съм я виждала по телевизията
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 25, 2023 20:30:25 GMT 2
Лора травълс не беше ли водеща на едно предаване по телевизията ? Почти съм сигурна, че съм я виждала по телевизията Да, по Нова я даваха с бившето ѝ гадже. "Бон Апети" се казваше предаването. Попълних и аз анкетата, но при най-забавен Vs яко криндж (което беше моят избор), доста се затрудних.
|
|
|
Post by smiley on Jan 25, 2023 20:40:07 GMT 2
И аз следя Лора отскоро. Много ми допада. Все още го има предаването и не спират да снимат нови епизоди. Излъчва се по 24 Китчън.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sunny94 on Jan 25, 2023 20:46:46 GMT 2
Момичета, като казахте за Лора, се сетих, че по едно време търсех една травъл инфлуенсърка, която снима по хотелите. Руса е, но не мога да се сетя за името ѝ. Някакви идеи?
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 25, 2023 21:15:54 GMT 2
Кой е пуснал сторито с Пепе и новата й татуировка? Да не би да е някой от новият й екип, така да се изразя. Нали щяла да си наема екип, порастна й работата. Преди беше Жеков тук-Жеков там. Сега повече от един Жеков ще й трябва. Скрийшот от клипче в Тиктока на Пепа е www.tiktok.com/@antoinettepepe?_t=8ZJc0xIxbMr&_r=1Sent from my SM-A725F using Tapatalk На последния тик ток ми изглежда яко напушена. 🤔 Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by lyra on Jan 25, 2023 21:23:18 GMT 2
Много ми беше трудно да избера само един отговор, особено кой трябва да изчезне и разочарование. Почти всичките трябва да си хвърлят телефоните и да им се забрани достъп до интернет. Мона родила, ама много ме дразни тая мода да се кръщава без окончание..особено момичетата. Звучи смешно
|
|
|
Post by gabriellam on Jan 25, 2023 21:28:22 GMT 2
Преди беше по Нова, а сега е по 24китчън - “Бон Апети” се казва предаването. Води го заедно със Стоян и противно на всеобщото мнение не са били двойка. Просто колеги и приятели. Лора травълс не беше ли водеща на едно предаване по телевизията ? Почти съм сигурна, че съм я виждала по телевизията
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 25, 2023 21:41:56 GMT 2
Да похваля Евелин. В последното си видео разказва за брекетите си. Признава си,че преди е имала приоритет да сложи хилаурон в устните, но хората започнали да й казват за проблема със зъбите и тя се вслушала. Не знам колко вярна информация дава, не съм носила брекети, но ми хареса като цяло, това което сподели. Според мен дава хубав пример на момичетата, които я следват. Тя е една от многото които четат форума. Ето ,че така наречения "хейт" от много инфлуски, има и градивни резултати. Само ако се вслушваха...
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 25, 2023 21:43:53 GMT 2
Супер анкета, и аз я попълних с кеф. Идвам от сторитата на Анастасия - ама това момиче сериозно ли е написало книга за работата от къщи? Пуснала сравнение, че като работила от къщи, ставала когато иска, ходила на масаж в обедната почивка, свършвала работа, когато иска... Ок, била е нещо като фрийланс, но е хубаво да го уточни, защото повечето хора, които работим от къщи, си имаме работно време и не може да си видим по масажчета в обедната или да спим до 10 сутринта
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by kameliya on Jan 25, 2023 21:47:44 GMT 2
Ивана с невероятно откритие в Пепко. Закачалкии😵💫 Яко е зациклила, не е е за вярване. vm.tiktok.com/ZMY8NqBrk/Тя и Деситолкс ми бяха любимки, но от продължително седене вкъщи, загубиха увереност във възможностите си и тъпчат на едно място. Особено при Деситолкс наблюдавам точно това. Не знаеше дали иска да се върне на старата си работа, пък се чуди да я сменя ли, да не я ли и накрая реши, че призванието й е да е домакиня.
|
|
|
Post by mira on Jan 25, 2023 21:54:08 GMT 2
Мен пък наскоро ме последва едно момиче "ментор, здравословни навици, не знам какво си" от SlayBodyChallenge. На килограм ми харесва сторитата, но дразнещото е как мине се не мине някой ден и ми хареса 5 снимки на куп и имам чувството, че са все едни и същи. Още малко ще я оставя и посля я трия. Профилът ми е публичен и редовно разчиствам бизнеси и съмнителни акаунти, които ме следват. Наскоро ви бях споделила, че едно момиче - тотал щета, от курса на Капитонова ме последва. От време на време хвърлях по един поглед на профила ѝ, къде от криндж, къде от любопитство да видя кога ще ме отследва. И воаля, вчера забелзязах, че вече не ме следва. Мислех, че това, което се учи на курса при Глупитонова е малко по-различно от следваме - отследваме. За справка колко е ефективен курса на Вика при това момиче - 0%. Съдържание 0, визия 0, говор 0, стойност/полезност/адекватност 0. Съответно и профила ѝ не набира никакви последователи. Тук е момента да уточня, че проблемът не е баш в курса на Капитонова, колкото в самото момиче, което изобщо не става за тая работа. Проблемът (лично за мен) относно Капитонова е, че ескпертно гуро като нея би трябвало да е видяла, че потенциала на това момиче е кръгла 0, но все пак не се е посвенила да му взема парите, пробутвайки му безплатни нереалистични мечти. Съжалявам, ама не всеки става за всичко в тоя живот. Ако ще на 1000 курса да тръгна да се пъна, от мен певица няма да излезе. И да, по принцип всеки е пълен с потенциал, но този потенциал винаги изисква нещо, за да се развие. В случая на момичето, което споменах по-рано изисква логопед, изискава адекватна и професионална грижа за изгорената ѝ коса, фитнес треньор, който най-сетне да ѝ покаже как се тренира, защото от 8 години, в които посещава фитнеса, има ефект колкото при Гана и още куп други неща. Искам да подчертая, че постът ми не е хейт, а по-скоро апел към девойките, които ни четат, да слязат на земята и да помислят реалистично над нещата, целите си и възможностите си. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by freya on Jan 25, 2023 21:57:39 GMT 2
Малко да се посмеем с това стори от скандални родители. Всички прилики с реални дец.. лица са случайни 😃 prikachi.net/image/8yVl8a
|
|
|
Post by diamond on Jan 25, 2023 22:36:55 GMT 2
Супер анкета, благодаря момичета! На някои категории направо ще има поделяне на първото място, поне за мен. Браво на Евелин, че се е вслушала в съветите на хората около себе си. Ще гледам видеото, че тази тема ми е интересна. Сега и Гането трябва да сложи брекети и всичко ще е топ. Превъртях на бързо тиктока на Пепе - че тя с тъмна коса е много по-симпатична! В клипчетата с Филяка, които седят там, тя изглежда съвсем различен човек. Този цвят май преждевременно я състарява. Тъмното и късото много добре ѝ стоят.
|
|