|
Post by ani on Jan 25, 2023 23:31:52 GMT 2
В групата на Гергана отново виждаме Миро от Готвене за начинаещи. Не знам как й се връзва и продължава да й дава пари.
Анкетата беше много интересна, искаше ми се да не свършва.
|
|
|
Post by dareangel on Jan 26, 2023 0:02:05 GMT 2
Супер анкета!!! Но и аз да призная в положителните категории ми беше трудно…толкова са зле повечето. И обратно във втората част исках да имам повече от една опция😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jan 26, 2023 2:18:58 GMT 2
Йоанна и сестра ѝ си купили по още едно куче, нейното го кръстила като миналогодишното ѝ, от което се отърва бързо-бързо - Тифани. Тя с две не може да се оправи, ново взима. Разбирам да прибере някое от улицата, да спаси живот, а тя прави точно обратното, стимулира тази порочна индустрия. Предишното ѝ беше купено от витрина на магазин, където живеят в мизерни условия.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 7:20:22 GMT 2
Лора травълс водеше едно кулинарно шоу по БНТ мисля. Има нещо дразнещо в начина по който говори и затова не я следя. Иначе има хубави влогове и от България, последно гледах такъв от розобера в Долината на розите. Понякога когато опитва много храни се превзема и я превъртам.
Не следя Пинкито и сестра й, но съм потресена да разбера, че имат ново куче. Къде изчезна предишната Тифани?
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 26, 2023 7:26:18 GMT 2
Е Йоанна неслучайно ми е най-голямото разочарование. Поредното кученце. Нали ѝ беше трудно с три? Или забрави? Много обичала Тифани ама сега второ с такова име. Сама не си вярва. И се взимат, защото са много сладинки и милинки, много дамски и френски.....
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 26, 2023 9:03:32 GMT 2
Ох Гуци, Гуци с тия напъни да показваш неща от "кухнята"... Вече и коза разбира какъв е алгоритъма на Инстаграм. За Миро не знам, момчето много добре се справя, може би иска да надгради с нещо и не я знае какво е хахо. Същото се отнася за Симеон от Вет фемили - ветеринара-инфлуенсър, както му викам аз Според мен си е хванал много добра ниша и работи много усилено последните 1-2 години. И Гери, само да ти кажа, по агенциите няма бранд мениджъри
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 26, 2023 9:19:59 GMT 2
Гана пак се пъне! нИ моА! Олицетворение на бездарността. В крайна сметка важното е криндж да има. А онези, които са си дали парите за малоумната ѝ група, е хубаво да дойдат на себе си и за вземат да проучат нещата адекватно следващия път преди да се запишат при поредното измислено гуро.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 26, 2023 10:14:18 GMT 2
Ивана с невероятно откритие в Пепко. Закачалкии😵💫 Яко е зациклила, не е е за вярване. vm.tiktok.com/ZMY8NqBrk/Тя и Деситолкс ми бяха любимки, но от продължително седене вкъщи, загубиха увереност във възможностите си и тъпчат на едно място. Особено при Деситолкс наблюдавам точно това. Не знаеше дали иска да се върне на старата си работа, пък се чуди да я сменя ли, да не я ли и накрая реши, че призванието й е да е домакиня. Ами то неслучайно имаше една статия мисля,е от психолог мъж, но не съм сигурна ще я издиря, че всяка жена, останала без работа, затъпява. А и ако нямаш и социални контакти.... Не ги разбирам аз, но затова и не съм като тези жени. В първата анкета не съм гласувала, но втората я уважих. Браво за труда, но честно казано категорията с разкритие на годината мисля,е можеше да мине и без бременността на Ели.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 26, 2023 10:59:02 GMT 2
Според мен, бременността на Елица си е разкритие, защото тук имаше момичета, които бяха убедени, че е бременна още декември месец. Нека не задълбаваме пак по темата, така или иначе няма да спечели в конкуренция с Пепе. Между другото, за мен най-трудна беше категорията "Най-голямо разочарование", защото там имаше доста конкуренция. Гласувах за Елица, защото от всички за нея ме е най-яд, че спря да снима, ххаресвах я, харесваха ми клиповете и. И това няма нищо общо с последните събития. Деситолкс също е голямо разочарование, но тя от много време не снима. Напоследък забелязах, че и в Инстаграм е доста несериозна - все обещава, че ще качи информация за нещо - поне за 2-3 неща съм я питала и тя все отговаря, че ще качи информация, защото много я питали, но така или иначе, такава липсва. Последното беше с гел лака - уж щеше подробно да обясни за продуктите, но в крайна сметка, имаше едно стори, в което обясни, че много бърза и затова само ще ни покаже кой лак е ползвала. Е, мерси, момичетата в кораба-майка са в пъти по-полезени от всичките инфлуенсърки взети заедно.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 26, 2023 10:59:53 GMT 2
Радка дала на Гогата палачинка с белтък и адаптирано мляко, отделно малини и кисело мляко. Той нали е мноооого напред в развитието си, може да яде с лъжица. Детето е на 5-6 месеца, захранен преди 1-2 седмици, но вече стои седнал, яде с лъжица и има въведени половината алергени, браво Радке, топ си.
Розовата Йоанна, защо върна миналогодишната Тифани, за да си вземе сега нова? Представям си като се съберат в кутийката заедно с милинката Нори и с 5 кучета какво чудо ще е.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 26, 2023 11:06:38 GMT 2
Е, не! Тая Йоанна е пълен дебил! Всички помним как даде Тифани на семейство, защото Арчи и Бела не се чувствали добре. Ако й това куче изостави, направо не знам. 😡 Йоанна, знам, че четеш тук, затова ще те питам - не ти ли е съвестно, при условие, че изостави Тифани, защото колкото и да си оправдаваш гузната съвест, точно това направи, след като я наснима във влогмаса, да дадеш същото име на новото куче? Или викаш, все ти е тая, след като до няколко месеца ще го шитнеш, ако принцеса Бела и принц Арчи не се чувстват добре!? Wtf, man?!
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 26, 2023 11:11:55 GMT 2
Радка дала на Гогата палачинка с белтък и адаптирано мляко, отделно малини и кисело мляко. Той нали е мноооого напред в развитието си, може да яде с лъжица. Детето е на 5-6 месеца, захранен преди 1-2 седмици, но вече стои седнал, яде с лъжица и има въведени половината алергени, браво Радке, топ си. Розовата Йоанна, защо върна миналогодишната Тифани, за да си вземе сега нова? Представям си като се съберат в кутийката заедно с милинката Нори и с 5 кучета какво чудо ще е. Тя нали много чете и всичко знае 😃 как дава белтък на 5месечно бебе като се започва първо от жълтък не знам..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 11:21:34 GMT 2
Страхотна анкета, много благодаря за усилията. Смях се с глас на повечето категории 🤣
Иска ми се да връчим приз за цялостно творчество на Гана, защото не е Ок да обира всички категории. Има инфлуци с брутални изцепки, които бързо са замели всичко под килима и не е честно да им се размине, само защото Гана е по-колоритна.
И поздравления за Дебют на годината: Гучан. Твори едва от няколко месеца, но ето че го виждаме в няколко категории. Друг е въпросът че не се сещах кой е тов Даниел, та добре че сте добавили и прякора му 🤣
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 26, 2023 11:22:07 GMT 2
Вие на Радка не може да ѝ обяснявате какво да дава! Тя може нито едно дете да не е изгледала още, но всичко си знае!
За Йоанна съм безмълвна. Не може да си човек, който уж обича кучета, грижи се за тях и да правиш така. Че и му дала същото име като на душанчето, което натири. Малоумница, без извинение. Мислех, че само Гана е толкова зле, ама не. И докато някак можех да разбера постъпката ѝ с Тифани 1, защото в крайна сметка ако кучетата не се погодят, по-добре да имат отделни любящи семейства и домове, не проумявам как може да вземеш сега ново и евентуално да се случи същото?!
|
|
|
Post by dareangel on Jan 26, 2023 11:24:08 GMT 2
Радка дала на Гогата палачинка с белтък и адаптирано мляко, отделно малини и кисело мляко. Той нали е мноооого напред в развитието си, може да яде с лъжица. Детето е на 5-6 месеца, захранен преди 1-2 седмици, но вече стои седнал, яде с лъжица и има въведени половината алергени, браво Радке, топ си. Розовата Йоанна, защо върна миналогодишната Тифани, за да си вземе сега нова? Представям си като се съберат в кутийката заедно с милинката Нори и с 5 кучета какво чудо ще е. Тя нали много чете и всичко знае 😃 как дава белтък на 5месечно бебе като се започва първо от жълтък не знам.. Абе еййййй какво разбирате вие злобни мУсакаджийки!!! Вие невежи злобни душици захранили децата си с прости пюренца! Преклонете глава пред майката създала свръх човека! Другата седмица една пържола алангле и сам ще си я нареже даже! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 26, 2023 11:28:16 GMT 2
Аз дори съм съгласна да съберем скромна сума и да направим един плакет на Гучи и Гучан. Да видят колко ги обичаме
|
|
|
Post by vrana on Jan 26, 2023 11:32:21 GMT 2
Супер анкета! Благодаря за положения труд. В почти всяка категория има повече от едно предложение което заслужава приз, според мен. Струва си да се прави анкета на всеки 6 месеца, за да може наистина всичко да се отчете 😀 Инфлутата са неспирен извор просто.
И аз съм в ступор от Йоанка and sister. Съвсем възможно е двете кучета пак да не се разберат с новодошлото. Тогава какво? Ще има Тифани 3.
И се едитвам за пътуващата Лора. Следях я в ютюб, но не знам защо не я бях последвала в инстаграм. Та се поправих и ѝ открих профила. За мен е наслада. Профилът ѝ въплъщава това, което най-много обичам - пътувания и готвене. Е, лекичко завиждам, че нямам възможността просто да си взема шапката и да тръгна нанякъде за седмици без да го мисля много-много. Влоговете ѝ ми харесват и са по-скоро като предаване, защото ѝ личи, че е работила в телевизия. За мен е глътка свежест, съчетава полезност, професионализъм и в същото време всичко ѝ е супер семпло, без префърцунки.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 26, 2023 11:35:11 GMT 2
Розовата Йоанна ми е пример за човек, който говори едно, а прави друго. Но все пак си мисля, че предното кученце е проявявало агресия към по-малките Арчи и Бела, шпаньолите все пак са по-енергични и си имат ловен инстинкт. Предполагам, че е проучила дали померани и чихуахуа се спогаждат. А и като знам как милее за кученца, едва ли е метнала първата Тифани на произвола като Гана.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 26, 2023 11:39:04 GMT 2
Аз дори съм съгласна да съберем скромна сума и да направим един плакет на Гучи и Гучан. Да видят колко ги обичаме По-скоро някоя карикатура, че те на това приличат.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 26, 2023 11:39:38 GMT 2
Мен повече ме втрещиха малините Те са много силен алерген и е ужасно рано за тях.
|
|
|
Post by veereto on Jan 26, 2023 11:48:40 GMT 2
Благодаря на съфорумката за изготвената анкета! Много труден избор беше на доста места.
Не знам защо Йоана е рискувала да вземе още едно куче след като с предното не са се разбирали. На нея за нищо не бих и повярвала вече. В предаването се видя, че дори да е виновна за нещо е готова да спори и да се кара като дърта циганка. Малкоту, сладинку Йоанче си е една злобарка, която обича да клюкари и тя като Гана е класна дама само в главата си.
|
|
|
Post by milamila on Jan 26, 2023 11:50:17 GMT 2
Гана пак се пъне! нИ моА! Олицетворение на бездарността. В крайна сметка важното е криндж да има. А онези, които са си дали парите за малоумната ѝ група, е хубаво да дойдат на себе си и за вземат да проучат нещата адекватно следващия път преди да се запишат при поредното измислено гуро. Дайте скрийншоти за блокираните
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 26, 2023 11:58:16 GMT 2
Можеше наистина едно да осинови тая смешница, но нали няма да е инстаграмабъл като помераните, можеше поне друго име да измисли, обаче.
|
|
|
Post by tedi on Jan 26, 2023 12:14:15 GMT 2
Мен повече ме втрещиха малините Те са много силен алерген и е ужасно рано за тях. Абе много разбираш ти 😂😂😂 Ти кога си подсмърчала от гордост а? 😂😂😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 26, 2023 12:34:06 GMT 2
Можеше наистина едно да осинови тая смешница, но нали няма да е инстаграмабъл като помераните, можеше поне друго име да измисли, обаче. То има ли друга от тяхното съсловие, която да има непородисто куче (освен Антоанет Попова)?
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 26, 2023 12:34:08 GMT 2
По звб може да се даде белтък още от 6 месечна възраст, но Радка не започна ли скоро захранването, все пак дори по този метод трябва да има някакво изчакване на въвеждане и не всичко накуп. В крайна сметка детето ще опита от всичко, защо трябва да бърза и да се бие в гърдите, на състезание по захранване ли е? Да помисли малко, в крайна сметка това е нейното дете.
|
|
|
Post by ohnana on Jan 26, 2023 12:39:50 GMT 2
Шанел и Тифани, защото всичко трябва да е милинку и дамско!!! Ами сега трябва още 2 air tags да вземе и да ги качне и на новите кученца! Това са общо 5 кучета, не знам как взима решенията, но за мен е несериозно! Предишната Тифани имам чувството, че я взе само, за да има съдържание за влогмас и да е сладинкуууу по 10 минути на видео.. Възможно е да се е амбицирала за помераните от прекараното време с Капитонова, но имената са просто един път
Edit : Ама те и инстаграм и си имат милинките вечиии и добре дошли в голямото френско семейство
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 26, 2023 12:55:29 GMT 2
Не съм захранвала по ЗВБ метода, че си имах стресиращи ситуации, от задавяне до посиняване с кърма до страхотна уртикария без установена причина, но все пак не го отхвърлям и знам, че винаги се минава и през него. Щом се чувстват хората сигурни в себе си и в бебето и са спокойни, ок, НО да дадеш наведнъж няколко от най-силните алергена на бебе, виждащо храна за 5 път в живота си, за мен е голяма глупост. Това само една супер майка, бореща се за невидим приз, би го направила. Кога го захрани, кога започна да се бие в гърдите. Цялото това нейно изтъкване идва от някакви комплекси или подценяване, не виждам друга причина.
|
|
|
Post by klaudia on Jan 26, 2023 13:12:44 GMT 2
Предлагам Радка да напише книга за захранването. Може да се казва " Как за седмица да въведем всички алергени" все пак тя всичко знае и може, все пак отглежда гений. Утре да не реве, че Гогата има алергия.
|
|
|
Post by komkama on Jan 26, 2023 13:13:28 GMT 2
Дори лудата Гана не си кръсти "по-марковото" куче със същото име като изоставеното. Пълна психопатия. Тия кифли си взимат кучета все едно не са живи същества с чувства, а поредният парцал. Освен това съм изключително против развъдниците и зоомагазините, продаващи животни, но се съмнявам това русо чучело да има акъл да помисли дотам. Поне да се грижи за тях адекватно, а не взимам и оставям, докато не намеря подходящия аксесоар, така де, куче.
За мен Деси е най-голямото разочарование. С кеф я последвах, въпреки че вече не беше толкова активна. Една от малкото с дар слово и уж оригинални идеи, но сега е домакиня, която се чуди какво още да си купи и е супер несериозна.
|
|