|
Post by yanp20 on Jan 26, 2023 13:28:44 GMT 2
Чак пък рийл за едни закачалки от Пепко. Ивана съвсем се побърка, а я харесвах. “Не ходете, а тичайте към Пепко”. Ммм много оригинално, както се казва. 😀 Иначе, скоро и Полина ги рекламира, явно са топ находка. prikachi.net/image/8yG1xj
|
|
|
Post by lama on Jan 26, 2023 13:28:57 GMT 2
Не очаквам Йоанна да осинови, за нея всичко е външния вид. Тя и уредите ги избира да са розови, а не по характеристики, така че да са ѝ полезни.
Йоанна може поне да взима от официален развъдник, а тя прави най-долното, купува от витрина на магазин, където живеят в ужасни условия. Новите не знам откъде са, но тя е от хората, които трябва да имат всичко веднага. Съмнява ме да е проучила и да е чакала за кучетата.
|
|
|
Post by lina on Jan 26, 2023 13:35:03 GMT 2
Чак пък рийл за едни закачалки от Пепко. Ивана съвсем се побърка, а я харесвах. “Не ходете, а тичайте към Пепко”. Ммм много оригинално, както се казва. 😀 Иначе, скоро и Полина ги рекламира, явно са топ находка. prikachi.net/image/8yG1xjИмах същите и половината се счупиха, нищо особено. А и това са закачалки все пак... 😃 Защо да тичам за закачалки?! Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 14:36:32 GMT 2
Петканова се хвали, че е свалила още 4кг. За мен е наистина прекалено слаба, на едно от сторитата й се вижда наблъсканата й в филъри уста, не е приятна гледка. prikachi.net/image/8y1QUkОтделно - лично аз съм била 2 седмици доброволец в сиропиталище за спасени слончета в Тайланд и ми стана супер мъчно от снимките й. Тези от фотосесията й са упоени на макс, бият ги, имат много ниска продължителност на живота, защото са буквално в плен и на робски труд. Петканова е красива жена, но абсолютно празна отвътре, няма никаква обща култура. И в Дания, и сега в Тайланд показва колко е елементарна.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 14:37:16 GMT 2
Аз и преди съм го казвала, но като гледам рийлсовете на Ивана, е все едно гледам Гучи. Най-вече лиготийки като последния с находки от мола. Как това е различно от Гана? ibb.co/Pc5Lzr1Иначе идвам специално заради Богданска. Свалила 4 кг (според мен за нейното тегло това са много) и говори сякаш това е топ признак за отлично здравословно състояние. Дължало се на спокойствие, витамин Д, почивка. Wtf? На твоите стърчащи кокали, това рязко отслабване е по-скоро “благодарение” на рязка смяна на 5 времеви зони, друг климат, плюс преживяне на плодове и фотосинтеза. Яко бъгнала глава има щом за нея отслабването винаги е равно на здраве. Едит: Ранди, изпреварила си ме 🌸
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Jan 26, 2023 14:48:52 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 14:58:41 GMT 2
моето непопулярно мнение е, че Петканова много рязко е свалила нивото и вече ми е идентична с руските инфлуенсърки и нашите плеймейтки тип Николета Лозанова - показност на ултра скъпи марки, ултраслабо тяло наблъскано с филъри и силикон.
видяхме й новите бижута на van cleef & arpels - и черните, и зелените. Някой е платил 10-20к за бижутата, прекрасни са наистина. Габчо и той разпуска облечен в Живанши.
преди да замине за Тайланд си бе сложила екстеншъни във Фетиш, имаше и реклама. Много добре й стоят,наистина
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 16:37:09 GMT 2
Онова русо, кривозъбо недоразумение от Тикток, Кристина Георгиева, е изключително просто създание. Тъй като прави курс, за който се спомена и тук от други съфорумки, реших да ѝ пиша коментар в тикток, в който питах любезно, дали ако се запиша, ще получа касова бележка.. Последва отговор тип детската градина “не е твоя работа” и изтри коментара. Дано поне парите от излъганите хора, да ги вложи в здравето си и да си изправи кривите зъби, да отиде и на дерматолог, че само с една хубава коса, УВИ(хай Евче), не става. Но знам, че пак ще заминат по Старбъгс, парцали и нищо полезно. Множество оправдания как заради детето не си оправя зъбите, но Старбъгс и пратки всеки ден няма проблем.. Гана номер пореден..
|
|
|
Post by simba on Jan 26, 2023 16:55:20 GMT 2
Дори не знам как да коментирам Радостина и захранването. Децата ни са с няколко дни разлика, а моята тепърва от два дни опитва тиква. На няма и шест месеца вече белтък и кисело мляко? Не знам чии съвети следва, ама няма да е лошо да спре да се излага онлайн, понеже със сигурност ще инфлуенсне някоя млада майка. В шок съм.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jan 26, 2023 17:03:05 GMT 2
Радка отговаря на форума в сторита защо давала белтък, овесени ядки и ЕЛЕ ПЪК малини. 😂
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 26, 2023 17:22:10 GMT 2
Четете на Радостина подплАтените (пак заповядай) факти! На мен педито на 6 месеца и половина ми каза да ѝ дам глутен и аз се тресях от ужас, при първите ѝ опити хахах За малини и ягоди не бих помислила обаче.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 26, 2023 17:43:45 GMT 2
Добре де, с уточнението, че нямам деца и всичко, което знам за ЗВБ е от сторита на ХелтиДени, в които иначе мега сладкото ѝ момченце е нон-стоп омазано с храна навсякъде, та не е ли логично и при ЗВБ да даваш алергените отделно, та ако детето направи реакция да знаеш от какво е? 🤔 Е може Радка вече да е въвела другите алергени и само малините примерно да са нови, ама той Гого не яде ли твърда храна от кажи-речи вчера.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 26, 2023 17:47:09 GMT 2
Не мислите ли, че Радка е за качване? Вярно някоя майка ще ѝ се върже на никакви я акъл. Определено има много следващи я и със сигурност не малко майки. Естествено, че никой не трябва да се връзва на акъла на някоя изчаткала майка като Радка ама всякакви ги има. Тя пише пълни глупости… пълни. Радке, като трябва да се въведат до годинката ти къде бързаш? Състезание е, явно. Избива яко комплекси, то е ясно защо. Ама стига дава акъл дето го нямаш. Храни си там гарджето дето е всъщност орел, защото нали е най-върха и стига толкова.
Моят син скоро направи 4 месеца и сега ще започваме лека полека да даваме някакви пюрета. Доколкото знам се прави бавно и един вид пюре се яде поне няколко дни преди да се предложи друг, точно заради алергените.
Аз пА кво знам. Радка президент с орелчето.
Бтв малко офф топик, но в клипа ѝ където разправяше за препятствията с бебето и лекарите споменава и моята лекарка при, която аз родих. Наговори пъпни глупости за нея, които нямат нищо общо с реалността, защото тази лекарка е най-милата, при която някога съм била. Когато бях на консултация след раждане казах на лекарката, че някаква “топ” инфлуенсърка ѝ петно името, защото това е точно каквото прави Радка. Оплакваше се, че ѝ взели биопсия без упойка… всички ми казаха, че е такава процедурата. Сестрата в кабинета беше младо момиче много се ядоса, защото тя работи с моята лекарка и знае как е супер мила, винаги помага и не отказва преглед. Всеки ден е в болницата и в един друг медицински център и бачка по над 12 часа. Знам, защото ми е звъняла в 8 вечерта да ми обяснява как да си бия инжекции. Айде, бЕгай, много ме дразни тая Радка Пиратка. 😡
|
|
|
Post by dareangel on Jan 26, 2023 18:13:50 GMT 2
Кака Радка не чете тук…нееее. Радке дишай и си давай пържолите или най-добре го пусни да се напасе да е максимално натурално. И да не ги слушаш тези скандализирани мУсакаджийки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 26, 2023 19:00:41 GMT 2
Ето и фИво в тикток 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 26, 2023 19:14:33 GMT 2
Аз не мисля, че е за качване. Да, Радостина е супер дразнеща в изтъкването си и за мен това е проблемът. Да си гледа детето както иска. Мен ме дразни това, че го извисява така, както и себе си. Иначе аз наистина мисля, че всяка майка си има подход и не е ок да се качва. Аз например на моето дете не съм давала едно ново пюре няколко дни и по-малко, а всеки ден давах нещо ново.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 26, 2023 19:23:14 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Jan 26, 2023 19:29:59 GMT 2
Аз не се възмущавам, че е въвела тези храни рано, а че излиза, че е въвела нови продукти в рамките на един ден, той Гогата го захранват от съвсем скоро. Но й е много грозно едното стори, направо плюе по лекарите, дори и така да е, грозно е, като са им остарели разбиранията направо да си го консултира, отглежда и лекува сама това дете. prikachi.net/image/8yb7eT
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 26, 2023 19:36:46 GMT 2
Радке, и циганките така "захранват" и то без приложения - всичко наведнъж, пък каквото стане. Не знам защо се изтъква толкова, вместо да си признае, че е тотално загубена в информация, залита в крайности и няма добър педиатър, на когото да разчита.
Ивана защо се излага така, направо ме е срам да я гледам 🫣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 19:45:27 GMT 2
Не я следя госпожата и не ме интересува, ама ние как знаем че детето не е яло тези неща и преди и че ги е въвела наведнъж?
Аз циганките не ги знам как захранват, но знам че в много държави алергените се дават между 4-9 месеца. В Англия яйцата са от първите закуски и се дават жълтък и белтък заедно.
Не влизам в дискусии кое е правилно и кое - не, “всеки сам ви преценя”, мисълта ми е че милиони хора правят това, което Радка прави
|
|
|
Post by tedi on Jan 26, 2023 19:51:44 GMT 2
Дори не знам как да коментирам Радостина и захранването. Децата ни са с няколко дни разлика, а моята тепърва от два дни опитва тиква. На няма и шест месеца вече белтък и кисело мляко? Не знам чии съвети следва, ама няма да е лошо да спре да се излага онлайн, понеже със сигурност ще инфлуенсне някоя млада майка. В шок съм. Аз и го казах ама получих блок и натриване на носа.Няма да я коментирам повече толкова за нея.За мен тя си е изтрещяла от скука майка.Имам и друг профил да и гледам сеира, но загубих интересссс.😂😂😂
|
|
|
Post by gabolina91 on Jan 26, 2023 20:30:23 GMT 2
Радостина като иска да въвежда алергените до годинката, знам че много майки точно от рано ги въвеждат. Но все пак и за мен е странно, че ги въвежда в един ден. Не дай си боже утре ако на детето му има нещо, как ще разбере от кое точно е реакцията, точно и затова се изчаква поне ден-два, от гледна топка на безопасност. А и не знам за къде бърза толкова, иска да се изкара някаква супер майка... Цялото това напъване идва в повече.
Йоанна и мен ме изненада, че е взела ново кученце. Ами ако Арчи и Бела не реагират добре, както се случи с предното? Уж се има за много начетена, а понякога действията й въобще не кореспондират с претенциите й. И само да кажа, че по принцип й симпатизирам, но от време на време и тя има изцепки като тази.
Все пак и аз да похваля Лора травелс. Тя е от малкото, които наистина са полезни и правят нещата защото се кефи, а не само по задължение. Харесва ми, че посещава интересни дестинации, също и показва доста места в България, което е похвално.
|
|
|
Post by freya on Jan 26, 2023 21:18:28 GMT 2
Подкрепям Бонго. Световните препоръки са за ранно въвеждане на алергени и това няма нищо общо с метода на захранване. А дали Гого е захранен вече с един от двата алергена ние няма как да знаем. Радост го е написала просташки и грубо, но по-големият процент от педиатрите отговарят на нейното описание. Аз пък се ужасявам, че все още се практикува ранно захранване, без да има медицински показания за това. Да не коментирам захранване със сокчета и т.н. В профила на скандални родители има скандални сторита по темата…
Благодаря за анкетата! Ивана ми е голямото разочарование на мен. Да си правиш труда да правиш рийл за някакви закачалки?! WTF 😳
|
|
|
Post by vrana on Jan 26, 2023 21:54:29 GMT 2
Ново видео от Мария Андреева за бързата мода. Поне си прави труда да проучи и да говори на такива теми. Дано да успява да достигне до повече хора защото днешното консуматорско общество си затваря очите за много неща.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 26, 2023 22:03:15 GMT 2
Ново видео от Мария Андреева за бързата мода. Поне си прави труда да проучи и да говори на такива теми. Дано да успява да достигне до повече хора защото днешното консуматорско общество си затваря очите за много неща. Спокоооо, една мусакаджийка всеки ден работи във фирма за дрехи втора употреба, та подпомага грижата за околната среда! Лелята е качила сторита, че ще води някакви деца на море, синът й е дал 50 лв. от касичката си и казал, че се гордее с нея и че това е неговият принос. Йокко каза, че като родител след това мисля, че си е свършила работата.
|
|
|
Post by sansa on Jan 26, 2023 22:31:47 GMT 2
Пепе възкръсна в Инстаграм. Деца има да гледа жената все пак.
|
|
|
Post by freya on Jan 26, 2023 23:08:25 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Jan 26, 2023 23:14:42 GMT 2
Да не си е помислила, че наричаме с Лютеница детето й? Честно казано тук то не се е коментирало, аз даже го намирам за симпатично дете, за което се отделят грижи и внимание. Да, всичко е потънало в бежови цветове, дори и играчките, ама си личи, че се полагат грижи за детето. Мария бдж в много тясна стая са се настанали, можеха да се бръкнат малко повече, д да им е по-широко, явно ще прескачат масата и столовете, за да си легнат в леглото. Иначе се обяснява, че чакала почивката, горката тя, преработила. prikachi.net/image/8yRkNhprikachi.net/image/8yRrhfУуу, Галя ужасна коса, язък й за поддръжката, нацъфкана, гадна, крива, естествено и снимана под ъгъл, за да изглежда много стройна.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 26, 2023 23:46:40 GMT 2
Пепе като филмирана тийнка си деактивира инстаграма, за седмица, две да се прави на интересна. Детокс, едно, друго, ама децата не трябва да стоят без работа, за да може тя да е livin' la vida loca. Тя е такъв Спонджбоб. Попива от мъжете до себе си тяхната идентичност и я прави и своя.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by klaudia on Jan 26, 2023 23:50:30 GMT 2
Не си спомням да е имало подигравки с Кай, за мен дори е сладък. Шегите с нея са били за лютеницата, както и че снимаше Кай целия омазан в храна. Не знам защо така е подпалила, никой нищо лошо не е писал за детето.
|
|