|
Post by Kalisa on Jan 27, 2023 0:03:53 GMT 2
Нещо сте ядосали госпожата, която дори не я знам коя е, но ви препращам какво е писала в иг. Веднага да се самозатриете, злобарки!!! 😆😭 Те си показват сами всичко мило и драго за пари, пък после реват. Ми смешничко е. alfa.kachi-snimka.info/images-2021/bwy1674770517a.jpgП. П. Иначе фийдът й ми харесва. Хубави снимки.
|
|
|
Post by lama on Jan 27, 2023 0:15:40 GMT 2
Според мен някой ѝ е пратил анкетата, там Кай е номиниран в категория най-заработващо дете и в скоби пише (Лютеницата). Може да е решила, че е прякор на детето.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 27, 2023 0:29:45 GMT 2
Охо, жената е готова да раздава шамари за разваляне на карма. Много хулигански влиза. Четене с разбиране не е по нейната част. Четат го като ежедневник този форум и още не са оправили прякорите кой на кого е.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 27, 2023 0:32:33 GMT 2
Тази жена да излезе от пещерата си и да прочете малко мнения за себе си. Детето й тук не е коментирано. Какво се прави на майка орлица, като очевадно изкарва пари на гърба му...
Честита ни Пепе, ще разберете какво се е случило в новата книга гейтауей номер #ненамсикоиси.
|
|
|
Post by Niki on Jan 27, 2023 0:39:46 GMT 2
Аз не се възмущавам, че е въвела тези храни рано, а че излиза, че е въвела нови продукти в рамките на един ден, той Гогата го захранват от съвсем скоро. Но й е много грозно едното стори, направо плюе по лекарите, дори и така да е, грозно е, като са им остарели разбиранията направо да си го консултира, отглежда и лекува сама това дете. prikachi.net/image/8yb7eT"Педиатърката Пена" е прегледала за опита си от 50 години хипотетично огромен брой деца и може би не ѝ трябва да чете финансирани клинични проучвания, за да има мнение за измисленото от една акушерка ЗВБ и също кога да се въведат алергените . Справка, Радостина - учебник по педиатрия, Бобев и Генев (четиво за медици, страхотен бг учебник, но е от 1998 г), явно предпочиташ да четеш нещо по-ново - Self-Assessment In Paediatrics, Tom Lissauer, 2017. И с малко повече уважение към лекарите, които за пореден път се опитваш да подцениш и да се довериш на знайни и незнайни блогърки и техния "опит".
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 27, 2023 0:46:02 GMT 2
Идея си нямам коя е тази особа,но ми стана интересно,та ще коментирам и силно се надявам да прочете написаното. 1. Пише се Осмивам,но нейният “гняв” определено ме усмихна😃 2. Не разбирам за какъв прякор става въпрос, но във форум,извън форум,на пейката в парка,в градинката пред блока ВСЕКИ има правото да обсъжда каквото вижда,на какво му прилича,да се пошегува дори. 3. Интересно ми е какви са следващите стъпки- админ,телевизия,полиция? Профил еди кой си,от форум еди кой си написа,че детето ми е еди какво си. БТВ ще се чудят кое първо да отразят,предстоящите избори ли,това престъпление ли.. 4. Когато някой коментира с право каквото му е показано в интернет,това е престъпление,но когато жена заплашва да се разправя до такава степен,че да пише от затвора, това е майчин инстинкт? Премахнете си ,моля ви, сами профилите,че ставате за срам, и забравете за тоя феномен инфлуенсърство. Не е вашето,и никога няма да бъде. Гледайте си детето вкъщи,а не през решетките на затвора и бъдете малко по-информирани за света около вас,извън социалните мрежи. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 27, 2023 7:28:14 GMT 2
Не знам коя е жената, даже не мога да си спомня името в Инстаграм, но и аз знам, че тя е Лютеницата, а не детенцето. Или е играл развален телефон, или четенето с разбиране много ѝ куца.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 27, 2023 8:17:15 GMT 2
Залагайте в коментарите след колко време ще има реклама в профила на Пепе. Явно новата мода при инфлуенсърките през януари е дълги екскурзии в чужбина или детокс от инстаграм, за да имат време да напишат тефтерите, да физуализират годината, да отделят време на любими и деца и после с гръм и трясък да се върнат към работните ангажименти. 😀 Жалко, че не могат да измислят кой знае какво и повечето са повърхностни и скучни, а Капитонова да си разправя, че била лице/бранд и винаги щяла да печели. Да, добре. До следващата появила се по тв нахална като нея или жена на някой известен.
|
|
|
Post by veereto on Jan 27, 2023 8:46:35 GMT 2
Госпожата е много зле, дори не е разбрала, че пракорът е за нея, а не за детето. Да вземе да си купи речник и после да се пеняви. Сами качват децата си в интернет, а после другите им виновни. Вие мислите ли дали детето ще се чувства добре, когато порасне и види целия си живот онлайн? Не мислите ли, че тези снимки може да му се отразят след 20 години? Не мислите ли, че го излагате на опасност, защото в интеренет има всякакви откачалки, а това някой да ви обсъжда е най-малкият ви проблем? Не, не мислите за децата си, защото сте самовлюбени, арогантни и бездарни и искате лесен живот, да не работите и всичко да ви е аванта. Безплатен обяд няма, а вие плащате с децата си, с тяхната сигурност, спокойствие и психическо здраве!
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 27, 2023 8:53:31 GMT 2
Тая Деница е като някоя лелка с тези очила. И като започне да позира и да се усмихва пред камерата на някое видео, ми иде да повърна.
|
|
|
Post by vrana on Jan 27, 2023 8:56:24 GMT 2
Охоо, Пепе се появила отново. То вече се коментира, но и според мен е много неуважително към хората които я следят редовно и са вдъхновени от нея (всe пак има и такива загубени души), да изчезва без да каже нищо. Както видяхме, имала е шанс да се изрази от друга платформа, ако профилът ѝ е бил хакнат. А ако си е взела почивка все пак можеше да драсне едно стори. Има ли смисъл да казвам какво ще стане с някоя нормално работеща мама ако изчезне от работа без предупреждение? Ми точно така трябва да се процедира и с инфлуенсърите. Щото нали това им е нещо като работа 🫢
Минавам инкогнито в мрежата и се връщам с гръм и трясък след седмица а.к.а правя се на много важна и привличам внимание към себе си. Tийн мууд от 2009 човек.
Ивчо тепърва ще разбере, че който ѝ се хване на хорото много яко си пати.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 27, 2023 9:01:38 GMT 2
На мен също взе да ми писва да се помпат и да заплашват хората, които пишем тук с карма и даже със саморазправа.
Така наречените инфлуенсърки е добре да погледнат първо коментарите под собствените си профили, за да видят какви хора ги следват като цяло. Защото там наистина има обиди. Смятам, че тук изключително рядко се преминава някаква граница с тона и езика и да, на много от тях се подиграваме, но както каза някой по-горе не може да си излагаш целия живот на показ и да си мислиш, че публиката е длъжна единствено да консумира рекламите ти и да се изказва ласкаво за теб. Точка. И още нещо - вие сте си избрали живота ви да е Биг Брадър, има известни личности, които работят здраво - певци, актьори и т.н., създават изкуство, цената, която те плащат за това, вие я сервирате на тепсия. Така че, моля стига с тия излияния.
За личното пространство на децата изобщо няма да коментирам. Не съм крайна, аз не си слагам стикери на детето, качвам го в собствения си затворен профил с под 1000 души в него, но някои от тях наистина преминаха всякакви граници.
Осъзнайте се малко, като не можете да приемете критика, изтривате си профилите и точка.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 27, 2023 9:09:41 GMT 2
Радостин Кузманов вече се чуди какво съдържание да пуска. Фитнес видеата му докато е толкова омазнен са напълно лишени от смисъл и сега се насочил да ни дава съвети как да забогатеем. И дрънка глупости 8 минути. 🥸
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 27, 2023 9:36:31 GMT 2
Пуснах си на Мария Андреева видеото за бързата мода. Харесват ми идеите й, но има нещо в начина й на говорене, на моменти не я разбирам какво казва, на моменти не я и чувам. Това е и причината рядко да я гледам. И все пак - браво за видеото! Предлагали й няколко пъти колаборация с Шиин, тя е отказвала.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 27, 2023 10:00:02 GMT 2
Момичета, вие коментирате госпожата, а мен ме достигна кармата, след като ми извадиха мъдреца и отекох 😂 Извън шегата, много е несериозно да си изтипосаш целия живот в Инстаграм и да си недоволен, ако някой го коментира. Госпожа, направи си профила личен, не се пъни да си инфлуенсър и няма да те коментира никой. Мен защо не ме коментират по форумите?!? Пепе се завърна и мисля, че не трябва да чакаме ъпдейт къде е заченала. Съгласна съм с едно мнение по-нагоре, че никоя работеща жена няма да може да си позволи да изчезне за 2 седмици от работа без да предупреди.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 27, 2023 10:06:37 GMT 2
Айде пак, кой разбрал, кой не разбрал. Ивелина по прякор Лютеницата по-добре да чилне малко, защото е смешна с неинформираността си. А и от къдЯ на къдЯ ще заплашва с налие хората тук?
Що се отнася до Радка от врачанско, за пореден път показа що за кухо и просто парче е. Един ден ще си къса и тя косата от тази самонадеяност без капчица поктирие.
Не съм впечатлена от завръщането на Пепон. Като се изцепи пак може и да предизвика интерес, но засега е напълно безинтересна.
|
|
|
Post by livia on Jan 27, 2023 10:08:56 GMT 2
Пепе свърши парите и е време да впряга децата да изкарат още Дано са си починали през отпуската.
Самият факт, че Ивана пита под рийлса за закачалките какви продукти ще са интересни да показва, говори достатъчно колко е спряла и безидейна. Защо изобщо трябва да пробутва поредните боклучки и да го нарича контент, те хората са си консуматори и без това? Аа да, за да е полезна... за нас го парви, разбира се. Не е ли по-добре за нея (пък да не говорим за Флориан) да спре да се излага в интернет? Може да си позволи и да не работи, ако толкова не иска стандартна работа.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 10:16:07 GMT 2
Какъв е този тренд с “мини влог”, в който по най-мързеливия начин се пускат рандъм кадри от по 1 секунда и се качват в рийл? Забелязвам няколко мързеланки, които отбиват номера по този начин. Ще ги разочаровам, но основоположник на това е Гана, която обобщи цялата си 2022 по подобен начин - кадър от зъболекаря, от киното, от Импактърите и оп, годината свърши 😂
На мен ми стана малко мъчно за жената с лютеницата. Тя присъства онлЯйн за да вдъхновява други бежови майки с бежови деца и бежови играчки, а накрая основна аудитория са й мусакаджийки, които грам не схващат целия нюд вайб и й се подиграват (ако изобщо се сетят за нея).
Реакцията й не е Ок, но и бих избесняла ако си помисля, че някой коментира детето ми, и даже се замислих какъв психопат е Пепе да продължава да изтипосва децата си при положение че 100% вижда коментарите за София. Изрод.
|
|
|
Post by livia on Jan 27, 2023 10:16:40 GMT 2
Сами качват децата си в интернет, а после другите им виновни. Вие мислите ли дали детето ще се чувства добре, когато порасне и види целия си живот онлайн? Не мислите ли, че тези снимки може да му се отразят след 20 години? Не мислите ли, че го излагате на опасност, защото в интеренет има всякакви откачалки, а това някой да ви обсъжда е най-малкият ви проблем? Не, не мислите за децата си, защото сте самовлюбени, арогантни и бездарни и искате лесен живот, да не работите и всичко да ви е аванта. Безплатен обяд няма, а вие плащате с децата си, с тяхната сигурност, спокойствие и психическо здраве! Извинете за двойния пост, но постът на veereto заслужава да се прочете два пъти (от инфлуенсърките, които надничат тук).
Никой не ѝ е виновен на frichic, че целият живот и личност на детето ѝ са свободно достъпни в интернет. Но разбира се ние тук сме лошите и проблемните...
Скъпи мами инфлуенсърки, може да пробвате да изкарвате пари без децата си и никой няма да ги обсъжда
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 27, 2023 10:18:40 GMT 2
Така и не разбрах коя от всичките ви е нарекла мусакаджийки? 🤔
|
|
|
Post by ☀ on Jan 27, 2023 10:42:57 GMT 2
Така и не разбрах коя от всичките ви е нарекла мусакаджийки? 🤔 Леля Галя, която мЕрише на Нарцисо дори вкъщи, а не на мусака. Нищо, че вади патето и бърка в тоалетната, ако платят, налЕ.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 10:57:20 GMT 2
Да споделя разочaрованието си от Филип и ресторанта ОНА. Понеже ги следя в ИГ и съм от този край, вчера му написах съобщение за да попитам дали конете, които той е снимал минавайки с кола са във видинско или някъде другаде. Учудих се защото такива коне на волна паша съм виждала само в Балкана и със сигурност не в Северозападна България. Веднага получих съобщение от приятелката му Яна, която ме поканва да си направя резервация в ресторанта им и да се свържа чрез посочените контакти за да ми изготвят оферта за вечеря и нощувка. Предполагам са сложили някоя автоматична настройка в профилите си за да отговаря на всяко изпратено съобщение и с това да привличат клиенти, но ми стана доста неприятно да разбера, че веднага съм станала обект на $$$ плана им.
|
|
|
Post by fif on Jan 27, 2023 11:21:48 GMT 2
Да спрат да си качват децата и никой няма да ги коментира, те ги продават, после се сърдят.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 27, 2023 13:02:33 GMT 2
Даааа явно е решила че за детето ѝ се говори. А всъщност е за нея с нейното червило приличащо на лютеница. И аз съм коментирала как детенце вижда само кафяви цветове освен този на лицето ѝ. Но прякори и обиди към Кай тук никога не е имало. То не че за дете като цяло е имало.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 27, 2023 13:45:41 GMT 2
Ох, пак за тази Радостина, ама гледам купичката на детето, ами то овесените ядки директно изсипани (без термична обработка или накиснати), а количеството кокосови стърготини като за 2-3 годишни. Не, че ще ги изяде Гогата де, ама все пак. Не ѝ знам скъпото приложение, което ползва, но има нещо сбъркано някъде. Дали в нея, дали в него? 🙄 Наистина по-добре да спре да качва, да не се инфлуенсне някоя майчица. prikachi.net/image/8yOBD5
|
|
|
Post by Ilieva on Jan 27, 2023 13:47:42 GMT 2
Вчера гледах видеото на Мария Андреева за shein и бях много приятно изненадана. Но това не продължи дълго, защото днес попаднах на видео от айде БГ,които говорят за същата тема, но без да конкретизират мярка. Двете видеа от към факти са много близки, но това на Хлистяна и Ивайло е отреди 6 дни, а на Мария от 20 часа... Нямам идея дали е взела идеята, дори не виждам лошо повече хора да говорят за това, но след като изгледах и двете видеа, имам усещането, че Мария си е "набрала" доста. Има и 3-ти вариант и двата БГ канала да са се "инфлуенснали" от някой чуждестранен :Д
|
|
|
Post by foxie on Jan 27, 2023 13:53:36 GMT 2
Добре де, аз ли нещо не съм в час и си кисна овесените ядки, за да ги хапна на закуска омекнали? Иначе са ми отвратителни и се чувствам като тревопасно ако ги ям твърди. Да не би да има нов вид ядки, които веднага омекват в киселото мляко? Как ги яде това бебе без зъби?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 27, 2023 14:01:48 GMT 2
Деница в събота: "Позволявам си вредни храни веднъж в седмицата" Деница в неделя - чипс В понеделник - Starbucks и кифли Във вторник - KFC В сряда - Starbucks В четвъртък - уведомява ни, че НЕ си е взела Starbucks В петък - KFC Евала
|
|
|
Post by fif on Jan 27, 2023 14:14:58 GMT 2
Деница онзи ден рекламираше веган меню познайте - кфс. Викам ся ще изскочи с нещо по-здравословно, ама не.
Иначе това количество кокос, ако изяде възрастен човек може и да го боли после корем, освен това вкуса става супер натрапчив. Да, детето й сигурно няма да изяде всичко, но все пак, то се се слага са вкус основно.
Освен това тези “бамбукови” съдове не са ли точно онези, които не са точно бамбукови, а бяха с някакво лепило и при определени условия не бяха подходящи за бебе? До колкото си спомням много малко бамбукови съдове са наистина от бамбук, за направата ан повечето са изпозлвани лепила, които при термична обработка са опасни.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 27, 2023 14:20:29 GMT 2
Добре де, аз ли нещо не съм в час и си кисна овесените ядки, за да ги хапна на закуска омекнали? Иначе са ми отвратителни и се чувствам като тревопасно ако ги ям твърди. Да не би да има нов вид ядки, които веднага омекват в киселото мляко? Как ги яде това бебе без зъби? Не, че нещо, ама аз почти през ден се задавям с люспичка от тях Това не ме спира да ги накисвам и ям, но сухи не бих рискувала за себе си дори.
|
|