|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 14:41:11 GMT 2
То най-малкото не е вкусно така, пълна сухотия… за задавяне да не говорим. Бебето още няма опит с мека храна, камо ли с трици 😁
А ако някоя майчица се информира от инстаграм (и то от профили на инфлуци, а не на педиатри и тн), абсолютно сама ще си е виновна, че е толкова проста, соре нот соре.
|
|
|
Post by dareangel on Jan 27, 2023 15:16:51 GMT 2
Тези vbox7 са дъното, дори не знам защо се напъват. Единствените. Които дават поле за изява на онези невменяеми “пиленца”. Сега топ новината за Елица…ами и името не ѝ казали, а приятелката на Пепе…like seriously
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by teguhka on Jan 27, 2023 15:26:03 GMT 2
Тези vbox7 са дъното, дори не знам защо се напъват. Единствените. Които дават поле за изява на онези невменяеми “пиленца”. Сега топ новината за Елица…ами и името не ѝ казали, а приятелката на Пепе…like seriously Sent from my iPhone using Tapatalk Тя самата даже е пуснала стори като ги е тагнала...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 15:41:56 GMT 2
Деница в събота: "Позволявам си вредни храни веднъж в седмицата" Деница в неделя - чипс В понеделник - Starbucks и кифли Във вторник - KFC В сряда - Starbucks В четвъртък - уведомява ни, че НЕ си е взела Starbucks В петък - KFC Евала Търсейки профила ѝ в тикток, ми излезна това видео -vm.tiktok.com/ZMY8KYfUY/ Доста по-приятно говори. Харесва ми повече без надутата уста. Не се усеща злобата, която сега блика от нея. Edit: ето още едно 😁 vm.tiktok.com/ZMY8wpqx5/
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 27, 2023 16:05:48 GMT 2
О да, Деница в първите си видеа изобщо не е толкова дразнеща и проста. Аз попаднах на първите й видеа и я загледах. Сега положението е направо трагично.
|
|
|
Post by fine on Jan 27, 2023 16:06:38 GMT 2
Погледнах профила на тази frichic, ами съжалявам, обаче 80% от постовете и са на детето. Като не иска да бъде обсъждана, да си заключи профила и да си качва тези снимки за баба и дядо. prikachi.net/image/8ySltwГаля Чалъкова толкова преувеличава... то коя ли инфлуенсърка не го прави? Едва ли не са толкова заети да отговарят на имейли и да си лежат на диванчето и да правят режими за клиентки. Сама си правила сайта, комуникирала с шивашки фирми, готви и чисти. Ами Галче то всяка жена и майка има домакинска работа, но не мисля, че го изтъква всеки път. И да, наистина има хора, които са ЗАЕТИ, и работят от сутрин до вечер, а не си лежат на дивана вкъщи. Имам позната с детенце, която и тя води групови тренировки + ходи на фитнес + работи истинска работа от 9 до 5, но момичето не си изтъква заетия живот за разлика от вас търкащите дивана.
|
|
|
Post by fairy on Jan 27, 2023 16:46:45 GMT 2
Започна се... Леа на Мона може да е само на 4 дни, но започна работа 🙄 Изписаха ги и веднага в стори, реклама на Cotton hug. Писали сте за Радостина, но не се сдържам и аз да напиша колко е надменна и нагла. Не спря да се изтъква за всичко, което прави. Слез на земята, Радке и вземи му сложи един лигав на това дете! Спри да се правиш на героиня, че переш дрехи след всяко хранене. В ИКЕА има хубави, че даже са и с ръкави, можеш да си изпросиш да ти изпратят. Като цяло ми писна от идеалните деца на всички инфлута. Как пък всички са родили принцове, принцеси, професори, бебета-еднорози и т.н. Писна ми от розовите им балони, фалшивите усмивки, лица, тела и начин на живот.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 27, 2023 17:02:33 GMT 2
Коментирали сме Ясмин и че не е най-приятния човек на света, както и че рекламира Щерев, но сега попаднах на едно видео в тикток на някакво момиче, което е стичнало видеото на Ясмин за болницата и обяснява колко е тъпо да се разжда в частна болница, как е ненужно да се дават 2-3000 лв. за раждане, при положение, че сме били облагодетелствани с толкова държавни родилни отделенения в България и най-вече в София, където пак щели да те обгрижват, без да ти съсипят финансовата стабилност и били грешни пари :О Не трябвало да даваш пари за раждане, ако си млад и здрав. Даже го нарича "гъзария".
Изобщо не съм съгласна, първо - всеки си решава как и къде ще си харчи парите, особено пък за такова нещо, защото според мен здравето е нещото, от което най-малко трябва да се пести. Второ - съжалявам, но на толкова неща съм се нагледала, че никой не може да ме убеди, че отношението и условията в една държавна и в една частна болница са еднакви. Лежала съм в държавни болници, лежала съм и съм разждала в частна - разликата е от земята до небето във всяко едно отношение. Жените около мен, които раждат в държавни болници са го правили само заради специалиста, който работи там и то отново с пари за избор на екип.
Не смятам, че раждането е нещото, което може да ти бутне бюджета и да ти развали финансовата стабилност, та то е една нищожна част от всички разходи, които се появяват като се роди детето. И да кажа, че аз и мъжа ми не сме имали кой знае какви възможности преди раждането, парите си ги спестих сама месец по месец. Направо се възмутих как излизаш с лицето си и шеймваш една жена, че иска да роди в конкретна болница.
Отдолу коментарите са масово негативни, профилът на момичето е @stafaniivanova35, ако на някой му е интересно да го гледа.
|
|
|
Post by dg on Jan 27, 2023 17:41:34 GMT 2
Пламена Петрова напоследък ми беше много симпатична и по- различна от останалите. С последното видео обаче доста разочарова. Щяла да започва Слей предизвикателството с боклуците на Хербалайф, а напоследък залагаше на видеа с идеи за балансирано хранене и винаги е подчертавала, че спортува почти всеки ден. Нещо ми намирисва на реклама или ще се мъчи да става треньор.
Относно Пинко нямам думи. Имам теория за нея. Както се облича като 50 годишна даскалица и увеличава броя на кучетата (вместо котки явно), аз лично я виждам да си остана сама още мнооооого години. Не мисля, че някой нормален, уважаващ себе си мъж би понесъл толкова френска и изискана дама и всичките й милинки кученца, които разхожда в мола с детска количка. Може би само Стъни беше толкова закъсал, че й търпеше простотиите.
|
|
|
Post by questar on Jan 27, 2023 17:58:56 GMT 2
Леля Радка капацитета по всичко защо снима това бебе-ваденка омазано в храна. Откога стана модерно храна да се разхищава и бебе да се оставя да хвърля храна навсякъде? Ама то не е инстаграмабъл явно да захранваш бебето с лъжичка - така омазано е по-възвишено и арт. Много мразя разхищаване на храна, независимо каква. Като им гледам снимките с възвишеното захранване или по-скоро играене с храната и се досещам за бебетата в Етиопия например, които дневно нямат в коремчетата си всичката тази храна разсипана по столчето и пода на майки като Радка.
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 27, 2023 18:05:11 GMT 2
prikachi.net/image/8E85A5 Енджи Касабие, която вече не прилича на нищо в лице, рекламира добавка/кафе, с което твърди, че се отслабва с 2-5 кг на седмица, разбира се след консултация с нея. 2-5кг на седмица, дори и да е възможно, не е здравословно, а още повече с добавка. Лекар ли е, нутриционист ли е, не знам, но след тази реклама за мен тя не разбира нищо от здравословно хранене и отслабване.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 18:54:43 GMT 2
Оф, Елица е избухнала със сторита и май се случва точно това, което не трябваше. Тагнала е някаква жена, която й говори за Бог и брак и съответно Елица е реагирала със злоба. Най-лошият изход от нейното положение е да се отдаде на омразата и негативните коментари. Така няма как да продължи напред и трябва да й е ясно. По-скоро трябва да махне с ръка и да не ги чете тези неща или просто да не ги приема лично. Позитивното мислене е адски важно, но тя е сама и май няма много помощ от близките за да я измъкнат от дупката, в която се намира сега. Хем ми е тъжно, хем се надявам да ме опровергае и да се пребори.
|
|
|
Post by lisca on Jan 27, 2023 18:58:07 GMT 2
Ама като си харчиш парите и си ползваш пратките, заработени благодарение на детето ти, не ревеш нали?! Нагли, безумни същества! Трийте си профилите и си живейте като нормални хора, плащайки си за всичко! Като се изтипосвате в интернет, ще си плащате! Аз деца никога не съм обсъждала, няма и да го правя, защото те не са виновни, че родителите им са алчни боклуци и изкарват пари чрез тях! Лошо дете няма, има лоши родители и докато не го осъзнаем, че никой не ни е длъжен да пази децата ни и да ги възпитава, ще затъваме все повече!
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 27, 2023 19:06:52 GMT 2
На моменти харесвам Изабел, но само на мен ли ми е неадекватно някакъв буркан, с напечатани листчета вътре, да струва 33лв?
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jan 27, 2023 19:30:21 GMT 2
И аз видях сторитата на Елица и до някъде мога да я разбера, защото нали гневът е една от петте фази на скръбта, та явно и тя е в тази. Нормално е в един момент да се фокусира върху негативното
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 19:35:56 GMT 2
Оф, Елица е избухнала със сторита и май се случва точно това, което не трябваше. Тагнала е някаква жена, която й говори за Бог и брак и съответно Елица е реагирала със злоба. Най-лошият изход от нейното положение е да се отдаде на омразата и негативните коментари. Така няма как да продължи напред и трябва да й е ясно. По-скоро трябва да махне с ръка и да не ги чете тези неща или просто да не ги приема лично. Позитивното мислене е адски важно, но тя е сама и май няма много помощ от близките за да я измъкнат от дупката, в която се намира сега. Хем ми е тъжно, хем се надявам да ме опровергае и да се пребори. На мен много ми хареса сторито със статиите във Vbox. Не съм фен на Елица, но я предпочитам пред Пепе. Намирам за много грозно да пишат за това, което ѝ се е случило и в заглавието да е Пепа.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 27, 2023 19:40:35 GMT 2
Аз като от "защитничките" да си кажа, че пък нищо лошо не виждам в отговора на Ели. Абсолютно адекватно ми се вижда всичко написано от нея по темата. Първо, че коментарът е някак малоумно написан, второ, че единият брак нищо не гарантира, защото ако беше така всички, които искат дете, щяха да подписват на поразия.
Също правилно е реагирала и на vbox. Абсолютни малоумници!
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 27, 2023 19:49:49 GMT 2
Коментирали сме Ясмин и че не е най-приятния човек на света, както и че рекламира Щерев, но сега попаднах на едно видео в тикток на някакво момиче, което е стичнало видеото на Ясмин за болницата и обяснява колко е тъпо да се разжда в частна болница, как е ненужно да се дават 2-3000 лв. за раждане, при положение, че сме били облагодетелствани с толкова държавни родилни отделенения в България и най-вече в София, където пак щели да те обгрижват, без да ти съсипят финансовата стабилност и били грешни пари :О Не трябвало да даваш пари за раждане, ако си млад и здрав. Даже го нарича "гъзария". Изобщо не съм съгласна, първо - всеки си решава как и къде ще си харчи парите, особено пък за такова нещо, защото според мен здравето е нещото, от което най-малко трябва да се пести. Второ - съжалявам, но на толкова неща съм се нагледала, че никой не може да ме убеди, че отношението и условията в една държавна и в една частна болница са еднакви. Лежала съм в държавни болници, лежала съм и съм разждала в частна - разликата е от земята до небето във всяко едно отношение. Жените около мен, които раждат в държавни болници са го правили само заради специалиста, който работи там и то отново с пари за избор на екип. Не смятам, че раждането е нещото, което може да ти бутне бюджета и да ти развали финансовата стабилност, та то е една нищожна част от всички разходи, които се появяват като се роди детето. И да кажа, че аз и мъжа ми не сме имали кой знае какви възможности преди раждането, парите си ги спестих сама месец по месец. Направо се възмутих как излизаш с лицето си и шеймваш една жена, че иска да роди в конкретна болница. Отдолу коментарите са масово негативни, профилът на момичето е @stafaniivanova35, ако на някой му е интересно да го гледа. Съгласна съм, че всяка жена има право да прецени за себе си къде и как ще роди, дали ще иска да плати повече или не и не трябва да бъде съдена за мнението и. Ти имаш лоши спомени от държавна болница, моя приятелка имаше лоши спомени от частната, та мисълта ми е, че хора и случаи всякакви. Аз самата имам много какво да кажа за частните болници (не по отношение на АГ) и то няма да е положително, особено що се отнася до комплексна грижа за тежките случаи, но не мисля, че тук е мястото на такава дискусия. Като цяло, и двете девойки сигурно са прави за себе си. Елица е хубаво да наблегне на професионалната помощ и да си почине от Инстаграм. Съжалявам, ако на някого мнението ми ще му се стори остро, но според мен, ако иска да е наистина полезна, трябва да споделя на "трезва глава", а не в моментите на най-голям афект. Разбирам, че и е тежко, че иска да споделя, но според мен, Инстаграм аудиторията и не е тази, с която трябва да го прави, защото най-малкото рискува да бъде нападната и да чете мнения като това, което е споделила, с което само ще си навреди. Да споделя с приятелки, с близките си, с терапевта, лекаря - т.е. с хората, които ще и бъдат наистина опора, ще я обградят с любов или ще могат да и помогнат професионално. А когато мине време и излезе от огромната дупка, може да сподели трезво през какво е минала, кое и е помогнало, кое - не, как се е чувствала на втория, четвъртия, шестия и т.н. месец (ако иска, разбира се). Тогава, смятам, жените преминаващи през същото, ще могат да намерят информация и утеха, а и неадекватните мнения няма да са толкова болезнени. Не знам колко от вас следяха Лили (lilioftheworld) - тя споделяше за болестта си по един много "интересен" начин, винаги някак с обективен поглед, абстрахирана от емоциите. Писали сме си и тя ми беше казала, че никога не споделя нещо в социалните мрежи, веднага след като се е случило, винаги е премисляла кое и кога да сподели, дали може да погледне отстрани и да реши дали да сподели или не, дали не е под прекалено влияние на емоциите или може да отсъди сравнително трезво. Може би, в такива ситуации това е правилния подход.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 20:05:22 GMT 2
На мен много ми харесват отговорите на Елица. Малоумните коментари и решения понякога трябва да получават реакция. Не съм почитател на твърде стерилните акаунти, понякога предпочитам да видя, че и друг изпитва емоции. Инфлуенсърите все пак не са Анджелина Джоли, че да трябва да пазят някакъв имидж, поне за мен са просто най-обикновени хора. Е, това важи в случай, че ми е симпатичен споделящият.
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 27, 2023 20:13:23 GMT 2
Елица е реагирала така на коментара, защото и това със сватбата е болна тема. То е ясно, че подобни коментари са неуместни, защото пръстен, подпис и празненство не правят двойката по-сплотена, но тя със сигурност си ги иска. Аз съм от “твърдата” аудитория на каналите и инстаграма й и винаги съм била на нейна страна, но не харесвам днешната й реакция. В интернет има всякакви хора и щом си популярен по някакъв начин в него, трябва да се научиш, че ще има различни мнения и не е необходимо да се обясняваш.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 27, 2023 20:19:28 GMT 2
На мен много ми харесват отговорите на Елица. Малоумните коментари и решения понякога трябва да получават реакция. Не съм почитател на твърде стерилните акаунти, понякога предпочитам да видя, че и друг изпитва емоции. Инфлуенсърите все пак не са Анджелина Джоли, че да трябва да пазят някакъв имидж, поне за мен са просто най-обикновени хора. Е, това важи в случай, че ми е симпатичен споделящият. Съгласна съм! В случая коментарът е написан малоумно, както вече писах. Що за тъпотия да пишеш на жена, загубила детето си, че била специална и без брак Господ нямало да я направи майка? Честно, изумявам се какво въображение, фантазия и "креативно мислене" цари навред! Пак възпитано е отговорила, аз нямаше да го направя!
|
|
|
Post by kameliya on Jan 27, 2023 20:21:17 GMT 2
Аз не усетих злоба от Елица. Напълно трезви и смислени отговори на глупави и неуместни коментари. Не е изтипосала й името на профила, както биха направили много други злобарки от българския инфлу небосвод.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 27, 2023 20:28:39 GMT 2
Тази с брака според мен е някаква сектантка.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dg on Jan 27, 2023 20:53:17 GMT 2
Тази с брака според мен е някаква сектантка. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk И според мен е в някаква секта жената. Елица твърде възпирано й е отговорила. Аз на нейно място щях веднага да я сложа на мястото й и да я блокирам. На такива откачалки не трябва да им се дава поле за изява. Как е възможно да пишеш на жена, преминаваща през кошмара на аборта, че това й се е случило, защото няма брак?!
|
|
|
Post by chikitta on Jan 27, 2023 21:14:53 GMT 2
Момичета, кажете какво прави моето вдъхновение Гучи. Не издържам без нея и няма от къде да си набавя дневната доза ЖДНБ. И един друг въпрос ме вълнува - е ли е бременна Ивана или не се е сетила да пипне снимката просто? prikachi.net/image/8EppNn
|
|
|
Post by Deleted on Jan 27, 2023 21:38:11 GMT 2
Момичета, кажете какво прави моето вдъхновение Гучи. Не издържам без нея и няма от къде да си набавя дневната доза ЖДНБ. И един друг въпрос ме вълнува - е ли е бременна Ивана или не се е сетила да пипне снимката просто? prikachi.net/image/8EppNnАз лично не виждам нищо у Ивана, което да ме накара да мисля, че може да е бременна...знам правилата на форума, но подобни коментари всъщност изкривяват представите и очакванията за това какво е нормална женска фигура. И за да не е само това- отвратително отношение от страна на вБокс(за Елица)- в тази ситуация смятам и че Антоанета трябва да реагира, но едва ли...ако аз бях на работа при тях и мен ме бяха накарали да напиша подобно неща, щеше да ме е много срам..
|
|
|
Post by jane16 on Jan 27, 2023 22:03:00 GMT 2
Палинчик имала ли е сторита скоро или ме е ограничила да не ги виждам? Не ми излизат нови от известно време. Или и тя си взима януарска почивка?
Много са ми смешни напъните на Вика, Гучито и още една Силвия Дамянова, Анастасия и подобни, с техните Проект Х, Идея 1, анализи, консултации и пълен въздух! Продават въздух, хора! Неща, които можеш да намериш в интернет, с малко по-задълбочено търсене, съвсем безплатно. Продават клишета, заучени фрази, говорят префърцуцено, за да звучат сериозно: “Ако се стремите към колаборации с брандове, е много важен Вашият рийч и бла-бла”. То се леят терминологии, статистики, анализи, практики “от кухнята” (хай, Гане). Тази индустрия инфлуенсърката наистина издиша и се пренасища от посредствени идеи. От жени, които се мажеха с кремове и маски, се превръщат в карикатури.
Кай (Джуганин) вече също заработва и се почнаха пратките - ританки, “бодинца”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by verona on Jan 27, 2023 22:46:40 GMT 2
Оф, дразнещата Йоана от Мамо спи ми се става все по-дразнеща и смешна. Търси си лична асистентка ама с егати претенциите, звучи ми като да си търси роб и боксова круша, на която да си изкарва фрустацията, че има две породени деца, липсва й секс и си мисли, че е някакъв извънземен капацитет. prikachi.net/image/8EpNIbЩе ме извинява, но като е такъв перфекционист защо децата й все изглеждат сополиви и мърляви? И на предните сторита е една кисела, че видиш ли предната й асистентка била напуснала. Все едно тази работа е някаква мега престижната и всички умират да работят за нея 😃 Жената е графичен дизайнер, много ясно, че няма да се занимава повече с истериите ти след майчинството 😃
|
|
|
Post by fairy on Jan 27, 2023 22:56:41 GMT 2
Палинчик имала ли е сторита скоро или ме е ограничила да не ги виждам? Не ми излизат нови от известно време. Или и тя си взима януарска почивка? Много са ми смешни напъните на Вика, Гучито и още една Силвия Дамянова, Анастасия и подобни, с техните Проект Х, Идея 1, анализи, консултации и пълен въздух! Продават въздух, хора! Неща, които можеш да намериш в интернет, с малко по-задълбочено търсене, съвсем безплатно. Продават клишета, заучени фрази, говорят префърцуцено, за да звучат сериозно: “Ако се стремите към колаборации с брандове, е много важен Вашият рийч и бла-бла”. То се леят терминологии, статистики, анализи, практики “от кухнята” (хай, Гане). Тази индустрия инфлуенсърката наистина издиша и се пренасища от посредствени идеи. От жени, които се мажеха с кремове и маски, се превръщат в карикатури. Кай (Джуганин) вече също заработва и се почнаха пратките - ританки, “бодинца”. Sent from my iPhone using Tapatalk След като се върнаха от почивка Полина писа, че ще си вземе почивка от иг, но не помня уточни ли колко време ще е.
|
|
|
Post by edelweiss on Jan 27, 2023 23:12:32 GMT 2
Тази с лютеницата не я следя, но съм почти сигурна, че точно тя си беше изтипосала детето голо след баня. Значи да си показваме детето в публичен профил в Интернет, пълен с педофили, които кой знае какво правят, докато гледат снимките може, обаче ако се коментира детето - не може? Значи тя за едните пр пратки е готова да си продаде детето, обаче за една дума, и то неправилно разбрана, се превръщаме в клавиатурни нинджи? Аре бегай от тука.
За Елица и статията във вбокс искам само да подчертая, че много от нас намериха Пепе именно заради нея. Елица беше тази, която я "изрекламира" и и удари едно рамо пред бг аудитория. А когато съм гледала Елица във вбокс, Пепе още се е чудила с кой да мачка чаршафите по-напред.
|
|