|
Post by kiki95 on Jan 27, 2023 23:31:12 GMT 2
Ииииииии ЧУДО! Както винаги Радка дава обяснение! Видим ли НИЕ тя си накисва овесените ядки 😃😃😃 добре че и на обед бяха накиснати. Толкова е зле… няма накъде
|
|
|
Post by fif on Jan 27, 2023 23:59:52 GMT 2
Радостина обяснява и че въвежда всеки продукт по 2 дни, хич не чете и хич не се засяга щом отделя време да отговоря.
Гучана се е покрила, сто процента скоро ще избухне.
|
|
|
Post by mira on Jan 28, 2023 0:06:21 GMT 2
Лора и Халил от селото на Boho Soulz са си направили YT канал. В първото видео разказват накратко как са намерили свлото/къщата и показват самата къща. Има доста сходни елементи с това, което правят Мони и Цецо. Очевидно се вдъхновяват от Лора и Халил.
Видеото беше интересно, ще ги следя засега.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2023 8:50:28 GMT 2
Ивана просто е леко напълняла, според мен. Чудя се след толкова ядене на въглехидрати, какъвто е нейния хранителен режим, как остава все пак слабичка. Тя не се и движи много, по цял ден е у дома.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 28, 2023 9:03:48 GMT 2
Според мен Елица много добре е отговорила. Аз щях да съм груба със сигурност. От вбокс са дебили. Както каза съфорумка - Пепе тръгна от Ели, не обратното. А тази жена с брака...без коментар. Сектантка, несектантка няма значение, такива неща не се пишат.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 28, 2023 10:37:43 GMT 2
Лора и Халил от селото на Boho Soulz са си направили YT канал. В първото видео разказват накратко как са намерили свлото/къщата и показват самата къща. Има доста сходни елементи с това, което правят Мони и Цецо. Очевидно се вдъхновяват от Лора и Халил. Видеото беше интересно, ще ги следя засега. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Да, и аз много се зараднах, че най-накрая се решиха на канал, защото са готини и имат много какво да покажат. Хаха, Мони сигурно се е изприщила, когато Лора спомена името на селото, че нали те много се крият (да не им откраднат случайно скъпите "безплатни" машини). По-правилно е да се каже, че Мони и Цецо са от селото на Халил и Лора 😉, но да - още в началото се коментираше как Бохотата копират почти всичко от тях - аз забелязах за гредите на тавана, фугирания камък, шкафчетата в кухнята са същите, мазилката със слама, може и друго да има. Определено ще ги следя с интерес, току виж (дай Боже) засенчат по популярност "кумците" си 😁
|
|
|
Post by Libelle on Jan 28, 2023 11:40:55 GMT 2
Много се радвам , че Лора и Халил са почнали да снимат. Лора ми е съученичка от гимназията и все едно е друг човек.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jan 28, 2023 11:44:56 GMT 2
Идвам от сторитата на Анастасия, приятелката на Капитанова. Пътуват на някъде и тя сложила бебето в кошчето директно с космонавта, коланите отпуснати. Абе тия хора явно изобщо не се интересуват от правила за безопасност. То така като го караш, все едно е без кошница - смисъл 0. И в тая кола парно не пускат ли, че са го опаковали така горкото дете.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 28, 2023 12:02:10 GMT 2
Ох, като видя контраста на Ганината ретро закачалка и закачените маркови чанти и припадВам, а и тапетите в допълнение. Няма друг такъв лъкшъри Гуру. 😀 prikachi.net/image/8ExaoW
|
|
|
Post by ani on Jan 28, 2023 12:08:57 GMT 2
Не съм го изгледала още цялото видео, но кое е селото на Лора и Халил?
|
|
|
Post by veereto on Jan 28, 2023 12:09:33 GMT 2
Ох, като видя контраста на Ганината ретро закачалка и закачените маркови чанти и припадВам, а и тапетите в допълнение. Няма друг такъв лъкшъри Гуру. 😀 prikachi.net/image/8ExaoWСъщото и като й погледнеш картието на ръката и кривите зъби, които държи всички да видят
|
|
|
Post by deny on Jan 28, 2023 12:11:09 GMT 2
Деница, капацитета, пак се изказа и измисли нова дума "ориентирването в цените" Деницо, Деницооо, ето затова трябва да се четат книги...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 28, 2023 12:49:38 GMT 2
Не съм го изгледала още цялото видео, но кое е селото на Лора и Халил? Село Брестово (област Ловеч). То пък голямата тайна, все пак Лора и Халил ги даваха в "Да хванеш гората" по Нова и има публикации за тях в мрежата и те никога не са крили къде живеят. Тия дни гледах приказната Ани за кринджа и щях да припадна с едно видео. Може ли да е толкова несъобразителна, горката? Говореше за зъболекаря си, който бил много (цитирам) "загубен" и го насоли и с другите му там епитети. Аз след такива приказки публично едва ли бих била куражлийка да сядам на зъболекарския стол. И като ѝ гледам зъбите, дали не е имало отмъщението на зъболекаря (най-белите тонове на предни зъби, поне два тона по-тъмни задни)? П.С. А загубен бил, понеже бил отказал да я прегледа в разгара на лятото, понеже имал планирано пътуване.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 28, 2023 13:39:17 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Jan 28, 2023 13:53:57 GMT 2
Ноктите й пак са потресаващи, израстнали до няма и къде. Тази пък пренавиватата не спря да се чувства прекрасно. prikachi.net/image/8E0krp
|
|
|
Post by foxie on Jan 28, 2023 14:05:16 GMT 2
Ноктите й пак са потресаващи, израстнали до няма и къде. Тази пък пренавиватата не успя да се чувства прекрасно. prikachi.net/image/8E0krpКато прочетох отзивите за този хотел щях да падна, а изглежда супер и е нов. Жалко, дано да оправят проблемите. Това младо лелче дали ще говори за това? Как пък не, нали трябва да показваме само разАво.. и бозаво.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Jan 28, 2023 14:07:49 GMT 2
Струва ми се, а и тук мисля е коментирано, че тая откачалка Гана ходи да пазарува лъкшъри грозотии по поръчка на сестра си. После прави малко снимки и явно ги изпраща на систъра. Уж все много лъскави, макар и изтъркани торби носи, а накрая не я виждаме с покупките по себе си.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 28, 2023 14:37:47 GMT 2
Гана, ако не си е запазила стая в хотел само заради някакви снимки и измислени “колаборации”, да не съм мусакаджийка повече. А гаджето ѝ, освен всичко, вече е и фотограф-папарак. Боже, в какъв измислен свят живеят хората и си вярват. Меркари явно дават добри заплати на клетника модел Дани и неговата креативна партньорка, щом си позволяват целия този лукс. 😀
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 28, 2023 14:55:54 GMT 2
Ноктите й пак са потресаващи, израстнали до няма и къде. Тази пък пренавиватата не успя да се чувства прекрасно. prikachi.net/image/8E0krpКато прочетох отзивите за този хотел щях да падна, а изглежда супер и е нов. Жалко, дано да оправят проблемите. Това младо лелче дали ще говори за това? Как пък не, нали трябва да показваме само разАво.. и бозаво. Тая е потрес. Вече два дни кряка как се отдала на заслужена почивка, че и ПУХАНЧО и той почивал. И как се чувствала супер като млада майка. А дали ако мъжлето с парите го нямаше щеше така да се чувства? Без образование, без работа, без скъпи почивки и ресторанти всеки ден… смешка. От кво ли се умори.
|
|
|
Post by chikitta on Jan 28, 2023 15:47:24 GMT 2
Момичета, кажете какво прави моето вдъхновение Гучи. Не издържам без нея и няма от къде да си набавя дневната доза ЖДНБ. И един друг въпрос ме вълнува - е ли е бременна Ивана или не се е сетила да пипне снимката просто? prikachi.net/image/8EppNnАз лично не виждам нищо у Ивана, което да ме накара да мисля, че може да е бременна...знам правилата на форума, но подобни коментари всъщност изкривяват представите и очакванията за това какво е нормална женска фигура. И за да не е само това- отвратително отношение от страна на вБокс(за Елица)- в тази ситуация смятам и че Антоанета трябва да реагира, но едва ли...ако аз бях на работа при тях и мен ме бяха накарали да напиша подобно неща, щеше да ме е много срам.. Нее, не сте ме разбрали правилно. Далеч съм от мисълта да определям чие тяло е нормално и чие не. Просто сравнявам с други нейни снимки, примерно тази: prikachi.net/image/8EX03n
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2023 15:55:24 GMT 2
Гучан написал “Шуутинг тайм” и цялото му стори е видео на спалнята в хотелската стая.
Да не са станали контент криейтъри за онли фенс 😂
На Гучи видеото със сухия шампоан беше много гнусно. Първо, просто си измий косата 🤷🏻♀️ второ, обливай се цялата със сух шампоан ама после да не се чудиш защо е окапала.
Ох и ноктите й да хорър, вече сигурно са на един месец. Гучи, ако си мислиш, че на лак в телесен цвят не му личи че е на цял месец, Грешиш, не сме слепиии
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 28, 2023 17:13:10 GMT 2
Коментирали ли сте Западния бюти скандал на месеца? Преразказвам накратко: една бюти влогърка Микейла (която е на 24, а на визия може да ми бъде леля) прави "ревю" на спиралата на Мейбълин Телескопик. Първи слой - възхитена, втори слой - удивена, трето слой... сложила изкуствени мигли и вука "Уау". На всичкото отгоре сложила текст, че е спонсорирано видео, ама го скрила зад надписа за филтър в ТикТок. Тук го има видеото: https://www.tiktok.com/@mikaylanogueira/video/7192357598744759598 Оттам нататък целия Тикток гръмна както едно време гърмяха за скандалите на Лаура, Джефри, Джеймс, Тати и т.н., даже бранда Ardell, за който се подозира, че е производител на изкуствените мигли се включи. И накрая за капак се появи не кой да е, а Джефри Стар след над 2 месеца ни вест, ни кост във видеоформа от него (пишеше в Туитър и обясняваше как илюминатите са по петите му). Еми може да е всякакъв тоя човек, ама винаги е откровен. Ето и неговото видео - https://www.tiktok.com/@jeffreestar/video/7193122375485951275 Малко ме върнаха в 2016 and i'm loving it.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 28, 2023 17:27:45 GMT 2
Ох, да. Целият ми fyp е пълен с тази драма. Миналата година отново същата Микейла беше взривила Тик-ток, защото се беше оплакала, че понякога й се налага да работи до 5 следобед! На мен ми прилича на Джаклин Хил, заради многото филъри по лицето. Днес точно видях и видеото на Ардел, които са показали кои точно са използваните мигли. Изобщо не разбрах на коя марка е спиралата, мислех, че става въпрос за Лореал Телескопик и се чудех защо за спирала на 10 години се изпокараха сега.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 28, 2023 17:35:28 GMT 2
Коментирали ли сте Западния бюти скандал на месеца? Преразказвам накратко: една бюти влогърка Микейла (която е на 24, а на визия може да ми бъде леля) прави "ревю" на спиралата на Мейбълин Телескопик. Първи слой - възхитена, втори слой - удивена, трето слой... сложила изкуствени мигли и вука "Уау". На всичкото отгоре сложила текст, че е спонсорирано видео, ама го скрила зад надписа за филтър в ТикТок. Тук го има видеото: https://www.tiktok.com/@mikaylanogueira/video/7192357598744759598 Оттам нататък целия Тикток гръмна както едно време гърмяха за скандалите на Лаура, Джефри, Джеймс, Тати и т.н., даже бранда Ardell, за който се подозира, че е производител на изкуствените мигли се включи. И накрая за капак се появи не кой да е, а Джефри Стар след над 2 месеца ни вест, ни кост във видеоформа от него (пишеше в Туитър и обясняваше как илюминатите са по петите му). Еми може да е всякакъв тоя човек, ама винаги е откровен. Ето и неговото видео - https://www.tiktok.com/@jeffreestar/video/7193122375485951275 Малко ме върнаха в 2016 and i'm loving it. Аз съм голяма фенка на Джефри, имам и много негови продукти и както всички казват “Джефри е единственият на който вярвам, че продукт става или не”. He is I C O N I C. Колкото и скандали да е имало в миналото и да са го expose-вали мен си ме кефи, изглежда все едно най-накрая е в някакъв мир със себе си.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 28, 2023 17:37:51 GMT 2
Ох, да. Целият ми fyp е пълен с тази драма. Миналата година отново същата Микейла беше взривила Тик-ток, защото се беше оплакала, че понякога й се налага да работи до 5 следобед! На мен ми прилича на Джаклин Хил, заради многото филъри по лицето. Днес точно видях и видеото на Ардел, които са показали кои точно са използваните мигли. Изобщо не разбрах на коя марка е спиралата, мислех, че става въпрос за Лореал Телескопик и се чудех защо за спирала на 10 години се изпокараха сега. Лореал Телескопик е, моя грешка. Май дрогерийния клас се изчерпа откъм нови продукти и почна да реформулира старите, защото Микейла и един ФДТ на Мейбълин (оттам и моята грешка ) рекламира като изоглавена. В момента ТикТок света е полудял по една студентка от Университета в Маями - Аликс Ърл, куцо, кьораво и сакато си поръчва нейната напитка от Старбъкс, прави нейната грим рутина и си купува дрехи като нейните... за момент си припомних какви бяха истинските инфлуенсъри преди - показват как си живеят и нещата, които наистина ползват. В България май никога не го е имало този момент, имам чувството, че или са скучни, или на втория клип вече работят с About You поне.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 28, 2023 18:11:31 GMT 2
Мен днес ме е налегнала носталгията и цял следобяд гледам стари видеа на Елица, Боряна Стефанова и Деситолкс. Златни времена за бг инфлуенса. Без натрапчиви реклами, без изтъркани фрази като "уникално, невероятно, топ продукт", без едни и същи спонсори да се въртят постоянно. Просто хора, които са имали страст към грима и козметиката и са искали да я споделят с по-голяма аудитория. Не искам да романтизирам много, със сигурност тези момичета са искали да направят кариера като инфлуенсъри, но тогава беше по-невинно някак си. Сега всеки започва с нагласата, че ще валят много пари, всичко ще им е безплатно и че няма значение дали ползват/харесват нещата, които рекламират.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 28, 2023 19:11:53 GMT 2
Герито пак ли си играе на модел? Наела си стая и се снима с ментаците си без нито да е спонсорирана от марката, нито нищо. 😂
Аз като малка с дезодорант в ръка се преструвах на Бритни Спиърс…само че тогава съм била на 9, не на 29. 😀
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 28, 2023 19:27:06 GMT 2
Не знам дали тук е коментирано, но Цвети Василева, която доста харесвам, си е направила нов ютуб канал, в който говори само на английски, явно за по-голяма гледаемост. Приятни видеа, говори спокойно и приятно, абе харесва ми. Наистина понякога прекалява с показването на този "лукс", но пък съветвам и Гането да гледа как изглеждат каките, които носят Шанел, Диор, Луи Витон и др.😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2023 19:45:43 GMT 2
Джефри е икона, наистина единственият на чието ревю бих се доверила. Удоволствие е, че се завърна с ревютата. по много галантен начин я срина със земята. а мацката така или иначе е мега дразнеща
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 28, 2023 19:59:12 GMT 2
Попаднах на Пепе в тикток. Ами тя е скандална. На един клип е с деца и танцуват, тя се мятка като тийн нуждаещ се от цялото внимание на света. На друг е с любимата си Катрин и пийват на фон с модерната чалга на Фики. Нищо hygge не видях. Разбирам, че иска да е винаги в тренда, ама ми стои нелепо и жалко.
|
|