|
Post by veereto on Jan 28, 2023 20:14:47 GMT 2
Гледах последното видео на розовата Йоана и много се ядосах. Показва, че пие вино и после шофира. Аман от безотговорници с претенции. Има бизнес от 5-6 години, а не се е научила за какво може да взима фактура и за какво не, но иначе всичко знае
|
|
|
Post by lina on Jan 28, 2023 20:27:59 GMT 2
Мария пак раздава правосъдие в групата си, въобще не приема, когато някой не мисли като нея....
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yoo on Jan 28, 2023 20:34:57 GMT 2
Ноктите й пак са потресаващи, израстнали до няма и къде. Тази пък пренавиватата не успя да се чувства прекрасно. prikachi.net/image/8E0krpКато прочетох отзивите за този хотел щях да падна, а изглежда супер и е нов. Жалко, дано да оправят проблемите. Това младо лелче дали ще говори за това? Как пък не, нали трябва да показваме само разАво.. и бозаво. Хаахаххаа младо лелче е право в десятката 🎯 и на мен винаги ми е наподобявала на лелка колкото и да се пъне😂
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on Jan 28, 2023 21:41:10 GMT 2
Не знам дали тук е коментирано, но Цвети Василева, която доста харесвам, си е направила нов ютуб канал, в който говори само на английски, явно за по-голяма гледаемост. Приятни видеа, говори спокойно и приятно, абе харесва ми. Наистина понякога прекалява с показването на този "лукс", но пък съветвам и Гането да гледа как изглеждат каките, които носят Шанел, Диор, Луи Витон и др.😂 На Цвети Василева познавам сестра ѝ. Преди години имаше и тя канал в Ютуб и съм ѝ писала, отговаряше ми винаги супер любезно, аз бях на 15-16 тогава. Явно ме хареса и ми изпрати 2-3 огромни пакета с дрехи на нея и на сестра ѝ. Всичките бяха маркови имаше един уникален комплект на Moschino ама уви, не ми стана хаха. Беше съвсем ХS размер, а аз бях S в най-добрия случай. Беше много мила и до ден днешен ми харесва понякога снимки. Не знаех допреди година, че са толкова luxury lifestyle oriented със сестра ѝ. Ама са като breath of fresh air за разлика ок Ганка хахаха. Хем фалшива, хем със самочувствие.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 28, 2023 22:52:49 GMT 2
Пепе се върна в Инстаграм!!!
И естествено в събота вечер, след като вече се е освестила от партито вчера, прави палачинки на децата. 😀
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 28, 2023 23:46:46 GMT 2
А Джефри е супер ❤️❤️
|
|
|
Post by peacock on Jan 29, 2023 1:14:14 GMT 2
Оф, Попова се върна вече и сега има нова мания - студиото. До сега беше " асистента ми" , сега ще е студиото. Сигурно пак ще е някакъв голям план за годината и накрая ще е пак пръц - едно голямо нищо
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 29, 2023 8:43:21 GMT 2
То дали наистина има асистент? Всеки може да си лала от екрана за асистент, пък да си работи сам. Макар че Попова не ми изглежда да е като Гана и да живее в измислен свят.
Кефи ме монтажистката на Айде Бг🤣
Още не съм гледала Деница... Огромен пропуск😈
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 29, 2023 9:37:36 GMT 2
Не знам дали тук е коментирано, но Цвети Василева, която доста харесвам, си е направила нов ютуб канал, в който говори само на английски, явно за по-голяма гледаемост. Приятни видеа, говори спокойно и приятно, абе харесва ми. Наистина понякога прекалява с показването на този "лукс", но пък съветвам и Гането да гледа как изглеждат каките, които носят Шанел, Диор, Луи Витон и др.😂 На Цвети Василева познавам сестра ѝ. Преди години имаше и тя канал в Ютуб и съм ѝ писала, отговаряше ми винаги супер любезно, аз бях на 15-16 тогава. Явно ме хареса и ми изпрати 2-3 огромни пакета с дрехи на нея и на сестра ѝ. Всичките бяха маркови имаше един уникален комплект на Moschino ама уви, не ми стана хаха. Беше съвсем ХS размер, а аз бях S в най-добрия случай. Беше много мила и до ден днешен ми харесва понякога снимки. Не знаех допреди година, че са толкова luxury lifestyle oriented със сестра ѝ. Ама са като breath of fresh air за разлика ок Ганка хахаха. Хем фалшива, хем със самочувствие. Наистина са си малко свеж въздух. Цвети също така има и група за да Стинг и здравословно хранене във Вайбър и наистина отговаря винаги, когато я попитат нещо. Личи си, че е доста компетентна за такива неща и доста се интересува. Няма ненатрапчиви реклами, защото рекламира само неща, които са свързани с нея. Абе имаме нужда от повече такива инфлуенсъри и ютубъри. Относно Гането съм в ступор от новия ѝ тъп рийлс, който освен че е безсмислен, е и гнусер. #Соринотсори
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 29, 2023 9:55:00 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 10:06:06 GMT 2
Гучи официално се изчерпа: днешната анкета ни пита кой номер обувки носим 🤦🏻♀️
Направо е обидно да заснемеш нещо с продължителност 7-8 секунди и да го наречеш рийл, еле пък контент! И не стига, че е хипер кратко, ами го е и забързала… Гане, наистина си много проста, мила.
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 29, 2023 10:09:35 GMT 2
Нещо има затишие тук тези дни. Да си кажа клюката....следя сторитата на Филяка и онази Ивен...и са на почивка на едно и също място 👅
|
|
|
Post by diamond on Jan 29, 2023 10:35:43 GMT 2
Може ли да споделите канала на тази Цвети Василева? И това жената на шефа на Биомет ли е? Случайно ми попадна видеото на тази Ясмин, в което обяснява за забременяването си. Не очаквам всички хора да са компетентни по всичко, но може да прочетеш в Интернет на кой ден след закъснението на менструалната фаза от МЦ трябва да си направиш тест за бременност, за да позитивира. Така няма да звучиш нелепо като разпалено обясняваш, че си направил 7 теста, пък те всичките били отрицателни. Дано бременността ѝ да е лека, разбира се и да роди живо и здраво бебче. Но от подобни клипове с натъртване колко желано било дадено дете ми остава един горчив привкус, че то май е желано, за да се "хване" мъжа с когото в момента са. Или защото лесно се гледат деца, когато е на аванта, защото си инфлуенсър. Не казвам, че така е при това момиче, но забелязвам такава тенденция. Видях тик-тока на Джефри и тук дори ми хареса как изглежда. Разхубавил се е Не съм му фенка като цяло, но каза верни неща. Обаче кооооолко прилича на Галя Симеонова не е истина! То по-скоро тя е несполучливо копие на него, но нищо. Гането не разочарова никога. Наистина ли е наела стая, за да снимат този рийл? И то в ДиоУ сета, който е всичко друго, но не и секси бельо? Каква ли "колаборация" ще измисли този път? Ах, ще ме умори от нетърпение! А забелязахте ли, че детето на Даниел нещо изчезна от фокус? И по-добре.
|
|
|
Post by sisi on Jan 29, 2023 11:26:04 GMT 2
Тая Гана е нелепа..Как може да си наемаш стая да си правиш измислени "еротични" фотосесии. Те са всичко друго, но не и еротични, направо са комични. Но не мога да не благодаря на Ганка, че ме забавлява!А в последното стори,в което има кадър от някакъв рийл с краката и, се едно без да иска го е снимала с телефона Личи им, че нямат грам умения тия хора.
|
|
|
Post by addie on Jan 29, 2023 11:49:05 GMT 2
Радка качила клип на Гений-Гого-Младши как просто си седи по коремче, ама тя нали е свръх амбициозна и трябва да пришпорва нормалното развитие на бебенцето, го бута по дупето, бута краката му, като явно иска да го накара да започне да пълзи, милото още малко щеше да си забие главичката в килима. Сина ми е на 11м, смея да твърдя, че се развива бързо, но с нормални темпове, като никога не съм го пришпорвала, а само поощрявала, когато видя, че се опитва да направи нещо САМ. Тази свръх амбициозност не знам на какво се дължи, но определено не е здравословна за детето.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 29, 2023 11:52:39 GMT 2
Гането се е опитала да изкопира Negin Mirsalehi и Leonie Hanne. Доста несполучливо, да не кажа трагично и комично. Запазили стая във “фенси” хотел, помъкнали намачканите маркови чанти и техниката и вече са криейтъри на секси рийлс. Такъв безжизнен сексапил и излъчване лъхащо на веяна скумрия, не бях виждала скоро, а за любов между тези двамата, не може и да се говори.
|
|
|
Post by lama on Jan 29, 2023 11:57:53 GMT 2
Нещо има затишие тук тези дни. Да си кажа клюката....следя сторитата на Филяка и онази Ивен...и са на почивка на едно и също място 👅 А това сладко, рошаво куче чие е? И той, се беше снимал с него вчера. Гледам, че и Пепе ѝ е харесала снимка, така че може и официално да са заедно вече.
|
|
|
Post by 🌸 on Jan 29, 2023 12:16:42 GMT 2
Може ли да споделите канала на тази Цвети Василева? И това жената на шефа на Биомет ли е? . youtube.com/@cvetyvassileva2138Ето ѝ канала. Иначе да, това е жената на Ваньо Алексиев.
|
|
|
Post by fif on Jan 29, 2023 12:42:28 GMT 2
Гогата нали можеше да се обръща, какво стана, аз от сторито й видях само опити на бебето да се обърне, но не и да го прави.
Гергана си помислих първо, че е в София, а тя била в Пловдив, наели стая, за да снимат “провокативни” клипчета. И от хотела са споделили сторитата й, щях да им пиша, че това е потресаващо, ама не ми остана време, в същото време на Гучан сторитата не са споделени.
Пирин голф пак задействали поканите - Анастасия, Виктория на онзи deanfraiser, това имам чувстовото, че е най-продажният хотел, след всички тези звезди, които се изредиха в него определено не бих отишла, ако ще и на пъпа на пистата да е.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 29, 2023 13:00:29 GMT 2
Някой знае ли кои са кумовете на Лора и Халил? И те били ютюбъри. Да не се окаже само, че са Айде бг 😅 Не знам защо, но първата асоциация ми беше за тях. Или пък Йолетата, но те май нямат канал, само в ИГ пускат клипчета.
Наистина се усеща в темата липсата на Пепе 😅, преди нямахте изчитане, сега се изписва по няма и страница на ден. То като цяло е затишие при всички. И Севи никаква я няма, чат пат сподели някой спомен,колкото да не е без нищо. Радвам се, обаче, че Ралица започна да качва отново ежедневни сторита, действа ми позитивно и ми липсваше отсъствието и.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 13:01:08 GMT 2
Гана за кой път споделя един и същ позитивен фийдбек от групата си? Сутринта уж имали лекция и тя качила стари коментари с “лека вечер, отивам да къпя детето 😂 Гане, дори и ти не си четеш собствените измислици вече
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 29, 2023 13:02:48 GMT 2
Гане, така ли учиш своите курсисти, да споделят стари коментари и възхвали? Не е ли крайно непрофесионално? prikachi.net/image/8EWDhAПисали сме едновременно с @bongo.chachacha
|
|
|
Post by zahir on Jan 29, 2023 13:28:43 GMT 2
Хахаха. Гергана е скандална.. prikachi.net/image/8EWocPПогледнах от любопитство профила на една девойка от нейния "курс", Гергана беше споделила сторито ѝ. Ами..какво да кажа. Същите малоумни въпроси "Кой ви е любимия цвят дънки", "Обичате ли да се разхождате в това време?" Ми да ви имам инфлуенсъртвото. Баси малоумните истории. Цяла седмица ми пуши главата с нови проекти, с обучения, с контакт с истински хора и накрая някаква ненормална пита "Обичате ли да пиете фреш?" и нарича това създаване на съдържание и работа 😂😂😂😂 Не искам да съм зла ама тия не са в ред. Има хора, по-голямата част всъщност, които НЕ стават за тия неща. Просто не стават. не са интересни, на никой не му дреме за "съдържанието", което бълват и просто тая работа не е за тях. Хахаха гледайте сега и открийте стоте милиона разлики. Освен това Гана ходи на Айфеловата кула в Пловдив 😁: www.instagram.com/reel/CUfmw8IDRCi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Капитонова я гледам, че и тя се пъне. Яко е яхнала вълната и се мъчи да изцоца колкото се може повече, личи си, че много се жегнала от негативните коментари. Според мен си дава сметка, че рано или късно хората ще се усетят. И граби колкото може сега 😁
|
|
|
Post by alliessa on Jan 29, 2023 13:44:08 GMT 2
То дали наистина има асистент? Всеки може да си лала от екрана за асистент, пък да си работи сам. Макар че Попова не ми изглежда да е като Гана и да живее в измислен свят. Кефи ме монтажистката на Айде Бг🤣 Още не съм гледала Деница... Огромен пропуск😈 А бе като я знам и нея сигурно Иван й е асистента😀
|
|
|
Post by alliessa on Jan 29, 2023 13:47:24 GMT 2
Радка качила клип на Гений-Гого-Младши как просто си седи по коремче, ама тя нали е свръх амбициозна и трябва да пришпорва нормалното развитие на бебенцето, го бута по дупето, бута краката му, като явно иска да го накара да започне да пълзи, милото още малко щеше да си забие главичката в килима. Сина ми е на 11м, смея да твърдя, че се развива бързо, но с нормални темпове, като никога не съм го пришпорвала, а само поощрявала, когато видя, че се опитва да направи нещо САМ. Тази свръх амбициозност не знам на какво се дължи, но определено не е здравословна за детето. Гогата по-добре да започне да пълзи, защото след като сам пие вода и се храни, ще бъде срамота така да се забавя да лази. Дано не стане накрая с нейните комплекси да си изкарва всичко на детенцето.
|
|
|
Post by katka on Jan 29, 2023 15:04:27 GMT 2
Колкото и да искам да се избавя от Пепе и да направя инфлуенцър детокс, тажи жена само от тоалетната ми не е излязла. Не знам колко е наляла за ПР, но вече аз съм готова да плащам абонамент, за да не ме занимават с нея. Това е може би най-раздухваната ѝ връзка, но поне се радвам, че хората са разбрали що за стока е.
В по-тъжни новини, любимата ми буктюбърка си е взела пасквила на принц Хари и треперя да не ѝ хареса, защото ще трябва да се отписвам.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 15:04:31 GMT 2
Чета сторитата на Елица - след първия аборт искала отговори. В Дания й казали, че правят тестове/изследвания чак след 3-4 аборта и тогава търсят причините. Пепе обаче веднага й запазила час за преглед при специалист в БГ без Елица да я е молила. Този лекар й е казал, че може причините да са 3, една от които е тромбофобия. Предписал й изследвания и се оказало точно това. Пие лекарства.
Сега пак ще идва в БГ при същия лекар. Майкъл не изглежда като човек, който би се навил една бъдеща бременност да се следи в БГ.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 29, 2023 15:18:36 GMT 2
Ако е вярно това, браво на Пепе. Дано се получат нещата при Ели.
|
|
|
Post by monster on Jan 29, 2023 16:24:25 GMT 2
Дарито родила, Атея! Много странно име
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 29, 2023 17:00:31 GMT 2
Да им е живо и здраво. Точно вчера я гледах в тик ток относно отношението в болницата. На мен ми е симпатична, но не съм гледала ко знае какво от нея - видеата за бебето и тия за готвене само.
|
|