|
Post by fif on Jan 29, 2023 17:43:01 GMT 2
prikachi.net/image/8EYAi2Тази от вас я научих, момичета, сменяйте професиите, няма смисъл от къртовски труд и образование… Коя е тази Дари?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 17:43:05 GMT 2
Все си мислех , че по- досадна от Гергана няма , но Елица бие тъпомера с н брой сторита на ден . За мен тя си е най- лицемерната лисица на 22/23 и излезе от дупката си само за да търси внимание и съчувствие . Не знам как е помогнала на някого , но да вземе да си помогне сама като спре да мисли простотии и да ги поства . Даже Пепе вече ми е симпатична пред тази флегма .
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 18:30:23 GMT 2
Само като й видях био-то на тази ми стана ясно каква е филмарка 😆 поредната, която сляпо цитира въпросната руска инфлуенсърка, за която беше писал някой тук във форума (“историите (сторита) ми са като от сериал”). Едното й стори е как се е оправила за 10 Мин и “пак изглеждам добре”. С филтър дори и Гринч ще изглежда добре 😆 Мисълта ми е щом лъже за нещо, което виждаме, мисля че за останалото е редно да смъкнем едни 50% и тогава вероятно имаме нещо наподобяващо истина
|
|
|
Post by Victoria on Jan 29, 2023 18:30:33 GMT 2
Тъй като карам същия курс,който Гана е записала направо ще ме умори вече 🤣 Била го ПЛАТИЛА вече.. кое бе Гане, безплатния курс на SoftUni Marketing Basics ли си пратила? Явно ще го записва, за да краде идеи за нейните там "проекти" и като си толкова напред да правиш ти курс, защо не записа платената версия ? Аз я карам и да знаеш, че е много полезна може да прилагаш някои неща.. prikachi.net/image/8Ef5ziprikachi.net/image/8Ef8Vh
|
|
|
Post by kameliya on Jan 29, 2023 18:55:53 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 29, 2023 19:05:15 GMT 2
Тъй като карам същия курс,който Гана е записала направо ще ме умори вече 🤣 Била го ПЛАТИЛА вече.. кое бе Гане, безплатния курс на SoftUni Marketing Basics ли си пратила? Явно ще го записва, за да краде идеи за нейните там "проекти" и като си толкова напред да правиш ти курс, защо не записа платената версия ? Аз я карам и да знаеш, че е много полезна може да прилагаш някои неща.. prikachi.net/image/8Ef5ziprikachi.net/image/8Ef8VhХахах, има общи чатове по време на лекциите, да докладваш, ако Гането пише нещо интересно Тя може и да се кръсти по друг начин, но маниерът винаги ще се разпознава.
|
|
|
Post by Victoria on Jan 29, 2023 19:16:56 GMT 2
Аз съм в друг поток и ако евентуално запише цялостната програма ще караме заедно курсове чак лятото юни и юли. Ама се съмнявам да даде 700-800 лв., за да го запише. 🤣 Тя ще си купи цял Диор за тия пари от детската секция, да не е луда 😂😂😂 Направи ми впечатление просто как се изтъква,че записала и платила, няма лошо да влагаш в образование, ама наистина да влагаш, а не да е за пред хората само. Ако иска да учи цяла година цялостната програма е 8-9 месеца и после има професионално ниво още 4 или 8 месеца, даже повече от 1 година ще учи. Ама тя кара тук там някакви неща, даже не е ясно дали наистина учи и вече много активна уж в личностното развитие..
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 29, 2023 19:17:11 GMT 2
Гана откачалката си търсела офис: prikachi.net/image/8EfKxDПълна психарка. За какво ти е офис бе Гане,та ти си безработна, а на всичкото отгоре и бездарна. 🤣🥸
|
|
|
Post by ☀ on Jan 29, 2023 19:27:19 GMT 2
Гана откачалката си търсела офис: prikachi.net/image/8EfKxDПълна психарка. За какво ти е офис бе Гане,та ти си безработна, а на всичкото отгоре и бездарна. 🤣🥸 Няма да се изненадам, ако и бременност копира скоро.. Нали Тонка се върна с идея за студио...луда работа!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 19:34:59 GMT 2
Лили Гелева до кога ще го носи това дете в кенгурото и ще му даде възможност да си опъне крачката и да поспи в количка?!! Постоянно прави някакви тъпи сторита, на които се възмущава ако ги размине шумна компания или тракане, сакън да не се събуди бебчо. Сякаш е нормално и полезно детето да расте прилепено за майка си и в стерилан среда. Незнам, и аз съм майка, но за мен това е прекалено.
|
|
|
Post by mira on Jan 29, 2023 20:23:11 GMT 2
Лора и Халил от селото на Boho Soulz са си направили YT канал. В първото видео разказват накратко как са намерили свлото/къщата и показват самата къща. Има доста сходни елементи с това, което правят Мони и Цецо. Очевидно се вдъхновяват от Лора и Халил. Видеото беше интересно, ще ги следя засега. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Да, и аз много се зараднах, че най-накрая се решиха на канал, защото са готини и имат много какво да покажат. Хаха, Мони сигурно се е изприщила, когато Лора спомена името на селото, че нали те много се крият (да не им откраднат случайно скъпите "безплатни" машини). По-правилно е да се каже, че Мони и Цецо са от селото на Халил и Лора 😉, но да - още в началото се коментираше как Бохотата копират почти всичко от тях - аз забелязах за гредите на тавана, фугирания камък, шкафчетата в кухнята са същите, мазилката със слама, може и друго да има. Определено ще ги следя с интерес, току виж (дай Боже) засенчат по популярност "кумците" си 😁 В интерес на истината обаче, при Boho Soulz повече ми допада как става къщата - по-просторно е някак, по-високи тавани. При Лора и Халил изглежда уютно, но аз съм клаустрофобик и като видях колко са ниски стаите ме стегнаха гърдите. 😄 И кухничката им е малка, пък за мен това е най-важната стая. Каквото и да е, чакам видеата с интерес. Догодина в номинациите може да си имаю и любим village инфлуенсър. Честно, кефя се, че има и такива канали. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Jan 29, 2023 20:33:39 GMT 2
Тъй като карам същия курс,който Гана е записала направо ще ме умори вече 🤣 Била го ПЛАТИЛА вече.. кое бе Гане, безплатния курс на SoftUni Marketing Basics ли си пратила? Явно ще го записва, за да краде идеи за нейните там "проекти" и като си толкова напред да правиш ти курс, защо не записа платената версия ? Аз я карам и да знаеш, че е много полезна може да прилагаш някои неща.. prikachi.net/image/8Ef5ziprikachi.net/image/8Ef8VhАз само не разбирам защо и е на Гана Гуруто да записва Marketing Basics - нали е про? Че и лъже, че е ПЛАТИЛА! Нали уж тя самата "преподава" как да се правят нещата,,тц тц.. Егати долното лъжливо овчарче!
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 29, 2023 20:37:08 GMT 2
О, да, спор няма, че при Бохотата е по-добре. На Лора къщата е много голяма, но наистина е по-схлупена и мрачна, явно изложението им е друго. А и мисля, че Мони наливат повече пари за ремонти и инструментите си казват думата. Лора са си сглобили с подръчни материали леглата и дивана, а Мони засега си купуват мебели - дивана, трапезната маса и столове. Новото си дава съвсем различен облик на интериора.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 20:42:56 GMT 2
Тази вечер ми е доста скучно и гледам стари видеа на Деница, тъй като youtube ми ги предлага (да, знам, висша форма на мазохизъм 😄).
Но ми направи впечатление едно нещо. Когато някои инфлуенсъри рекламират някой сайт/продукт и първоначално тя си поръчва сама 1 или 2 пъти. Споделя само положителни коментари във видеата ииии в следващия влог вече работи с тях, има код за отстъпка. Та започвам да се чудя, това ли е новия начин за привличане на спонсорства? 🤔 Не че тя може да представи продукт с повече от „Много съм доволна“, „Много е хубаво“, „Не ме съдете не знам как се произнася/ как се казва, но е много хубаво“ 😁
|
|
|
Post by gabolina91 on Jan 29, 2023 20:49:52 GMT 2
Радост супер махленски го побутва Гого. Като някоя селянка му подвиква на бебчето. То само ще си усети момента кога да лази. Сакън ако се забави детето, тя ще полудее че видиш ли не е изпреварил развитието си. И се опитва да бъде уж забавна, но лично мен ме отблъсква с този нейн начин на изразяване.
Капитонова и тя само за този Инстабум говори. Като развалена плоча - върти едно и също... Да покаже и нещо друго, нали уж се бият в гърдите, че са полезни, тя само курса си пробутва. Друго не я интересува. Айде и от време на време да покаже кученцето за разнообразие...
Гана и тя с тия шутинг дейс... Какво се пъне за тия 5 секундни абсурдни клипчета.
|
|
|
Post by fif on Jan 29, 2023 20:51:47 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 29, 2023 20:58:59 GMT 2
Смятай на колко изпита ще ходи значи Иначе може да е записала цялостната програма (не съм сигурна дали е възможно отсега, само безплатните съм карала) или поне с това да се оправдае защо е казала, че е "платила". Аз да питам - имаме ли някое адекватно останало Бюти гуру в България? Което да показва и обяснява новите продукти и трендове? Едно време така намерих Валери, а и цялата БГ гилдия, но сега за никоя не се сещам, пък много искам да си поръчам един от хитовите тикток продукти, който май не се предлага в България.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 29, 2023 21:19:33 GMT 2
Ох тази Гергана... Трагична е. Не знам как Даниел ѝ се връзва. Направо ми е неудобно да ги гледам. А пък той всеки път гледа сякаш не знае как е попаднал там и какво прави.
|
|
|
Post by Victoria on Jan 29, 2023 21:21:22 GMT 2
А защо и е basic курс като и тя има курс и преподава даже? Че и им взима не помня май 300-400 лв. ли беше? А записваш съвсем базов курс дето почваш от А нещата. Има курсове за напреднали 😀😀 Или щото е безплатно 🤣🤣 Лудото Гане е пълна с изненади
|
|
|
Post by freya on Jan 29, 2023 21:22:07 GMT 2
Оф, по принцип гледам сторита без звук, но след като видях как го бута горкото бебе, пуснах да чуя и дали го е подгонила с гегата… Джой, това дето го правиш няма никакъв смисъл. На бебето може да се даде с ръка опора на крачетата и то ако има сила, може и иска ще се оттласне. Това бутане по дупето е тотално излишно и безсмислено. Наистина много селско му говори, а по кучето - примира. И аз имам котка и си я обичам много, и ѝ се лигавя от време на време, но това нейното не ми изглежда здравословно.
Към Фрийкчик или както там се казва ще се обърна директно. Ти си ОК да качваш детето си от първата му глътка въздух в публичен профил, достъпен от милиарди, по целият свят? Милиарди! Сред тях има някакъв процент психично болни, убийци, изнасилвачи, педофили и какви ли не други изроди. Наясно ли си, че част от тези хора може да видят снимка на детето ти и да си помислят някоя гадост? Наясно ли си, че могат не само да си помислят, но и да извършват някоя гадост, докато гледат снимката на детето ти(сещай се)? Наясно ли си, че някой може да си помисли обиди, подигравки и дори да му пожелае нещо лошо да му се случи? Наясно ли си? Аз лично не вярвам в карма, енергии и тем подобни, но ако ти вярваш, смяташ ли, че всичко изброено няма да даде отражение някой ден? Или само ако е нещо написано черно на бяло, само тогава влияе на кармата? Ама трябва да е написано в обществено достъпен форум, за да повлияе на кармата, така ли? Ако някоя отвратителна гадост е написана в личен чат или просто на лист хартия, тогава ти си ОК, така ли? Моля те, не ми отговаряй. Питането ми е риторично. Ти си избрала да качваш снимките му в тази черна дупка наречена интернет. Ако нещо от гореизброените се случи или се е случвало единственият отговорен за това човек в света си ти. Ако си чела последните дни, а ти СИ чела, вече ти е станало ясно, че прякорът е твой, и тук никой една лоша дума не е казал за детето ти. Надявам се това да те кара да спиш спокойно нощем. А горното ти оставям като храна за размисъл.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jan 29, 2023 21:24:12 GMT 2
Cloudedmind, може да погледнеш petkova.p.beaute - работи като training manager за Dior, споделя интерсни продукти на сторита понякога, ако те интересува нещо конкретно може да ѝ пишеш, може пък да ти помогне. Би ли споделила кой е продуктът, че ми стана интересно 😄
|
|
|
Post by maria33 on Jan 29, 2023 21:31:11 GMT 2
Как може да бута така детето?? Големи обяснения кой къде и какво правил цял ден. Разбирам, че трудно е забременяла, имала е проблеми, но защо се превзема толкова.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2023 21:32:34 GMT 2
Явно вече сме достигали точката си на кипене щом коментираме Гана, но не и последния й рийл.
Дори не знам какво е казала на Гучан като му е обяснявала идеята си зад тази простотия. Не мога да разбера жени, които си обясняват телесните процеси на всеослушание, особено на мъжете си, че и ги въвличат в тях (изключвам моментите когато имат нужда някой да им донесе лекарства и тн)
|
|
|
Post by pchelica on Jan 29, 2023 21:34:29 GMT 2
Ииии Оскарът за главна мъжка роля отива прииии….Гучан! За ролята му на цикъл в рийла на Гана. 😀
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 29, 2023 21:34:50 GMT 2
Идвам само да ви кажа, че победител в giveaway-a на Мария БДЖ е момиче, което тя има в приятели във фейсбук. Знам, защото аз я имам Мария в приятели и проверих, след като видях, че в инстаграм е харесвала снимки на победителката. Просто вече нямам думи колко мизерни са всъщност тези инфлуенсъри… 💀
|
|
|
Post by mira on Jan 29, 2023 21:35:05 GMT 2
Валери е качила видеото от Буенос Айрес, 40 минути. Отивам да гледам, дано е интересно!
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by l4444 on Jan 29, 2023 21:49:00 GMT 2
Впечатляваща маркетингова стратегия е да оповестиш, че се записваш на безплатен basic курс по маркетинг, когато след два дни ще обясняваш на отчаяните хорица, записали се на курса ти, че си маркетинг гуру и ще им взимаш пари за услугата. Нямам думи за тая, унищожително тъпа.
|
|
|
Post by edelweiss on Jan 29, 2023 22:02:59 GMT 2
Курсовете на софтуни започват с безплатния курс, и едва когато си вземеш изпита имаш право да запишеш останалите. Така че няма как да е платила предварително.
|
|
|
Post by sisi on Jan 29, 2023 22:08:53 GMT 2
Впечатляваща маркетингова стратегия е да оповестиш, че се записваш на безплатен basic курс по маркетинг, когато след два дни ще обясняваш на отчаяните хорица, записали се на курса ти, че си маркетинг гуру и ще им взимаш пари за услугата. Нямам думи за тая, унищожително тъпа. Факт, който наблюдавам, че обикновен след завъшения курс се обявяват за маркетинг експерт и започват да се имат за всичкоразбиращи, ама наша Ганка даже и тука е наобратно - тя вече прави куросве и взема парите на хората и съм сигурна, че ще използва материали от курса,представяйки ги за своя курс.Не мислите ли, че е време тая да я разкрием официално пред аудиторията и каква е измамница? Гледах влога на Валери Беше интересен и супер добре монтиран Гледам я главно заради кадрите и местата, които посещават.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 29, 2023 22:09:18 GMT 2
Аз не виждам ншщо срамно в споделянето за онези дни от месеца. С мъжа до теб, разбира се. Не е нещо срамно, природата така ни е устроила. Ама да правиш видеа като н Гергана е безумно. Нито са полезни, нито нищо. Пълен криндж.
|
|