|
Post by hurricane2022 on Jan 29, 2023 22:17:54 GMT 2
Много странно отношение н Джойката към дете дето е чакала и изстрадала да има🙄
|
|
|
Post by dareangel on Jan 29, 2023 22:36:04 GMT 2
Тия БалаМови…селенията им не знам какви граници може да достигне! “ На почивка с Матейчо”, казва той с пълна уста и мляскащ. В ресторант с тежък стил и двамата барнати с анцузи! Много ме е яд, че такива мизерници имат аудитория, която ги подкрепя и няма свършена работа и за 5 ст.!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Post by monster on Jan 29, 2023 22:38:02 GMT 2
Според мен, отношението на Радка към детето е такова, защото всички виждаме и знаем, колко низдържаля е детето и да бъде вундеркинд. И в стремежа си уж да не изглежда толкова болни амбициозна се държи така все едно не и дреме. Поне така си го обяснявам аз, защото тя само това мели от сутрин до вечер.
|
|
|
Post by fif on Jan 29, 2023 23:14:45 GMT 2
Гучи обаче много обича да говори и изтъква месечните си физиологични неволи. Аз даже не зацепих първо за какво иде реч, защото не й прочетох писанията. Но и Гучан явно има мозък колкото 2 стотинки, за да се навие на подобна роля??!
И голяма реклама на хотела. 😀 Трябва да си го шернат на стори. 😀😀😀😀😀 Само да не е изцапала спалното бельо.
|
|
|
Post by maggi on Jan 29, 2023 23:14:55 GMT 2
С новият рийл, Гана, мисля че се опитва да каже, че е толкова яка, красива, страхотна, по- по-, че даже и дяволът се притеснява от това, че се е събудила. 😀 Някъкъв такъв цитат ли имаше, някаква мисъл,нещо подобно, но не мога да го намеря. Криндж на макс.🙈
|
|
|
Post by monster on Jan 29, 2023 23:22:11 GMT 2
Не знам ама какво ходи на пръсти, ужас! Мнооого са нелепи и двамата
|
|
|
Post by pchelica on Jan 29, 2023 23:34:07 GMT 2
След рийла с цикъла на Гергана, чакаме някоя камериерка от хотела да качи на стори кръвясалите чаршафи на нашата инфлу-звезда.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 29, 2023 23:44:27 GMT 2
Ако правилно съм разбрала, Гана е наела стая в хотел, за да снима рийлове за цикъла й и някакъв жалък опит за секси ?нещо на балкона.
Институциите да се самосезират, моля!
|
|
|
Post by fine on Jan 30, 2023 0:07:48 GMT 2
Идвам само да ви кажа, че победител в giveaway-a на Мария БДЖ е момиче, което тя има в приятели във фейсбук. Знам, защото аз я имам Мария в приятели и проверих, след като видях, че в инстаграм е харесвала снимки на победителката. Просто вече нямам думи колко мизерни са всъщност тези инфлуенсъри… 💀 Ами и тя на предишния "giveaway" изтегли момиче, което вече беше последвала в инстаграм, как става така, не знам. Тази си е за профила с тези фейк игри..
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 30, 2023 8:35:03 GMT 2
|
|
|
Post by emilieautumn on Jan 30, 2023 8:47:50 GMT 2
Мима Сладкиша в последното видео показва калориен калкулатор и докато го търсеше в гугъл плей пишеше “калколатор”🤣Бива ли да си счетоводител и да не знаеш как се пише тази дума🤷🏻♀️И сефте пак са на режим😅 На мен ми направи впечатление как се обясняваше, че нямат за цел да изкарват пари от yotube, в същото време имат опция да им благодариш като им дариш пари. И уж споделя рецепти, но само в тик ток... Ани от Приказна кухня пак е решила да отслабва и да спортува, вдъхновена от Юли Тонкин...и във всяка публикация в Инстаграм тагва Лидл, явно си проси колаборация. Много ми е смешна и нечистоплътна.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 30, 2023 8:56:19 GMT 2
Мима Сладкиша в последното видео показва калориен калкулатор и докато го търсеше в гугъл плей пишеше “калколатор”🤣Бива ли да си счетоводител и да не знаеш как се пише тази дума🤷🏻♀️И сефте пак са на режим😅 На мен ми направи впечатление как се обясняваше, че нямат за цел да изкарват пари от yotube, в същото време имат опция да им благодариш като им дариш пари. И уж споделя рецепти, но само в тик ток... Ани от Приказна кухня пак е решила да отслабва и да спортува, вдъхновена от Юли Тонкин...и във всяка публикация в Инстаграм тагва Лидл, явно си проси колаборация. Много ми е смешна и нечистоплътна. Абсолютно съм съгласна с мнението и за двете. Сладкиша за нас го прави. Голяма разбирачка на режими и храни. Толкова е неграмотна! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Jan 30, 2023 10:22:50 GMT 2
Теодора зъболекарката беше влязла във болница със пукнат или счупена опашна кост, може би по време на бремеността и болката е била жестока. Не разбрах как се е получило, но в резултат вече не трябва да носи високи обувки. Аз честно казано и се чудех на акъла, че след като вече беше бременна и продължаваше да ходи с такива. Понякога се чудя на тези жени, уж се имат за интелигентни, лекарски чеда са,а не блестят с някаква обща култура. Тя ми е особено странна с лековато и повърхностно поведение. Снимането на задника и непрекъснато ясно ми подсказва, че страда от комплекс за малоценност и освен мъжа, с който твърди, че са в "най-перфектните отношения" да го провокира. Иначе не го разбирам, защо ще искаш да си развяваш задника пред всеки?
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 30, 2023 11:48:52 GMT 2
Петър и Камелия от Happy green family са ги представили в "Да хванеш гората".
Много хубаво се е получило - увлекателно и интересно.
След това си пуснах и обиколка на къщата им - видео отпреди седмица. Удоволствие е да ги гледаш!
|
|
|
Post by fif on Jan 30, 2023 12:14:43 GMT 2
Много ми е нахилена Теодора и не го възприемам това работата ти да бъде преди всичко, далеч съм от мисълта, че с бременността и раждането една жена трябва да загърби кариерното си развитие, но нейното е крайно - с травма - на работа, след раждането - веднага на работа, минимум тялото ти изисква някаква възстановяване, за да може да работи после то за теб… Да, по-трудно е със собствен бизнес, ама в крайна сметка в тази клиника работят и други лекари, не само тя. И всеки пациенти би влязъл в положение при такива обстоятелства. Понякога идва в повече това биене в гърдите.
На Джугани мъжа усещам как ще се превърне в основен родител на това бебе, с тази разлика, че изглежда пълен чехляк спрямо бившият й мъж Илиян Найденов. Джугани излезе от болницата и веднага хвана пътя.
Хайде, от пловдивския хотел очаквам да шернат цикъл клипчето. ☺️
|
|
|
Post by mira on Jan 30, 2023 13:41:18 GMT 2
Петър и Камелия от Happy green family са ги представили в "Да хванеш гората". Много хубаво се е получило - увлекателно и интересно. След това си пуснах и обиколка на къщата им - видео отпреди седмица. Удоволствие е да ги гледаш! Аз съм ги последвала, но засега не успявам да изгледам и едно тяхно видео. Мудни са, видеата са ужасно дълги. Има и нещо дразнещо в гласа на жената, макар да знам, че е въпрос на свикване. Все давам шансове, ама.. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by livia on Jan 30, 2023 14:42:32 GMT 2
Гергана ни отговаря индиректно, че всъщност не е безработна prikachi.net/image/8ElduOПърво от "основната си работа" не изкарва пари, защото няма партньорства и колаборации. Фирмите и бизнесите силно вероятно са имагинерни, с изключение на Меркари. Е, и Ланком разбира се За онлайн курса, надявам се не са се излъгали много хора. Особено след като експертът с 8 год. "кариера" записва от своя страна бейсик курс. Мислех си, че за да преподаваш, трябва ти самия да си на доста високо ниво...
|
|
|
Post by lisca on Jan 30, 2023 15:09:08 GMT 2
prikachi.net/image/8ElfPeНе мога да повярвам, как човек с такова тяло смята, че някой му вярва, че тренира… 😦 Кожата, първите мускулчета, които се показват, дори при абсолютно минимално трениране, дори повече ходене и активност.. Изглеждат по различен начин.. Това е тяло на абсолютно не трениращ и неактивен човек и няма кой да излъже, освен себе си. Това, че си отишъл веднъж на фитнес да се наснимаш, за да имаш материал за 1 година напред да качваш, не значи, че тренираш. Във всеки рййл качва снимки от единствения път, които е стъпвала във фитнес.. 🙄 Как живееш такъв бутафорен живот и си вярваш, че някой ти вярва…. Най-страшни са тези, дето не осъзнават, че са с психично отклонение. Някой пази ли снимки от всички гивауей, дето потънаха в небитието? Гане, какво стана с меморфинити?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 30, 2023 15:12:51 GMT 2
Пропуснала е и великия бизнес Меморфинити.
|
|
|
Post by maggi on Jan 30, 2023 15:25:16 GMT 2
|
|
|
Post by Yo666 on Jan 30, 2023 15:42:06 GMT 2
Ако тренира с Памела ще изглежда по съвсем друг начин. Програмата, която се споделила е мега стара, май и преди я е споделяла. Пълен кукумицин.
|
|
|
Post by sisi on Jan 30, 2023 15:42:42 GMT 2
И аз искам да питам, някой не се ли гмурна в Ганината "експертна група", където се представя за маркетинг експерт, а в същото време записва първо ниво, за получаване на основни знания? Тая е толкова ненормална. Да не говорим, за 'тренираното и тяло", което е супер отпуснато и определено в кофти слаба форма. Като я гледам и как се храни подозирам, че скоро ще си докара и здравословни проблеми. Те всеки ден са на пица, кроасани и бургери. Всеки човек, който има нормална спортна култура ще се изсмее на лъжите и.
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 30, 2023 16:42:43 GMT 2
Петър и Камелия от Happy green family са ги представили в "Да хванеш гората". Много хубаво се е получило - увлекателно и интересно. След това си пуснах и обиколка на къщата им - видео отпреди седмица. Удоволствие е да ги гледаш! Аз съм ги последвала, но засега не успявам да изгледам и едно тяхно видео. Мудни са, видеата са ужасно дълги. Има и нещо дразнещо в гласа на жената, макар да знам, че е въпрос на свикване. Все давам шансове, ама.. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Аз също съм ги последвала в ютюб, точно защото не ми казват като на олигофрен къде и защо да натисна (Бохотата). Действително видеата са им дълги и ми идват тромави. Затова и трудно отделям време за тях. Но тези, за които писах, ги изгледах с лекота и реших да се "обадя".
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 30, 2023 17:06:10 GMT 2
Къде го видяхте това за Теодора? Звучи много болезнено. От сторито само се загатва, май вече е добре. Полина се завърна. С нова прическа е, но съм на работа и няма как да я чуя. Казва ли нещо интересно?
|
|
|
Post by vansss on Jan 30, 2023 17:54:35 GMT 2
Все пак е в пробна, а там не е особено чисто.
|
|
|
Post by sisi on Jan 30, 2023 18:06:00 GMT 2
Къде го видяхте това за Теодора? Звучи много болезнено. От сторито само се загатва, май вече е добре. Полина се завърна. С нова прическа е, но съм на работа и няма как да я чуя. Казва ли нещо интересно? Уикенда беше във болница Теодора, имаше поредица от сторита от там, бяха пуснали и мъжа и да нощува при нея. И аз видях резулата, не знам как точно се е получило и дали не е имало падане. Иначе всичко си е наред с бебето.
|
|
|
Post by vrana on Jan 30, 2023 18:39:21 GMT 2
Гледам новия рийл на Даниел Гучанчев и падам. Такъв е запъртък, че запретнал дънките още малко до коляното. Ми като са ти дълги си намери нещо като за теб. Ясно, че в меркари има единични бройки на изостанали артикули, важното е да го вземем нали е марково…
Докато го гледах друго си мислех, инфлуенсърите някой ден какво ще разказват на внуците? “Бях млад ехее, работих като инфлуенсър, снимах рийлсове по цял ден и правех транзишъни за чудо и приказ, дядовото”.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 30, 2023 18:53:06 GMT 2
Деница пак с поничките и Старбъкс. Няма оправия това момиче. Чудя се човека дето живее с него толкова ли не му дреме, че не взима никакво отношение. И накрая се появи във видео и обяснява как веднъж седмично си позволявала вредна храна. Дрън, та пляс.
|
|
|
Post by lama on Jan 30, 2023 19:12:29 GMT 2
Къде го видяхте това за Теодора? Звучи много болезнено. От сторито само се загатва, май вече е добре. Полина се завърна. С нова прическа е, но съм на работа и няма как да я чуя. Казва ли нещо интересно? Уикенда беше във болница Теодора, имаше поредица от сторита от там, бяха пуснали и мъжа и да нощува при нея. И аз видях резулата, не знам как точно се е получило и дали не е имало падане. Иначе всичко си е наред с бебето. В коя болница е била, къде дават някой да остане? Намирам го за полезно, тъй като напоследък дори свиждане не дават, а понякога човек има нужда.
|
|