|
Post by cloudedmind on Jan 30, 2023 19:47:07 GMT 2
Антоанет Пепе и София са били в сладкарницата с роботите... тя не беше ли забранена за деца или ако си полудатчанка е позволено? Сиена я няма, но тя сигурно е казала, че иска да навърши пет, преди да отиде на сладкарница.
|
|
|
Post by ladybird on Jan 30, 2023 20:03:08 GMT 2
Сиена явно е на детска градина, а за София е написала ,че е в междусрочна ваканция.
|
|
|
Post by fif on Jan 30, 2023 20:04:02 GMT 2
Съдейки по интериора на болницата - Токуда, на Анастасия и Мария БДЖ, които раждаха там, мъжете им ходиха на свиждане в стаите.
|
|
|
Post by lama on Jan 30, 2023 20:05:18 GMT 2
Антоанет Пепе и София са били в сладкарницата с роботите... тя не беше ли забранена за деца или ако си полудатчанка е позволено? Сиена я няма, но тя сигурно е казала, че иска да навърши пет, преди да отиде на сладкарница. Мисля, че са различни заведения, онова, което не пуска деца е Tea & Eat, а това B53. fif, благодаря.
|
|
|
Post by ani on Jan 30, 2023 20:09:08 GMT 2
Не знам в коя болница е Теодора, но да имаме предвид, че баща й е директор на болница и все пак ще има връзки. Може и самата болница да разрешават преспиване, но и другото не е изключено.
Банските на Капитонова й стоят много зле на Поли. След две деца смятам че има хубаво тяло, но тук ми се видя някак едра и банските не я оформяха добре. А този десен е просто...
И под новия рийлс на Гучан коментарите са от Гучи, сестра й и асистентката. Топ инфлуенсър!
|
|
|
Post by sisi on Jan 30, 2023 20:12:16 GMT 2
Уикенда беше във болница Теодора, имаше поредица от сторита от там, бяха пуснали и мъжа и да нощува при нея. И аз видях резулата, не знам как точно се е получило и дали не е имало падане. Иначе всичко си е наред с бебето. В коя болница е била, къде дават някой да остане? Намирам го за полезно, тъй като напоследък дори свиждане не дават, а понякога човек има нужда. Тя мисля, че беше написала в коя болница, но не запомних. Бях в движение и по-скоро се затормозих да разбера как се получава подобно спукване по време на бременност и не обърнах внимание на болницата. Тя вече не е във болница, явно за наблюдение са я оставили.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 30, 2023 20:17:34 GMT 2
Само мен ли не ми допада Ивана да подскача така с детето на ръце?
|
|
|
Post by Libelle on Jan 30, 2023 20:18:46 GMT 2
На Галя, Тони е сърдит че няма да яде суши... wtf??
Джефри, стегни се..
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 30, 2023 20:32:52 GMT 2
Антоанет Пепе и София са били в сладкарницата с роботите... тя не беше ли забранена за деца или ако си полудатчанка е позволено? Сиена я няма, но тя сигурно е казала, че иска да навърши пет, преди да отиде на сладкарница. Мисля, че са различни заведения, онова, което не пуска деца е Tea & Eat, а това B53. fif, благодаря. Благодаря за корекцията. В такъв случай и "гостуването" ѝ не е спонсорирано, което ми потвърждава тезата, че падането на Инстаграма ѝ е дошло като почивка и сега се опитва да го кара по-натурално.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 30, 2023 20:55:39 GMT 2
Изненадана съм, че има заведение (сладкарница), в което не допускат деца. Даже съм потресена, това да не е дискотека.
Да не съм офф топик. Reel a la Gana. Научила се наша Гана как да си разделиш екрана и да си добавиш "двойник". Нещо, което се правеше през 2012. Само аз ли се чувствам неловко от това нейно поклащане? Особено като забърза клипа. Толкова е смущаващо.
Джой ли е? Радка ли е? Не знам, но да се обърне за малко по адекватно мнение за отглеждането на това дете. Не искам да засегна никой, но за мен ЗВБ е пълна, ОГРОМНА простотия. Винаги идва момент, в който децата ядат с ръце. Разбира се са и на по адекватна възраст и имат зъбки (около година). Но тая тотално изплиска лигена. Да даваш малина и то ги видяхме цели. И милото как го бута да пълзи. Ама има бебета дето хич, не пълзят. Голямото ми пълзя много кратко време и на година и 1месец проходи. Зящо ги мъчат така тези деца? На състезание ли са тези инфлу майки.
Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jan 30, 2023 21:06:11 GMT 2
Всъщност е страхотно да има заведения и хотели за възрастни, най-вече се възползват родители от тях, които са оставили за малко децата си да си починат.
А идеята на сладкарницата е, че роботите са опасни, в началото не беше забранено, но тичаши деца и желаещи да ги пипат, са потенциална катастрофа. Явно са преценили, че не искат да рискуват някое да пострада сериозно. Позволено е за деца над 10 години.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 30, 2023 21:09:50 GMT 2
Мария БДЖ си е взела бележка и вече не пише “Олио от трюфел”. Браво!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2023 22:39:56 GMT 2
аз бях в Теа още, когато все още пускаха деца. Беше ужас, спирах робота, препречваха му пътя, пипаха горещи чаши, торти.
Не е изцяло забранено за деца, просто трябва да са над 10години, когато вече осъзнават рисковете да се пречкат на машината, да не бъдат поляти от горещо кафе. Имайте предвид, че дори колите за 300к още нямат технология, която засича и спира при деца/животни под 120см. Абсурд е евтино роботче да се движи безопастно около толкова малки деца.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 30, 2023 23:21:17 GMT 2
Ох, хора, попаднах сега на лайф в Тикток на някаква битка между Лабадай (или какъвто е там) и още един подобен. В момента го гледат 7.6К и им пращат някакви рози, делфини, лъвове и тн., което са дооста пари. ММ мъж ми обяснява, че на седмица този изкарвал по 40К. Аз съм в пълен потрес и без думи.
Боже, на къде отива този свят и какви са тези глупости?
|
|
|
Post by babyshark on Jan 30, 2023 23:24:55 GMT 2
Нашето Гучи на всеки 2 месеца го питат откога са заедно с Гучан и отговора винаги е 6-7м. Забравила е да си го запише в планера и да си задрасква дните.
|
|
|
Post by veereto on Jan 31, 2023 7:34:52 GMT 2
Ето нещо за днешните супер майки-героини prikachi.net/image/8EV5ciИначе аз съм напълно За да има заведения , в които да не се допускат деца. Така човек може да има избор, ако иска да седне някъде на малко спокойствие.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 31, 2023 9:13:51 GMT 2
Ето нещо за днешните супер майки-героини prikachi.net/image/8EV5ciИначе аз съм напълно За да има заведения , в които да не се допускат деца. Така човек може да има избор, ако иска да седне някъде на малко спокойствие. Бих искала да добавя и още нещо. С цялото ми уважение, но да имаш дете само по себе си не е геройство. Да съумееш да го отгледаш и възпиташ качествен и стойностен човек в контекста на обществото и времето, в което живеем, е геройство. Много майки "героини" се бият в гърдите колко са велики, колко много са направили за децата, но децата им са пълни лекета в края на деня. Базирам се на преки лични наблюдения. Едит: И аз съм за заведения без деца, при наличеито на подобни родители като Модерн мамито, която снима с усмивка как децата ѝ се търкалят в средата на пода на ресторанта. Не всичи родители биха допуснали това да се случи, но само дори един такъв пример ти стига, за да ти скапе вечерта.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2023 9:35:30 GMT 2
Дано има повече заведения, спа центрове и хотели, които не допускат деца. Съжалявам, но повечето хора излизат и харчат пори за почивки, за да си починат и масово родителите изобщо не искат да се занимават в България. Наскоро бях на вечеря с две майки с болни деца вкъщи, една седмица нон- стоп с тях, познайте колко приятно им беше някакви малки лигочи да скачат около тях и крещят, даже се замерваха, а колко приятно и на мен беше. Особено пък при наличие на робот, после ще реват безотговорните родители, че отрочето им е залято с горещ чай. Не, не и не.
Мис пепе пак качва снимки на децата, за този месец толкова с “момчето” 😀
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 31, 2023 10:11:01 GMT 2
И аз съм много ЗА заведения и хотели без деца. Сега, не казвам всяко да бъде такова, но поне хората, които не искат някой да тича, скача и вика, докато се хранят, е редно да има къде да отидат. Аз май бях разказвала, че октомври отидохме 4 човека в хотел, в който платихме една доста прилична сума за уикенда, хотела беше много хубав и въпреки, че уж в спа центъра не се допускаха деца под 7 години без придружител, нещата не седяха по този начин и реално почивка нямаше, защото непрекъснато някое дете търчеше, викаше, падаше, скачаше в басейните, отваряше и затваряше вратите на сауните и т.н. Разбирам, че родителите искат да си починат и те, но в крайна сметка, е редно да се съобразяват и с другите.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by monster on Jan 31, 2023 10:35:07 GMT 2
Това с държанието на децата си е от родителите на които грам не им пука. Ние сме 4ри деца, сега аз също имам дете и винаги, като сме излизали сме сядали чинно на масата и е нямало драми и скандали. Всеки си гледа чинията, дори сме играли игри на думи с родителите ни и винаги е било забавно. Но за сметка на това имам роднини, според които е нормално децата да бягат и да правят каквото си искат. Та ходихме на заведение и децата им обърнаха вс наопаки. Направихме им забележка и те обясниха как сами трябвало да св справят. Точно заради такива родители хората искат да не се допускат деца. Включително и аз, като по нервен човек не единнпът съм водила за ръчичка някое лигаве при майка му и след това ... знаете.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 31, 2023 11:00:03 GMT 2
Преди известно време на едни Q&A на Модерното мами я бях попитала дали имат домашна помощница. Познайте дали го качи въпроса и отговори 😁 По-голямо "Да" от това,здраве му кажи 😅
Едит, че не ми стигна времето по-рано: Ако нямаше помощничка веднага щеше да го публикува и да се изкара великата мъченица, която оправя ежедневен хаос на 3 деца. Много ме сърбяха пръстите вчера пак да я попитам, но реших че няма смисъл 😅 Но важното е ме "Не си сама"
|
|
|
Post by sisi on Jan 31, 2023 11:54:52 GMT 2
И аз съм за такива заведения. Хубаво е да си имат и категория и табели. Защото, веднъж ми се случи да вляза в едно такова с племеницата ми и чак когато седнахме, дойде сервитьор да ни каже, че е забранено за деца под 8 години.Не ми стана приятно,защото ако това е политика на заведението би трябвало да е обозначено или поне още на вратата да те върнат. А сервитьора ни видя, но чак като седнахме тогава дойде да ни каже. Винаги съм излизала с малките си деца на заведение,но в момента в който видя че вече не стоят мирно, искам сметката и си тръгваме или просто те като разберат, че не седнат ли си тръгваме, се укротяваха. Но, има деца които не го правят и е по добре да има такива заведения. Чудя се какво да гледам. На Валери влога заслужава ли си ? Да, заслужава си да се гледа, заради гледките! Постарала се е доста. Това е 1ва част от Аржентина, водопадите Игуасу от Аржентинска и Бразилската им страна и Уругвай. Следващия ще бъде от Рио Благородно и завиждам за тези дестинации!
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 31, 2023 12:03:21 GMT 2
Искам да похваля Гането, която в последното си стори взима страна по отношение на Баленсиага за разлика от Сашка Богданска, която си остана с пръст в уста по темата. Гане, ако сега вземеш отношение и спрямо собственото си физическо и психическо здраве, цена няма да имаш. Хубаво е да се говори, но е редно и и да се действа.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 31, 2023 12:16:15 GMT 2
И аз съм за такива заведения. Хубаво е да си имат и категория и табели. Защото, веднъж ми се случи да вляза в едно такова с племеницата ми и чак когато седнахме, дойде сервитьор да ни каже, че е забранено за деца под 8 години.Не ми стана приятно,защото ако това е политика на заведението би трябвало да е обозначено или поне още на вратата да те върнат. А сервитьора ни видя, но чак като седнахме тогава дойде да ни каже. Винаги съм излизала с малките си деца на заведение,но в момента в който видя че вече не стоят мирно, искам сметката и си тръгваме или просто те като разберат, че не седнат ли си тръгваме, се укротяваха. Но, има деца които не го правят и е по добре да има такива заведения. Чудя се какво да гледам. На Валери влога заслужава ли си ? На мен не ми допадна особено. Нищо впечатляващо, поне по мое мнение. Да, хубави гледки, но ми беше някак скучен, не знам защо така този път. Иначе се е постарала да го направи хубав. Като цяло ми е омръзнало във всичките й влогове едни режисирани кадри как върви и гледа настрани, все едно да е небрежна, пък.. Не е чак толкова небрежна. Също имам чувството, че пътува не толкова за преживяването, колкото да каже, че е била в 52 държави,примерно.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 31, 2023 12:42:00 GMT 2
Ох, хора, попаднах сега на лайф в Тикток на някаква битка между Лабадай (или какъвто е там) и още един подобен. В момента го гледат 7.6К и им пращат някакви рози, делфини, лъвове и тн., което са дооста пари. ММ мъж ми обяснява, че на седмица този изкарвал по 40К. Аз съм в пълен потрес и без думи. Боже, на къде отива този свят и какви са тези глупости? Един приятел ме открехна скоро защо се правят такива видеа и се пращат лебеди и други животни. Събират пари. Всеки стикер представлява определен брой точки, които после може да осребрят. Гледащият им предварително си е закупил тези точки от Тик ток и решава на кого колко да даде посредством тези стикери или както там им викат. Общо взето са полудели по тия глупави видео батъли. Пълен дебилизъм, но всичко е за пари все пак.
|
|
|
Post by isabellavk on Jan 31, 2023 13:05:31 GMT 2
Като видя толкова голяма разлика в цвета на фон дьо тена и този на шията и деколтето направо избеснявам 😀 Гучи, може ли такива работи? prikachi.net/image/8En6i5
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2023 13:25:08 GMT 2
Искам да похваля Гането, която в последното си стори взима страна по отношение на Баленсиага за разлика от Сашка Богданска, която си остана с пръст в уста по темата. Гане, ако сега вземеш отношение и спрямо собственото си физическо и психическо здраве, цена няма да имаш. Хубаво е да се говори, но е редно и и да се действа. За мнението ѝ относно тях е за похвала да, но доколкото виждам се вози в колата и е без колан. 🫣 На предните сторита мисля, че имаше сложен колан. Обаче за пореден път се убеждавам, че аха да я похвалиш за нещо и тя се изцепи с друго. 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2023 14:01:14 GMT 2
Искам да похваля Гането, която в последното си стори взима страна по отношение на Баленсиага за разлика от Сашка Богданска, която си остана с пръст в уста по темата. Гане, ако сега вземеш отношение и спрямо собственото си физическо и психическо здраве, цена няма да имаш. Хубаво е да се говори, но е редно и и да се действа. Да всичко хубаво, ама Гането според мен сама си го задава този въпрос за да може да изпъкне с предварително подготвения отговор 😁
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 31, 2023 14:33:14 GMT 2
Като видя толкова голяма разлика в цвета на фон дьо тена и този на шията и деколтето направо избеснявам 😀 Гучи, може ли такива работи? prikachi.net/image/8En6i5Леле как се е "филтрирала" - все едно не е тя Няма ли да направи нещо с тия мигли вече, при всичките ѝ претенции...
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2023 15:40:27 GMT 2
Като видя толкова голяма разлика в цвета на фон дьо тена и този на шията и деколтето направо избеснявам 😀 Гучи, може ли такива работи? prikachi.net/image/8En6i5Леле как се е "филтрирала" - все едно не е тя Няма ли да направи нещо с тия мигли вече, при всичките ѝ претенции... За съжаление и с филтър не постига ефект, иска й се ама нъцки На мен от влога на Валери ми направи впечатление в колко лошо състояние е кожата й отново, а тя не спира да рекламира гримове с филтър и вече нанесен фон дьо тен Може просто да не подвежда аудиторията си. На стори е като порцеланова кукла иначе.
|
|