|
Post by sisi on Jan 31, 2023 16:16:25 GMT 2
Леле как се е "филтрирала" - все едно не е тя Няма ли да направи нещо с тия мигли вече, при всичките ѝ претенции... За съжаление и с филтър не постига ефект, иска й се ама нъцки На мен от влога на Валери ми направи впечатление в колко лошо състояние е кожата й отново, а тя не спира да рекламира гримове с филтър и вече нанесен фон дьо тен Може просто да не подвежда аудиторията си. На стори е като порцеланова кукла иначе. Да, наистина е много влошено акнето на Валери, забелязах и аз. Интересно как добре замазват нещата на някои от видеата си, гледам и Ганка го прави с някакви филтри, че на едното чак и зъб и се беше добавил. Някой знае ли на видеото какви филтри си слагат?
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 31, 2023 16:33:23 GMT 2
Радка дала на бебето картофено кюфте с кашкавал и яйце вътре. Аз ли нещо не разбирам, моля обяснете ми не трябва ли по-нататък да въвежда такива силни алергени? Аз точно започнах захранване, но съм далеч от идеята на първия месец да давам такива неща. Моля, който е наясно да каже това нормално ли е или тя неща е изчаткала, че вече почвам да се съмнявам в знанията си? 🙄
|
|
|
Post by babyshark on Jan 31, 2023 16:56:36 GMT 2
Радка дала на бебето картофено кюфте с кашкавал и яйце вътре. Аз ли нещо не разбирам, моля обяснете ми не трябва ли по-нататък да въвежда такива силни алергени? Аз точно започнах захранване, но съм далеч от идеята на първия месец да давам такива неща. Моля, който е наясно да каже това нормално ли е или тя неща е изчаткала, че вече почвам да се съмнявам в знанията си? 🙄 И е нормално и не, според разбиранията ти. Обикновено тези, които захранват по ЗВБ предлагат смело нови храни/алергени и т.н. Идеята е да не се помага на бебето, а то на тази възраст трудно изяжда количества. Повечето е размазано по таблата и пода, малко в устата, по дрехите и така. Та в този ред на мисли, детето се е запознало с млечни и яйца. Прекалено много хейт отнася Радостина, тя сама си каза че нищо ново не й се случва, та затова тези събития са й "уау" и така чинно ни информира. Не я харесвам лично аз, но пък не е редно да търсим под вола теле.
|
|
|
Post by fairy on Jan 31, 2023 17:13:31 GMT 2
Ауууу, Балан платил 15лв. за паркинг, а били само за 30мин. на пистата и се обяснява в стори. Нищо, че според мен престоят им в Гранд хотел Банско е без пари, защото ги тагва на всяко стори. Срамота! Не можахте ли да осигурите и безплатен паркинг на човека, пардон - търтея, че да не се налага да плаща. Elizabeth fame и тя с хиляди сторита и тагове на ден от същото място.
|
|
|
Post by paws on Jan 31, 2023 17:16:47 GMT 2
този пък Балан да се радва, че му е безплатно всичко там вмсто да мрънка все за нещо... 15 лв не би трябвало да са му проблем като иначе е безплатно в гранд хотел, а там цените не са много ниски, но поне има всичко за което се сетиш
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 31, 2023 17:26:33 GMT 2
Ще мрънка много ясно. Той за пръв път плаща нещо.
|
|
|
Post by fine on Jan 31, 2023 17:34:46 GMT 2
Пълен дебил - кара кола за 100 000лв., ама пуска възмутително стори, че е платил 15лв. за паркинг. Ако това не е пълен селяндур, здраве му кажи. Така е като си свикнал всичко да ти е на аванта и после пускаш глупави сторита.
За Гана и аз съм сигурна, че 1001% процента сама си е задала въпроса за Баленсиагата, Гане сега е моментът да ни затвориш мръсните усти и да качиш доказателство, че не си си задала въпроса сама! Както и за брака и за децата, все въпроси, които наша Гана си задава сама. И как се подаряват подаръци за 3000лв. на половинката и накрая пишеш, че сте заедно от 6-7 месеца?? Та последно от 6 или от 7 месеца сте заедно??
|
|
|
Post by supernova on Jan 31, 2023 18:26:22 GMT 2
Не мога да разбера Гана защо толкова държи да се показва гола и по гащи. Разбирам да има някакво готино тяло, да ти е кеф да го гледаш - честно казано няма да имам против, ама тя..... То не са дантели, чорапи, рокли с гол гръб, а за жалост на това тяло няма как нещо да му стои секси. И е много смешна с тези тренировки - личи си, че е човек, който се е наснимал здраво един път във фитнеса и това е. Аман!
|
|
|
Post by ☀ on Jan 31, 2023 18:39:36 GMT 2
Пълен дебил - кара кола за 100 000лв., ама пуска възмутително стори, че е платил 15лв. за паркинг. Ако това не е пълен селяндур, здраве му кажи. Така е като си свикнал всичко да ти е на аванта и после пускаш глупави сторита. За Гана и аз съм сигурна, че 1001% процента сама си е задала въпроса за Баленсиагата, Гане сега е моментът да ни затвориш мръсните усти и да качиш доказателство, че не си си задала въпроса сама! Както и за брака и за децата, все въпроси, които наша Гана си задава сама. И как се подаряват подаръци за 3000лв. на половинката и накрая пишеш, че сте заедно от 6-7 месеца?? Та последно от 6 или от 7 месеца сте заедно?? Гана и измислената й връзка, в която той й говори на Вие 😂😂😂 И ако са от толкова време заедно как Гучан се матчна със съфорумка в Тиндър 🤭
|
|
|
Post by madeline on Jan 31, 2023 18:39:58 GMT 2
Много е хубав новият влог на Валери, не ме издразни с нищо и не ми беше супер лигава(сефте) . Ще гледам с удоволствие и втората част.
|
|
|
Post by fine on Jan 31, 2023 19:12:54 GMT 2
Мисля, че Гергана и Гучан се състезават кой ще качи по-тъп reel. Ама няма кой да спечели, защото безмозъчният, който ги измисля е един. 🤯
И забележете, че Гучи като снима рийлс ги качва в повечето случаи в същия ден. Уж е толкова заета, а пък няма график на качване и ги монтира и качва в същия ден?
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 31, 2023 19:41:44 GMT 2
Капитонова супер смешно играе с чувствата на хората за да продава. Тези маркетингови трикове продаваха 2000г. Ама явно такава й е аудиторията...застинала във времето. 😁😁😁 Печелила тя и пътувала...😂😂😂 Да покаже фактури от всички пътувания,че сама си ги е платила.🤡 Още помним сторитата с парите на нощното шкафче и в колата й,след свършената "работа" върху чичи. Fake it till you make it е положението.
|
|
|
Post by paws on Jan 31, 2023 20:09:12 GMT 2
оф добра е Виктория признавам й го..от всичко пари.. ама те пък и последователите й лапват всяка въдица като шарани... аз вече като й гледам сторитата ги знам наизуст преди да ги качи, първо качва нещо ей така да загатне, после задава въпрос, след това качва скрийншоти как й отговарят нещо си и после ако и вие искате да правите това и това, можете от инстаграм както аз, ето вижте ме къде ходя, какви брандове рекламирам, само се запишете за инстабуууум 4! и после още отзиви и хоп
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 31, 2023 20:22:14 GMT 2
Радост е дала на Гого и срок да започне да пълзи.
Аз определено не съм привърженик на ЗВБ, изключително много се притеснявах от задавяне или алергична реакция, чинно си въведох всяка храна по отделно, спорен препоръките на педиатърката ни. Която между другото е почти в пенсионна възраст, но всеки път като отида ми разказва какво пише в последния доклад на Световната здравна организация и какви медицински семинари е посетила.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 31, 2023 20:24:52 GMT 2
Оставете я Радка. На какъвто и лекар да попадне, все тя ще знае повече. Неспасяем случай е.
|
|
|
Post by ggvt on Jan 31, 2023 20:28:31 GMT 2
Онзи ден дИвана "тичаше, а не бързаше" към Пепко за закачалки, днес лудото Гане "тича, а не бърза" към Кауфланд, припадам за Гана и вдъхновенията ѝ 🤣
|
|
|
Post by fine on Jan 31, 2023 20:54:35 GMT 2
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 31, 2023 22:11:51 GMT 2
Хахаха, много ти благодаря, че я сподели тази дама. Добре се посмях. Ще дава тя съвети за гледаемост, а я следват 90 човека :Д И има по 4/5 лайка на пост.
|
|
|
Post by zahir on Jan 31, 2023 23:10:46 GMT 2
Що за диалект е това?!? Прилича на кръстоска между лют русенски с нещо от махалата...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 31, 2023 23:12:45 GMT 2
Баламанчо, поповски търтей, ще спреш ли да ми се появяваш навсякъде в мрежите? Дори не те и следвам. Точно пък лентяй и просяк ще ми обяснява как да изкарвам пари в Takeaway! P.S. Оранжевкото адски те отваря. Идеален си за "Чистотата".
|
|
|
Post by isabellavk on Feb 1, 2023 0:39:25 GMT 2
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Feb 1, 2023 8:33:18 GMT 2
Абе Пепа кога ще смени репертоара? Всеки нов мъж се грижи тя да си пие хаповете. 😀 Хич не личи.
|
|
|
Post by chereshka on Feb 1, 2023 8:42:25 GMT 2
|
|
|
Post by Libelle on Feb 1, 2023 9:26:43 GMT 2
Като сме захванали Гането, да я похваля (не,не е шега!) ,че спря да снима детето на Гучан. Не знам каква е причината, но тази лудостприключи, както всяко чудо за 3 дни при Гергучи. След като вече не е добрата мащеха, сега го играе секси съблазнителка....
|
|
|
Post by veereto on Feb 1, 2023 9:49:23 GMT 2
Като сме захванали Гането, да я похваля (не,не е шега!) ,че спря да снима детето на Гучан. Не знам каква е причината, но тази лудостприключи, както всяко чудо за 3 дни при Гергучи. След като вече не е добрата мащеха, сега го играе секси съблазнителка.... Силно се съмнявам, че е спряла по собствено желание. В каквато ѝ роля да влиза никак не ѝ се получава.
|
|
|
Post by yanp20 on Feb 1, 2023 9:51:37 GMT 2
Тя Гането скоро не е и готвила в на Гучан кухнята. Даже тези дни се беше отбелязала от София, а той през това време качваше как снима рийл сам. Нещо да не са станали само партньори или гаджета под наем, заради новото направление - секси рийлс. 😀 Наистина, добре спря да снима детето и да го качва, особено както му говореше заповеднически, като на куче. Жалко, че тя и на живо така му говори…
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Feb 1, 2023 10:34:33 GMT 2
Абе Пепа кога ще смени репертоара? Всеки нов мъж се грижи тя да си пие хаповете. 😀 Хич не личи. А видяхте ли последните ѝ тик-ток напъни. Криндж lvl 1000
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Feb 1, 2023 10:39:53 GMT 2
Пепа,бременна със Сиена танцува на пулта на фИво. Кармично е! 4:18
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 1, 2023 11:00:17 GMT 2
Foxy, не знам дали е Кармично, но със сигурност е Комично, дори Трагично.
Баламия вярно прилича на чУек от чистотата с това оранжево.Напоследък ми се струва много занемарен и гнусен особено в лице. Изключително нечистоплътен вид е предобил. Бетер мангалите.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2023 12:06:03 GMT 2
Пепа,бременна със Сиена танцува на пулта на фИво. Кармично е! Никога не съм гледала Пепе редовно, само съм си пускала някои бременни клипове когато на мен ми предстояха подобни преживявания. Но този лигав глас е безобразно гаден и фейк, направо е нетърпим! Не го бях забелязвала тогава.. Сега само като го чуеш и ти става ясно в колко фалшив свят живее госпожата.
|
|