|
Post by kameliya on Feb 1, 2023 13:12:15 GMT 2
Освен, че е лигав е и ужасно провлачен, носов и досаден за слушане. При нея всички мъже са така навързани в живота й, че нищо чудно бъдещият вече да е бил участник в някое от старите й видеа. Ще се преоткрият след година-две.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2023 13:21:42 GMT 2
ДеРайка пуснала втора кутия с кибрит и качила рийл с токчИтата на Филип Плейн и още една циганска придобивка.
Хубаво заснет клип, приятна идея, но тази селска фаца си остава селска фаца.. и ефектът от Уау става Ау.
|
|
|
Post by kameliya on Feb 1, 2023 13:33:25 GMT 2
Че даже й били блокирали съобщенията, да пишем коментари под видеото. Ама, че евтини номерца. А Ина й е честитила публично, за да не я засипят с въпроси на лично, дали все още са приятелки. В никого не провокирате толкова голям интерес, филмарки.🤣
|
|
|
Post by Lana. on Feb 1, 2023 14:03:02 GMT 2
|
|
|
Post by komkama on Feb 1, 2023 14:33:46 GMT 2
Рая наистина е направила добре заснет рийл, но дотам. Много ми прилича на Мортиша (по лош начин) и просто селската ѝ физиономия стои като кръпка на изискания фон и музика. Изобщо не е фината, нежна красавица, която е опитала да пресъздаде. С тези стиснати устни и сериозен поглед, го докарва на учителка по математика. Само като се покаже лицето ѝ и илюзията се разваля, а да не говорим и за селските татуировчици. Още по-смешно е като съпоставя тази външност с нейните описания колко красива била и как всички мъже я искат.
|
|
|
Post by fairy on Feb 1, 2023 14:42:06 GMT 2
ДеРайка пуснала втора кутия с кибрит и качила рийл с токчИтата на Филип Плейн и още една циганска придобивка. Хубаво заснет клип, приятна идея, но тази селска фаца си остава селска фаца.. и ефектът от Уау става Ау. Това щях да напиша и аз. Добавям още, че изпълнението ѝ е супер, супер дървено 😄 ДеРайче, не ставаш, мила. Не си модел, нямаш излъчване... 🤷 Направо изглежда като насила снимано всичко. Ииии един въпрос: Тези токчИта на Филип Плейн във всеки рийл ли ще ги гледаме? Дай нещо друго, нали можеш да си позволиш всичко.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Feb 1, 2023 14:47:51 GMT 2
Много злоба се чете в райчето. Няма това излъчване, което ѝ се иска. А пък старите писаници колко е нежна и красива грам не отговарят на реалността. Инчето и ся да не изпусне да се покаже/изкаже. На всяка манджа е тя. Яко драпа да е инфлуенсър и вече не може да го скрие, колкото и да отрича. Не и било цел..да бе, повярвахме.
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 1, 2023 14:48:27 GMT 2
Одеве една съфорумка беше качила скрийншот от тик ток на момиче, което издирва спасителя от хотел Марково. Е, и на мен ми излезна въпросното видео и реших да погледна коментарите. 😂 prikachi.net/image/8EJFb5
|
|
|
Post by Libelle on Feb 1, 2023 14:50:44 GMT 2
ДеРая защо е с кърпа на главата като косата й не е мокра... знам ,че е хващане за малкото, ама хубаво е поизпипала клипа, добре заснет и накрая кърпа на суха коса...
|
|
|
Post by sisi on Feb 1, 2023 14:58:32 GMT 2
Уфф, това момиче Деа/ Рая, дето се има за страшна красавица е много бозава и незабележима. То няма нищо изразително в това лице, нито примерно инетресни очи, нито хубави устни, много кофти овал на лицето. За съжаление не е и секси! То НИЩО! Не вярвам да прояви интерес козметична компания към нея. Например Валери, нищо че няма добра кожа е 100 пъти по-изразителна като лице и подобна реклама би и стояла добре. На raia_mett направо ще и заспи! Тя има доста изразителни черти. Ама тия двете с Гана зорлем се натискат да стават за модели, ама то просто изглежда комично.
|
|
|
Post by fine on Feb 1, 2023 15:52:38 GMT 2
Одеве една съфорумка беше качила скрийншот от тик ток на момиче, което издирва спасителя от хотел Марково. Е, и на мен ми излезна въпросното видео и реших да погледна коментарите. 😂 prikachi.net/image/8EJFb5Хахаххахахаха и после този човек подарява чанта на Гана за 3000лв., ай стига глупости. Гучанчо да не си помисли, че може той да е мистериозният спасител?? 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2023 15:54:27 GMT 2
Госпожица биполярна, Деа-Рая ако я видя на улицата, няма дори да я отразя. Селска тетка, нищо повече. Филю Плейн и тази музика са чудна комбинация, само един черен чичо с йоника липсва… Няма да забравя една “история”, с която се хвалеше Райчето в профила на Дейчето. Засякла бивш в супермаркет с жена си и детето си, жена му била доста “грозна”, а когато майката извикала детето, се казвало Деа (Рая може би). И обясняваше колко е красива и незабравима.. ами нищо такова. Умря тая, която я хвалеше, че сама започна.. изключително смешно и простовато създание, не само на външен вид, но и вътрешно. Виждала съм снимки на някои съфорумки и ако видя тях някъде, дори да съм жена, ще се обърна, защото го имат чара и красотата, но Рая има само селяндурско и простовато излъчване. Както обичам да казвам, или го имаш, или го нямаш.. не може да си го купиш или присъдиш…
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 1, 2023 16:23:33 GMT 2
По-грозни и криви крака аз лично скоро не съм виждала. Райче, за теб се отнася, миличка. Понеже и на мен скоро ми стана едно видео с реставрация на една маса, може да ми пишеш на лично, за да ти дам контактите на моя оператор/фотограф, сещаш се тоя с еротичните снимки, за да видиш как се прави хубаво видео. Който му е интересно, ще му пратя линк към видеото на лично. Даже и безлична жена като теб би могъл да пооправи малко и да замязаш на модел.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2023 16:57:54 GMT 2
Не мога да повярвам, че Гана намира ноктите си за нещо нормално. Дори не се опитва да ги прикрие на сторита и рийлсове, а изглеждат покъртително и адски гнусно… А като си помисля, че за Гучан това е едно “необикновено” момиче 🤦🏻♀️ колко малоумни хора имало по този свят
|
|
|
Post by hurricane2022 on Feb 1, 2023 17:09:20 GMT 2
Деница ни пита как човек да бъде на диета. Еми ако помисли малко за здравето си, може и да бъде. 😒 И пак изяла 2 бонбона. После идва време за влог и започва да обяснява как веднъж в седмицата си позволявала 🤣
|
|
|
Post by fine on Feb 1, 2023 17:10:07 GMT 2
ДеРая освен, че е злобна е и безмозъчна. В сторитата си, в които кара и снима ни казва да гласуваме за правителство. Себе си не гледа какво прави, а тръгнала да се кахъри за правителството?? Даже и отстъпка щяла да прави на хората, които се записват за нейните процедури, ако СИ СНИМАТ БЮЛЕТИНИТЕ. 🤣🤣🤣🤣 Боже мой, тая е толкова опасна за околните, пълна откачалка.
|
|
|
Post by pdimitrova on Feb 1, 2023 17:19:10 GMT 2
Биполярната ДеРая се възмущава на стори от пътищата в България... докато шофира с телефон в ръка. Без извинение, ти си истинска патка! Edit: fine, повтарям те, не съм видяла коментара ти
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Feb 1, 2023 17:28:03 GMT 2
Селското Райче защо се снима и кара? И защо в рийлса си слага маска на лицето, докато е с грим?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by foxie on Feb 1, 2023 17:29:07 GMT 2
Дерая също ни пожелава да сме живи и здрави, снимайки и шофирайки.🙄 Тая наистина е голяма овца с психично отклонение. А с тоя мазен, уж миличък гласец и ужасно злобно и завистливо излъчване е доста крийпи. Бррр...😱
Edit: Ама тази особа не само, че е опасна на пътя ами и съветва кога, как да се ползва някаква маска от бременни и кърмещи жени! Не, не, пълен потрес. От позицията на каква се чувства длъжна да раздава такива "съвети"? Така приказва, че и сама не си вярва. Отвратена съм!
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 1, 2023 18:03:47 GMT 2
Гергана е супер зле с нокти на месец и нещо. Супер нечистоплътно изглежда по принцип, а с тях и още повече. Като изкара бейсик курса за маркетинг на Софтуни да не мисли, че ще научи много? Аз самата съм го изкарала и нещата, които се научават са такива, които може да ги прочетеш свободно в интернет 😀. С единствената разлика, че може на питаш лектора някакви въпроси. Направете пост за нейния измислен курс, как преподава нещо, което в същото време е записала да учи, а уж трябва да го знае и как лъже, че е платила за него.
|
|
|
Post by kameliya on Feb 1, 2023 18:14:50 GMT 2
И докато се възмущаваше от пътищата, и си гледаше в телефона няколко пъти си изтреска аудито в дупките.😁 Доволна съм. И се радвам, че дори и на личния си празник е отделила време да влезе и да ни прочете.😚 Така като почне като Гана със изтърканите мантри за невероятния, вълнуващ и вдъхновяващ живот, който живее ми е ясно колко е такъв. Айде със здраве. Много беше смела, докато се криеше зад измислен образ да разказва такива истории, каквато nidda е припомнила, ама откакто застава с нейната си самоличност пред камера нещо спряха да й се случват такива неща.
|
|
|
Post by monster on Feb 1, 2023 18:34:33 GMT 2
Малко извен темата за двете луди ама Биляна защо постоянно си качва сторита как Митко и мачка сисите и се оплаква,че не можела да тренира
|
|
|
Post by Почти безобидна on Feb 1, 2023 18:49:05 GMT 2
Ахахха, райке.... Много си смотана, мила. Първо - абсолютната комплексарка си, изписано ти е на лицето. Второ - никога няма да излезе селото от теб, колкото и да искаш. Трето - вземи и си изгори шофьорската книжка, неадекватнице проста. Снимаш и караш и имаш наглостта да обясняваш какви са пътищата. Каквито и да са, място за потенциални убийци като теб НЯМА. Проста селяндурка такава. Да покажем как караме, телефончето, очилцата. Яко жалка си и се закопаваш сама, а ние се забавляваме. И животите ни са истински, приятелите също, а за мъжете да не говорим. А ти това го нямаш.
|
|
|
Post by maria33 on Feb 1, 2023 19:28:52 GMT 2
Новоизлюпената инфлуенсърка Tsvetelina Veleva продължава да се прави на фитнес гуру. Изработва режими, а в същото време показва как е 61 кг и щяла да свали 8кг за 1месец като тренира по два пъти на ден и спазва режим. Как човек, който смята това за адекватно, се изявява като специалист и взима пари за режими. Дори професионалните спортисти не тренират постоянно двуразово камо ли обикновен човек, който не се занимава професионално със спорт.
|
|
|
Post by zahir on Feb 1, 2023 19:30:26 GMT 2
|
|
|
Post by sansa on Feb 1, 2023 19:46:39 GMT 2
Прилича ми на костенурка в главата, която си показва главата извън корубата 🤣
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 1, 2023 19:53:37 GMT 2
На мен много ми харесва рийлът на ДеРая, така се прави кампания. Дори съм склонна да похваля нея много повече от други инфлуенсъри с реклами на това ниво, защото повечето други работят с мегабрандове като Самсунг и H&M като Петканова, а там както знаем бюджетът и контактите са коренно различни. Кутията обаче не е кой знае какво - да, спестява се в сравнение с това да си купиш тези продукти на стандартна цена, но далеч не смятам, че това е най-доброто, което е можела да компилира. Знам, че не може да се споразумее с всеки бранд и си има ограничения, но няма да получи моите 65 лева. Като споменах Петканова се сетих, че тези дни ѝ гледах влогът на име "3 държави за по-малко от 24 часа" и знаете ли как е възможно това? Връща се от Англия, нощува в България и на следващия ден заминава за Сърбия, това са трите държави. Отделно от този кликбейт, хич не си прави услуга с влоговете, защото си личи, че нито е особено информирана, нито особено интелигентна, а тя много държеше да се позиционира като "по-умна моделка".
|
|
|
Post by foxie on Feb 1, 2023 20:10:33 GMT 2
Какъв е тоя умрял планк, ма Гане? 😄😄😄 Мхм, от тренировките 5 пъти в седмицата ще да е... Иначе да, точно на костенурка ми прилича и на мен. Гана желвата.
Edit: Ивана с изсмукана реклама и код разбира се за прахосмукачка. Колко креативно, забравила била отворен пакет с киноа и Усмивчо я разсипал по пода. Клише, клише и пак клише. Нещо друго да беше измислила, повече щях да й повярвам.
|
|
|
Post by lyra on Feb 1, 2023 20:14:12 GMT 2
Ще ходя да ми леят куршум..така се стреснах. Дерая още ли не са я затворили в лудницата? И Ганка е за там, да си правят компания.
|
|
|
Post by amelie on Feb 1, 2023 20:23:19 GMT 2
Видеото на Дерая не е лошо, но супер много се погнусих как си взе някакъв крем с нокътя.... Брррррр... Да беше използвала шпатула, егати.
|
|