|
Post by minniemouse on Feb 2, 2023 13:19:49 GMT 2
Момичета страхотна класация спретнахте! Браво за презентацията! Винаги се радвам много на такива креативност и оригиналност! Страхотни сте!
Аз наистина не мога да разбера Деа/Рая играе го лукса, от скъпото, бюти гуро, уж отговорна, да де гласува, а това шофиране и снимане без стойка и без ръце не мога да го възприема по абсолютно никакъв начин. Участвала съм в лека катастрофа точно от такова изпълнение и винаги изтръпвам и искам да бия по два шамара, като водя такова шофиране. Спри, наснимай се, па тогава тръгни. Същото ми е и мнението на кучетата в скута. А сторитата от дискотеката, бяха дъното. Като парадираш за нещо повече, ходи си пак на такива места, ама НЕ качвай сторита да те гледат хората на мазната чалгия долна…А тя в крайна сметка даде ли обяснение за фалшивата лична карта? Иначе клипа с Кибрит ми допадна, помня когато стартираха и ми харесва много как се развиха.
Мамите на инстаграм много товарят. Това съревнование моето е най- ми идва в повече. Тук силно визирам Радка, да е здрав Гого и много да го радва ама това показване, бутане да пълзи, даване на нареждания до утре да пълзи, па как готви, в повече ми идва много. Всяко дете е различно и не намирам за ок да де натъртва как моето може еди си какво. Иначе мрънкаше, че нямало педиатри по Здравна каса да го запише, а след това остарелите педиатри, който са против ЗВБ какво незапознати били, поне имат стойностни дипломи и са учили доста повече от тебе Радке, а не какво видим в бг мама.
|
|
|
Post by fairy on Feb 2, 2023 13:30:02 GMT 2
Момичета, страхотни сте! Благодаря и аз, за положения от Вас труд, за да е факт класацията! 👏👏👏
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 2, 2023 13:35:16 GMT 2
Няма да даде обяснение, това означава публично да се закопае. В случая - полезен ход при нея няма. Много ѝ се иска да лягаме и ставаме с нея, но както стана ясно и от класацията, това място е заето от Гучанови. Да отделиш толкова време на рождения си ден, за да сипеш пожелания по ''онзи форум'', издава сериозни дефицити. Иначе - няма да коментирам природните ѝ дадености (те не зависят от нас, а и в крайна сметка всяка една от нас има недостатъци), но излъчването на човек говори много за един човек. При Райчето не само говори, а крещи, че е първичен (ще използвам по-мекия израз) и злобен човек с елементи на психопатия.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Feb 2, 2023 13:45:44 GMT 2
Най-обективната анкета, заради най-обективните съфорумки! Супер сте! Адмирации за труда на всички замесени! П.С. Рядко се включвам, но ви чета. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by edelweiss on Feb 2, 2023 13:59:20 GMT 2
Момичета, евала за класацията, много добре оформена и спретната! Мацката, която е правила презентацията искам да знае, че срещам много хора покрай работата си, които не могат да направят и 1/3 от това и то срещу заплащане.
Евала и на Виктория, като цяло не ми пука какви причини стояд зад това нейно решение. Като човек, дълги години занимаващ се с благотворителност мога да кажа, че няма безкористна благотворителност, пък било то и просто да заспиш по-лесно вечерта. Така че браво на момичето, и на петима пенсионера да плати хляба днес съм сигурна, че ще им е от полза.
Като гледах видеото на Антоанет ми се дожени и на мен. На няколко пъти ми се насълзиха очите, тя е страхотна булка, а клетвите, които са си разменили са много нежни и искрени. Хареса ми!
Исках нещо да изхейтя шизофреничката, обаче след целия този позитивизъм ми мина мерака. Да е жива и здрава и дано обърне внимание и на психическото си състояние, а не само на външния вид.
|
|
|
Post by snowflake on Feb 2, 2023 14:00:20 GMT 2
Момичета, много благодаря за положения труд. Гласувах и искрено се забавлявах. На руската госпожица аз вяра нямам и няма да имам след онези изцепки, които сътвори. Доста повече време трябва да мине, за да повярвам в дори минимално подобрение и нормално човешко отношение от нея. Очите не лъжат.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 2, 2023 14:01:24 GMT 2
Виктория днес е решила да прави добри дела, раздава сладки и цветя на непознати хора, а сега отиде в Лидъл за да плати покупките на някой. Това ми харесва, като се има предвид колко скъпо стана всичко напоследък.. ако го беше направила вчера, бих помислила, че е искрена постъпка. Но го прави днес сутринта след класацията, където е в топ 3 на най-злобните, алчни и егоистични инфлуенсъри. Това си е жалък damage control отвсякъде. Момичето следи изкъсо форума, реагира непрекъснато на коментари тук. За мен също е толкова прозрачна, но явно при други хора номерата й минават. Да не споменаваме, че скоро започва Ергенът 2 и има да се чисти негативен имидж, както се случи при тези възрастни господа. " От екрана изглеждахте различно " означаваше, че сега не е тази нагла злоба, а една милинка, добричка...да бе. Като всеки човек съм ЗА да се помага и го правя, намирам го за нормално човешко поведение. На мен също ми се връща след време доброто и само и единствено насърчаването към това мога да приема за ок, но нима толкова бързо се забравя как злепоставяше хора и ги наричаше курви публично Айде не на нас хитрушо...
|
|
|
Post by zahir on Feb 2, 2023 14:01:41 GMT 2
алелел майко..
Тая дупка Се ла ви все повече ме отвращава. Мъжа ми беше на едно парти там, като ми показа снимки щях да припадна. Някаква екелтика от стилове, разбира се с чалга привкус, танци, уж шоу програма...накрая манджа с грозде... За мен лично, сори ако някой се обиди, но няма как да има интелект в едно изречение с чалгар. Просто няма. И ходенето в такива дупки освен проява на много лош вкус (салфетки по земята, по ягодите), е и проява на простотия. Сори, Райче Дейче каква си там.
В сторита се чудят как е жива. Мъжа ми беше супер зле от некачествен алкохол баш там.
|
|
|
Post by foxie on Feb 2, 2023 14:08:56 GMT 2
Браво, момичета, за положения труд! Класацията е страхотна, много готина и свежа! Мога ли да попитам с коя програма е правена?
|
|
|
Post by sisi on Feb 2, 2023 14:27:00 GMT 2
Презентацията наистина е чудесна, цветна, разчупена и знам, че дамата, която я правила е напълно с доброволна цел, за да зарадва нас съфорумките!Казвам и едно огромно БЛАГОДАРЯ! Както каза и една дама по-горе, познавам много хора, които и срещу заплащане няма да се справят и на 20 % с това хубаво представяне!
П.С. След пазаруване с добра цел на Капитонова, предизвиквам сем. Гучанови да изкопират каузата и да ходят да напазаруват за няколко възрастни хора, поне с половината от парите,за които Гучи си купува LV! Наистина я предизвиквам! Ако наистина си фешънКучи, иди го направи! Всички тук ще те подкрепим, сигурна съм!
|
|
|
Post by edelweiss on Feb 2, 2023 14:39:23 GMT 2
Презентацията наистина е чудесна, цветна, разчупена и знам, че дамата, която я правила е напълно с доброволна цел, за да зарадва нас съфорумките!Казвам и едно огромно БЛАГОДАРЯ! Както каза и една дама по-горе, познавам много хора, които и срещу заплащане няма да се справят и на 20 % с това хубаво представяне! П.С. След пазаруване с добра цел на Капитонова, предизвиквам сем. Гучанови да изкопират каузата и да ходят да напазаруват за няколко възрастни хора, поне с половината от парите,за които Гучи си купува LV! Наистина я предизвиквам! Ако наистина си фешънКучи, иди го направи! Всички тук ще те подкрепим, сигурна съм! Аааа моля, моля, без такива призиви. Ако видя с очите си как Гучи плаща на някой пенсионер сметката не знам как ще си изкривя устата да кажа добра дума за нея. Честно, от всички инфлуцки тя ми е най-противна, просто няма едно положително нещо, за което да се хвана.
|
|
|
Post by stevejobs on Feb 2, 2023 14:56:07 GMT 2
ако го беше направила вчера, бих помислила, че е искрена постъпка. Но го прави днес сутринта след класацията, където е в топ 3 на най-злобните, алчни и егоистични инфлуенсъри. Това си е жалък damage control отвсякъде. Момичето следи изкъсо форума, реагира непрекъснато на коментари тук. За мен също е толкова прозрачна, но явно при други хора номерата й минават. Да не споменаваме, че скоро започва Ергенът 2 и има да се чисти негативен имидж, както се случи при тези възрастни господа. " От екрана изглеждахте различно " означаваше, че сега не е тази нагла злоба, а една милинка, добричка...да бе. Като всеки човек съм ЗА да се помага и го правя, намирам го за нормално човешко поведение. На мен също ми се връща след време доброто и само и единствено насърчаването към това мога да приема за ок, но нима толкова бързо се забравя как злепоставяше хора и ги наричаше курви публично Айде не на нас хитрушо... Без значение какво стой зад това се надявам поне някакъв процент от аудиторията ѝ да последват примера. Има хора и хора, има бедни и богати. Най-прясната ми случка е с една баба и един дядо на витрината с колбаси. Докато бабата изглеждаше добре хранена и коментираше колко вкусно било това или онова, дядото само гледаше и при въпрос на персонала дали си е избрал нещо, каза "Аз само гледам, харесвам си за следващия път." Ей... сърцето ми се скъса. И няма да е никак лошо ако всички нейни колеги, вземат поне малко пример и да бъдат хора понякога, дори за имидж, дори за последователи, поне най-накрая ще инфлуенснат с нещо смислено аудиторията си. Писна ми да ме "инфлуенсват" за прахосмукачки, телефони, хотелски стаи, вечери, закуски, гащи, гримчета, боклучета и т.н. Пък дано и някой бранд се вдъхнови и отдели % от печалбите си, за да помогне на обикновените хора.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Feb 2, 2023 15:19:07 GMT 2
Ние, нашите и кучето събрали пари за Абу Даби и Шри Ланка. 😱 Честно казано не очаквах дори за 1 полет да съберат.
Благодаря за презентацията за печелившите. Голямо старание е хвърлено.
Идвам да се възмутя на Гуца, която си качва мърлявите крака върху кухненски плот😱 После режат храна там. 🤮
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Feb 2, 2023 15:28:50 GMT 2
Благодаря за презентацията и класацията. Догодина според мен, трябва да започнем и награди да раздаваме - поне на топ три.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by chereshka on Feb 2, 2023 15:36:56 GMT 2
Благодаря за презентацията и класацията. Догодина според мен, трябва да започнем и награди да раздаваме - поне на топ три. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Моето предложение е да започнем да събираме пари от сега, знаем че отново Гане Гучи Генг ще бие всички, та поне едни брекети да и предплатим 😂😂😂😂
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Feb 2, 2023 15:48:04 GMT 2
Кефи ме,как и Патрик на Полина се оказа дребнав, натяква й за 20лева 😀
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 2, 2023 15:49:28 GMT 2
Ние, нашите и кучето събрали пари за Абу Даби и Шри Ланка. 😱 Честно казано не очаквах дори за 1 полет да съберат. Благодаря за презентацията за печелившите. Голямо старание е хвърлено. Идвам да се възмутя на Гуца, която си качва мърлявите крака върху кухненски плот😱 После режат храна там. 🤮 Това само показва колко много кръгли идиоти има на света. Те хубаво са събрали парите от просия, но дали изобщо ще идат дотам или ще скатаят кинтите е съвсем друга тема.
|
|
|
Post by tsvetentse on Feb 2, 2023 16:02:45 GMT 2
Виктория, мисля, е завършила Американския университет в Благоевград. Също, тя е кума на Анастасия. Не мисля, че има разрив между двете, просто животите им на този етап са различни. Гледах и аз видеото на Попова, хареса ми.
|
|
|
Post by zahir on Feb 2, 2023 16:12:18 GMT 2
Супер криндж е Виктория. Както някой написа тук, очите не лъжат. Опитва се да е интервсна, но доброто и благотворителността ако са истински, не са придружени с милион сторита и документиране. Фалшива ми е абсолютно.
|
|
|
Post by lina on Feb 2, 2023 16:18:20 GMT 2
Ние и кучето нямат срам... Изпросиха пари, за да си обикалят. На какво учат децата си?!
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on Feb 2, 2023 16:27:22 GMT 2
Супер криндж е Виктория. Както някой написа тук, очите не лъжат. Опитва се да е интервсна, но доброто и благотворителността ако са истински, не са придружени с милион сторита и документиране. Фалшива ми е абсолютно. Аз препочитам такава фалшивост да се показва, а не като на Пепа и останалите супер мами, които живеят в интернет. Много благодаря за прекрасното оформление на презентацията! С голям кеф изчетох всичко.
|
|
|
Post by monday on Feb 2, 2023 16:50:57 GMT 2
Гледах видеото на Попова и много ми хареса. Те са хубава двойка с Джош и им пожелавам да бъдат щастливи и сплотени, дано сбъднат всичките си мечти! Тя ми е на сърце заради даренията, които прави. А и всичките ѝ животни са осиновени бездомничета, не ѝ пука за инстаграмъбъл породи. Не спря да си снима видеа, независимо колко много пари изкарва само през ИГ. Тача си я нея.
Капитонова ми е изключително противна хитруша, но браво за жестовете с плащането на сметките на възрастните хора. Знам, че и това е поза, но предвид всички wannabe-та, които я копират, дано решат да я копират и за това. Когато говорим за добри жестове, разбира се е най-добре да се правят, защото така ти идва отвътре, но като цяло важното е да се прави, дори и за показност да е. Ако всичките кухи лейки започнат да го правят ще бъде много хубаво.
Ама говорим да се правят наистина добри неща, не като Гана и котенцето .....
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 2, 2023 16:51:20 GMT 2
Доброто е добро, независимо какъв е човека. В крайна сметка няколко пенсионери са спестили по стотина лева от покупки, а десетина други са се усмихнали на жеста с вафлата или розата. Без значение Виктория каква е и как се е държала в ТВ предаване. Предвид факта, че в момента е най-влиятелният инфлуенсър (независимо какво казва нашата анкета), по-добре да показва такива постъпки, отколкото например снимане, докато шофираш.
|
|
|
Post by diamond on Feb 2, 2023 17:41:57 GMT 2
Благодаря за труда за анкетата! Чудесна е! Нека нашите инфлуенсъри се замислят малко над нея и да подобрят нещата по себе си по един или друг начин. Капитонова чисти имидж, но идеята с какво да го направи ми харесва. Дано повече от последователите ѝ се замислят и направят нещо. Такъв пример трябва да се дава. В този контекст - преди няколко дни Теодора Златева разказа своя опит с кандидатстване за работа в чужбина и самата тя каза, че с това иска да е полезна на младите хора, които я следват. Офф: на каква програма е правена презентацията?
|
|
|
Post by ani on Feb 2, 2023 18:18:02 GMT 2
Капитонова ми беше страшно фалшива и ухилена. Може да са добри дела, но мен ме интересува и кой стои зад тях. Знаем я каква е хитруша и че всичко е много добре премислено, а не се е събудила и да го е решила на момента. Това е доста разпространено в другите страни и тик ток е пълен с такива видеа. Резултата е налице! Видях, че едно момиче е писало, че не можела да повярва как била предубедена, заради медии и предавания. Ако не си казал и направил нещо, как ще го монтират че си такъв? Пълен фалш е!
|
|
|
Post by lisca on Feb 2, 2023 18:44:16 GMT 2
А защо самите ние не го направим, вместо да се надяваме някой друг да направи подобно дело? Ние обичаме да ги плюем тук, но колко от нас ще направят подобно нещо? Я си представете, всяка една от нас да излезе и да зарадва някой? Защо винаги се надяваме някой друг да го свърши, с какво сме по-различни ние? Част от последователите им сме, без значение дали ги харесаме или не. Следим ги. “Дано повече нейни последователи да вземат пример” Ми хайде да вземем пример. “Дано някой го направи, ама да не съм аз” 🙂 Не е до това колко пари имаме, една вафла не е много. А и тук често се случва някой да казва, че има добри доходи. Защо Виктория или друг трябва да се чувства длъжен да дарява и помага, докато ние само съдим? Ако има такива, които даряват и правят малки жестове, нека не се чувстват обидени, моля. Не искам да обидя никой, просто масово само се обиждат известните… Много ми хареса как зарадва възрастните хорица. Тя самата не ми е интересна, като цяло.. Но това е факт - днес няколко човека ще бъдат малко по-щастливи. Не се заяждам, просто често виждам (не само тук) как хора съдят еди си кой, че не помага, или прави или не прави нещо, а самите ние също най-често бездействаме. Лаем отстрани, наша си народна черта. Няколко пъти съм взимала цветя от баби, дребни жестове, вярвам че и много други тук са правили във времето такива неща, спомнете си чувството на удовлетворение и щастие. 🙂 Много малко му трябва на човек да му трепне нещо вътре, без значение какъв е попринцип. Аз се амбицирах да зарадвам някого, на другите не знам. Вярвам, че на Виктория днес ѝ е било приятно и като нищо, да осъзнае някои неща. 🙂 Надявам се да бъда разбрана правилно, без да има заяждане, защото целта не е да обидя някой, точно обратното, нека се опитаме просто да бъдем добри, без да съдим прекалено всичко. 🙂
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Feb 2, 2023 18:57:21 GMT 2
И аз мисля, че Капитонова беше фалшива. С курс за 3-4 хил. лв можеше да отдели доста повече средства. Муха я ухапала с 5 вафли, 5 рози и два хляба. Видя се също, че не дава често, защото нямаше подход. Задаваше унизителни въпроси и поставяше хората в некомфортна ситуация. Ако искаш да не накърниш нечие достойнство, помисли как ще действаш. Имала е достатъчно време, за да види как го правят чуждите инфлуенсъри. Гледала съм как минават зад хората и директно плащат и им пожелават хубав ден. Или предварително се уговарят с управителя на магазина и с касиера. И пак всичко беше насочено и завъртяно около нея - как се почувствала, какви комплименти са й направили. Когато даваш, го правиш, за да зарадваш другия човек, а не себе си. В съседната тема има изписани доста по-благородни жестове, така че да вземе да почете малко и в нея. Имам чувството, че си беше скрита реклама, заради вафлите Можеше да купи няколко различни сладки, шоколади, плодове…
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 2, 2023 19:22:19 GMT 2
На мен ми направи впечатление,че и за котката и за кучето остави боклук в природата🤢 и то на фона на пластмасови бутилки и мизерии в храстите... Можеше да изсипе храната от опаковката ,ама откъде толкова акъл.🤬🤐🤯
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Feb 2, 2023 19:37:07 GMT 2
Гледах Виктория до частта с първия човек на касата. Не ми се струва искрена и цялото нещо е ужасно скалъпено. Постави човека в толкова неудобна ситуация, стана ми некомфортно да гледам чак.🫶🏻 Нека всички правим добро, но нека сме искрени в намеренията си. Това хихикане и лигавене, както и това, че снима хората, направо ми идва в повече.
|
|
|
Post by fif on Feb 2, 2023 19:52:39 GMT 2
Искам да отбележа, че Капитонова с този клин изглеждаше доста зле.
Иначе, тя хубаво е решила да зарадва възрастни хора и случайни минувачи, но много стиснато, плати 2-3 сметки от по 10 лева, и подаде някакви мини вафли… На фона на нейните курсове много оскъдно.
И да, по-скоро беше нахилена и подигравателна физиономията й…
|
|