|
Post by healthy1 on Feb 1, 2023 22:31:04 GMT 2
Теа и Наум продължават да залъгват всички че са от отбора на Самсунг😃 има събитие и са събрали всички инфлуенсъри и те там естествено 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2023 22:54:09 GMT 2
Теа и Наум продължават да залъгват всички че са от отбора на Самсунг😃 има събитие и са събрали всички инфлуенсъри и те там естествено 🤷🏼♀️ Точно си казах “леле, това стори все едно е снимано в мъгла, супер лошо качество” и осъзнавам, че Тейчето е изкарала самсунга от шкафа, за да не се изложи пред колегите инфлуци на ивента. Също за първи път ми направи впечатление, че Тейчето е с бръчки, ама то това си е запазена марка на Самсунг камерата - макс капацитета й е запазен точно за всички недъзи на кожата. Сори, не хейтя по марката и телефоните. Но да си инфлуенсър и да се продадеш за спонсорство на марка, чиито камери не са дори на второ място, си е супер жалко
|
|
|
Post by alliessa on Feb 1, 2023 22:56:56 GMT 2
Теа и Наум продължават да залъгват всички че са от отбора на Самсунг😃 има събитие и са събрали всички инфлуенсъри и те там естествено 🤷🏼♀️ Е, тя знае ли изобщо къде е тая камера на телефона😂 А бе спонсорство да има prikachi.net/image/845602
|
|
|
Post by verona on Feb 1, 2023 23:26:08 GMT 2
Мусакаджийки, бях на въпросното събитие на Samsung. Тейчето я виждам за първи път на живо, за Наум знаех, че е доста дребногабаритен, но бях учудена колко мъничка и ниска е Теа. През цялата вечер не спря да се умилква на Наум, да го целува и прегръща, голяма любоФ, голяма показност, незнайно защо. Той от своя страна не й обръщаше особено внимание 😃Надка и Баланчо също бяха там. Надето има потресаващо селско излъчване и кравешки поглед… Русата Златка беше заедно с новия си, страшно селско поведение, раздаваха подаръчета след събитието, те веднага ги отвориха, за да видят какво има вътре, явно се разочароваха, че не е телефон, напъхаха ги в една кутия и Златка се възмущаваше, че трябвало да ги влачат до вкъщи 😃 Абе потрес е нашият вип инфлуц 😃
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 1, 2023 23:28:01 GMT 2
docdro.id/Eqa0ReTЕто ги и големите победители за 2022г. Благодаря на всички за участието, отделеното време и за проявеното търпение! Надявам се да Ви хареса! Благодаря и на rachelgreeb за помощта!
|
|
|
Post by ladybird on Feb 1, 2023 23:28:18 GMT 2
Вика имала развит личен бранд и благодарение, че е разпознаваемо лице би могла да се занимава с маркетинг и бизнес ако един ден Инстаграм спре. Дали си вярва? Сигурно си мисли, че хората са балами и ядат доматите с колци.
|
|
|
Post by kameliya on Feb 1, 2023 23:52:48 GMT 2
Еха, страхотна работа, момичета. Благодаря ви за старанието.🩷 Догодина ще гласувам няколко пъти, за да издигна до първо място моя безапелационен любимец Цуро на върха на инфлуенсърската пирамида.😄 Единствен лъч светлина сред другите посредственици е Йоко. Рядко я гледам вече, предимно в Тик-ток я засичам, но си е свежарка.
|
|
|
Post by pdimitrova on Feb 2, 2023 0:01:00 GMT 2
Ееее момичета, страхотни сте! ❤️ Огромно Благодаря и догодина пак! Честито и на Гането, мисля, че е безапелационният победител измежду всички категории 😁
|
|
|
Post by komkama on Feb 2, 2023 0:25:44 GMT 2
Страхотно оформление на класацията, много сладко и забавно. Благодарим! Дали някой от победителите ще се похвали на стори с тиквения си медал или ако не е класацията на Форбс, не ми го хвали 😂 Въпреки, че тайно се надявам Цуро да разбере за победата в категория най-забавен инфлуенсър, напълно заслужено!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Kalisa on Feb 2, 2023 0:35:09 GMT 2
Невероятна е презентацията! Благодарим ви за усилията и така интересното представяне на победителите. Беше много забавно. 😊
Какъв по-хубав подарък за рождения ден на Диария от това? 😆
|
|
|
Post by babyshark on Feb 2, 2023 8:32:48 GMT 2
Ехаа, пилинцата от Пуовдив са обрали всички призови места. Хайде да са им честити. Благодарим за организацията покрай оскУритееее 😀
|
|
|
Post by fif on Feb 2, 2023 8:32:51 GMT 2
prikachi.net/image/84tFk7prikachi.net/image/84tAIEКакво са завършили тези двете… С Анастасия, не са ли някакви част и университети? Да отбележим първата истинска почивка на Джефри, т.е Галя Симеонова, до сега май не са ходили на такава, все са по моловете, на хотел с приятели за по 2-3 дена. А това нейното дете имам чувството, че го третира като бебе… Стараааашен инцидент, за да извади прахосмукачката за реклама… prikachi.net/image/84t1uTprikachi.net/image/84tMWHА онзи дне Баламови рекламираха в единия ден ръчна, а не следващия ден робот, дано поне са им подарили една от двете, горкичките.
|
|
|
Post by Lana. on Feb 2, 2023 9:22:01 GMT 2
Виктория и Анастасия са завършили Американския университет в Благоевград.
Някой поръчвал ли е от Левоит? Имам подозрения, че е на някоя инфлуцка/мъжа й, но не можах да открия информация за фирмата в интернет..
|
|
|
Post by fine on Feb 2, 2023 9:29:40 GMT 2
Майката Моника направи Shein haul, за който преди няколко дни сподели, че е дала 550лв. Ами то хубаво, ама тия клинчета изглеждат толкова некачествени и впити в чатала и, даже дългият черен клин леко прозира и ако се загледаш отзад като се обърна може да видиш задните и части. 🙄 Повечето неща, които е поръчала са някакви рокли, които в повечето случаи или са супер къси или отпред деколтето още малко и ще и стигне до пъпа. Да, има хубаво тяло и е млада, но не е това начинът според мен. А и доста млади момичета я следват.
Страхотна работа по наградите, момичета. Моите любими клоуни - Гана и Гучан заслужено водят повечето класации. Няма други такива образи като тях. А вече Гана и гивъуеите не я спасяват,защото падна на 157к followers. 🤣
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Feb 2, 2023 9:40:03 GMT 2
|
|
|
Post by rachelgreeb on Feb 2, 2023 9:40:31 GMT 2
Добро утро, момичета 😊 Гането за пореден път ме вдъхнови 😅 И както казва един много противен за мен псевдо музикант/политик: "За вас, и само за вас, и само заради вас" prikachi.net/image/8420PUДа ви е хубав денят! ❤️
|
|
|
Post by sisi on Feb 2, 2023 9:42:04 GMT 2
Страхотна презентация сте спретнали момичета! Визуалното предствяне е супер! За пример сте как трябва да изглежда една презентация, на Гана, която си продава обученията с грозната, сбита и с различни шрифтове и граматически грешки! Не случайно този криндж печели повечето първи места!
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 2, 2023 9:55:24 GMT 2
Теа и Наум продължават да залъгват всички че са от отбора на Самсунг😃 има събитие и са събрали всички инфлуенсъри и те там естествено 🤷🏼♀️ Точно си казах “леле, това стори все едно е снимано в мъгла, супер лошо качество” и осъзнавам, че Тейчето е изкарала самсунга от шкафа, за да не се изложи пред колегите инфлуци на ивента. Също за първи път ми направи впечатление, че Тейчето е с бръчки, ама то това си е запазена марка на Самсунг камерата - макс капацитета й е запазен точно за всички недъзи на кожата. Сори, не хейтя по марката и телефоните. Но да си инфлуенсър и да се продадеш за спонсорство на марка, чиито камери не са дори на второ място, си е супер жалко Самсунг не са с лоши камери (високия клас), просто при качване в социалните мрежи всичко се смачква и така и не го оправят това компресиране. Предната камера на Айфон (10-14) е много по-лоша от тази на еквивалентните самсунги, тя криви чертите на лицето и изкарва недостатъци, които дори нямаш. Тя затова Капитонова почна да снима със задната и вече може и без филтри 😄
|
|
|
Post by ☀ on Feb 2, 2023 10:05:34 GMT 2
Какво стана с Хоакин, да не би да е пенсиониран, поради липса на спонсорства покрай него? Благодаря за анкетата, много добре са оформени резултатите
|
|
|
Post by sisi on Feb 2, 2023 10:37:11 GMT 2
Онова недоразумение Рая/Деа си празнувала РД в чалга дискотека, с разхвърлянии салфетки...снимала се как мазно, мазно припява, чак олио потече от екрана. Погнусена съм! съжалявам, че толкова крайно се изказвам, ама отскоро я наблюдавам и съм крайно потресена от извиращата простотия от това момиче! Не я ли е срам пред цялата и аудитория, пред която се прави на интелигентна да се снима в чалга дискотека в този вид? И как може някой да има респект на подобно поведение и да се обявява за инфлуенсър?
|
|
|
Post by Lana. on Feb 2, 2023 10:56:08 GMT 2
Не знам тази Дерая добре ли е. Кара с висока скорост, пуска волана докато шофира , хората да гласували и да си снимали бюлетините, че да им даде отстъпка от процедури!?, дава акъл дали продуктите за подходящи за бременни (подходящи между 3ти и 9ти месец били?!) и в компетенцията на каква точно? Не я следвам, заради вас я отворих, но е едно голямо НЕ. Поздрави, Райче, радвай си се на живота Дано някой ден Инстаграм да си назначат някой, който да cancel-ва такива кукута, опасни за околните
|
|
|
Post by vrana on Feb 2, 2023 10:58:20 GMT 2
И после не си експлоатират децата за рекламки. Хоп, ей тука малко да разхвърлим киноа по пода. Хоп, мами иди да те снимам до разсипаната киноа. Хоп, айде и с прахосмукачката сега. Постче в инстаграма “леле, каква беля, добре, че имам верен помощник” + видео как киноата се събира до краката на столовете и блъскащата се в тях прахосмукачка я досмачква (facepalm emoji хорааа). Брандовете си искат пост-реклама, но за какво е нужен целия този цирк. Буквално са се превърнали в циркаджии и показват всякакви номера. Ми не, сори, как да ви вземем на сериозно.
|
|
|
Post by emmilie on Feb 2, 2023 11:06:57 GMT 2
Гане, на морковите мръсните обелки що тЪй на дъската за рязане? Сло̀жи си една кухненска, шанелска хартия и там си бели зеленчуците и плодовете. Последвай ме за още маркови съвети.
|
|
|
Post by haladriel on Feb 2, 2023 11:37:45 GMT 2
Много неуместно от Ванче-Диванче да разпилява храна на пода специално за едната реклама. Всичко е поскъпнало, някои семейства се хранят ограничено, защото не могат да си позволят повече, а Ивана разсипва киноа по пода. На това ли учи детето си?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2023 11:40:36 GMT 2
Много неуместно от Ванче-Диванче да разпилява храна на пода специално за едната реклама. Всичко е поскъпнало, някои семейства се хранят ограничено, защото не могат да си позволят повече, а Ивана разсипва киноа по пода. На това ли учи детето си? поне да бе направила добра реклама на прахосмукачката, но така я е домързало, че е станало антиреклама.
|
|
|
Post by Libelle on Feb 2, 2023 12:00:59 GMT 2
Наградите са страхотно оформени. ГоуУеми сте както би казала победителката в повечето категории!
|
|
|
Post by Lana. on Feb 2, 2023 12:11:26 GMT 2
Гледах видеото на Антоанет и Джош от сватбата и на мен ми се дожени. Страхотно е
|
|
|
Post by paws on Feb 2, 2023 12:40:36 GMT 2
Виктория днес е решила да прави добри дела, раздава сладки и цветя на непознати хора, а сега отиде в Лидъл за да плати покупките на някой. Това ми харесва, като се има предвид колко скъпо стана всичко напоследък..
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 2, 2023 13:09:03 GMT 2
Разплакаха ме сторитата на Виктория. Много хубав жест и го прави така, че да не им стане неудобно на хората. Браво!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2023 13:10:08 GMT 2
Виктория днес е решила да прави добри дела, раздава сладки и цветя на непознати хора, а сега отиде в Лидъл за да плати покупките на някой. Това ми харесва, като се има предвид колко скъпо стана всичко напоследък.. ако го беше направила вчера, бих помислила, че е искрена постъпка. Но го прави днес сутринта след класацията, където е в топ 3 на най-злобните, алчни и егоистични инфлуенсъри. Това си е жалък damage control отвсякъде. Момичето следи изкъсо форума, реагира непрекъснато на коментари тук.
|
|