123
Junior Member
|
Post by 123 on Mar 21, 2023 14:38:51 GMT 2
Аз идвам да нахейтя Анастасия на Виктория. Пак си рекламира маратона за отслабване - 5 килограма само за една седмица..да да, то така става, а ако става със сигурност такава загуба на тегло не е здравословна. Трябва да има яко цедка за такива хора, които дори нямат нужното образование, за да създават такъв тип маратони
|
|
|
Post by fairy on Mar 21, 2023 16:32:25 GMT 2
И аз идвам да хейтя... Дивна със сополи и не е на градина, но Магисан я води на зъболекар и на фризьор. "Браво", Маги, изключително "отговорно" 😠 Гери Дончева пък шофира, видимо е, че колата се движи, но тя записва сторита и гледа в камерата на телефона, а не пътя. Отново изключително "отговорно" 😠
|
|
|
Post by ivkasmile on Mar 21, 2023 18:58:57 GMT 2
Пепе и в фИво. Направо са неудобни за гледане, абсолютно сериозна съм...
|
|
|
Post by maybebaby639 on Mar 21, 2023 19:29:17 GMT 2
Здравейте! Идвам да обсъдя Ани от приказната кухня. Днес е предпремиерата на книгата й. Има няколко неща, които ми се иска да спомена, защото ми направиха впечатление: 1. В почти всеки един от последните й влогове нещо плачеше, все нещо се жалваше. От една страна я разбирам, че това е голямо събитие в живота й, голяма стъпка, инвестиция и тн. От друга страна всичко това оставяше един лош послевкус в мен..все едно плачейки и жалвайки се, иска да накара аудиторията си да си поръча книгата й. 2. Самата книга. На корицата е тя в нейната кухня. Харесва ми и заглавието и идеята, но не може да се изтипосаш с полупрозрачна блуза и да ти се вижда белият сутиен, ципа на дънките и нз още какво.. Просто не ми се струва естетически издържано. 3. Така тиражираните бонуси не са нищо особено..даже бих казала, че намалението на цената щеше да е достатъчно,защото аз лично останах впечатлението, че бонусите ще са наистина интересни, а те не са и съответно леко се разочаровах. Бонусите са 4 - първият не се сещам даже какъв беше, видео урок как се прави козунак, достъп да някаква фейсбук група, и забележете.. автограф, което правело книгата с колекционерска стойност.. 4. Поръчах си книгата, защото харесвам рецептите й и начина й на представяне. Искам да я подкрепя, защото така го чувствам.. въпреки че на моменти ми е малко прекалено натурална и неприятна, защото се опитва да е един вид от "готините" и не търпи критика, като цяло е земна и според мен се бори с много комплекси. Въпреки всичко гореизброено силно се надявам да успее да продаде книгата си и да е удовлетворена, защото си личи, че не е поредната тъпа инфлуенсърка, а се опитва да даде нещо на аудиторията си.
|
|
|
Post by maybebaby639 on Mar 21, 2023 21:05:45 GMT 2
Извинявам се за двойния пост, но забравих да спомена цената на книгата... близо 140лв. Посредната готварска книга, която си взех беше на Силвена Роу и струваше около 50лв. Не знам, но 140лв ми се струват too much. Сега, предпремиерно е 36лв.
|
|
|
Post by veereto on Mar 21, 2023 21:29:50 GMT 2
Извинявам се за двойния пост, но забравих да спомена цената на книгата... близо 140лв. Посредната готварска книга, която си взех беше на Силвена Роу и струваше около 50лв. Не знам, но 140лв ми се струват too much. Сега, предпремиерно е 36лв. Тази цена е абсурдна. Сложила я е само с цел да разпродаде книгата по-бързо. Евтини маркетингови трикове
|
|
|
Post by chikitta on Mar 21, 2023 22:28:34 GMT 2
Попада ми отвреме навреме в тик ток тийн майката Моника. Не разбирам защо тя и повечето инфлуенсъри ходят с клинове, които са ужасно впити и всичко им се очертава. Дори някоя да има перфектно тяло, за мен това е пошло и грозно.
|
|
|
Post by babyshark on Mar 21, 2023 22:48:11 GMT 2
Извинявам се за двойния пост, но забравих да спомена цената на книгата... близо 140лв. Посредната готварска книга, която си взех беше на Силвена Роу и струваше около 50лв. Не знам, но 140лв ми се струват too much. Сега, предпремиерно е 36лв. Все пак е ученичка на Тонкин. Спомням си промотираше курс той + Кобилкина - от 4900лв намален на 49лв, та и Анито така 😂😂 Дейчето че обича да експериментира с козметика добре, но да се жалва че не може да излезе от тях без слънцезащита и е нанесла 3 пръста бб крем с не знам си колко фактор ми идва в повече... яко инфантил ще дойде. Включване от Рударци ли видях или ми се е причуло? Антланета, не ти отива прическата на две опашка. На Сиена и връстниците й повече им тича.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2023 23:24:59 GMT 2
Попада ми отвреме навреме в тик ток тийн майката Моника. Не разбирам защо тя и повечето инфлуенсъри ходят с клинове, които са ужасно впити и всичко им се очертава. Дори някоя да има перфектно тяло, за мен това е пошло и грозно. ХаресваХ Моника, но много се излага напоследък, взела се е и тя на сериозно. За мен скоро ще падне от високо и ще осъзнае реалността, защото инфлуенсърството не е вечно, а тя си остава родила на 16..
|
|
|
Post by likearose on Mar 22, 2023 9:04:01 GMT 2
Извинявам се за двойния пост, но забравих да спомена цената на книгата... близо 140лв. Посредната готварска книга, която си взех беше на Силвена Роу и струваше около 50лв. Не знам, но 140лв ми се струват too much. Сега, предпремиерно е 36лв. Хаха, Гордън Рамзи по- евтинко ги дава 🤣
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 22, 2023 12:31:34 GMT 2
Тази Ани ми е много антипатична, нечистоплътна и вулгарна дори. Като я гледам ми се отяжда, камо ли да купя книгата й. Стайлинга на корицата е изключително неподходящ.
И аз си мислех за Моника защо е нужно да й гледаме чатала непрекъснато... Иначе я харесвам, но мислех да й напиша, че с клин не е прилично да се ходи на изпит.
|
|
|
Post by peacock on Mar 22, 2023 12:32:11 GMT 2
Както и се очакваше, Пепка няма да си гледа децата, докато са под карантина, заради шарка. Шитна ги на Рударци и вече се грижи за себе си. Б@си егоиста.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Yo666 on Mar 22, 2023 12:44:18 GMT 2
Здравейте. Аз също харесвам рецептите на Ани, но тя ми е вулгарна и пренавита. За сега не се интересувам от книгата й, можеше да се постарае повече за корицата. 140лв 😂 Калоян снима Надежда как дава лекарства на ЛЕГНАЛОТО дете. Няма да го коментирам даже.
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 22, 2023 14:28:36 GMT 2
Гане, дори с модерния филтър и стойките, които правиш, пак изглеждаш налудничава и крипи. Сори, погледът издава всичко. 🤡
|
|
|
Post by amelie on Mar 22, 2023 14:35:45 GMT 2
Гергана е точно skinny-fat, не знам защо се пъне да се снима след тренировка, като нито е фит, нито нищо.
|
|
|
Post by pchelica on Mar 22, 2023 15:49:53 GMT 2
Според вас коя е по-дълбоко дъно? Пепи, която ражда от всеки срещнат, и не си гледа децата или Гана, която е една голяма кривозъба лъжа?
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 22, 2023 15:54:35 GMT 2
Оф Гана е много зловеща с този филтър. Не вярвах, че ще го кажа но....е по-добре без него...
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Mar 22, 2023 16:53:27 GMT 2
Аз не разбирам защо си го слага този филтър, изглежда по-добре с него ама кого заблуждава?
|
|
|
Post by nessap99 on Mar 22, 2023 17:32:08 GMT 2
|
|
121 posts
Member is Online
|
Post by dilinika on Mar 22, 2023 18:14:58 GMT 2
Само на мен ли снимката ми излиза супер размазана? Пък ме заинтригува тази класация..
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Mar 22, 2023 18:17:05 GMT 2
Calculated on the last 12 posts: The average of the likes received is 177. The average of the comments received is 326. About 0% of the followers of gerysdiary likes the contents, and about 0.002% write a comment for every post.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 22, 2023 19:18:06 GMT 2
Теодора зъболекарката е родила вчера. Не ме кефи как се гъзи, но иначе ми допада. От скоро я следя и ми е приятна
|
|
|
Post by peacock on Mar 22, 2023 21:41:42 GMT 2
Charly wilde да не се е разделила с мъжът си ? Скоро не го е показвала , в някаква дупка е изпаднала . Преди не беше толкова пестелива откъм информация
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Mar 22, 2023 22:34:14 GMT 2
За мен Ани е посредствена готвачка. Пренавита, простовата, и най-неприятното за мен, мърлява.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Mar 22, 2023 23:08:58 GMT 2
Charly wilde да не се е разделила с мъжът си ? Скоро не го е показвала , в някаква дупка е изпаднала . Преди не беше толкова пестелива откъм информация Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Не мисля, че са се разделили с Георги, по-скоро клоня към бърнаут. Вече колко стана - година, откакто прави месечните кутии? През ръцете и всеки месец минават около 1500 кутии, може и повече, като в една кутия има много отделни манипулации, включително и персонализации, което си е пипкава работа. И като те притисне и срока и/или проблеми с доставката на време на някой артикул, си е голям стрес, който рано или късно избива. Дано да греша, но това нейно начинание, в този мащаб на поръчки си е натоварващо, дори и да има вече 2 помощнички. Въпреки всичко аз си я харесвам и се надявам да се оправят бързо нещата и да се чувства добре.
|
|
|
Post by babyshark on Mar 22, 2023 23:34:08 GMT 2
Виктория рязко обърна палачинката. От това как да си инфлуенсър е топа на топа, сега го изкара че е висша форма на мазохизъм. Работила била като вълк. Не се спирала. Да й е честито новото жилище или там в каквото е инвестирала, ама хайде да не се прави на многострадалната Геновева. Кой го прокламираше Вика? Май ти беше 😂 prikachi.net/image/8QpeZEИскам да запазя този паметен момент и да кача целувката на пИлинцата от Пловдив, семейство Гучанови. Горчиво! prikachi.net/image/8QpzDT
|
|
|
Post by nessap99 on Mar 23, 2023 0:01:24 GMT 2
Виктория рязко обърна палачинката. От това как да си инфлуенсър е топа на топа, сега го изкара че е висша форма на мазохизъм. Работила била като вълк. Не се спирала. Да й е честито новото жилище или там в каквото е инвестирала, ама хайде да не се прави на многострадалната Геновева. Кой го прокламираше Вика? Май ти беше 😂 prikachi.net/image/8QpeZEИскам да запазя този паметен момент и да кача целувката на пИлинцата от Пловдив, семейство Гучанови. Горчиво! prikachi.net/image/8QpzDTEWWWWWW Гучан що е с отворени очи! 🤮 психарско е да се целуваш с отворени очи… хич не иска да е там горкия. Може да му е станало лошо от гадния дъх на развалено в устата ѝ. Мигни два пъти ако си в опасност Гучане 😷
|
|
|
Post by kiki95 on Mar 23, 2023 0:46:57 GMT 2
|
|
|
Post by verkapiperka on Mar 23, 2023 5:42:11 GMT 2
Ситуацията при Гучан е: Моментът преди да се метне от скалата. 😁😆😂
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 23, 2023 8:16:26 GMT 2
Тази Радостина съвсем полудя. Това бебе е изяло повече канела, отколкото аз за 30+ год. За Пешън фруууут да не говорим. 😀 prikachi.net/image/8QtoYw
|
|