|
Post by veereto on Mar 20, 2023 7:34:59 GMT 2
prikachi.net/image/8LWyaHДейке, Райке, вече наистина не зная как да се обърна към твоята личност, но беше дала обещание на последователите ти, че ще дадеш логично обяснение за шизофренното ти поведение и фалшифициране на лични карти. Не го даде. За пореден път ми пращат твое стори със shame-ване на лекари-доктори, както искаш си ги наричай в твоята глава. Чудя се, като ходиш например на гинеколог, как се обръщаш към нея/него, ако не е д.м или д.м.н? Или ти на толкова прости лекари-доктори завършили само една медицина за 6 години и спец. още 4 не ходиш? Може да провериш регистъра на БЛС, над 28 000 лекаря са записани публично като "д-р", без докторантура, неправомерно според теб. Дерайчето е много проста и явно няма никаква представа какви видове доктори може да има и кой пише дисертация и кой не. Едит: Гледам новите видеа, които започна да качва Савина със съвети за облеклото и ми харесват. Обяснява на какво да се наблегне, какво да се гледа и кои са важните неща при облеклото. Не показва какви нови пацали си е купила от мола и има много потенциал в тази насока.
|
|
|
Post by precious on Mar 20, 2023 9:15:38 GMT 2
Аз не мога да разбера тя от позицията на каква се изказва, дори и козметичка не е, изкарала еднодневен курс и то върху банан и вече е страшен капацитет. Не стига, че боде хората, без да е запозната какво боде, има толкова образувания по кожата, които изобщо не трябва да се пипат, тя надали е запозната. И не стига, че взима парите на разни заблудени момиченца, че им набутва и пробиотици и козметика уж с някакво намаление и от там взима още пари. Абсолютна ненормалница!
|
|
|
Post by dilinika on Mar 20, 2023 10:08:28 GMT 2
Не съм се включвала отдавна в темата, но просто няма какво ново да коментирам.
Вчера случайно мернах нов влог на Валери и си викам чакай да загледам, уж lifeupdate. Не слимала известно време видеа, имала нужда от почивка и не всичко е на всяка цена. Дотук добре! Но се случило така, че докато си правела сок забравила да сложи чаша и целият сок от целина се разлял навсякъде…. Вие представяте ли си колко отдалечено е това момиче на моменти от реалността… не е само тя , но в контекста на видеото за lifeupdate бях озадачена.
|
|
|
Post by alexa07 on Mar 20, 2023 11:23:23 GMT 2
Ида е родила, на 13.03. Да им е жива и здрава рожбата!
|
|
|
Post by umma on Mar 20, 2023 11:34:11 GMT 2
Лелчето не я намирам за секси в тази рокля. Намирам я за пошла. Още повече пък на някакво подобно, явно глобално, събитие. После защо ни се носи такава слава на българките... Също- помня как в един влог надълго и нашироко обясняваше как НИКОГА не пътувала с чекиран багаж, ама никога!!! Само ръчен! Пък сега колко дена си чакаше куфара с дайсъна.
При един от влоговете с Любо Жечев, май януари беше, обясняваше, че ѝ предстои пътуване до Лас Вегас. А май до Лос Анджелис е било? Май не само Гацка бърка Австрия и Австралия? Тотално разочарование от Йоко- то напоследък. Да не говорим за обещанието да качва влог всяка сряда. Май реално от пътуванито с буса по Коледа и НГ, е качвала само веднъж- влогът от Пампорово? Поправете ме, ако греша.
Кой писа, че ЛаМартина е зла? Зла е! И с този бретон още повече ѝ личи, само мустачки и липсват и ще може да играе двойник на Фюрера без проблем!
Какво стана с новата платформа на Гана? В която преди обявяването ѝ вече имаше близо 100 записали се? Така де, ясно- прави компания на Морфина вече.
Усещам гръм в рая да се задава при "капана дистрикт" гълъбчетата.
Елица пак ни зарадва с маникюр, йеййййййййййй!!!
|
|
|
Post by sisi on Mar 20, 2023 12:09:38 GMT 2
Лелчето не я намирам за секси в тази рокля. Намирам я за пошла. Още повече пък на някакво подобно, явно глобално, събитие. После защо ни се носи такава слава на българките... Също- помня как в един влог надълго и нашироко обясняваше как НИКОГА не пътувала с чекиран багаж, ама никога!!! Само ръчен! Пък сега колко дена си чакаше куфара с дайсъна.
При един от влоговете с Любо Жечев, май януари беше, обясняваше, че ѝ предстои пътуване до Лас Вегас. А май до Лос Анджелис е било? Май не само Гацка бърка Австрия и Австралия? Тотално разочарование от Йоко- то напоследък. Да не говорим за обещанието да качва влог всяка сряда. Май реално от пътуванито с буса по Коледа и НГ, е качвала само веднъж- влогът от Пампорово? Поправете ме, ако греша. Кой писа, че ЛаМартина е зла? Зла е! И с този бретон още повече ѝ личи, само мустачки и липсват и ще може да играе двойник на Фюрера без проблем! Какво стана с новата платформа на Гана? В която преди обявяването ѝ вече имаше близо 100 записали се? Така де, ясно- прави компания на Морфина вече.
Усещам гръм в рая да се задава при "капана дистрикт" гълъбчетата. Елица пак ни зарадва с маникюр, йеййййййййййй!!!
За Йокото да се изкажа и аз - категорично не ми хареса и на мен във бялата нощница. Да има хубаво тяло и височина за такива рокли, но можеше да блесне в нещо по-стилно. За пътуването - не съм съгласна. Билетите за презокеанските полети включват и куфар, в зависимост от компанията, която ползваш. При моите полети са ми загубвали веднъж багажа, но аз сама си го намерих сама още на летището (забавна истори). Така че не виждам да е излъгала за багажа..просто при нискотарифните не е включен куфар и явно не си взема допълнителен. При презокеанските полети, проблема с багажа се явява, ако не летиш с една авиокомпания, тогава трябва да си вземеш и преместиш сам багажа за следващия полет. Ако си с една компания мисля, че по-рядко се губят куфарите. За влоговете - тя качва вероятно само за платените и членове, нали си направи членство. За пътуването каза, че ще ходят по работа и за удоволстиве е Лос Анджелис и може да прескочат до Лас Вегас, не е кой знае какво. Лос Анджелис определено има доста повече какво да правят и разглеждат, но не споделя нищо интересно - освен фитнес и баскетболен мач.. Имам чувството, че ходят и правят само каквото каже нейния мъж. Аз ако бях си хващам чантичката и отивам да си обикалям града и да се потопя в атмосферата..Въпрос на приоритети. С нея зимата по едно и съшо време обикаляхме с кемпер из Италия и ми направи впечатление, че те пак нищо не разглеждаха, спираха на никакви места и нищо не правеха. В същото време ние минахме и през Австрия и постихме 8 различни градчета и ски дестинации, без изобщо да си даваме зор. Те бяха поне 3 дни по-дълго от нас и като им гледах влога нищо особено не бяха правили. Даже и сноуборд не караха, а беше казала, че ще карат..Та пак стигам до мисълта, че се прави каквото каже Барт. И тя явно няма много думата.
|
|
|
Post by umma on Mar 20, 2023 12:27:00 GMT 2
Конкретното видео, в което даже даваше лайфхакове как да се събере багаж само като ръчен такъв ("защото тя САМО с такъв пътева"), беше за пътуване до Малдивите, ако не се лъжа, може и друга да е била дестинацията, но със сигурност беше екзотична такава. И май пак беше някакво събиране на Хербалайф, на което тя дефилира с рокля от ВУ (който коментар тогава се обсъди тук в темата колко точно таргетиран беше).
Не визирам лоукост полетите въобще.
Отделно, Барт може да е в топ форма откъм тяло, но в лице ми е хем мазен и подмолен, тип Бърч, хем прекалено ботоксиран. Може просто да си му е такава физиономията- замръзнала един вид. Неприятен ми е като цяло.
|
|
126 posts
Member is Online
|
Post by Victoria on Mar 20, 2023 12:32:02 GMT 2
Видях,че Ида е родила и много се зарадвах за нея ❤
Относно бебетата и аз подозирах, че Деница вече искат дете и колкото и да не я харесвам по принцип ми стана много мъчно за нея в последния влог. Пожелавам им най-скоро време да имат бебенце и те.
За съжаление виждам, че все повече двойки имат някакъв вид проблеми. И от известните ни, че и сред нас.. и на мен ли е болна тема и винаги го преживявам по-трудно.
Други напоследък не съм гледала, всеки започна да пряви подкаст, новата мода..
|
|
|
Post by sisi on Mar 20, 2023 12:57:39 GMT 2
Конкретното видео, в което даже даваше лайфхакове как да се събере багаж само като ръчен такъв ("защото тя САМО с такъв пътева"), беше за пътуване до Малдивите, ако не се лъжа, може и друга да е била дестинацията, но със сигурност беше екзотична такава. И май пак беше някакво събиране на Хербалайф, на което тя дефилира с рокля от ВУ (който коментар тогава се обсъди тук в темата колко точно таргетиран беше).
Не визирам лоукост полетите въобще.
Отделно, Барт може да е в топ форма откъм тяло, но в лице ми е хем мазен и подмолен, тип Бърч, хем прекалено ботоксиран. Може просто да си му е такава физиономията- замръзнала един вид. Неприятен ми е като цяло.
Честно казано не мисля, че е някакво отмятане от думата, защото си решил да си вземеш куфар за 20 дневното си пътуване до САЩ, който така или иначе и се полага. Все пак е едно да отиваш на почивка, където ще ти трябва само бански и едно е да си на няколко официални събития по време на преходен сезон и ти трябват и зимни и по-леки дрехи. За мен това е малко излишно да се обсъжда, че чак да е разочарование. Понякога си летиш с ръчен багаж, понякога си вземам куфар, какво толкова е направила? Вероятно е давала хакове как да се събереш в ръчен багаж, когато е давала пример, което не е лошо да си по-организиран. Барт наистина изглежда супер кифла в мъжки род, според мен и той си страда от някакви комплекси и си ги избива като постоянно се стреми да е в топ форма. Много добре изглежда като за 50 годишен мъж и наистина е доста статичен като цяло.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2023 13:31:55 GMT 2
Здравейте момичета! Най-сетне успявам да се включа да напиша коментарче. Не успявам да наваксвам с инфлуенсърските неща, но много се радвам, че имаше споменали подкаста на Попова и Иван в темата.
Като човек имащ по-малък брат, ми беше много интересно да видя как и какво ще коментират. Изгледах епизода след 8-ми март и много ми хареса. Имаше още един, който разгледах (не до края, защото нямам много време) и ми беше много приятно да ги слушам. Не съм съгласна и аз с някои точки, но то пък си е тяхно мнение и ме радва тяхната дискусия. Разказите им от "едно време/еди си кога, се случи това и онова" будят много спомени и от моят живот. А като говорят за самата баба, си роня сълзи, защото връзката на Попова с баба и, подбужда силните ми чувства и носталгия към живота с моята баба, бог да я прости.
Някой може ли на 2/3 да ми разкаже каква е драмата с Тея и техните (явно) затворени профили? Не съм ги гледала от много отдавна. Нещо спряха да са ми интересни след като ходиха на почивка някъде и бяха пуснали влог от къщата там. Не мога да се насиля вече.
В момента докато работя слушам за фон няколко други подкастове и видеа: -Do we know them? -The comments section with Brett Cooper -Rotten Mango
Някой от вас гледа ли ги?
А днес специално съм си запазила да слушам "Cole Sprouse: My Narcisist Mum Sacrificed My Childhood for Fame! " - Епизод 229, от канала The Diary of a CEO Много ми е интересно да чуя гледната точка на пораснали деца на инфлуенсъри, но за жалост още няма много, които да говорят пряко и с детайли публично. Надявам се, че ще бъде увличащо.
А на мен ми стана интересно, някоя от вас гледа ли silent vlogs? Напоследък съм се зарибила по тях страшно много и си гледам едни корейци. Особено ако са за готвене и чистене, ми действат супер успокоително.
|
|
|
Post by diamond on Mar 20, 2023 14:00:46 GMT 2
Честита рожба на Ида! Много хубава новина, поднесена много деликатно. Пожелавам и на Деница и Георги скоро да им се случи, както и на всички други двойки, които го искат! Видях и аз сторитата на ДеРая. Изненадващо, но ги е направила така, че да не можеш да им отговориш. Титлата "доктор" е научно образователна степен, която се придобива наистина след защита на дисертация в някаква сфера. Но, да те светна, ДеРайке, че в нашето общество на завършен лекар също се дава звание "доктор", просто така е прието. Така че никой сам не си слага тази титла пред името. Какво значи "завършили само магистратура"? Ти наясно ли си, че лекарите учат 6 г. и 10 мес. медицина, след което специализират минимум още 3 години, за да придобият специалност? Скъпа, това са поне 10 години учене, че и цял живот след това. Това далеч не се равнява на "4 години бакалавър" и след тях "1,5 г. магистратура". Тази жена с нейното плюене по лекарската гилдия става опасна за сляпо средващите я.
|
|
|
Post by umma on Mar 20, 2023 14:29:40 GMT 2
А, чак пък разочарована! 😀 Просто някои като се изхвърлят, ми прави впечатление.
Слушах Манчев при Тото (заради Манчев, самият Тото ми е доста анти-)- хареса ми Шефът, интересно беше.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2023 16:20:32 GMT 2
Честита рожба на Ида! Много хубава новина, поднесена много деликатно. Пожелавам и на Деница и Георги скоро да им се случи, както и на всички други двойки, които го искат! Видях и аз сторитата на ДеРая. Изненадващо, но ги е направила така, че да не можеш да им отговориш. Титлата "доктор" е научно образователна степен, която се придобива наистина след защита на дисертация в някаква сфера. Но, да те светна, ДеРайке, че в нашето общество на завършен лекар също се дава звание "доктор", просто така е прието. Така че никой сам не си слага тази титла пред името. Какво значи "завършили само магистратура"? Ти наясно ли си, че лекарите учат 6 г. и 10 мес. медицина, след което специализират минимум още 3 години, за да придобият специалност? Скъпа, това са поне 10 години учене, че и цял живот след това. Това далеч не се равнява на "4 години бакалавър" и след тях "1,5 г. магистратура". Тази жена с нейното плюене по лекарската гилдия става опасна за сляпо средващите я. Цъкни на бутона за препращане на сторито и го препрати към нея и си напиши каквото искаш да й споделиш на тая психарка. Толкова шизофренично същество, направо се агресирах като й изслушах мънкането
|
|
|
Post by sisi on Mar 20, 2023 16:56:00 GMT 2
Гледам влога на Лили Клюкарката..и много се забавлявам. Освен, че борави с около 100 думи в речника си, които повтаря непрекъснато е точно като някое малко момиченце, което се хвали къде я е завел татко и(респ. мъжа и). Знам, че не е за пръв път на Малдиви, но голямео хвалене падна - вижте каква красота, колко ни е романтично и отзада на фон селския бек - мъжа и скръстил ръце и я чака да снима.. Има го на доста сцени и изглежда много смешно Гледките от там са разкошни,но тя е толкова елементарна. За съжаление и детето им сякаш не изглежда много развито за възраста си, почти не говори а мисля, че вече е на 5-6 години. Не мисля, че нещо му има, просто явно няма кой да се занимава с него.
|
|
|
Post by m12d on Mar 20, 2023 18:26:34 GMT 2
prikachi.net/image/8LVvBvКакво изящество. Все си мисля че една 30+ годишна жена, получила толкова опит в живота, би следвало да търси по- елегантни мъже, здраво стъпили на земята, а не изглеждащи и държащи се като на 10 и употребяващи Бог знае какво
|
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 20, 2023 19:42:05 GMT 2
Евелин е качила ново видео днес. Няма го годежния ѝ пръстен, говори в единствено число и явно са се разделили с Георги(в коментарите така предполагат също).😕 Не съм гледала видеото, но прочитайки този пост, буквално възкликнах с Уау! Доста съм изненадана, мисля, че те са стабилна двойка, заедно от години. Дано всичко е наред при тях.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 20, 2023 19:59:16 GMT 2
prikachi.net/image/8LoXP5Снимката е от курсистка на Гана, уонаби инфлуц с 490 последователя. Ганка е репостнала сторито, ама си е сложила емоджи върху кратуната. Ем, сори, ама можеше да се приведе що-годе в приличен вид. После ще ми обяснява аз как да изглеждам.
|
|
|
Post by freya on Mar 20, 2023 20:27:26 GMT 2
Хаха, това изказване на ДеРая ме подсети за Ейми (сестрата на Рейчъл от приятели). От 8-ма секунда. Едит: Влязох да ѝ изгледам сторитата да докторите, но явно вече са изтекли, обаче тази верно е луда. 5 сторита обяснява за съседа, дето ѝ вдигнал чистачките и как щяла да си купи жълта боя и да му залее колата, пък тя щяла да си наеме гараж и той нямало да може нищо да ѝ направи 😳 Райче, може да си уговорите среща в 5 часа на въртележката и да се разберете “по мъжки” със съседа (нали и това беше нейна изцепка 😆)
|
|
|
Post by offthegrid on Mar 20, 2023 20:39:17 GMT 2
Евелин е качила ново видео днес. Няма го годежния ѝ пръстен, говори в единствено число и явно са се разделили с Георги(в коментарите така предполагат също).😕 Не съм гледала видеото, но прочитайки този пост, буквално възкликнах с Уау! Доста съм изненадана, мисля, че те са стабилна двойка, заедно от години. Дано всичко е наред при тях. За съжаление и аз мисля, че са се разделили, струваха ми се много хармонична двойка, а бяха от много години заедно и искаха да разрастнат семейството си, но явно нещо не е било наред. Много мъчно ми стана за нея, стори ми се много сива, отслабнала и някак без живец говорейки в единствено число. Надявам се скоро да възвърне усмивката си.
|
|
|
Post by sisi on Mar 20, 2023 20:40:36 GMT 2
Хаха, това изказване на ДеРая ме подсети за Ейми (сестрата на Рейчъл от приятели). От 8-ма секунда. Хаха, знам въпросната уонаби.. развива "уж" профили в Тик-ток. Бегло я познавам. Не мисля, че и се получава. Има повече последователи там и прави видеа, в които допуска абсурдни правописни грешки. Даже си мислех, че нарочно го допуска, че да има коментари. Въпросната курсистка също така продава едни "карти на мечтите" и други подобни безмислени неща, подобно на Гана - "бизнеса". Доста е наивна, но си вярва, че прави нещо. Явно и се връзват някакви хора, което ме изумявало. В цялато нещо ми е супер интересно, наша Гана какво ще и преподава за LinkedIn, като тя самата няма никакви познания там. Алгоритъма е съвсем различен от този на ФБ и Инста. Абе направо ще падна, България се напълни с неграмотни създатели на съдържание и не знам как не се срамуват да се показват.
|
|
|
Post by dg on Mar 20, 2023 20:41:01 GMT 2
И аз идвам от видеото на Евелин. Не съм обърнала внимание, че пръстена го няма. По- скоро мисля, че е заминал накъде в чужбина примерно да работи. А и не мисля, че ако са се разделили той ще й остави къщата при положение, че всичко по нея са свършили той и баща му. Но и в двата случая Георги категорично го няма в момента, тя иначе нямаше сама да демонтира и съответно монтира нов котлон.
|
|
|
Post by precious on Mar 20, 2023 21:14:47 GMT 2
И на Райчето й изчезвали слънцезащитните кремчета. 😂😂😂 Мило, Райче, нали твърдиш, че си много богата, вземи вложи малко и отиди на психолог, че като те гледам хич не си на център..
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 20, 2023 21:31:05 GMT 2
Изгледах видеото на Евелин и аз. Направи ми впечатление, че към края говореше, че може да сглоби някакво видео, но няма да обещае, защото не знае пази ли кадрите, или се е напрегнала и е изтрила всичко. И аз имам усещането, че нещо се случва при тях, дано всичко им се нареди както искат и да са щастливи в края на краищата. Тя ми се струва странна, някак променена.
Гледам Хелс Кичън, Виктория е е**и лиглата, честно. Искала да си седи с нейните звездички. Омг!
|
|
|
Post by amelie on Mar 20, 2023 22:08:38 GMT 2
Гергана пускала ли е днес сторита? Липсва ми!
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Mar 20, 2023 23:40:22 GMT 2
За съжаление репродуктивните проблеми засягат все по-често доста млади двойки. Темата ми е много на сърце, защото трудно преживявах тези моменти. Тогава никой от нашите влогърки не говореше за тях. Пожелавам на Деница скоро всичко да се нареди, търпение и сили. Евелин също е споменавала колко много искат детенце. Каквото и да се е случило сега дано намери сили бързо да се възстанови психически и да не се отказват. Валери и Мартин не си мислете че само екскурзии са им в главата. И на нея и омръзна само да снима. Вижда се че е отегчена вече, някак си изморена. За Ивана мога само да кажа че ми харесва промяната и в косата. Каква беше никаква преди, а сега доста добре оформени къдрици. Само цвета не е нейния. Дано се реши на промяна и леко да го потъмни.
|
|
|
Post by sisi777 on Mar 20, 2023 23:51:27 GMT 2
Мисля, че Евелин и Георги наистина са се разделили. Според мен затова тя подчерта с какъв кеф маха газовите котлони, някак демонстративно. Нали той готвеше обикновено, явно е била негова идеята за тези котлони. Стана ми мъчно. Дано ѝ се подредят нещата, по най-добрия начин за нея.
|
|
|
Post by sisi on Mar 21, 2023 9:57:12 GMT 2
Master гурото на LinkedIn Гергана, която си позволява да дава менторства други хора: Връзката към LinkedIn профила и в Биото - не работи. Намерих и профила - има 1500 връзки там и няколко поста: "I share with you some great results! 🥳
I started to develop the profile of a brand ( 35k) that trusted me to be a social media consultant.
You can see for yourself within 1 week (since we started working together) how much the profile statistics have improved👊🏻"
Прекрасно ниво на езикови знания, 3 харесвания..Нямам думи просто...
|
|
|
Post by 🙃 on Mar 21, 2023 10:24:32 GMT 2
Тая пък NJ, взела си мрежа за задната седалка, защотот децата идвали понякога при нея отпред?! Ми ако си седят законпчани в стола това няма да се случи...
|
|
|
Post by madeline on Mar 21, 2023 10:36:48 GMT 2
Аз не усетих Евелин да намеква, че са се разделили с Георги. Той нали е от Бургас, може да е там за някакво време. Снимала е един уикенд без него. Може това, което преживява, да е неуспешен опит за бебенце. В ИГ се следят, не си е махнала снимките с него. Каквото и да е, според мен ще сподели, но ми е чудно как всички започват да й пишат, че ще преодолее раздялата. Малко като с Елица - Майкъл й изневерява, трябва да се раздели с него, а всъщност е направила аборт.
|
|