|
Post by angie1425 on Mar 17, 2023 19:25:00 GMT 2
В последно време е голяма скука в юруб. Гледам предимно Ели и Нели от Корея. Прави ми впечатление Нели колко е дребнава, какви малки неща са и важни, като например: Изгледала 3-4 пъти “ Великолепния век “, за да наблегне на всичко. Ок, и аз го гледах, но един път е достатъчно 😁. Направила списък със снимките на участничките от Ергена и информация за тях, wtf. Някой преди време беше написал в коментар, че не е съгласен за нещо с нея, а тя отдели цяло видео на коментара му. Сега и мъжа и е там, кротък човечец, тя командори яко. И определено доста се наду, има се за голяма звезда явно.
Пуснах си и Попова, от много време не бях, защо ли си причиних. Само реклами, седнала и разопакова ПР пратки на всяко видео.
Тото ми хареса на подкаста с Манчев, определено ми беше интересно.
Виктория Капитонова я видях скоро, бяхме в една компания така да се каже. На живо е слаба и висока, изобщо не е ниска и трътлеста, както бях прочела тук, поведението е беше все едно всички сме и под нивото. Поглед, стойка, маниери - не, мерси. От “ колаборацийката “ определено мисля, че Ванеса ще загуби много. Чак такива баламурници за този “ курс “ не знам дали има.
Ели ми беше любимка, сега ми е изключително скучна. Да видим поне от ваканцията ще качи ли влог, но едва ли.
|
|
|
Post by l4444 on Mar 17, 2023 19:30:26 GMT 2
Не знам кой какви money-та е, но всеки ден влизам със свито сърце в темата, защото не съм психически подготвена за момента когато ще откриете на Гучи онлифенса, а усещам, че ще е скоро. Поне това ще даде отговор на въпроса как въобще се издържа, защото репликите хубаво са реплики, ама и те струват пари. Не са #oldmoney, то е ясно, но се моля и да не са от курсове и консултации по каквото и да било, защото не искам да съм част от тая вселена, в която Гергана дава съвети за нещо. 🥲 И изкарва пари от това. 😩
|
|
|
Post by lady_caramel on Mar 17, 2023 20:01:30 GMT 2
Стела Иванова ни предлага да ходим на плаж с бански, риза и затворени кецове Конвърс. Много кежуАл щяло да бъде. Абе, тея хора дали са с акъла си? Едит: не мога да я изтърпя, спрях видеото. Копченце, ластиче, панталонки, ръкавче.. Аааа Не я понасям и аз… то бива лиготии, ама прекалява, да не говорим, че прави някакви смешни грешки, докато говори. Прави сте иначе, че напоследък няма нищо интересно, но с Гането и поселедия ѝ рийл откривам нови нива на криндж. Едно такова видео може да бъде направено по много класен начин, но от нея не очаквам повече. 😂 Идвам и да поздравя Снежана, че няма да обърне профила си на бебешки. Много ми се издигна в очите с това, макар че винаги съм я харесвала.
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 17, 2023 20:58:55 GMT 2
Попова 7 години снима видеа, но си е все същата неграмотница - сакото й седи безформесто, пАробвала дрехи, под сакото - по сутиен..
|
|
|
Post by peacock on Mar 17, 2023 20:59:46 GMT 2
На тази госпожа са ѝ залепили само 6 предни зъба и назад са други, не толкова бели. Много ми е неприятна. Поли Недкова откакто стана ТВ звезда много ѝ порасна работата и вече постовете ѝ са само реклами. Няма вече " здравейте, малки котки". Все едно е съвсем друг човек и за мен си е вече софийска надувка Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Mar 18, 2023 0:49:59 GMT 2
И Стан и Стефи почват подкаст…
|
|
|
Post by peacock on Mar 18, 2023 8:47:19 GMT 2
Оф, аман вече с тия подкасти. Единствено на Тото и на Попова са ми интересни.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 18, 2023 9:13:42 GMT 2
Ох и моето мнение за Поли е подобно. Пак си я следя, но вече го няма онзи чар. Нормално е донякъде, хората порастват и се променят, на нея ѝ се случиха много неща. Но вече не ме кефи толкова. Твърде много попи от телевизионните маниери, а направо се разочаровах като я видях за рекламира Плесен. Преди беше по-естествена и споделяше нещата от живота. Беше ми много сладка
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 18, 2023 9:37:29 GMT 2
Сори, ама кому е нужно това? Да дадеш 200 лв за спортен екип My protein, заради един пост. На това ли ги учи Капитонова? Давайте си парите за тъпотии и неща, с които изглеждате комично (било то и в размер С🤔), за да имате контент. #TIKTOK expert #Полезен блогър 🙄 prikachi.net/image/8JOxoD
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 18, 2023 10:43:25 GMT 2
Деница и Георги (май) започват изследвания за бебенце. Това, което каза, е, че са решили да започнат изследвания и се започва от мъжа, цитирам "Всички знаете за какво става въпрос." Деница, от сърце ви желая успех и скоро да ви се сбъдне за каквото си мечтаете!
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 18, 2023 11:47:03 GMT 2
Гана с нов профил socialninjaspro пак да си пробутва измисления курс на псевдо-инфлуенсъри. Във всяко “изпипано” стори от ИГ Експертката има правописни грешки (каква изненада). Качила и кретенски рийлс да ни казва защо имаме нисък engagement rate, единственото, което прави е да се хили със зъбЪт, и накрая ти казва да погледнеш описанието. Оу Май Гош. Явно това ще е новото й начинание за този месец, Морфинът набързо залезе, сега само си лайква смешните постове с този профил.
|
|
|
Post by klaudia on Mar 18, 2023 11:56:02 GMT 2
Сори, ама кому е нужно това? Да дадеш 200 лв за спортен екип My protein, заради един пост. На това ли ги учи Капитонова? Давайте си парите за тъпотии и неща, с които изглеждате комично( било то и в размер С), за да имате контент. #TIKTOK expert #Полезен блогър 🙄 prikachi.net/image/8JOxoDКристина наскоро я видях, но е всичко друго, но не и С размер. Доста ниска и пухкава е, а когато я питат колко килограма е винаги казва, че е 45-50, което е просто комично.
|
|
|
Post by veereto on Mar 18, 2023 12:33:38 GMT 2
Сори, ама кому е нужно това? Да дадеш 200 лв за спортен екип My protein, заради един пост. На това ли ги учи Капитонова? Давайте си парите за тъпотии и неща, с които изглеждате комично( било то и в размер С), за да имате контент. #TIKTOK expert #Полезен блогър 🙄 prikachi.net/image/8JOxoDКристина наскоро я видях, но е всичко друго, но не и С размер. Доста ниска и пухкава е, а когато я питат колко килограма е винаги казва, че е 45-50, което е просто комично. Ако е много ниска е възможно. Височината оказва голямо влияние, когато става дума за килограми.
|
|
|
Post by katherine on Mar 18, 2023 14:26:20 GMT 2
Кристина наскоро я видях, но е всичко друго, но не и С размер. Доста ниска и пухкава е, а когато я питат колко килограма е винаги казва, че е 45-50, което е просто комично. Ако е много ниска е възможно. Височината оказва голямо влияние, когато става дума за килограми. Нее, просто няма начин да е под 65 кила особено щом е ниска
|
|
|
Post by monster on Mar 18, 2023 14:39:33 GMT 2
Сега гледах сторитата на Елица. Малко не я разбирам. Хем най-евтиното избрала хем с една дума имало какво да се желае. Еми
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 18, 2023 15:07:59 GMT 2
Кристина беше споделяла, че е около 1,60 даже дали не е и по-ниска. Не съм я имала за висока, но тогава ме изненада с височината си. Килограмите там играят важна роля да, но и тя малко послъгва.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 18, 2023 17:19:18 GMT 2
Никакъв шанс Кристина да е 45 кила 😄 Аз съм малко под 1,60 и тежа 58 кг, размер с съм и нямам нито корем, нито паласки. Много адмирирам, че е започнала да спортува и иска да отслабне, но постоянно обяснява как не била на строг режим, можело и само с тренировки и продължава да набива закуски и Старбъкс. Онзи ден беше написала, че за 2 седмици е отслабнала с 500 г. Ами това е комично, по-добре да не го казва изобщо. И пак казвам, че за мен има метаболитен или хормонален проблем и трябва да посети лекар освен треньор. Много неестествено е напълняла в корема.
И аз стискам палци на Деница, дано им се получат бързо нещата и да се радват на здраво бебче скоро.
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 18, 2023 17:23:48 GMT 2
Хехе Джойче. 😀 Гого ползвал само за пет минути през нощта залъгалка, а пък тя взела светещи такива, за по-лесно намиране. 😀Брей, брей. Споко, никой няма нищо да ти каже, ако бебето ти ползва биберони или ако яде пюрета.
|
|
|
Post by sisi on Mar 18, 2023 18:25:32 GMT 2
Кристина наскоро я видях, но е всичко друго, но не и С размер. Доста ниска и пухкава е, а когато я питат колко килограма е винаги казва, че е 45-50, което е просто комично. Ако е много ниска е възможно. Височината оказва голямо влияние, когато става дума за килограми. Абсурд това момиче да е 50 кг -минимум 10 отгоре е. Аз съм висока 162 см и съм 50 кг. Минавам за кльощава, според повечето хора (макар, според мен не съм), но нямам тлъстинки, камо ли паласки и корем. Нека да се вкарва във форма, но да лъже че е слаба като видимо, че е над 60 кг, нищо, че е ниска. Може би Гането (като сравнение е около 47-48 кг) и е около 160 см Лично мнение, но ми е ужасно нелицеприятна, чак ме дразни че се показва с толкова "естествен", неугледен вид.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 18, 2023 19:03:49 GMT 2
Начинът на хранене е най-важен и основен за добрата форма, и чак след това тренировките. Всеки адекватен ще го потвърди. Докато един човек не си изгради добър хранителен режим само ще си мечтае за добра форма. Тренировките също са много важни, но чак след режима и то в правилно съчетание с него.
|
|
|
Post by emma on Mar 18, 2023 20:04:47 GMT 2
Сега гледах сторитата на Елица. Малко не я разбирам. Хем най-евтиното избрала хем с една дума имало какво да се желае. Еми Ели пише, че са избрали най-евтиния вариант за Мавриций и никъде не видях да се оплаква, напротив даже препоръчва мястото на което са били. Останала е малко разочарована от екскурзията им до Азорските острови миналата година и казва, че там (Азорските острови) е било средно положение откъм храна и организация. За екскурзията до Мавриций само хубави неща прочетох. Напоследък единствените, които гледам в youtube са лялата, ако качи влог или от време на време преглеждам италианската Катерина.
|
|
|
Post by peacock on Mar 18, 2023 20:56:49 GMT 2
Какъв контраст в една снимка Честно казано, лелята се облича в пъти по- добре, когато не е на събития..дори в Пампорово беше облечена с по- хубави дрехи, отколкото с тая нощница . И тялото да е чак уау. Уау е ама като не е толкова разголено Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by hurricane2022 on Mar 18, 2023 22:31:33 GMT 2
Успех на Деница и Георги ❤️
|
|
|
Post by monster on Mar 19, 2023 10:06:13 GMT 2
Може и така да е за Елица. Не споря. Просто останаха с такова впечатление. Относно кг на Кристина, аз съм 157 и съм 54кг ами нямам такива тлъстинки. Нямам плочки, но и такива тлъстинки нямам.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 19, 2023 11:17:43 GMT 2
тази Кристина е доста над 60кг. Точно корем да имаш е най-кофти ген и винаги ти дава килограми отгоре в очите на околните и няма как да е 50. Мои приятелки 50кг 160 см носят дънки размер 32 и са изключително слаби и мънички.
|
|
|
Post by sisi on Mar 19, 2023 14:34:09 GMT 2
160 см и 50 кг си е отвсякъде Xs/s размер. Аз съм толкова и си имам и плосък корем и плочки, но при мен е ген, по-скоро. Същите кг имам и приятелка с леко коремче. За справка вижте Гергана, която е под 50 кг и пак няма плосък корем. Честно казано винаги съм се чудила как тия хора нямат реална представа за себе си и така да се излагат. Аз нося този размер и няма шанс да се объркам с друг и ми трябва един поглед за да преценя размер на мъж или жена веднага (килограми и ръст). Това момиче - Кристина, без да съм го виждала на живо е около 65 кг поне, на снимките с дънки се вижда, че има доста голям ханш и корем. Не знам какъв s размер я гони...че чак е смешно.
Йоко, на събитито на Хербалайф ми прави впечатление, че мноого се харесва. Което не виждам нещо лошо, разбира се. Да, наистна има хубаво тяло, дълги хубави крака и торс, но и липсва класа, някак ми евтинее с тая бяла нощница.
|
|
|
Post by milamila on Mar 19, 2023 18:34:57 GMT 2
Какъв контраст в една снимка Честно казано, лелята се облича в пъти по- добре, когато не е на събития..дори в Пампорово беше облечена с по- хубави дрехи, отколкото с тая нощница . И тялото да е чак уау. Уау е ама като не е толкова разголено Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk тя е казвала във видеа, че барт харесва по-секси аутфити и ми прави впечатление, че като е с него е по-гола, ако децата са наоколо се облича по-скромно
|
|
|
Post by precious on Mar 19, 2023 20:53:37 GMT 2
Дерайка пак не си е пила хапчетата. Качила няколко сторита в които обяснява колко некомпетентни “колеги” имала. Тя понеже е някаква страшна професионалистка, от има няма 2/3 месеца май се упражнява върху хората, след еднодневния курс върху банан. Откачалка!!!
|
|
|
Post by Niki on Mar 19, 2023 21:32:12 GMT 2
prikachi.net/image/8LWyaHДейке, Райке, вече наистина не зная как да се обърна към твоята личност, но беше дала обещание на последователите ти, че ще дадеш логично обяснение за шизофренното ти поведение и фалшифициране на лични карти. Не го даде. За пореден път ми пращат твое стори със shame-ване на лекари-доктори, както искаш си ги наричай в твоята глава. Чудя се, като ходиш например на гинеколог, как се обръщаш към нея/него, ако не е д.м или д.м.н? Или ти на толкова прости лекари-доктори завършили само една медицина за 6 години и спец. още 4 не ходиш? Може да провериш регистъра на БЛС, над 28 000 лекаря са записани публично като "д-р", без докторантура, неправомерно според теб.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 20, 2023 7:16:29 GMT 2
Ненормалница. Да вземе да се скрие вече, че е опасна. Тя очевидно с главата не е наред, те лягат да ги боде...
|
|