|
Post by veereto on Mar 16, 2023 9:12:14 GMT 2
Колкото и да ми е ясно, че нивото на аудиторията на инфлуенсърите е ниско не знам защо продължават да ме изумяват. Гледам само хвалби за Кьосина и Капитонова, че правели нещо нневиждано и нечувано, а курсове за развитие в интернет има много. Единствената разлика е, че в техния ще обясняват с какви кремчета се мажат (естествено спонсорирано) и какво му е неивжданото?! В кораба майка може да се намерят съвети повсички техни точки и ще са много по-адекватни, защото има мнения на много и различни хора. Ако не си съгласен с тях и неоценяваш какъв "къртовски" труд са хвърлили и ставаш хейтър. Повтарят едно и също, ако не ти харесва подминавай ...... ама защо трябва да подминаваме!? Точно защото всеки гледа себе си и хората с критично мислене са станали една шепа, затова и подобни лица са популярни. С времето хората стават все по-голямо стадо и само им трябва някой да ги води за носа, защото е по-лесно отколкото да си раздвижат мисловната дейност. Давам им предложения за следващ маратон - Как да си избършем за**ика, че аудиторията им е толкова заблудена и мързелива, че скоро и затова ще им трябва упътване
|
|
|
Post by livia on Mar 16, 2023 9:16:37 GMT 2
Тези сериозни ли са?? Да дава някой пари да му каже друг какъв крем ползва? Съжалявам, но колко трябва да си тъп да им даваш пари на тези нагли момичета... Всичко това е на един клик в гугъл или при още десетки инста профили безплатно. Буквално всеки с повече от 10 последователя споделя какви продукти ползва, дава съвети и т.н. Ох, ядосах се рано сутрин, добре че са на Гергана отчаяните опити да е релевантна, че да ме разсмива (дали от Пепе е видяла това свободно веене на "прелести"?)
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 16, 2023 9:58:10 GMT 2
Курсът на руската парцалана е абсолютна подигравка, но докато има безмозъчни и ограничени патки, винаги ще се намери някой да се възползва от тях. Парцаланата може да е добра в лъженето и правенето на пари, но далеч не е така успешна в това да е истински щастлива. Цял живот ще се мъкне скришом с някаква дъртаци, защото нормален мъж ( в това число включвам и готините богаташи) никога няма да обърнат внимание на подобна алчна и нелицеприятна мутра като нея. Капитонова е отровна и не става за нищо като жена. Поведението ѝ е неприемливо и отблъскващо, в нея няма капчица нежност и жеснтвеност, каквото ще да прави. Като добавим колко повърйностна и елементарна е, освен цял живот да ѝ се оставят пари на нощното шкафче от разни чичаци, друго не я очаква.
Колкото до Гана и тези зрънчовци, които е изтипосала - доста жалък начин за просене на внимание. Само може да си мечтае някой да точи лиги по тия стафиди. Освен подигравки друго няма да получи.
|
|
|
Post by sisi on Mar 16, 2023 10:05:06 GMT 2
Капитонова можеше да е полезна на тема увереност ако реши да сподели повече относно това защо и как е решила да спре да използва филтри. На мен наистина ми е любопитно и я аплодирам за решението й. Но уви, ще изсипе хвалебствия към всеки бранд за коса и напукани петички, който ще спонсорира курса й. Хитро си затвори цикъла, но наистина недоумявам какви патки ще дадат 600 лв за това при наличието на милиони талантливи и полезни тиктокърки. Съгласна съм с вас, момичета! Недоумявам как може две патки, със стойност в собствения си живот 0 да проповядват срещу пари на други жени - увереност, стил и как да се продават. Нито една от двете няма успешна връзка, че да учи как да си успешна сред мъжете - Капитонова си живее с кучето в едностайния си апартаент, Кьосина със съквартирантки -във Барселона. Капитонова - с напъните си да покаже, колко е харесвана и успешна, а излъчва такава асексуалност, че даже си мисля, че и с мъже не спи, защото просто няма такива нужди. Кьосина пък всеки ден се опаква или от акнето си с което се бори или, че са я урочасали и си търси онлайн баячка да и лее куршум. В същото време някакви жени дават по 600 лв, за това!? Не мога да си обясня...
|
|
|
Post by veereto on Mar 16, 2023 11:01:24 GMT 2
Съгласна съм с вас, момичета! Недоумявам как може две патки, със стойност в собствения си живот 0 да проповядват срещу пари на други жени - увереност, стил и как да се продават. Нито една от двете няма успешна връзка, че да учи как да си успешна сред мъжете - Капитонова си живее с кучето в едностайния си апартаент, Кьосина със съквартирантки -във Барселона. Капитонова - с напъните си да покаже, колко е харесвана и успешна, а излъчва такава асексуалност, че даже си мисля, че и с мъже не спи, защото просто няма такива нужди. Кьосина пък всеки ден се опаква или от акнето си с което се бори или, че са я урочасали и си търси онлайн баячка да и лее куршум. В същото време някакви жени дават по 600 лв, за това!? Не мога да си обясня... Бих добавила и че на двете родителите са се погрижили да ги обезпечат, докато учат, което само по себе си не е нещо лошо. Нито им се е налагало да тичат от работа на лекции, нито да мислят как да си платят сметките и таксите. Има голяма разлика в старта им в живота, но и те като много други удобно пропускат тези подробности, които са много съществени и се отразяват е след това. Винаги ми е смешно, когато някой има гръб (родители, мъж) и говори за успешност, за постижения, за рискове, а реален риск те никога не са поемали, защото каквото и да се случи има кой да им плати сметките, има къде да отидат.
|
|
|
Post by sisi on Mar 16, 2023 11:17:26 GMT 2
Бих добавила и че на двете родителите са се погрижили да ги обезпечат, докато учат, което само по себе си не е нещо лошо. Нито им се е налагало да тичат от работа на лекции, нито да мислят как да си платят сметките и таксите. Има голяма разлика в старта им в живота, но и те като много други удобно пропускат тези подробности, които са много съществени и се отразяват е след това. Винаги ми е смешно, когато някой има гръб (родители, мъж) и говори за успешност, за постижения, за рискове, а реален риск те никога не са поемали, защото каквото и да се случи има кой да им плати сметките, има къде да отидат. Много точен коментар..Всъщност при голяма част от тези т.наричащи се "успешно реализирани" се крие сериозна опора от родители или друг финансов гръб. И при двете това е факт! При все това ме дразни, че проповядват нещо, което и двете не са! Нито са реализирани в нещо, нито имат успешни връзки, имат инфлуенсърска кариера, която е до време, нито носят усещане за класна и поддържана жена. И двете изглеждат евтино.Не може да бъдат никакъв пример за младите момичета.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 16, 2023 11:29:54 GMT 2
Щях да попитам Гането защо не е сложила новия сЮтиен на лЯ ПерлЯ за 150лв от Меркарито, но се сетих, че тя и катерицата си показа, какво толкова, че й се виждат сиските. Много луксозно поведение на една дама. Купила си дънки с дупки на коленете, и написала, че е извън "ЗоНаТа Й нА КоМфОрТ", не били "олд мЪни" стил. Като ти прасна един по празната тиква. Не че нещо, Гане, ама с тези дънки изглеждаш много по-свежа и младолика, от колкото като сложиш кафевите панталони, 2/3 размера по-големи. Ама аз какво ли разбирам, някаква си там мусакаджийка.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 16, 2023 11:43:20 GMT 2
Дънките с дупки определено не вървят на пенсионерския стил на Гана. Колкото и да се напъва да изглежда класна и богата, накрая все на пенсионерка се докарва. Това момиче едва ли някога ще прозре колко е неугледна. Колкото до КК (Капитонова и Кьосето (винаги на това ми е звучала) те си представят нещата, както им е угодно. Ако всички имахме някакъв солиден финансов гръб, всички щяхме да сме успешни. Няма какво да се заблуждаваме, много важно е да имаш такъв, за да имаш пълната свобода и време да се развиваш в сферата, която наистина ти е на сърце или в която и да било друга, без да се притесняваш за сметки други. И още повече, когато вземе, че се провалиш в начинанията си. Разбира се има мнохо хора, които са тръгнали от 0 и а успели, но на тях изобщо не им е било лесни като на тези две "успешни" кифли, които в действителност стават са за тромпетистки.
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 16, 2023 12:07:10 GMT 2
Хахах #classylady
Гане, да не си започнала да се самоиронизираш? Всички придобивки отиват идеално на интериора и манекена. 😀
Едно от любимите неща в нейния профил ми е снимка на чиния с “фенси” храна на фона на тоалетка, мокет или стол. Класа да видиш. 😀
|
|
|
Post by aquamarine on Mar 16, 2023 14:16:45 GMT 2
Aз пък бих си помислила, че на Гергана и са й филтросани...
|
|
|
Post by peacock on Mar 16, 2023 14:30:23 GMT 2
Мале , приказната Ани как се мята.. и аз съм едра и никога не бих се пуснала така друсаща се в социалните мрежи!
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on Mar 16, 2023 14:49:48 GMT 2
Капитонова можеше да е полезна на тема увереност ако реши да сподели повече относно това защо и как е решила да спре да използва филтри. На мен наистина ми е любопитно и я аплодирам за решението й. Но уви, ще изсипе хвалебствия към всеки бранд за коса и напукани петички, който ще спонсорира курса й. Хитро си затвори цикъла, но наистина недоумявам какви патки ще дадат 600 лв за това при наличието на милиони талантливи и полезни тиктокърки. Така и не го разбрах това с филтрите. Защо се ползват? Първо, отгоре си пише, че не си ти. Второ, какво толкова ти е сбърканото на теб, че отказваш да приемеш себе си ала натурал 😀
|
|
|
Post by amelie on Mar 16, 2023 18:45:13 GMT 2
Последното стори на Гергана с масажа - Гучан има тоооокова отегчена физиономия. Очаквам скоро гръм в рая и нови ревливи сторита.
И Мария от lamartinia идвам да изкоменирам. Рядко ми се случва човек не само да е злобен, ами и да изглежда така. Дори не знам защо още я следвам. Трябва да взема да напусна и префърцунената ѝ група, и ИГ.
|
|
|
Post by l4444 on Mar 16, 2023 20:27:20 GMT 2
ibb.co/WxWnrszТова момиче категорично има проблем с това да се показва, вчера зърна, днес-това извращение, аз честно казано не съм попадала в никой от профилите, които следвам, на подобни кадри. Със сигурност има и такива, в които това се промотира и са с такава насоченост и това е супер и нямам нищо против такива снимки по принцип. Но това е скандално неуместно, предвид аудиторията и, уж, фокуса ѝ (#classylady, #oldmoney). Но най-вече е неуместно, заради начина, по който изглежда откачалката. Гергано, и вътре в гащите да си навреш камерата, пак няма да си провокативна и секси, пак си крива и противна. И най-простите п*тки, на чието “неморално” поведение се възмущаваш, и те не се снимат толкова евтино и жадно за внимание. Това е толкова, толкова жалко.
|
|
|
Post by peacock on Mar 16, 2023 20:52:23 GMT 2
Филяка направи една реклама и му се получи много по- добре от всички други на Пепе
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 16, 2023 21:05:09 GMT 2
И аз идвам да кажа, че ми хареса рекламата на Филяка- креативна, забавна и добре заснета. И става направо друг човек като оправи тая паница на главата си.
А Пепа си я представям как убеждава брандовете, с които работи, че сторито от колата е най-натурално 😄
|
|
|
Post by amelie on Mar 16, 2023 23:19:29 GMT 2
Много се смях на Гергана. Тя изобщо знае ли какво значи Old money?
|
|
|
Post by kiki95 on Mar 16, 2023 23:28:17 GMT 2
Според мен при Гучанови наистина ще има гръм в Рая.. напоследък мнооого рядко качват нещо заедно и Гучан доста често е сам вкъщи вече 😃 не знам, де, но натам лъха
|
|
|
Post by monday on Mar 16, 2023 23:59:28 GMT 2
И на мен много ми хареса рекламата от Фифи, готин замисъл. Ето такива реклами се гледат с кеф, ако ще и сто неща да рекламира. Да се учат другите инфлута. Браво на него! И браво, че е свалил кичарата! Нямам нищо против мъже с дълги коси, но да са добре оформени, а не като Ринго Стар преди 50 години.
|
|
|
Post by abinem on Mar 17, 2023 1:57:41 GMT 2
Оле идвам да нахраня тази от профилната снимка на съфорумката по-горе, Кухалирие. Попадна ми профилът ѝ случайно и ...някаква снимка с зелена рокля надупчена, счупила стойка ..и изваяла един задни части...кой и кого заблуждаваш !? Всеееееки пост ѝ е платено партньорство хахаха работи яко..няма ядове, но бива ли най-неподходящите неща да рекламира. А Мартин, няма да коментирам, ходещ недобре изглеждащ оператор.
|
|
|
Post by veereto on Mar 17, 2023 9:27:07 GMT 2
ibb.co/WxWnrszТова момиче категорично има проблем с това да се показва, вчера зърна, днес-това извращение, аз честно казано не съм попадала в никой от профилите, които следвам, на подобни кадри. Със сигурност има и такива, в които това се промотира и са с такава насоченост и това е супер и нямам нищо против такива снимки по принцип. Но това е скандално неуместно, предвид аудиторията и, уж, фокуса ѝ (#classylady, #oldmoney). Но най-вече е неуместно, заради начина, по който изглежда откачалката. Гергано, и вътре в гащите да си навреш камерата, пак няма да си провокативна и секси, пак си крива и противна. И най-простите п*тки, на чието “неморално” поведение се възмущаваш, и те не се снимат толкова евтино и жадно за внимание. Това е толкова, толкова жалко. Гучи е като от обява за 20 лв. Много са изчаткали всичките
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 17, 2023 9:28:56 GMT 2
Стела Иванова ни предлага да ходим на плаж с бански, риза и затворени кецове Конвърс. Много кежуАл щяло да бъде. Абе, тея хора дали са с акъла си? Едит: не мога да я изтърпя, спрях видеото. Копченце, ластиче, панталонки, ръкавче.. Аааа
|
|
|
Post by babyshark on Mar 17, 2023 9:33:21 GMT 2
Здравейте, не искам да рискувам дневната си доза криндж. Моля някой да попита Гергана откъде са сексЬе гащите. Искам и аз да съм такава изкусителка. Гане, ако четеш тук може направо да ми отговориш на стори " Пхрхиятели, след многобройните запитвания..." и натам си знаеш. Сега като се замисля сигурно са находка от меркарито, но не си спомням да е споделила. Бива ли така?! Благодаря ви!
Фифи, се е справил добре, спор няма. Рядко му се получава 😀 Дано продължи в същия дух.
|
|
|
Post by komkama on Mar 17, 2023 12:51:51 GMT 2
Гано, да наследиш нива в Дупница не е old money. Нищо лично, но родителите ѝ си изглеждат съвсем обиновени хора, да не кажа друго, а сестра ѝ е точното определение на new money. Няма такава филмарка и като я видя снимана по бельо, ми става супер гнусно и некомфортно. На Филяка рекламата е супер креативна. Браво!
|
|
|
Post by nessap99 on Mar 17, 2023 12:59:54 GMT 2
Сестрата на Гана и new money не е ! Мъжът ѝ има пари, който най-вероятно е наследил отнякъде (сигурно ниви, изглеждат си селяци), така че и той не е new money. Ако Ганка се определя като ANY KIND OF MONEY жестоко се опитва да се самозаблуждава. 😂 смешно е чак. New money Ганке е човек, който се е сдобил с пари, които НЕ СА наследствени! Тоест, ИЗКАРАЛ СИ ГИ Е. А old money е когато са наследство. Сори ама аз имам баба и дядо в Дупница дето продадоха преди години две ниви, дадоха ни 30к ама не съм се наричала с такива определения. В днешно време 30к какво ли са? За ганка са много лол. Ако разчитам на тия пари.. смях.
|
|
|
Post by monster on Mar 17, 2023 16:06:23 GMT 2
Ох, не знам за Гана. Ама тази Ясмин със всеки изминал ден ми става все по-противна и ми е ясно,че бебето е зорлен направено. Тя вечер в болницата го давала да спи при другите бебета за да си почивала. После на фрузьор ходи, че на др ден я изсписвали. Аз не ги разбирам тия хора. Визирам и Дарито. Много са им желани бебетата, много нямат търпение. Накрая раждат и на третия ден го оставят, че било добре за семейния живот. 😂.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2023 16:56:30 GMT 2
Сестрата на Гана и new money не е ! Мъжът ѝ има пари, който най-вероятно е наследил отнякъде (сигурно ниви, изглеждат си селяци), така че и той не е new money. Ако Ганка се определя като ANY KIND OF MONEY жестоко се опитва да се самозаблуждава. 😂 смешно е чак. New money Ганке е човек, който се е сдобил с пари, които НЕ СА наследствени! Тоест, ИЗКАРАЛ СИ ГИ Е. А old money е когато са наследство. Сори ама аз имам баба и дядо в Дупница дето продадоха преди години две ниви, дадоха ни 30к ама не съм се наричала с такива определения. В днешно време 30к какво ли са? За ганка са много лол. Ако разчитам на тия пари.. смях. Аз пък мисля, че new money е израз за новобогаташи от 1-2 поколения назад. Old money го разбирам като аристокрация почти, нещо което Ганка пък разбира като стил на обличане 😂 все едно пък old money някога ще си купи Fendi 🥲
|
|
|
Post by komkama on Mar 17, 2023 17:43:43 GMT 2
Сестрата на Гана и new money не е ! Мъжът ѝ има пари, който най-вероятно е наследил отнякъде (сигурно ниви, изглеждат си селяци), така че и той не е new money. Ако Ганка се определя като ANY KIND OF MONEY жестоко се опитва да се самозаблуждава. 😂 смешно е чак. New money Ганке е човек, който се е сдобил с пари, които НЕ СА наследствени! Тоест, ИЗКАРАЛ СИ ГИ Е. А old money е когато са наследство. Сори ама аз имам баба и дядо в Дупница дето продадоха преди години две ниви, дадоха ни 30к ама не съм се наричала с такива определения. В днешно време 30к какво ли са? За ганка са много лол. Ако разчитам на тия пари.. смях. Имах предвид като държание и манталитет, не толкова откъде са парите, но и това е вярно. Гана всъщност е no money 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Mar 17, 2023 17:50:05 GMT 2
Сестрата на Гергана действително е новобогаташка - и тя, и съпругът ѝ. Дядото е развил дърводобивен бизнес и оттам са им парите.
Гергана е no money отвсякъде - дотам, че да крещи в екстаз, че в къщата на сестра ѝ има ...камина. Клето Диорче, мое малко гаврошче!
|
|
|
Post by monday on Mar 17, 2023 19:10:34 GMT 2
Не знам кой какви money-та е, но всеки ден влизам със свито сърце в темата, защото не съм психически подготвена за момента когато ще откриете на Гучи онлифенса, а усещам, че ще е скоро.
|
|