694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Mar 14, 2023 10:26:10 GMT 2
Ох, тази Радостина.🙄 Как пък всеки път като говори за бебето изглежда толкова отегчена, върти очи или говори с досада. То е в толкова интересен период, гука си, прави всеки ден нови неща, а тя показва едва ли не, че ѝ е писнало. Ами сори, ама колкото и да ти се “надува” главата, така ли трябва да се показва? Опитвам се да я разбера, понеже и аз през 80-90% от годината гледам дъщеря си сама, но не мога, такова нещо не съм виждала.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Mar 14, 2023 10:31:48 GMT 2
Не бях влизала от повече от месец и не бях гледала нищо.. Като гледам не съм изпуснала много и простотиите са им все едни и същи
|
|
|
Post by veereto on Mar 14, 2023 10:35:16 GMT 2
Видяхте ли новото, поредно бизнес начинание на Капитонова/Кьосина? Тия двете им признавам, Капитонова продава от нищо нещо, другата успешно се намърда.Продават курс за Увереност, за 600 лв, най-високия пакет. Как да изглеждаш добре, да се държиш като бизнес дама...и куп простотии. Не мога да отрека, че визията на ландинга ми хареса, дизайнерката е на ниво (не като на Ганка умопомрачителните изпълнения с редове без отстояния, грешки и т.н). Но не мога да приема безумщината на това, което продават (че и на кредит) и на жените, които плащат на две жени, които нищо не правят, освен да се грижат за външния си вид - да ги учат как да са успешни и уверени. Тия момичета не осъзнават ли, че като станат на моите години (след 10-на) ще бъдат на дъното, само с една красота...? Не знам как Виктория ги замота хората след това, което се видя в предаването, но явно нивото е прекалено ниско. Този курс го рекламират, както едно време се рекламираха МЛМ бизнесите иначе и дипломи размятат, но маркетинга им от преди 10 години
|
|
|
Post by sisi on Mar 14, 2023 10:57:40 GMT 2
Модела за проажби, който използват Капитонова в момента е взаимстван от Боян Москов, който пък копира от други и т.н. Набиване в мозъка на директни послания за печалба, успех, забогатяване и т.н. Но факт е, че работи при една аудитория с много ниско ниво - мързеливи, търсещи лесни печалби, а също и момичета, за които външния вид е най-важното в живота. Въпросния маркетинг гуру така си продава курсовете, книгите и семинарите - обещава им бързи печалби, само след 2 часа гледане на видео за фунии. Ганка също му е фенка и се записва на неговите обучения.
|
|
|
Post by veereto on Mar 14, 2023 11:16:23 GMT 2
Модела за проажби, който използват Капитонова в момента е взаимстван от Боян Москов, който пък копира от други и т.н. Набиване в мозъка на директни послания за печалба, успех, забогатяване и т.н. Но факт е, че работи при една аудитория с много ниско ниво - мързеливи, търсещи лесни печалби, а също и момичета, за които външния вид е най-важното в живота. Въпросния маркетинг гуру така си продава курсовете, книгите и семинарите - обещава им бързи печалби, само след 2 часа гледане на видео за фунии. Ганка също му е фенка и се записва на неговите обучения. Точно със същите неща преди години се пробваха да ме привлекат към поредното млм, затова го написах това за старите трикове. Като не им се вържеш започват да обиждат и да се държат сякаш са нещо повече и сега нашите инфлуцки правят същото.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2023 14:16:09 GMT 2
Толкова е прозрачно всичко - уж случайно й хрумна на Капитонова идеята за този курс. На следващия ден вече имаше фотосесия и се хвалеше колко лесно се работи когато концепцията е предварително замислена.
Кого заблуждава? Човек не може да си намери читава маникюристка с час за този месец, камо ли фотограф, фризьор, гримьор, стилист, и тн и тн. от днес за утре. А те и концепция имали били.
После съвсееем случайно започна продажбите докато е в Дубай, айде стига. За два дни измислиха и записаха целия материал, че и наеха кукумявките-лектори. Едната лекторка впрочем е толкова смачкана горката, че дори на рекламната си снимка не е успяла да се изправи и да застане уверено. Иначе ще дава акъл за увереност, хаха.
И стилистката Рима - Капитонова й направи рекламно видео в ютюб и върна почти всичко, което я накара да си купи, толкова е кадърна.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Mar 14, 2023 16:59:27 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Mar 14, 2023 17:25:20 GMT 2
|
|
|
Post by misslisa on Mar 14, 2023 17:33:41 GMT 2
На снимките преди седмица Пепе си е плоска като дъска. Някаква оптическа измама е този бюст от сторитата.
|
|
|
Post by rosenfeld on Mar 14, 2023 17:40:46 GMT 2
Не мисля, че Пепе е бременна. Все си мисля, че ако забременее все пак, ще направи аборт. Може и на противозачатъчни да е или спирала да си е сложила, не вярвам да роди пак. Бебе 4 не се връзва с Карусел. Особено без подкреплението от Рударци.
Ели си е все повече попила западния начин на живот. На нас може и да са ни скучни с Майкъл, но те за себе са досущ западняците.
|
|
|
Post by scalestone on Mar 14, 2023 19:19:28 GMT 2
Не знам Ели дали е качила кг., обаче ми направи впечатление, че в бюста е поналяла и много добре й стои! Не целя да намеквам или натъртвам НИЩО с това си изказване, просто споделям, че изглежда за мен добре. И аз не бих върнала такъв бюст, ама тц, зеро съм. Пепа как е държала София с тези 2 реда зъби Мили боже като видях лошо ми стана! Като казах зъби, не знам дали е коментирана, но вчера ми попадна в тубата Михаела Андонова с видео за брекети. Аз също в момента нося и мисля направо тук да пиша, а не в темата за ортодонтията. Без да съм я чула какво е говорила, само докато я гледах и си казах, че е същата почти ситуация като при мен: големи зъби, малка челюст. На мен две ортодонтки (тази, при която съм и тази, при която Елица е била) ми казаха с други думи, но смисълът е един и същ, че ако не се вадят зъби, а само се наредят, се деформира лицето, т. нар. конска физиономия както аз казвам. И наистина в коментар е казала, че държала да не се вадят зъби. Честно казано от показаните снимки на мен преди повече ми харесва и мисля, че е била за вадене, защото каза, че нямала място (после си пуснах със звук, докато обядвах). Също, че и сложили брекетите и същия ден й взели отливки. А на първия преглед само й казали видовете брекети и цените. Това също за мен е червена лампа, защото първо се отива с панорамна снимка, после се взимат отпечатъци, после се прави анализ, чак след това се коментират вариантите (ако има такива). Има и други видеа, изглеждат интересни, но нищо не съм гледала. Ако някой е по-запознат, да сподели заслужава ли си.
|
|
|
Post by sisi on Mar 14, 2023 21:16:09 GMT 2
Гането.. липсва Да не са забегнали на тайна "чужбинска" екскурзийка двамата с нейния Гунчо?
|
|
|
Post by sublime on Mar 14, 2023 23:34:22 GMT 2
Професионалната майка , как иначе. Чака да направи козунаците и тогава ще сменя лака…
|
|
|
Post by monday on Mar 15, 2023 0:23:57 GMT 2
Идвам да похваля Попова и брат ѝ. Видях, че имат подкаст, но не проявих интерес, като цяло не ми допадат подкастове. Но бяхте коментирали, че са обсъждали Капитонова и пуснах да видя, та уж само за малко, а взех, че изгледах целият епизод... и уж само един, а изгледах всичките епизоди за два дена. Допадат ми темите, харесва ми как разсъждават, Иван ми направи много добро впечатление с няколко изказвания и като цяло ще си ги следя. Тя много си обръща внимание на менталното състояние и споделя много опит, за което браво.
|
|
|
Post by diamond on Mar 15, 2023 9:46:43 GMT 2
Леле, леле - какви са тези нокти от въпросната дама, която аз не следя? Стига, де! Един час все ще се намери за маникюр, ако ще и в обедната почивка да е. Михаела Андонова с брекетите - изобщо не изглежда добре с тях. Наистина се получава като конска физиономия, а на предишните снимки е в пъти по-добре. Не знам причината, заради която е с брекети, но резултатът не е добър за общото ѝ излъчване. Вярно, поне е решила ортодонтския си проблем, но естетиката също е важна. Май ще взема да чуя и аз подкаста на Попова. Искам да използвам случая да я похваля, че единствена продължава да снима видеа, а не се остави само на Инстаграм "кариера".
|
|
|
Post by veereto on Mar 15, 2023 10:18:45 GMT 2
Не мога да ги разбера тези жени. Като не мога да отидат на маникюр поне да си купят за 5лв лакочистител за гел лак и да си приведат ноктите в нормален вид. Не стига, че е грозно, но и не е полезно за ноктите.
|
|
|
Post by babyshark on Mar 15, 2023 10:43:12 GMT 2
Професия мама ми е супер анти. Няма да снима децата, но ги снима че заработват и те чат-пат. Решила да им пляска някакви емотикони на лицата, ама не винаги слага. И аз съм забелязала, че ноктите са й под всякаква критика, но иначе на спонсорирана лазерна е всеки месец. Като нямаш време/финанси/желание да ги поддържаш, ами не си прави маникюр по-добре. Егати. За всичките 568252 книги, които са натрупали у тях няма и дума да споменавам, въпреки че всички са любими на децата. Много им чете, пък в едно изречение по 2-ве (Ганче хай) правописни грешки допуска. Голяма мърла ми е и соринотсори, но и в лице ми е много антипатична.
За Тейче ме мъчи един въпрос. Спуква се да рекламира чантите на зарена, но на едно събитие не я видях с тяхна чанта. Все фурли, мурли, томита. Защо така се получава 🤔
Харесва ми почивката на Бърчови. Сигурна съм, че имат нужда точно от това в момента и малко да си избистрят мислите.
От известно време следя Мария Попова. Няма никакви претенции ( засега) да бъде инфлуенсър. Споделя си нещата от живота и се самоиронизира. Допада ми, има истински чар тази жена. Или както казала капитонката - уверена е 😆
|
|
|
Post by peacock on Mar 15, 2023 15:22:56 GMT 2
Пепе не е ли под карантина, докато София е? Макар , че не вярвам да си изтърпи децата 10 дни.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by babyshark on Mar 15, 2023 16:06:54 GMT 2
Пепе не е ли под карантина, докато София е? Макар , че не вярвам да си изтърпи децата 10 дни. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Тя е възможно да има имунитет, но децата би трябвало да са под карантина. Самата тя си каза, че и Сиена вероятно се е заразила и е въпрос на време да прояви симптоми. Но до тогава може да си я мъкне по кафенца и магазини. Няма пък само те да са потърпевши. Мърла. Нито повече, нито по-малко
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 15, 2023 16:10:47 GMT 2
Госпожата с ноктите защо просто не спре да си прави маникюр, като няма да го поддържа? Супер гнусно е с такива израстнали нокти, а още повече като е наслоила и някакъв друг лак отгоре, който си личи от километри. Ганинска работа 2, и тя така, ходи с израстнали на 2 месеца + нокти, ама иначе е много люксозна баровка. И пак е качила постове със съвети за косопада и нейните "ОтВаРи", да бе, Гане, видяхме твоята коса на какво прилича.
|
|
|
Post by nessap99 on Mar 15, 2023 17:01:22 GMT 2
Ох падам вече с тия модерни бебешки имена. Ясмин кръстили бебето АРТУР. От всички имена на света……. Представете си след години как го наричат така. Ужас ужас. И пак реклама на Щерев… не режели мускула при секцио. Скъпа… никъде вече не режат мускула. Това отдавна не се прави и ми го казаха в Токуда, склонна съм да им вярвам.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 15, 2023 20:52:16 GMT 2
Как Артур?! Е стига де 😳
За пореден път съм възмутена от Пепа, толкова да не й пука за никой друг на тая планета... Помъкнала детето, което е в контакт с варицела по кафета и молове. Другото го е оставила на баба си сигурно.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Mar 15, 2023 21:24:47 GMT 2
|
|
|
Post by freya on Mar 15, 2023 21:54:49 GMT 2
Контактните на варицела не подлежат на карантина. Контактен може да се разболее до 21 дни след контакт, а най-често това става 14 дни след контакт. Ако от сега не я извежда Сиена не ѝ мърда един месец плътно вкъщи. И аз не бих го причинила на детето си. За справка в детските гадини постоянно има варицела и контактните деца продължават да си ходят в “карантинната” група, а такова групи се влачат понякога с месеци. Нали не мислите че тези деца се телепортират в градината и родителите им ги държат вкъщи с месеци?
|
|
|
Post by fine on Mar 15, 2023 22:26:10 GMT 2
prikachi.net/image/8JzfZPГергано, филтрите не ти помагат на кривата муцуна, ама поне един сутиен сложи... нали си купи наскоро за 150лв. даже отблизо ни го показа. Ужас 🤮🤮🤮
|
|
|
Post by viktoriag on Mar 15, 2023 22:27:02 GMT 2
Лукшъри Дамата - Ганюш споделя на сторита нови придобивки от меркари. И голямо ревю, голямо преобличане, но милата забравила явно бельо да си сложи. Преди седмица - две купи сума ти сутиени, но явно нито един не слага. !!! Внимание!!! Отваряте снимката на собствена отговорност 😁 prikachi.net/image/8JzYnqП.П. Имам номера на една баячка, лее куршуми, има светена вода ако ви потрябва след това. Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by deny on Mar 15, 2023 22:42:45 GMT 2
Дисиа... е името на новороденото, плод на любовта между Димитър Господинов-Гуспата от Фермата и новата му жена... Боже, те такова извратено име не бях чувала, честно А по принцип харесвам както стандартни, така и нестандартни имена. П.С.Тези двамата позьори са кръстили детето на себе си явно. Ди от Димитър и Си от Силвия. А-то явно е за благозвучност или белег за женски род Като фирмите едно време както ги кръщаваха-комбинация от първите букви от имената на съдружниците ахахахах
|
|
|
Post by pchelica on Mar 16, 2023 0:01:45 GMT 2
Хаха на Гана май не само зъбите ѝ са криви 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2023 0:06:03 GMT 2
Капитонова можеше да е полезна на тема увереност ако реши да сподели повече относно това защо и как е решила да спре да използва филтри. На мен наистина ми е любопитно и я аплодирам за решението й. Но уви, ще изсипе хвалебствия към всеки бранд за коса и напукани петички, който ще спонсорира курса й. Хитро си затвори цикъла, но наистина недоумявам какви патки ще дадат 600 лв за това при наличието на милиони талантливи и полезни тиктокърки.
|
|
|
Post by kiki95 on Mar 16, 2023 0:28:18 GMT 2
|
|