|
Post by monster on Apr 10, 2023 7:24:55 GMT 2
Мамо спи ми се, закрили бизнеса с босите обувки и сега си правят бус в кемпер както лелята.
|
|
|
Post by sisi on Apr 10, 2023 8:59:20 GMT 2
Според мен си е бременна Валери. Дано, стискам палци да сме прави 💕 Не, не мисля, че е бременна Валери. Това е просто нейното коремче, тя има такова, понякога може да се вижда повече, например подуване по време на цикъл. Валери е прекалено зависима към начина си на живот, едно бебе много ще и преобърне живота, не се знае ще може ли да пътува като до сега и смятам, че тя би поискала възможно най-късно да се появи бебе. Тя е на върха на рекламната си кариера, рекламите на памперси не се котират така, като рекламите на пътувания. Повечето жени на върха на кариерата си не се замислят дори за това да сменят пелени. Възможно е да планират бебе в някакъв момент, но не смятам да е сега. Освен, ако няма случайност и божа работа П.С. Гана - липса на всякаква връзка с главния! Отвратително е това същество! Безчувствено, лицемерно и болно. Много грозни снимки,но гледам ч не са я оставили без кофти коментари този път.
|
|
|
Post by livia on Apr 10, 2023 9:00:10 GMT 2
|
|
|
Post by Pebles on Apr 10, 2023 9:49:35 GMT 2
Дано да имаме новина да, от доста време се крие талията, мин ден видях Мартин, беше сам. Наум пък беше в Билла, ама кой ти брои лидъл ли е билла ли е 😅 софтуни са сложили курс за дизайн на опаковки, и на снимката кутия за свещи, налазвайте инфлуцки 😅😅😅 prikachi.net/image/8Zmv1O
|
|
|
Post by pchelica on Apr 10, 2023 10:37:19 GMT 2
Гана да спре да ги качва тия сторита от фитнеса - толкова е клечава, че ми напомня на скарида като я гледам как се гърчи и превива… Да, полезно е да се ходи на фитнес, ама показвай естетически неща…всички си имаме кусури, цаката е да подчертаеш най-красивото в себе си, не да наблягаш на грозното…глист такъв…
|
|
|
Post by stevejobs on Apr 10, 2023 10:48:04 GMT 2
|
|
|
Post by vivi on Apr 10, 2023 10:55:56 GMT 2
Гергана как не я е срам да се гаври така с паметта на баща си... Не могла да си намери пистолета с лепило и се примолила на баща й да й помогне и след 10 мин го намерила и сега ще може да си залепи изкуствените цветя на сутиена и да се снима за да си качи снимка и да се отчете че е работила. Потрес просто, чудя се и тя кога ще сгафи на такова ниво че да я забележат компетентните органи и да си я приберат да я лекуват
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 10, 2023 11:10:33 GMT 2
Потрес Гана с тази уонаби секси снимка и пребозал кравешки поглед. Маникюрчето потрес, как може да ходиш с такива ГНУСНИ израстнали нокти, наполовина на нейните!!!! И тя като онази др.модърн мами, абе хора, ако няма да ги поддържате тези ноктАЦИ, поне си махнете стария лак, изрежете ги, и си ги дръжте поне чисти! Не да пляскате лакове отгоре.
Кадрите от фитнеса са толкова смешни, гърчи се като глист. И пак е започнала да споделя Стан и Стефи на стори, ама изобщо не я отразяват :Д
|
|
|
Post by pandora on Apr 10, 2023 11:28:41 GMT 2
Ганка от ден на ден изплисква легена все повече. Какво ли не пробва за да спаси умрелия си профил. То е ясно, че хората я знаят благодарение на Стан и Стефи. Сигурно и затова започна да ги тагва в последните сторита, надявайки се да и дадат 5 минути слава и да качи някой друг последовател. С гиваЛеЙте ясно, че не става. Със снимки по сиски също. Може и нарочно да е качила поста с китките в деня на помена за да предизвика трафик, макар и негативен. Проста, та друнка. Кадрите от фитнеса не искам и да ги коментирам. Напомнят ми малко на филмите, в които жени са обладани от демон и се гърчат 😀
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Apr 10, 2023 12:32:01 GMT 2
На Валери определено ще й секнат почивките, ако е бременна и роди, не че с дете не могат да обикалят и пътуват, но нещата вече стоят по доста по-различен начин, освен ако не си дават бебето като Атанаска и Бачорски.
Гергана е посмешище! Сутиен с рози и помен на баща й. Никой не е казал социалният живот да спре, ама да си седне малко на гъза и се замисли що за безумщина е това.
Джой показа един път лицето на детето и край, вече няма спиране. Вчера имаше 628373 сторита.
|
|
|
Post by jane16 on Apr 10, 2023 13:23:49 GMT 2
Бебето на Джой е много сладичко! Според мен прилича на нея в очите! Само Вито на Лили Гелева остава непоказван все още. Те може и да се покажат първо в някое списание, понеже са актьори.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 10, 2023 15:38:49 GMT 2
Бебето на Джой е много сладичко! Според мен прилича на нея в очите! Само Вито на Лили Гелева остава непоказван все още. Те може и да се покажат първо в някое списание, понеже са актьори. Sent from my iPhone using Tapatalk И Лъчо от СкандаУ и неговата приятелка Ралица също все още не са показали Арина, а тя вече е сигурно на 2 или 3 години. Всички други големи приказки ама само до 7-8 месец.
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 10, 2023 18:03:15 GMT 2
И аз изгледах видеото на Валери, но ако не бях прочела тук коментарите за евентуална бременност, изобщо нямаше и да ми мине през ума. Не ми е направил впечатление корем. От другс страна, тия сърца дето слага на честитките... Не знам, не знам. Ще се разбере.
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 10, 2023 18:42:18 GMT 2
Аз много се дразня като ми пожелават бебе някакви хора, за това ми е странно как и на нея пожелават “ дано да е бременна “. Всеки сам преценява кога, но тя според мен наистина е. Туко що е качила снимка от Корфу в профил, и корема започва още под гърдите. Все пак при положение, че не е споделила такива коментари като този под видеото са отвратителни.
Гана изобщо няма да я коментирам, психо. За каква класна дама се мисли, че и съвети дава, да започне първо от хигиената и собствената си уста.
Лия на Ели от корейското семейство е толкова сладко бебе. Личи си, че е обградена от многоо, много любов.
Пепето щяла да се завръща към ютуб, интересно ми е какво съдържание ще качва.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 10, 2023 19:51:32 GMT 2
Пепа постави рекорд- рекламира 4 различни бранда в рамките на 60 мин. 🤣 Не мога да разбера как може още да работят с нея...
|
|
|
Post by deny on Apr 10, 2023 21:51:38 GMT 2
Валери според мен е бременна. Изглежда ми различна, уморена и все едно не се чувства добре. Но,да, коментарите под видеото са много елементарни. В крайна сметка ще каже ако има нещо да казва, когато реши. Пепа щеше да отговаря на едни въпроси... После беше се вдъхновила и снимала видео. До момента нищо и половина. Време е всички да я отрежат и да видим как ще я кара и какво точно ще работи, за да издържа многодетното семейство, мъжа си, две кучета, заек ...
|
|
|
Post by dg on Apr 10, 2023 23:18:51 GMT 2
Не мисля, че Валери е бременна. Просто фигурата й е такава, че няма талия и ако качи малко тегло то веднага се лепва на талията. А розовата рокля определено не е нейния модел и подчерта точно това, което трябва да скрие. Относно коментарите под видеото е просто възмутително да се пишат такива. Никой не може да знае дали една жена за момента не иска деца или иска, но не се получава и минава през тежък период. И ако е второто и й се пишат честитки в коментарите със сигурност е много неприятно.
|
|
|
Post by fine on Apr 11, 2023 9:21:11 GMT 2
prikachi.net/image/8ZVy2kГергано какъв social media expert си? Ще ми обясниш ли, че съм невежа, как в единия ми профил, в който изобщо не съм ти гледала сторита или отваряла профила и не излизаш избощо? prikachi.net/image/8ZVoc1Само балъците, които са ти отваряли мизерния профил биха се хванали на тази тъпотия... после се чудим как и се връзват. Голямо гуру, няма що. И после иска 500лв. за курсове, на база на какво? П.С. А за помена за баща и нямам думи просто... то бива да си толкова отчаян за внимание, ама нейното е просто противно. Беше намекнала, че подновила била приятелство със стари приятели - предполагам Стан и Стефи. Ще видим до кога ще изтърпят тая откачалка, нямам търпение да видя какво ще стане. Дори не е отишла на помена за 1 година, иначе много тъжна го раздава... противно, гадно същество.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Apr 11, 2023 9:29:14 GMT 2
Пуснах видеото на Валери, за да видя кадрите, за които говорите, и за мен клони повече към бременност. Тя е дева и перфекционист, не мисля, че би оставила такива кадри, в които да си показва коремчето. Все пак, като погледнем последните поне 10 поста, си личи как винаги го прикрива по някакъв начин, я с чанта, я с дреха, я с ръка. На места се вижда, че започва и по-отгоре. Каквото и да е, тя е нормален човек и дали е чиста физика или бременност, никой няма право да задава нетактични въпроси или да дава “зор”. Все още си спомням за Ивана как я побъркваха с въпроси и какво ли още не, после реалността беше друга.
|
|
|
Post by veereto on Apr 11, 2023 9:41:19 GMT 2
За Валери нямам предположение дали е или не е бременна. Тя открай време си прикрива корема на снимките и тук няколко пъти е коментирано дали не е бременна.
На Гучи само хора, които нямат никаква представа от социални мрежи могат да ѝ се вържат, а такива си има.
|
|
|
Post by sunny on Apr 11, 2023 11:02:39 GMT 2
Йоанна Петрова българското Бардо съвсем се е самозабравила . Как си св снима пред огледалото и се възхищава на себе си, как си е повярвала , а сторитата от тъпо по тъпо. Паркинг най-накрая намерила , всичко което поискала и се случвало в живота. Толкова е празна тиква и самовлюбена кифла , че не се трае. А филтрите дето ползва, пробвах ги на себе си. Еми не мога да се разпозная , друг човек .
|
|
|
Post by jane16 on Apr 11, 2023 12:49:57 GMT 2
При вече появил се корем от бременност, е почти невъзможно да си закопчаеш дънките, които са си твой размер. Разбира се, всяко телосложение е различно, и това не е гаранция за нищо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Apr 11, 2023 13:17:42 GMT 2
При вече появил се корем от бременност, е почти невъзможно да си закопчаеш дънките, които са си твой размер. Разбира се, всяко телосложение е различно, и това не е гаранция за нищо. Sent from my iPhone using TapatalkИ И аз така мисля. Не е бременна Валери, а и смятам, че щеше да се позадържи малко по-дълго без да пътува в началото, ако беше...А те не се спират. Просто си има коремче, много жени имат такава структура. И наистина е супер тъпо да и честитят или пожелават да е бременна под снимки и видео, при положение, че тя не споделя такива неща. Казвам го и от моя опит, постоянно някой ми пожелава бременност, ами аз за себе си не съм решила дали искам изобщо на този етап. Хората са различни, приоритетите също. Валери определено не изглежда да е узряла за момента, че да иска деца. Тя е на върха на кариерта си, развива травъл и лайфстайл влогърство, едно дете доста ще промени живота и. Същото съм гледала и на Лелята, тя жената няколко пъти е казвала, че не планира да има още деца, че Барт е взел решение да няма собствени и че така са щастливи и все се намира някой да им пожелава...МНого е тъпо
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Apr 11, 2023 16:12:45 GMT 2
Кроп топ, дънкова пола с цепка и ботуши на ток. 🤔 Пепе ме изумява с дрехи, още повече когато ѝ е ред да гледа 3те си деца. Добре, че е за няколко снимки, иначе не я виждам да се навежда, тича, носи дете или да бърза. Може би има някое трикче. Кой знае.😀
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 11, 2023 17:53:37 GMT 2
Айде.. почна да заработва и това дете.. ето защо беше време да го покаже..
|
|
|
Post by milamila on Apr 11, 2023 18:51:50 GMT 2
В началото много се кефех на Пламена, вече адски много ме напряга.... Изобщо остана ли някой, който да не е "работя инфлуенсър", ебаси.
|
|
|
Post by emma on Apr 11, 2023 21:28:42 GMT 2
Милена строят нова къща, те с Мики са ми едно от малкото семейства за пример и се радвам много за тях, ще ми е интересно, ако сподели повече за строежа на къщата и впоследствие интериора. Лелята и тя сподели в последното видео, че търсят парцел за къща. Аз техният апартамент грам не го харесвам като разпределение, но пък в интериора има някои добри попадения леля. За Пламена видях, че е станала треньор/ментор към slaybody. За Валери не мисля, че е бременна, просто роклята е ужасна.
|
|
|
Post by precious on Apr 11, 2023 22:19:32 GMT 2
Бебенцето на Радка има много странен ококорен поглед, чак ме плаши като го гледам. Напомня ми на онези кукли Cry Babies.
|
|
95 posts
Member is Online
|
Post by destiny on Apr 12, 2023 8:34:37 GMT 2
В началото много се кефех на Пламена, вече адски много ме напряга.... Изобщо остана ли някой, който да не е "работя инфлуенсър", ебаси. Разбирам те, и аз скоро май ще стигна до момента, в който ще се отпиша от канала й. Много жалко, защото много я харесвах. Само аз ли се чудя децата на Пепе как се катерят по стълбите до спалнята си? Този хотел ми се стори доста постно мебелиран.
|
|
|
Post by foxie on Apr 12, 2023 10:29:00 GMT 2
Как така Арте са дали ВИП апартаментна на Пепа (630 лв/вечер), вместо президентския, се чудя?!
|
|