|
Post by yanp20 on Apr 12, 2023 11:56:01 GMT 2
Джойката иска бързо да навакса с пратките. Откакто му показаха очичките на това бебе и край, няма спирка. Добре, че не го криха повече време, сега има да споделя снимки и клипове само от последните 8 месеца. Излизат ми и нейни спонсорирани постове във фб. Браво, само така. Другите деца на колежките ѝ, вече имат по хиляди последователи и безброй рекламни ангажименти, така че амбициозната Радост трябва да се задейства. Може би и затова той вече яде като голямо дете и “ходи”. 😀
|
|
|
Post by fine on Apr 12, 2023 13:30:51 GMT 2
prikachi.net/image/8ZGYh0Божеее, това е порция за 8 месечно бебе. 😳😳😳 Радост си личи, че няма приятели, на които да спами бебешките снимки и забавни клипчета, затова ги качва по сторита. Откакто го показа още първият ден имаше поне 10 бебешки сторита.
|
|
|
Post by babyshark on Apr 12, 2023 14:15:07 GMT 2
Джойката иска бързо да навакса с пратките. Откакто му показаха очичките на това бебе и край, няма спирка. Добре, че не го криха повече време, сега има да споделя снимки и клипове само от последните 8 месеца. Излизат ми и нейни спонсорирани постове във фб. Браво, само така. Другите деца на колежките ѝ, вече имат по хиляди последователи и безброй рекламни ангажименти, така че амбициозната Радост трябва да се задейства. Може би и затова той вече яде като голямо дете и “ходи”. 😀 Като го гледам как му се подгъват краката докато "ходи" и ми става лошо. Това е толкова, толкова ненужно... Също като седящото бебе на Мила и Сами на 3/4месеца. Ама добре, че бънджито му е специално американско за 4+, че ако беше някоя българска пластмасария на кика бу щеше да е доста неподходящо. Не знам тия хора не са на център определено.
|
|
|
Post by gabolina91 on Apr 12, 2023 15:39:16 GMT 2
Правилно ли видях, че Гергана мери дрехи в Зара? Нали не пазаруваше от бързата мода, както говореше до скоро? Смешно е,че сама даже не си помни лъжите 😆
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 12, 2023 16:25:28 GMT 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by wintersmile on Apr 12, 2023 19:01:39 GMT 2
Многото хора които са отговорили на тъпата анкета на Гергана най-вероятно са деца около 12годишни по-точно, които все още не са се усетили колко ѝ хлопа дъската. Гери, понеже си ме блокирала хайде аз сега да те питам къде е гаджето че от известно време все сама като кукувица ходиш.
|
|
|
Post by sofi on Apr 12, 2023 19:48:04 GMT 2
Валери яде морски дарове и пие апероли в отговор на глупавите коментари и въпроси, които получава.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 12, 2023 20:17:47 GMT 2
Валери яде морски дарове и пие апероли в отговор на глупавите коментари и въпроси, които получава. Глупави са да, но reel-са конкретно е сбор от доооста почивки, не мисля, че е актуален към днешна дата.
|
|
|
Post by rona on Apr 12, 2023 22:56:19 GMT 2
В началото много се кефех на Пламена, вече адски много ме напряга.... Изобщо остана ли някой, който да не е "работя инфлуенсър", ебаси. и при мен така. А скоро разбрах и че баща ѝ е милионер и всичко, което приказва е далеч от истината… Вижте ме какъв пример съм, напуснах сигурната си работа (при тати), за да следвам мечтите си и да развивам собствен бизнес (със спонсор тати). 😃 еми, олекна ми яко… Баща ѝ е собственика на “ГС Строймаркет”. Дори сградата, в която живее той я е правил. А гледайки видеата ѝ се изкарва, че се е счупвала от бачкане за всичко, което има… Откакто една позната ме светна за това и вече не я харесвам толкова. Напомня на Пепе.
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 12, 2023 23:28:17 GMT 2
В началото много се кефех на Пламена, вече адски много ме напряга.... Изобщо остана ли някой, който да не е "работя инфлуенсър", ебаси. и при мен така. А скоро разбрах и че баща ѝ е милионер и всичко, което приказва е далеч от истината… Вижте ме какъв пример съм, напуснах сигурната си работа (при тати), за да следвам мечтите си и да развивам собствен бизнес (със спонсор тати). 😃 еми, олекна ми яко… Баща ѝ е собственика на “ГС Строймаркет”. Дори сградата, в която живее той я е правил. А гледайки видеата ѝ се изкарва, че се е счупвала от бачкане за всичко, което има… Откакто една позната ме светна за това и вече не я харесвам толкова. Напомня на Пепе. Смятай, този коментар ме разби! Та тя предлагаше карти за отстъпки на последователите й за тоя ГС строймаркет! Ах, как умело мд заблуди, че всичко си плаща до стотинка и искрено ги рекламира....
|
|
95 posts
Member is Online
|
Post by destiny on Apr 13, 2023 6:08:35 GMT 2
В началото много се кефех на Пламена, вече адски много ме напряга.... Изобщо остана ли някой, който да не е "работя инфлуенсър", ебаси. и при мен така. А скоро разбрах и че баща ѝ е милионер и всичко, което приказва е далеч от истината… Вижте ме какъв пример съм, напуснах сигурната си работа (при тати), за да следвам мечтите си и да развивам собствен бизнес (със спонсор тати). 😃 еми, олекна ми яко… Баща ѝ е собственика на “ГС Строймаркет”. Дори сградата, в която живее той я е правил. А гледайки видеата ѝ се изкарва, че се е счупвала от бачкане за всичко, което има… Откакто една позната ме светна за това и вече не я харесвам толкова. Напомня на Пепе. Всичко излиза рано или късно. А наскоро разправяше как с мъжа й всичко сами са си постигнали и била благодарна за стандарта на живот, който имала. Между другото, понеже догодина ми престои сватба и погледнах сайта на мъжа й. Цените направо те удрят в тавана.
|
|
|
Post by babyshark on Apr 13, 2023 9:46:23 GMT 2
Излезе ми някаква платена реклама на приказната Ани. Книгата й все още се предлага на "промоционална цена" от 36.90 с някакви 4 бонуса. Дали ще я срещнем на реалната й стойност от 138лв? 😀
Гана я удари шизофренията и изкупи зара. Скоро ще си признае и за ментаците, усещам я - " Как да пазаруваме маукови стоки на изгодна цена, които не са толкова маукови".
|
|
|
Post by yanp20 on Apr 13, 2023 10:42:21 GMT 2
Джойката наистина ме изненадва с порции. Това и за мен ще е много. И защо си причинява цялото това мазане, нали Гого яде и по заведения. Така ли ще го остави и там да маже? Да я инфлуенсна за лигавници от Икеа(и не само от там) или трябва да са спонсорирани? prikachi.net/image/8Zbuypprikachi.net/image/8ZZQyh
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 13, 2023 14:27:31 GMT 2
Порциите са такива просто защото половината отива по пода. Което за мен е брутално разхищение.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Apr 13, 2023 15:13:59 GMT 2
Груба или не, ама на Мария бфж бебето й изглежда бая дебело за месеци си. Сори
Бебето на Джойката е омазано до ушаците. За съпоставка бих казала, че бебета, които не са хранени по модерното звб после успешно умеят да се хранят и сами и то доста по-чисто. И определено е разхищение на храната.
Ллеле, мечтата на родните инфлуенсъри се сбъдна, много малко страници се пишат тук, преди за месеца имаше поне по 50. Според мен всичко стана след аборта на Ели и доста хора се махнаха, а други бяха ограничени.
|
|
|
Post by precious on Apr 13, 2023 18:34:10 GMT 2
Не е хубаво така да се говори за бебе, но чак гнус ме хваща като погледна как се е намазало до ушите. Да не говорим за целия мазаляк, разхищение на храна, чистене и пране по не знам колко пъти на ден. И много ми е чудно как ще му дадеш на дете, което се храни по този начин да се храни в ресторант, никой не е длъжен да чисти подобна свинщина. Сори Радке, знам, че Гогата до месец ще прояде с нож и вилица, но това което показваш е грозно.
|
|
|
Post by Nicole on Apr 13, 2023 19:21:09 GMT 2
В началото много се кефех на Пламена, вече адски много ме напряга.... Изобщо остана ли някой, който да не е "работя инфлуенсър", ебаси. и при мен така. А скоро разбрах и че баща ѝ е милионер и всичко, което приказва е далеч от истината… Вижте ме какъв пример съм, напуснах сигурната си работа (при тати), за да следвам мечтите си и да развивам собствен бизнес (със спонсор тати). 😃 еми, олекна ми яко… Баща ѝ е собственика на “ГС Строймаркет”. Дори сградата, в която живее той я е правил. А гледайки видеата ѝ се изкарва, че се е счупвала от бачкане за всичко, което има… Откакто една позната ме светна за това и вече не я харесвам толкова. Напомня на Пепе. Имам някакъв спомен,че във влог говореше как си били поставили за цел до 10 години да си изплатят жилището и да имат възможност да пътуват повече… Ахх,мъченицата тя…
|
|
|
Post by kukitkata on Apr 13, 2023 21:15:14 GMT 2
Коя е Пламена?
|
|
|
Post by nessap99 on Apr 13, 2023 21:22:02 GMT 2
Пхахахахах Ясминчето уж нямаше да показва бебето, уж понеже имало хейт коментари за бебето още повече щяла да забави да го покаже. Ама няма как, трябва да се отплаща за всички пратки, не може да не го показва.
|
|
|
Post by zahir on Apr 13, 2023 22:11:24 GMT 2
Гергана е абсолютно социално неадекватна. Въобще недоумявам как се вписва в живия живот, та тя е абсолютно ненормална. Кой по ягодите ходи на планина,разходка, какъвто и да е бил туризъм облечен така?!? prikachi.net/image/8ZS0Uf
|
|
|
Post by babyshark on Apr 13, 2023 22:30:11 GMT 2
Гергана е абсолютно социално неадекватна. Въобще недоумявам как се вписва в живия живот, та тя е абсолютно ненормална. Кой по ягодите ходи на планина,разходка, какъвто и да е бил туризъм облечен така?!? prikachi.net/image/8ZS0UfЗа малко да я сбъркам с доктор Куин Лечителката 🤣
|
|
|
Post by chereshka on Apr 13, 2023 22:42:10 GMT 2
Гергана е абсолютно социално неадекватна. Въобще недоумявам как се вписва в живия живот, та тя е абсолютно ненормална. Кой по ягодите ходи на планина,разходка, какъвто и да е бил туризъм облечен така?!? prikachi.net/image/8ZS0UfТоя таласъм така облечен, ако го срещна в планината, ще си остана на място от ужас и шокккк 😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by rachelgreeb on Apr 13, 2023 22:45:51 GMT 2
Благо Джийзъса се развежда, половинката му го съобщи. Остава само Пепе да се раздели с Иво и двамата да се срещнат в ергенът. Пепелджийзъс форевър.
|
|
|
Post by Kikona on Apr 13, 2023 22:55:57 GMT 2
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 14, 2023 0:16:54 GMT 2
Гергана 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Тази жена нормална ли е?!🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by pchelica on Apr 14, 2023 0:38:30 GMT 2
Гане, бре, това палто и тия ботуши за горски поход ли са, бре, жена?
От икебана дървесата ги боли като те гледат в какво аутфитче съчки събираш, пръчки намираш…
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 14, 2023 10:26:38 GMT 2
Изобщо не съм изненадана за фирмата на тати. Сигурна бях, че споменаването им във всяко видео на Пламена беше с цел реклама. И тъй като каналът беше съвсем нов и зелен (т.е. няма интерес от рекламодатели) беше ясно, че е за лична реклама. Нейният канал е създаден и с цел да популяризира арките.
|
|
|
Post by zahir on Apr 14, 2023 12:42:08 GMT 2
Опитах се да видя някои сторита на оная шизофреничната с различнуте самоличности. Ама не успях. То е само мрън мрън, баси напрягащата е. Кого се опитва да убеди колко работи?! Като вземе да се тюхка колко много работи, имала на 40 мейла да отговори 😁.
Сестроо, публичен форум е и не мога да кажа какво точно работя ама такива като теб предизвикат искрен смях в мен. Големи превземки,големи "проекти" и мрънкане на Н-та степен от тия женички. Чудя се ако ги пусна в живия живот на една истинска работа, динамична и сериозна как ще се справят?!
Опитах се да дам шанс на тази Пламена също, за пръв път чувам за нея. Пуснах я докато гладя ама ми наду главата, само простотии дрънка. И какъв е тоя диалект?!!
|
|
|
Post by l4444 on Apr 14, 2023 17:02:04 GMT 2
ibb.co/RHxLvNtluxury at its finest 💅💀 edit: сега забелязвам и нежния пух по пръстите ѝ - за екстра доза луксозност 🤮
|
|
|
Post by lama on Apr 14, 2023 19:12:16 GMT 2
Евелин сподели, че са се разделили с Георги, както и предполагахме. Каза, че засега няма да казва причините.
|
|