|
Post by sugargirl on Jun 3, 2023 10:26:29 GMT 2
Пепе е в Мадрид,защото е истински инфлуенсър,харесвана или не. Ганка не е в Мадрид и като цяло абсолютно никъде не ходи,защото маркетинг отделите бавно и славно се научиха какво трябва да се проверява и къде. Пепе, че е с новия си мУж не е странно,някои брандове казват, че можеш да си доведеш +1, а те да не са от вчера. Това е безплатна почивка!!! Никакви там сторита и рийлсове не ме интересуват, безплатна почивка си е, точка. При това без трите деца и двете кучета (бабите и дядовците вероятно в момента ги мислят). Но по темата с Ганка, доста ми е странно. Аз не знаех за съществуването й, преди форума.Виждам, че някога, много далеч във времето, е била леко популярна. Честно казано, няма какво да се хабим с нейните изяви. Сами виждате, че никъде за нищо не я канят и т.н. тя е от типа хора, които отидат ли на събитие, веднага ще пуснат 100 сторита. Но някой трябва да я покани,нали? Пример давам, че има в иг хайлайтс за представянето преди много години на Sauvage Dior. В същата година имаше 20+ събития, минимум.Казвам го,защото съм присъствала на всичките. Тя само това го снимала и сложила в хайлайтс. Потрес Нищо, да е жива и здрава, искрено не ми се хейти по нейн адрес, защото нещо много гнило има там.Не само зъбите.
|
|
|
Post by Kristalna on Jun 3, 2023 10:27:26 GMT 2
След раздялата и за мен Евелин стана по-симпатична. В последния влог Попова говори за края на подкаста - нищо конкретно, но за мен звучи сякаш Иван е причината. Започва да говори на тази тема в 19:00 минута, ако не ви е интересно останалото.
|
|
|
Post by calisto on Jun 3, 2023 13:15:46 GMT 2
Евелин е консуматорка и тя... Винаги съм вярвала, че хора, които са турбо-консуматори, имат много нисша ценностна система... Да си купуваш само боклуци и да трупаш, за да има, нищо хубаво не говори за теб. Както казва психологът Джордън Питърсън, само се оправдават с "ама това ме прави щастлива", а всъщност въпросното "прави ме щастлива" е изключително повърхностен поглед над такова поведение.... Извинете, че се отклоних от темата. Та за Евелин, освен консуматор, тя е и проста на цървул. Като е решила да се показва в Ютуб, да се показва, но защо снима и други хора? Никакво уважение няма към личното пространство на тези около нея. Да не споменавам и как говори на майка си с някакво пренебрежение все едно майка й нищо не разбира... Напомня ми на Гана като въртеше очи на предложенията на Дантел за подарък.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jun 3, 2023 14:11:44 GMT 2
По какъв начин консуматорството пречи на теб, че чак на такъв въпрос го удари? В твоя джоб ли бърка за въпросните боклуци? Аз също откровено се наричам консуматор и ми харесва да си купувам неща, от които имам нужда и ми влизат от полза, когато бръкна в на някой джоба, за да си ги взема, тогава може да има претенции към моето консуматорството или на който ѝ да било друг.
|
|
|
Post by calisto on Jun 3, 2023 15:30:19 GMT 2
По какъв начин консуматорството пречи на теб, че чак на такъв въпрос го удари? В твоя джоб ли бърка за въпросните боклуци? Аз също откровено се наричам консуматор и ми харесва да си купувам неща, от които имам нужда и ми влизат от полза, когато бръкна в на някой джоба, за да си ги взема, тогава може да има претенции към моето консуматорството или на който ѝ да било друг. Aйде пак някой се засегнал от коментар, който дори не се отнася за него. Говоря за купуване на неща, от които човек НЯМА НУЖДА, а не за купуване на такива, от които има нужда. И да, консуматорството пречи много, защото води до замърсяване на планетата... ама кой да мисли за това Гана, Деса Стоянова-джуката, Евелин, че дори и онази Easyneon са си прекалено - консуматорки... Големите бизнеси ти втълпяват идеята как да имаш много материални придобивки е знак за висока класа, богатство и луксозен начин на живот, защото на базата на това внушение си печелят милионите. Такива тъпанарки като Деса Стоянова, Гана, Easyneon, които наричат себе си инфлуенсъри, се намират да промoтират и разпространяват точно тези идеи.. Пагубно е, защото подрастващи ги следват и не е окей целият живот на човек да се върти около това каква нова чанта да си купи и да добави към останалите 100, които не ползва. Вижте Гана, от фикс идеята за трупане на маркови неща, ходи беззъба... Онази лезбийка Елизабет в едно свое видео каза как трябвало да иде на зъболекар, но отменила часа си, защото предпочела да изчака пристигането на пратката й със сенки. Била нетърпелива да ги види... Ето за такова консуматорство говоря. Дано сега съм била достатъчно изчерпателна, че да няма обидени, дето си нарушават правилата на форума, за да си изкажат чувството на обида от неща, които очевидно не се отнасят за тях.
|
|
|
Post by Misha. on Jun 3, 2023 18:47:29 GMT 2
След раздялата и за мен Евелин стана по-симпатична. В последния влог Попова говори за края на подкаста - нищо конкретно, но за мен звучи сякаш Иван е причината. Започва да говори на тази тема в 19:00 минута, ако не ви е интересно останалото. Иван ми се вижда много несериозен на мен. Решил е, че иска да е цяло лято на морето и хоп - готово. А Тонка изведнъж остава без контент. Мисля си, че края на лятото ще се завърнат с нови епизоди.
|
|
|
Post by peacock on Jun 4, 2023 1:22:20 GMT 2
Май някоя перфектна жена скоро не е ходила в салона на Мърфи. По- скоро от леглото директно е отишла на ЕХЕ Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by chikitta on Jun 4, 2023 7:16:06 GMT 2
Май някоя перфектна жена скоро не е ходила в салона на Мърфи. По- скоро от леглото директно е отишла на ЕХЕ Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Много неадекватна изглежда на тези сторита. Май и преди съм го казвала, но ми се струва, че има някакъв психологичен проблем при нея. Изобщо не изглежда ок със себе си.
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 4, 2023 7:28:42 GMT 2
Вчера видях Полина София около Народния театър, много фина и слаба, гърдите и не ми харесаха, изглеждаха увиснали въпреки имплантите.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by livia on Jun 4, 2023 9:12:11 GMT 2
Гледам сторитата на Бибонс и Банда от Мадрид и си мисля колко безсмислена е тази професия..
И двете ги харесвам, просто не следя другите поканени от Моторола, но важи за всички. Значи Моторола изкарват нов телефон и естествено трябва да го рекламират - няма лошо. Свързват се с инфлуенсъри - също ок, така работи маркетингът в днешно време. Въпросът е, че тази реклама можеше да е по едно стори/пост тип "Хей, вижте новият Ултра бла-бла телефон, има това и това, много е як...", но от Моторола ги пращат на почивка в Мадрид, организират лъскаво събитие, хранят и поят инфлуенсърите, те от друга страна пият просеко по цял ден, но имат самочувствието, че много работят, защото качват сторита с наздравиците. После им дават и по един безплатен телефон, ей така да си имат, нищо че повечето са с айфони, които едва ли ще сменят за моторола. А за нас обикновенните хорица, остава само да дадем 2400 лв. (в тази икономика!! за един телефон!!) и после да се връщаме на работа, за да изкараме пари за някоя екскурзия..
Да, да, знам, че звучи сякаш гроздето е кисело. Ами понякога е кисело и понякога животът е несправедлив. А понякога сме болни, времето е лошо и влизаме тук малко да похейтим инфлуенсърите
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jun 4, 2023 9:16:23 GMT 2
Майката на майките от летището на парти. Евала...
|
|
|
Post by sisi on Jun 4, 2023 11:48:31 GMT 2
Гледам лайф на Лелчето и се чудя нещо. Някой знае ли какво приложение с филтър изпозлват за видеата, които качват в стори (видимо няма такъв) където лицето и кожата изглеждат в перфектно състояние? Специално лелята на ежеднененви сторита винаги изглежда с бистър тен, перфектна и чиста кожа и доста млада, а сега 'на живо" не е точно така.. Което със сигурност е явно, че използва филтър за записа и след това качва сторито. Ето вижте как и изглежда лицето сега, личат си годините, кожата не е перфектна, не казвам, че е зле, но не е тоя вид, който има на други видеа: prikachi.net/image/ppquWAСтрува ми се, че Валери използва също такъв, тъй като знаем, че кожата и не е в добро състояние.
|
|
|
Post by calisto on Jun 4, 2023 12:26:12 GMT 2
Оная Ивен качила на стори как се мляскат с Филяка... Това момиче ми прилича на външен вид на Пепа, ама без деца. Сигурно ще прозвучи консервативно и тесногръдо, но девойките и сина на Пепка ще израснат супер объркани по отношение на връзките. Децата копират моделите, зададени от родителите си и в тази връзка сигурно постоянно ще попадат в неуспешни взаимоотношения с партньорите си. То затова като се правят деца се мисли и обмисля всичко, за да няма "опа, стана случайно детето, ама сега се развеждаме'. Повечето деца на разведени родители страдат и това им се отразява на психиката. И пак ще прозвуча лоша, но такива като Пепа не трябва да бъдат майки. Тя не си изживяла тинейджърските години и постоянно децата й са разхвърляни нанякъде, а пък Матиас е като някакъв статист в дома й (съдейки по съдържанието, което показва). Филяка и той ми е някакъв глупав, неорентиран и вятър го вее на бял кон. Децата на Пепа нямат стабилна семейна среда, която да им даде спокойствието и увереността на по-късен етап да градят стабилни връзки с бъдещите си партньори. Освен ако не станат супер осъзнати и не разчупят психозния модел на безотговорната си майка. Тъжното е, че наистина отговорни хора, които имат проблеми със зачеването на дете, биха били страхотни родители, а такива като Пепа, дето децата са й в тежест, се плодят като хлебарки... Соринотсори.
|
|
|
Post by emilieautumn on Jun 4, 2023 12:53:07 GMT 2
Оф, току що гледах Приказната Ани. Тази жена е пълен смях. Изживява се като женският вариант на Тoнкин. Постоянно говори за цел и мисия в живота, с ужасно поучителен тон, видиш ли хората без цели са "умрели рибки". Имaла мисия в живота - да помага на хората. Гигантско самочувствие има тази жена, а като започне да яде нещо във видеата, да показва отблизо как дъвче и ми става лошо. Йoми (carpe diem), гледам че е организирала някакъв семинар за здравословно хранене, правят упражнения и т.н.,но ми прави впечатление, че там присъстват само нейни приятелки, а имаше и такса...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 4, 2023 15:45:21 GMT 2
Да, и аз я слушах днес Ани и ми стана доста забавно. Баш като женският вариант на Тонкин е - говори все едно е открила топлата вода и едно наставнически "направете това", "направете онова"... Иначе вчера доста се озадачих. Последните дни имам доста свободно време (изпратих домочадието при гръцките си баба и дядо) и се отдадох на едно мое хоби - онлайн покера (май и друг път съм споменавала,че съм голям фен). Сядам в един турнир и един от играчите беше с ник "Златена" и нейна профилна снимка и локация "България". Много се изненадах, понеже тя е последната, която бих очаквала да намеря там. То може и да е бил мъжът й, де. Фен едва ли е бил, тъй като покерът едва ли им е в интересите. Нямах време да я заговоря, тъй като бях елиминирана много бързо от ужасен bad beat.
|
|
|
Post by pchelica on Jun 4, 2023 17:51:01 GMT 2
Напред, луксозни дами, към новия рийл на Гергучи, в който ни показва как да си направим кутия за салфетки от кутия на Гучи. 🤦🏻♀️ #ПилинцатаОтКапана #ПловдивскатаРивиера
|
|
|
Post by Pebles on Jun 4, 2023 20:26:14 GMT 2
И аз съм засичала Златена в покера, с нейна снимка дори, но си мислех, че просто някой я копира. Няма лошо. Попова показва терасата в новия си влог, и вече малко се е изчерпала. Пелети на висок етаж, възглавници, как не ще мъкна аз нагоре такива тежки неща. Тентата я оправдавам, но пак купена от някъде си и превозена с джиджибиджи. Сякаш живеят в паралелен свят. Продукти, които мразела и сложени от няма как някакви евтини шампоани, които постоянно й пращат да рекламира, че уж ги използвала и препоръчва. Също толкова прехласване по капсулите на нескафе и скоро рекламираше друга марка кафемашини. Иначе ходи да си купува специалните капсули от специалния магазин на марката. Уж е лоялна, ама само за пред камерата. И така е с всички, рекламират кремове, които може и веднъж да не ги ползват само за снимките. Много съм станала мнителна вече и грам не им вярвам. Всички ползват някакъв омекотител на Семана, защото е пратен, после ще рекламират Савекс... Нз защо автоматично ми тръгват постоянно видеа на гримьорката маданска, но пак си показваше телесата с микронидлинг на корема. Напоследък гледам само абитуриентката Моника, но нещо не ми харесва присъствието на гаджето й , само заради факта, че не си е бил с детето от началото. Не бих простила и като жена в токсична връзка само мога да й кажа Бягай жено, докато е рано!
|
|
|
Post by anthonyy80 on Jun 4, 2023 21:46:17 GMT 2
Гледам го под лупа и аз този Явор, но не мисля, че му е дошъл акъла в главата. За мен си е един дечко, който е решил пак да пробва да си играе на семейство . Лошото е, че в цялата ситуация има намесено едно невинно дете, което и без баща си е много добре обгрижввано. Дано Моника не остане отново разочарована.
|
|
|
Post by sisi on Jun 5, 2023 7:54:47 GMT 2
Гледам го под лупа и аз този Явор, но не мисля, че му е дошъл акъла в главата. За мен си е един дечко, който е решил пак да пробва да си играе на семейство . Лошото е, че в цялата ситуация има намесено едно невинно дете, което и без баща си е много добре обгрижввано. Дано Моника не остане отново разочарована. Коя е Моника, за която толкова говорите? Кой е каналът и?
|
|
|
Post by yoo on Jun 5, 2023 8:05:28 GMT 2
Гледам го под лупа и аз този Явор, но не мисля, че му е дошъл акъла в главата. За мен си е един дечко, който е решил пак да пробва да си играе на семейство . Лошото е, че в цялата ситуация има намесено едно невинно дете, което и без баща си е много добре обгрижввано. Дано Моника не остане отново разочарована. Коя е Моника, за която толкова говорите? Кой е каналът и? Monika Alekss’s life
|
|
|
Post by suzz1 on Jun 5, 2023 8:44:18 GMT 2
Споделям същото мнение за Явор... Даже ми се стори прекалено странно, как може 6 месеца да не погледнеш детето си, а когато го срещнеш на улицата да се обръщаш на другата страна? Не знам защо си мисля, че завръщането му е свързано с факта, че Моника набра популярност и съответно е по-финансово независима, дано не съм права. Иначе Моника ми беше симпатична.
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 5, 2023 8:49:42 GMT 2
|
|