|
Post by katya on May 28, 2023 23:36:37 GMT 2
Обаче верно ще излезем пак прави - пак е неделя, пак Гана няма сторита, може да ходи да работи нещо Нали щяха да ходят на наградите на БГ Радио с Гучан. Според мен, ако бяха отишли, щяха да постнат 100 безмислени сторита, колко им е струвал паркинга в София 😂😂 А то какво, едно стори от асансьора с детенцето и на Гучан книгите с мъдрите мисли…
|
|
|
Post by fine on May 29, 2023 0:47:49 GMT 2
Новото клипче на Гана в тикток с терасата има бая забавни коментари. Ама най-смешно ми стана от тоя - prikachi.net/image/p8EFtvКъща щели да купуват скоро 🤣🤣🤣🤣🤣 колкото и апартамента дето го купи преди 4 години. Тотално изперкал човек, нямат и година заедно и вече кола, къща, а дори не са живели заедно известно време в един апартамент..
|
|
|
Post by fif on May 29, 2023 8:17:58 GMT 2
Плешо нали сега е брокер, ще намери някоя къща за своята краставица Гучи.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 29, 2023 8:22:30 GMT 2
Моника и Явката наистина са се събрали. Явно си го обича, аз не знам какво трябва някой да направи за мен, за да се върна след такава постъпка. Гледах и аз влога, отново съм със смесени чувства. От една страна съм съгласна с това мнение, но като жена на 30+ години. От друга - очевидно е, че наистина го обича, имат дете. Явно е, че е станала грешка там и тя не е спала наляво и надясно с всякакви момчета, за да забременее. Предполагам, че е много трудно за момиче на 17 да стане майка и да поеме отговорност, а за момче на 17 - направо ми се струва невъзможно... Не я съдя, че търсят път един към друг, цялата ситуация е изключително объркана, но според мен се обичат много. Има друго обаче, което е голяма фактор - мисля, че неговите родители катогорично не искат той да е с нея, не искат и да поема отговорност към детето. На края на влога говори за нещо, което е помрачило неговия бал, абсолютно съм сигурна, че е имало грозна сцена с родителите му. Те отидоха в училището му всички - тя с детето, майка ѝ, баща ѝ и брат ѝ - 100% родителите му не са били предупредени и е станало мазало... Като цяло, много сложна ситуация, но сега като я слушах във видеото - ами харесва ми как разсъждава, дълбае в чувствата и емоциите си, в тези на околните, просто едно момиче на прага на живота си, което се опитва да разбере света. Мисли много повече от някои хора на моята възраст дори... Сега си обяснявам и избора на късата и разголена рокля
|
|
|
Post by fif on May 29, 2023 9:45:12 GMT 2
Написах на Гането в тик ток коментар, че и за остъкляване на терасата се иска съгласие от съседите, но в новата им къща няма да имат този проблем, но ще има такава, колкото имаше и собствен дом и естествено ме е блокирала. 😀
|
|
|
Post by dilyanad on May 29, 2023 9:57:23 GMT 2
На Моника и аз и изгледах влога. Струва ми се напълняла, и затова роклите не и стоят добре. Моето мнение е, че родителите и и угаждат на всяка прищявка. Да разумна е за възрастта си, но според е било излишно да ходят цялото семейство в училището на Явор. В крайна сметка е ясно, че са нежелани от семейството му, кому е нужно да развалят празника на всички. Адмирирам семейството и, че я подкрепя в отглеждането на детето, но майка и ми се струва простовата.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on May 29, 2023 10:32:05 GMT 2
При Моника гледаме поредния класически сценарий... Бабишкерата и дядкото (родителите на явор) не искат да виждат детенцето, което няма никаква вина. Самите те обвиняват само Моника, че е забременяла, а възхваляват сина си, че той видиш ли е бил излъган от някаква дрисла да забременее от него и да го върже с дете. Сигурно са възпитали някакво турбо нарцисистче в лицето на синчето си Ява. Та след години бабишкерницата и дядкото ще искат да видят милия си обичан внук, както става в много семейства... Вече когато внукът им е голям, ще искат да поддържат контакт с него не за друго, а защото вече ще може да им е по някакъв начин от полза. Същото важи и за тоя дрисльо Явор... Няма собствено мнение и не осъзнава, че е създал дете и че то няма вина за нищо и че трябва да си поеме отговорността за действията. Разбира се, сульото се влияе от мнението на сенилните си родители и няма собствено.
Ако аз бях на мястото на Моника, щях да разкажа на сина си цялата истина с фактите, така че да знае какви са му роднините. Абсурдно е това... Много против съм намесването на родители във връзките им с децата, когато не става въпрос за тормоз... Абе и аз като Ганица да се изкажа, има карма за такива като Явор и скапаните му родители...
|
|
|
Post by sisi on May 29, 2023 10:32:07 GMT 2
Влизам да споделя впечталенията си от лелята... Не съм влизала отдавна, тъй като сме на път из Европа, ама вчера и се подразних доста. Може и да не съм права..Значи, сега ще дава под наем буса, който толкова хвали как си го е направила точно както си го е представяла. Дообре, почнали са нов бизнес, ще правят кемпер бусове, които да продават и дават под наем. Тук, разбирам. Хванала си въната- действаш. Но защо си пускаш твоя, дето уж ти е мечта и обясняваше как толкова те кефи да пътуваш по този начин. Понеже и ние пътуваме с кемпер и знам какво е усещането за тази свобода - не бих си помислила да го продам или давам под наем. А със сигурност нямам нейните финансови възможности, толкова ли ти е наложително да изкарваш пари от това, в което уж си вложила любов? Това, което наричаш твоя мобилен дом. И това го обяснява, докато е напочивка в Тайланд, мляска плодова салата...Много гнусна ми стана, а я харесвах. Меркантилност до крайна степен..Да изкарваш пари от всичко..ми продай си и носените гащи, тогава! Сигурно не съм права, че я съдя и сигурно е бизнес мислене нейното - да хваща вълната и да изкарва пари от всичко, но някак е супер противоречива с това, което казва и след това прави. Няма как да си успешен със започването на нови бизнеси всеки месеци! Изисква време и постоянство, при нея не го виждам. Също така не си падаше по сладникави изпълнения, кифленски снимчици - сега се снима как се мляскат в басейна...Позьорщина страшна.
Отказвам да я харесвам вече.
|
|
|
Post by fine on May 29, 2023 10:55:39 GMT 2
Да, станалото - станало, ама пък може ли 6 месеца изобщо да не се интересуваш от детето си? Поне да пишеш веднъж в седмицата и да питаш как е детето, това не недоумявам. Разбирам, че е недорасъл все още, ама чак пък толкова да те контролират вашите, вече на 18 и да не можеш да звъннеш за 5 мин. да чуеш детето си? Колкото и да го контролират, то вече на 18 се предполага, че трябва да взимаш някакви решения самостоятелно, ама явно на Явката хич не му дреме. И сега ми се струва, че Моника се надява малко да му е дошъл мозъка, защото доста го прегръща, гушка и т.н., само се надявам да не се разочарова накрая. И изобщо няма да го защитавам, защото детето не е създадено само от Моника, която наистина много добре го гледа и се грижи за него. Та той дори не е искал да го препознае и да вземе имената му, пък камо ли нещо друго.. и колкото и родителите му да са били против, та той все пак му е баща.
|
|
|
Post by dilyanad on May 29, 2023 11:04:42 GMT 2
Според мен Моника пак ще е разочарована. Явор е изцяло зависим от родителите си, явно, и се влияе от тяхното мнение и отношение, което може би донякъде има резон предвид, че е бил дете доскоро, но пък не им прави чест в настоящата ситуация. Моника има предимството, че е подкрепяна в изборите си от родителите си.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 29, 2023 13:34:42 GMT 2
Абсолютно съм съгласна, че е зависим Явор от родителите си, затова и се е стигнало до ситуацията да не припознае детето, да не го вижда. Не знам какви точно са те, не знам какви са им отношенията, със сигурност той не е дорасъл да се отдели от тях и го е страх, абсолютно колебливи са му действията, до някъде е разбираемо. Но пък моето мнение е и че е тя е много зависима от родителите си, майка ѝ буквално не се отделя от нея. Имам чувството, че тази подкрепа, която демонстрират е само при условие, че и тя прави каквото те поискат.
|
|
|
Post by lyra on May 29, 2023 14:37:06 GMT 2
Явор поне има "извинението", че е хлапе..За жалост има порастнали "мъже" дето се държат така. Ако не е припознал детето направо услуга е направил на Моника. Хич не ѝ трябва 18 години да се съобразява с тоя и родата му и да не може на една екскурзия извън България да заведе детето. Майка ѝ е все до нея, ама пак по-добре така, отколкото другата..Абе не им е лесна ситуацията, но поне добре гледат детето, което е най-важно.
Ганка и Плешко ще имат къща, ако си купят някоя за кукли..друг начин не виждам
|
|
|
Post by sunny on May 29, 2023 15:42:39 GMT 2
|
|
|
Post by Kristalna on May 29, 2023 16:28:33 GMT 2
В YT има съобщение от канала на ПодТерапи (подкаста на Тонка и Иван), че вече няма да качват.
|
|
|
Post by cultureshock on May 29, 2023 17:13:35 GMT 2
В YT има съобщение от канала на ПодТерапи (подкаста на Тонка и Иван), че вече няма да качват. Да, бях разочарована. Подкастът ми допадаше, слушах го за фон и бяха развличащи. Интересно ми е какви са причините да спрат. Едва ли хейт коментарите, защото даваха вид на хора, които не им обръщат твърде внимание, дори се шегуваха с тях. Влоговете на Антоанет вече не са ми интересни, върти абсолютно едно и също, а частите с пр пратки въобще не ме вълнуват.
|
|
|
Post by destiny on May 29, 2023 18:02:20 GMT 2
В YT има съобщение от канала на ПодТерапи (подкаста на Тонка и Иван), че вече няма да качват. Тъкмо им изгледах всички епизоди и те взеха че спряха. Много глупаво, но едва ли е заради Попова, тя обикновено е постоянна.
|
|
|
Post by chikitta on May 29, 2023 18:24:39 GMT 2
Съгласна съм с всичко казано от вас, но Моника и Явор станаха родители на 16 години - непълнолетни ученици. Няма как да не са били зависими от родителите си. Според мен, е добра идея да пробват отново да са заедно сега, когато са пълнолетни и могат да си позволят да са малко по-самостоятелни. P.S. Не съм сигурна, но мисля, че непълнолетен не може да признае дете. Може да го направи след навършване на 18 години.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 29, 2023 19:17:51 GMT 2
Не съм сигурна, че Елица е бременна. Не е ли твърде скоро, а и тя мислеше да идва до България за повече изследвания и тестове.
|
|
|
Post by calisto on May 29, 2023 19:34:42 GMT 2
Елица понякога ми е проста като галош, понякога ми е умна... Помня как беше разказвала за съня си, в който сънувала майка си и твърдеше, че е убедена, че наистина е душата на майка й. До тук добре. Началото на годината като стана трагедията с бебенцето, почна да бълва простотии как след смъртта нямало нищо... Един път вярва, че в съня й я е посетил духът на починалата й майка, който я успокоява, че е добре и да не страда, друг път пък вярвала, че след смъртта нямало нищо... Елицо, Елицо, ако знаеш колко хора имат сънища с починали техни близки, които им дават детайлна информация за събития, които ще се случат и те после реално се случват, бедна ти е фантазията. Отделно, че след смъртта ни остава енергия, а енергията не се унищожава... Колко духовни учители са го говорили това... Ванга е говорела с мъртвите, ама Елица това откъде да го знае... Нея само гримчета я вълнуват. Както и да е, извинявам се, че коментарът ми е по-груб, ама ми е неприемливо как един път твърдиш, че вярваш в задгробния живот, после твърдиш, че не вярваш... Като някакъв ветропоказател ми е..
|
|
|
Post by lama on May 29, 2023 19:44:37 GMT 2
Съгласна съм с всичко казано от вас, но Моника и Явор станаха родители на 16 години - непълнолетни ученици. Няма как да не са били зависими от родителите си. Според мен, е добра идея да пробват отново да са заедно сега, когато са пълнолетни и могат да си позволят да са малко по-самостоятелни. P.S. Не съм сигурна, но мисля, че непълнолетен не може да признае дете. Може да го направи след навършване на 18 години. Те да опитат, но той буквално допреди месец не е говорил с нея и даже ги е подминавал по улиците, когато ги вижда (живеят в един квартал). Много показателно беше, че не искали да объркват детето, затова първо само двамата се виждали. Би трябвало да е обратното, той да е решил вече окончателно, че иска да бъде баща макар и без отговорности. От него се иска само да обича детето и да иска да общува с него. Абсурдно е той още да се колебае дали си иска детето, а тя да го приема обратно. Разбирам я, малка е, не я обвинявам, но той трябва да е баща без значение дали ще са заедно, не може да има интерес към детето само ако ще са заедно. Това не е фатална грешка, всеки трябва сам да се научи, иначе цял живот после може да съжалява, че не е дала шанс. За част от нещата разбирам и него, но други са прекалени. Не е чак толкова малък вече, имаше време да размисли, а той точно тази година е правил най-големите глупости. ПодТерапи беше много харесван и определено раздвижваше каналите на Попова. Не очаквах да спрат толкова скоро.
|
|
|
Post by dilyanad on May 29, 2023 21:50:34 GMT 2
Изключително странно и разочароващо е, че Попова спира подкаста. В предишния нямаше индикации за подобно решение.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 30, 2023 6:07:54 GMT 2
Гергана изглежда плащещо на папарашката снимка от профила в инста. Това лице лесно не може да бъде поправено, на тази възраст само с ортогнатна хирургия заради недоразвитата долна челюст. Но това са скъпи услуги. Макар, че помним колко издуха знатната дама за последната си екскурзия, въпреки че можеше да ги даде за такова лечение и най - после да си оправи челюстта за да не изглежда като със синдром. А ортодонтското лечение само ще придвижи зъбите, но и това би било нещо.
|
|
|
Post by veereto on May 30, 2023 7:00:44 GMT 2
Да си дам и аз моите 5 ст. по последните теми. Елица силно се съмнявам да е бременна, загубата беше прекалено ското и си трябва време за възстановяване. Като върна лентата назад и времето, когато лицето ѝ започна да изглежда по-подпухнало е горе-долу, когато е забременяла вървия път. Напълно възможно е да е от хормоните. За Моника е хубаво, че са решили да си дадът шанс, а вероятно преди не са имали възможност заради неговите родители. За бащинството не знам дали непълнолетен има право сам да го признае. Все още са си деца, дано поне съумеят да действат в полза на детето и то да не страда. Във видеото ми хареса, че сама каза, че роклите ѝ не са подходящи за повода, но било в последния момент и нямало кога да търси груга или нещо такова. Аз харесвам лелчето и не виждам защо да не дава буса под наем, когато не го ползва. Все пак тя не е в движение всеки ден, а и пътуват и със самолет. Тя пак може с голям мерак да си го е направила, но все пак това е вещ, която да ти служи по един или друг начин. Ганка вече и къща ще купуват сега нли Гучан е брокер и ще видите, че не една ами 5 ще си "купи", както и апартамента си беше купила Тя зъбите да си оправи и ще има огромна промяна в лицето ѝ. Те са по-важни за здравето. За терасата съм 50/50. Това кресло е твърде голямо, а Гучан на табуретка ли ще седи наказан? Пердетата също са ужасна идея, след една седмица ще са много прашасали и ще са станали сиви.
|
|
|
Post by hurricane2022 on May 30, 2023 13:28:33 GMT 2
Язък са подкаста на Попова и брат й. Харесвах ги.
Моника само дано не се разочарова.
|
|
|
Post by calisto on May 30, 2023 13:35:49 GMT 2
Абе Ганица със сигурност си има синдром, то няма какво друго да е при положение, че има прекалено много съвпадения с характеристиките, описващи алкохолния фетален синдром.
Някой трябва да я затвори в клиника за психично болни и насилствено да започне денталното си лечение.
Исках да си получа дневната доза криндж и отидох в канала на Десислава Стоянова - Джуката... Защо снима по сутиен?! Иначе има претенции и тя като Гана, че е класна и говори с един прекалено назидателен, наставнически, поучителен тон "аз съм по-добра от вас, учете се от мен"... Да, Десо, ако искаме на 20 да сме обезобразени от платични операции като тебе, ти ще си ни първата инстанция...
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 30, 2023 15:33:25 GMT 2
prikachi.net/image/p8Q5D2Ганица изглежда като баба в лицето. prikachi.net/image/p8LSxDНа “дЕлОвА сРеЩа” с онази дама need for neat, на която контента е изцяло сниман от Ганка. Гучан с анцуга (екипчето), и забелязвам стои със слушалки през цялото време, и в колата, и на обяда. И се хили като го снимат.
|
|
|
Post by lama on May 30, 2023 16:01:25 GMT 2
Много ми харесва крими подкастът на Кристина. Добре ѝ се получава разказването на истории.
Ако на някого му е интересно как минават кастингите в Натфиз за кино, ще пускат епизоди от изпита, дотук има един излязъл.
Скоро почва Къщата на инфлуенсърите, в другия форум разгадахме предполагаеми участници. Тук май никой не гледа.
|
|
|
Post by calisto on May 30, 2023 16:13:51 GMT 2
По-скоро мъртвите ще възкръстнат, отколкото Ганица да си оправи денталната гробница в устата.
|
|
|
Post by sunny on May 30, 2023 17:04:03 GMT 2
Много ми харесва крими подкастът на Кристина. Добре ѝ се получава разказването на истории. Ако на някого му е интересно как минават кастингите в Натфиз за кино, ще пускат епизоди от изпита, дотук има един излязъл. Скоро почва Къщата на инфлуенсърите, в другия форум разгадахме предполагаеми участници. Тук май никой не гледа. Може ли да кажеш как да я намеря Кристина?
|
|
|
Post by lama on May 30, 2023 17:17:56 GMT 2
Става въпрос за Кристина Ян, подканал в нейния е: youtube.com/@guiltyaschargedpodcastНие, нашите и кучето тръгват вече на пътуването, не вярвах, че ще успеят. Едва ли са събрали много от дарения, сигурно повечето в собствено финансиране.
|
|