|
Post by pandora on Jun 1, 2023 10:43:14 GMT 2
Попадна ми пост на Евгени от Ергенът и ми направи впечатление колко много последователи е натрупал покрай предаването. Както и голяма част от участничките.
Хора, които са били в национална телевизия, и няколко месеца бяха едни от най-обсъжданите. Хора, на които като им отвориш профила се вижда професионализъм и мисъл в това, което се качва
или поне естетически изглежда добре. И никой от тях няма заветните 156k (and counting down) Дори Капитонката е с 150к. И в следващият момент отварям профила на Гацка. Кукундрел, който почти никой не го знае, освен ние, децата, които и се смеят и група индийци.
Не допринася с нищо освен с това да ни кара да и се подиграваме. Едни и същи пошли снимки, изгнил зъб и кичур, секси позички и умопомрачителни съвети за това как да живееш стойностен живот.
И се чудя и се мая, как все още има хора, които и се връзват на акъла на тази психично болна...
|
|
|
Post by calisto on Jun 1, 2023 14:58:08 GMT 2
Аз съм най-анти Вяра “фена”, споделяла съм в темата неведнъж, че момичето се е взело твърде на сериозно и след мой коментар за неточност(по спомен) в някое нейно видео, ме смъмри, че “ТЯ Е КРИМИНАЛНИЯ ЮТУБЪР”. Нямаше диалог, нямаше приемане на градивна критика, тя е крайна инстанция. Харесвам Кристина, но за мен и двете с Вяра, копират случаите си и няма нещо като “уникалност”, поне на този етап, просто превеждат от някой канал (Вяра превежда буквално и съм я хващала много пъти), Кристина за сега ми е окей, живея във Варна и говора не ме дразни. Като цяло гледам повече Кристина, тембъра на Вяра му харесва, но с това провлачено говорене и как “СЕ ОТНАСЯ СЕРИОЗНО С ВСЕКИ СЛУЧАЙ” и всички глупости, че е професионалист, ми идват в повече. Придава си една важност, която не никому ненужна. Да не съм груба но от двете, Кристина ми е по-лицеприятна (ако гледам). Вяра имаше период с едни мигли, които я правиха още по-кривогледа (имам проблем с очите, не я обиждам или съдя, просто тя се показва в публичното пространство) и някак си не ми е красива, а и съм попадала на инстаграма ѝ, който направо ПИЩИ ЧАЛГААА. Анти ми е и не съм съгласна с мнението, че Кристина ѝ е “бледо копие”. За мен и двете са си копия, за сега на средно ниво. Оставям това тук… prikachi.net/image/pppqqHСнимката е ужас тука, не мога да си изкривя душата... Кичозно и безвкусно. Иначе за това, че е професионалист и си придава важност, съм съгласна. Точно в тия моменти ми демонстрира прекалено високо самочувствие. На мене ми направи лошо впечатление, когато в едно от видеата си, май за Карли Гусе, каза, че е лежала с часове и нощи не е спала, за да мисли къде е изчезнало това момиче... Като създател на съдържание, харесвам Вяра много... Ама щом по цели нощи не можеш да спиш за да разсъждаваш над някакво изчезване, при положение, че всеки ден хора изчезват, значи нещо ти хлопа, леко , ама ти хлопа... (АБе казах ви аз, че на всеки ютубър му хлопа дъската, няма какво да се лъжем ) Пак ми е люнимка, ама и тя е куку, просто в много по-малка степен от Ганица и Деса Стоянова - Джуката. Иначе от кои канали копира Вяра? Може ли да ми пратиш да видя ? Благодаря
|
|
|
Post by lama on Jun 1, 2023 15:14:55 GMT 2
Помня, че преди време бяхме обсъждали и някой беше качил статия, която беше дума по дума с текста на Вяра. За мен няма такова значение това, копират и като текст и като държание от американски. То е трудно да се измисли нещо ново и според мен и няма нужда да задълбават чак толкова много.
Човек, ако седне наистина да разработва и "разследва" един такъв случай, така че да изчете абослютно всичко и да се огледа от всички страни, трябва един месец само с това да се занимава, да не работи и тн. Накрая ще изперка, а развитие няма да има, нито ще се намери изчезналият, нито ще разреши убийството. Нека разказват историята без да се филмират толкова.
Вяра се разви с времето, вече говори далеч по-свободно и не вярвам още да копира самият текст като в началото. То е пълно с криминални канали, но повечето са несполучливи, Вяра е първата, която наистина се открои, Кристина има капацитет да бъде втората. Преди слушах понякога и Blood & Lipstick. Странното е, че те изчезнаха без обяснение, можеха поне да кажат, че спират с излъчването.
|
|
|
Post by fine on Jun 1, 2023 15:27:16 GMT 2
ДеРая е рядко злобно човече.. някой поръчал кутия и се отказал от поръчката и нашата ще води разследване кой е този човек, дали му помагала в инстаграм и ако се укажело, че му помагала щяла да го изтипоса на стори да си знаел. Противна, гадна, злобна чак ми се повръща от нея. Не разбирам как има хора, които все още я толерират след всичко, което се случи. Кой би си купил измислена добавка със съмнителен произход от някаква си откачалка, която фалшифицира личната си карта??
|
|
|
Post by calisto on Jun 1, 2023 15:53:08 GMT 2
Помня, че преди време бяхме обсъждали и някой беше качил статия, която беше дума по дума с текста на Вяра. За мен няма такова значение това, копират и като текст и като държание от американски. То е трудно да се измисли нещо ново и според мен и няма нужда да задълбават чак толкова много. Човек, ако седне наистина да разработва и "разследва" един такъв случай, така че да изчете абослютно всичко и да се огледа от всички страни, трябва един месец само с това да се занимава, да не работи и тн. Накрая ще изперка, а развитие няма да има, нито ще се намери изчезналият, нито ще разреши убийството. Нека разказват историята без да се филмират толкова. Вяра се разви с времето, вече говори далеч по-свободно и не вярвам още да копира самият текст като в началото. То е пълно с криминални канали, но повечето са несполучливи, Вяра е първата, която наистина се открои, Кристина има капацитет да бъде втората. Преди слушах понякога и Blood & Lipstick. Странното е, че те изчезнаха без обяснение, можеха поне да кажат, че спират с излъчването. Само дето Вяра казва, че се труди много да покрие даден случай и ако копира, значи наистина тя излишно се самоизтъква, защото копирането изобщо не е толкова "тежък труд".
|
|
|
Post by Kristalna on Jun 1, 2023 19:10:24 GMT 2
А има ли друг крими канал на български освен тях двете?
|
|
|
Post by fine on Jun 1, 2023 19:25:43 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Jun 1, 2023 19:46:09 GMT 2
А има ли друг крими канал на български освен тях двете? Много има, но не са известни, много и спряха да снимат. За повечето има защо да не им се получава. Определено Фейт изпъква, както и сега Кристина. Сещам се за CrimeSvetlana, Криминални мрежи, Любо Жечев има поредица, Ивелина Ковачева, преди Златин и Blood & Lipstick. Първата, която започна, беше GalkaPower, но тя спря с видеата след като се разделиха с Dido_d, който сега ще влиза в Къщата на инфлуенсърите. Тя беше от най-големите ютюбъри. Поне не помня преди нея да е имало някой с криминални истории.
|
|
|
Post by calisto on Jun 1, 2023 19:48:39 GMT 2
prikachi.net/image/ppxxYw Зъбчето е изгнило още повече.... А на сторито с колелото на Мике, Ганица прилича на плешива муха с месест нос, криви зъби и психопатско излъчване. За дерая ми е жал. Горкичката Може би тя си е направила този профил бла бла, защото се е усетила колко злобно изглежда на онова стори, дето се кани да намери съответния човек.
|
|
|
Post by chikitta on Jun 1, 2023 20:10:10 GMT 2
Когато открих Вяра, много я харесвах. С течение на времето, наистина самочувствието й много се вдигна. Известно време я следвах в инстаграм, но снимките показани по-горе ми дойдоха и на мен в повече. Кристина от вас я научих и ми допада сякаш повече. А за Гането - много съм се смяла днес с обясненията и за любовта и с Плешо. Особено как дъщеря му и казала, че иска да са гаджета, че баща и бил много щастлив 😁
|
|
|
Post by precious on Jun 1, 2023 21:50:59 GMT 2
Леле, Дерая направо е откачила. 😂😂 Как се пенеше само. 😅 “И сега това ще трябва да го платя аз.” Нали имаш много пари Дерая, 10 лева ли ще те бутнат. А това бла бла много ме развесели, някоя девойка от тук ли е? 😂😂😂
|
|
|
Post by misslisa on Jun 1, 2023 21:51:56 GMT 2
ДеРая е рядко злобно човече.. някой поръчал кутия и се отказал от поръчката и нашата ще води разследване кой е този човек, дали му помагала в инстаграм и ако се укажело, че му помагала щяла да го изтипоса на стори да си знаел. Противна, гадна, злобна чак ми се повръща от нея. Не разбирам как има хора, които все още я толерират след всичко, което се случи. Кой би си купил измислена добавка със съмнителен произход от някаква си откачалка, която фалшифицира личната си карта?? Тази е откровено луда! Най-добре да закрива или да си намери мъж, че да се занимава с него и да си го боготвори!
|
|
|
Post by veereto on Jun 2, 2023 6:47:57 GMT 2
ДеРая е рядко злобно човече.. някой поръчал кутия и се отказал от поръчката и нашата ще води разследване кой е този човек, дали му помагала в инстаграм и ако се укажело, че му помагала щяла да го изтипоса на стори да си знаел. Противна, гадна, злобна чак ми се повръща от нея. Не разбирам как има хора, които все още я толерират след всичко, което се случи. Кой би си купил измислена добавка със съмнителен произход от някаква си откачалка, която фалшифицира личната си карта?? Райка отдавна си показа злобата. И със случая с личната карта пак насъскваше други хора да се разправят вместо нея и сега пак иска същото да прави. Какво си мисли, че като е инфлуенсър е застрахована от подобни изпълнения? Не е и вероятно е някоя от нейните си почитателки.
|
|
|
Post by foxie on Jun 2, 2023 9:50:00 GMT 2
Някой вече да прибере това психо в лудницата!!! Ненормалница отвсякъде. Майката на това дете дали е видяла сторито се питам?? Пълен ужас.
|
|
|
Post by zahir on Jun 2, 2023 10:34:26 GMT 2
Идвах точно с това Ганино стори..🙄
Не знам, явно не само на мен ми се вижда странно да наречеш чуждо дете свое.
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 2, 2023 10:47:44 GMT 2
Готвачката Анка не е нормална. В последните влогове го играе лектор по личностно развитие, явно си е водила записки при Тонкин. В новото видео пак набива бобнони, уж беше на режим. Тя по два дни е веган, два дни на диета, два дни имала бърнаут, пълна простакеса!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on Jun 2, 2023 12:02:25 GMT 2
И на мене това ми направи впечатление... Как така това дете е нейно, като тя не се грижи за него ?? Разбирам да живееше при нея и да имаше брак с Дантел... Откачалка отвсякъде.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jun 2, 2023 12:51:54 GMT 2
ДеРая е рядко злобно човече.. някой поръчал кутия и се отказал от поръчката и нашата ще води разследване кой е този човек, дали му помагала в инстаграм и ако се укажело, че му помагала щяла да го изтипоса на стори да си знаел. Противна, гадна, злобна чак ми се повръща от нея. Не разбирам как има хора, които все още я толерират след всичко, което се случи. Кой би си купил измислена добавка със съмнителен произход от някаква си откачалка, която фалшифицира личната си карта?? Райка отдавна си показа злобата. И със случая с личната карта пак насъскваше други хора да се разправят вместо нея и сега пак иска същото да прави. Какво си мисли, че като е инфлуенсър е застрахована от подобни изпълнения? Не е и вероятно е някоя от нейните си почитателки. какво се поръчва от тази, да пуснем по една поръчка егати
|
|
|
Post by diamond on Jun 2, 2023 13:47:57 GMT 2
Вяра я харесвах в началото, защото беше първата. Но гласът ѝ ме дразни. Много хора са ѝ казали, че го намират за приятен и тя вече говори по-бавно, по-приглушено, което мен направо ме влудява. Не ми харесва, че се самоизтъква и прави някакви глупави коментари. Самочувствието ѝ се вдигна и като цяло ми стана безинтересна. Изслушах две видеа на Кристина: диалектът го преглъщам, но не и това бързо говорене. В епизодите за плейбойското зайче и за Аби Чой не ми харесва изказването на собствено мнение, показано чрез определенията за убийците. Blood and Lipstick ги харесвах, но защо така ненадейно и безгласно изчезнаха, не знам. Като цяло слушам американски true crime. Гането дори не ми е интересно вече, а се имам за негова "фенка". Щом си вярва на нещата, които пише, добре. Попова и брат ѝ - защо спират, не разбрах? Това им се получаваше.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jun 2, 2023 15:28:43 GMT 2
Попринцип я харесвам, знам, че като цяло Инстаграмът ѝ е с такава насоченост, обаче Гери Баева от beyond.the.yummy прекалява само с показването на тази храна. Няма значение в България ли са, в Гърция ли, или някъде другаде то само чинии се гледат. Отделно момченцето ѝ очевидно е с наднормено тегло за годините си, може би е ген, но тя постоянно снимка как той изяжда порции, колкото за зрял мъж.
|
|
|
Post by Kikona on Jun 2, 2023 15:32:07 GMT 2
|
|
|
Post by Noir on Jun 2, 2023 16:08:27 GMT 2
Попринцип я харесвам, знам, че като цяло Инстаграмът ѝ е с такава насоченост, обаче Гери Баева от beyond.the.yummy прекалява само с показването на тази храна. Няма значение в България ли са, в Гърция ли, или някъде другаде то само чинии се гледат. Отделно момченцето ѝ очевидно е с наднормено тегло за годините си, може би е ген, но тя постоянно снимка как той изяжда порции, колкото за зрял мъж. Профилът й се върти около храната, според мен е нормално да споделя снимки на храна и когато пътуват, и когато са си вкъщи. Не я следя редовно и нямам много наблюдения, но детето й не изглежда да е със супер наднормено тегло. Навлиза в пубертета и е нормално вече да яде порции като за възрастен, а тепърва ще дръпне на височина и най-вероятно ще израсте излишните килограми. Приятелят ми например като малък е бил много пухкав, а сега е кожа и кости, въпреки че яде тройни порции.
|
|
|
Post by lisca on Jun 2, 2023 17:50:47 GMT 2
А никой ли не забеляза рийлса на Гането със стария апартамент и Алфа в банята.. “как изглежда сега” Гане, ти не живееш там, от къде знаеш как изгледжа сега там? 😵💫 И от долу коментари “супер е станало” Абсурдна си, човече… Колкото беше и когато всички бяха на събитие на HM mugler и веднага “какво си взех от HM mugler и ги натагвала, все едно и тя е в колаборация с тях.. Всички знаят, че не си, споко. 🤦♀️ Брутална си… Копираш абсолютно всеки, за когото се сетиш… Толкова е абсурдно и видно….. Ние се чудим защо възхвалява така Румъния 3 месеца вече.. А то за индийчетата тя си е интересна и впечатляваща, както на нас Китай, Пакистан… 🤣
|
|
|
Post by calisto on Jun 2, 2023 18:36:41 GMT 2
Гледам й на Ивелина Ковачева видеото за някакви 13 годишни момичета, които убили съученичката си, на които обаче полицията им укривала самоличностите, щото са под 14 г. И тая Ивелина изтърси, че "за съжаление" се била разбрала самоличността на едното момиче-убиец.... Защо "за съжаление"? WTF?! Нали ако й се знае самоличността, други хора ще могат да се предпазят... Тая крими - ютубърка и тя някаква откачалка... прави видео за убийство, извършено от лапищари, а ожалва убийците... Думи нямам...
|
|
|
Post by yanp20 on Jun 2, 2023 18:40:31 GMT 2
“Аз обожавам да пътувам, да опознавам нови култури, кухня, манталитет”. Видяхме, Гане. Всичко останало, но не и това. 😀 Сега пък се написала Travel Enthusiast. Ох, мога. 😀
|
|
|
Post by chikitta on Jun 2, 2023 19:59:29 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 2, 2023 21:37:26 GMT 2
Не мисля, че може да осъзнаят глупостта си. По-скоро е..., "когато намерят кашон с маркови торбички до кофата за боклук и не могат да повярват на късмета си". Защо се дивите, че представя детето на Плешо като свое? Та, тя за един Браян, който нито познава, нито той подозира за съществуването ѝ, беше направила обща торта за рождения ден! Карлуково да се самосезира!
|
|
|
Post by abinem on Jun 3, 2023 1:12:28 GMT 2
Интересно ми е какво се случва с Евелина - покупката. Това момиче с нереалистични представи за заобикалящия свят в началото на Ютюб кариерата ѝ. После Гошко си замина и от там всичко тръгна надолу, сега някаква я нямаше..май ме е бликнала в Инстаграм и не мога да видя.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jun 3, 2023 8:56:07 GMT 2
Интересно ми е какво се случва с Евелина - покупката. Това момиче с нереалистични представи за заобикалящия свят в началото на Ютюб кариерата ѝ. После Гошко си замина и от там всичко тръгна надолу, сега някаква я нямаше..май ме е бликнала в Инстаграм и не мога да видя. Аз пък виждам точно обратното при Евелин, след Георги животът ѝ продължава. Работи, показва, че ходи да тренира, излиза с приятелки.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jun 3, 2023 10:22:25 GMT 2
Аз бях от фенките на Евелина, след това нещо почна да ме дразни, но сякаш без Георги почна да се държи пак адекватно, явно се приземи на земята ли, какво стана не знам. Надявам се всичко при нея да е наред
|
|