|
Post by jeri on May 30, 2023 17:57:33 GMT 2
Деа верно ли е пуснала някаква добавка с нейното име? Дали е взела необходимите разрешение, никога не бих си купила от тази. Ужас.
|
|
|
Post by precious on May 30, 2023 19:26:59 GMT 2
Деа верно ли е пуснала някаква добавка с нейното име? Дали е взела необходимите разрешение, никога не бих си купила от тази. Ужас. И аз се шокирах! Хайде кремче е едно, но да приемаш добавка от някаква откачалка, нямам думи колко глупави хора има. Видяхте ли я с шапката колко е смешна. Нещо и мхм топ кожата не изглежда хич топ.
|
|
|
Post by untitled on May 30, 2023 20:19:58 GMT 2
Някой забелязва ли какво става с instagram-а на Евелин- първо помислих, че са й го хакнали, но май по-скоро тя преживява някаква криза..
Като говорим за кризи, какво мислите, че се е случило, че подтерапи така извежднъж спря?
|
|
|
Post by tsvetentse on May 30, 2023 20:33:26 GMT 2
Момичета, къде е съобщението за Под терапи? На мен нищо не ми излиза
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 30, 2023 21:00:06 GMT 2
Радка може ли да качва някакви нормални клипчета на това дете, не само омазано с храна, мърляво и с течащи лиги... Пепа последните дни качи 50 снимки на момичетата и днес най-накрая й се откъсна от сърцето и една на Матиас да сложи И на всички хаштаг toddler- Пепо, тодлър е малко дете от 2 до 3 години, девойките ти отдавна са я минали тая възраст. Деница ме разбива с буламачите си, запечен боб с кашкавал върху филия с шунка, просто ме разби.
|
|
|
Post by lama on May 30, 2023 21:18:58 GMT 2
Съобщението е в канала Podtherapy в Community секцията. На мен ми допадаха, но съм слушала само 3-4. Със сигурност ми бяха по-интересни от видеата за грим. Липсват ми на Валери за грим, крадях си идеи за продукти от по-висок клас.
А за ПодТерапи. Щом Попова продължава с нейния канал, а няма да си вземе почивка, звучи като проблеми с Иван или двамата са се скарали нещо, или психически не се чувства добре. Поне аз така го разбирам с грижата за психичното здраве.
|
|
|
Post by destiny on May 30, 2023 21:25:24 GMT 2
Някой забелязва ли какво става с instagram-а на Евелин- първо помислих, че са й го хакнали, но май по-скоро тя преживява някаква криза.. Като говорим за кризи, какво мислите, че се е случило, че подтерапи така извежднъж спря? Според мен е нещо с Иван и менталното му здраве. Ако са се скарали, на Попова ще й се освободи половината време. Те всеки ден май киснеха заедно и според мен тя му е плащала заплата за този подкаст.
|
|
|
Post by calisto on May 31, 2023 7:05:22 GMT 2
Кристина Ян ми е като копие от Али Експрес на оригинала Вяра Георгиева.
Вяра има изключително добра дикция и успокояващ, плавен, равномерен глас. Самата енергия е ниво над останалата плява. Понякога обаче Вяра ми е малко с по-голямо самочувствие, отколкото ми се иска, но въпреки това ми е единствената любима ютубърка. Дано да не се превърне в това, което са останалите - консуматори.
Кристина Ян ми е като извадка от някакъв репортаж. Все едно ми чете новините по Нова ТВ, така говори... Никаква емоционална ангажираност няма със слушателите си, както прави Вяра. Няма дълбочина тука. Има една Десислава в тик ток, която покрива съдържание от същата тематика и доста по-добре й се получава от на Кристина. Абе Вяра си е най-добре, тая Кристина както рецитира с тоя тон тип "чета ви новините без емоция"... анти- ASMR получавам, бляк...
|
|
|
Post by sisi on May 31, 2023 9:49:45 GMT 2
Гането са поканени на круиз...Представете си колко криндж пак ще падне
|
|
|
Post by nessap99 on May 31, 2023 9:59:05 GMT 2
Ох тая Ганка 🤣 сега направила тая тераса умряла и всичко се снима на нея, защото е единственото близко до прилично нещо в тоя апартамент. Не бил панелка блока отговори в ТикТок коментар ама май си е баш дърта панелка. Каква къща я гони не знам. Нещата са отдавна излезнали от контрол ама това го изписахме 100 пъти. Очеизвадно е, че никой няма да ѝ помогне от близките ѝ, явно са вдигнали ръце от нея. Да си е колкото иска луда, само да не пречи на другите. Който е луд да ѝ плаща за реклами и спонсорства значи няма елементарни познания за служене с компютър и не знае как да провери и да види, че всичко в нейния профил е чиста лъжа. Да си бият главата. Плащат ѝ за реклами да ги гледат фейк профили и индийчета. 😁 лошото е че ще спами 9172819 години как е отишла на “кУиззз милооо” и после ще има точно толкова сторита как сама го постигнала и как е бизнесдама… бля бля 🤣
|
|
|
Post by fine on May 31, 2023 10:38:32 GMT 2
Гането са поканени на круиз...Представете си колко криндж пак ще падне Не знам дали са поканени, но според мен Гана се е свързала с тази компания, защото хората са и отговори "we are also interested in a colab...", така че ме навява на мисълта, че е леко изпросено
|
|
|
Post by sisi on May 31, 2023 11:09:21 GMT 2
Гането са поканени на круиз...Представете си колко криндж пак ще падне Не знам дали са поканени, но според мен Гана се е свързала с тази компания, защото хората са и отговори "we are also interested in a colab...", така че ме навява на мисълта, че е леко изпросено Да, вярно! Не бях прочела Еми все пак се възползва от броя последователи и успешно залъгва разни маркетингови агенции...Само се чудя на на какъв английски си говори с тези хора?
|
|
|
Post by calisto on May 31, 2023 11:32:45 GMT 2
Къде може да се провери дали един инстаграм профил има фалшиви последователи и индийчета?
Гана от къде има енергията да поддържа този фалшив образ толкова години, това се чудя... Не я ли изтощава....
|
|
|
Post by pchelica on May 31, 2023 13:44:21 GMT 2
Ами тя с друго не се занимава…има време 😅 нищо чудно и сама да си прави фалшиви профили, които да закача като последователи на профила ѝ.
|
|
|
Post by pandora on May 31, 2023 13:46:19 GMT 2
Да ходи Гана да ми обяснява как работи на хиляда места и е супер ангажирана и бла-бла. Последните и 10 сторита, както и масово тези, в които разказва безмислени истории, се качват през точно 15 минути.
Подържа ангажираност да... А сега да ми обясни как един нормален човек с график, планове и разписано дори ходене до тоалетна по малка и голяма нужда, може винаги през точно определен интервал да
отделя време да пише тъпотии и да ги споделя
|
|
|
Post by tsvetentse on May 31, 2023 14:01:08 GMT 2
Кристина Ян я харесвам аз, но тежкият й акцент ме съсипва просто. Гледах едно видео за изчезването на Маделин Маккан, друго едва ли ще си пусна.. ИзключиЧелно, абсолючно..
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 31, 2023 15:49:36 GMT 2
Оф тая Гана каква е комплексарка - "не е панелка, а и скоро ще живеем в къща". Като някакво дете звучи, което го е срам, че другите имат повече от него...
Аз пък живея в панелка по собствен избор -имахме си изисквания не просто за квартал, а за определени улици и категорично държахме да е старо строителство, по-възможност преди 80-та година. И си обожавам дома, защото - първо - купили сме си го лично двамата с мъжа ми от пари, изкарани с нормален труд, второ - обзавели сме като бонбонче, не сме направили с абсолютно нищо компромис и трето - тих е, светъл е, топъл е, на чудесна локация е, имаме страхотни съседи, повечето от които мили възрастни хора и най-вече - тук се чувствам вкъщи, чувствам се уютно и никога няма да ме е срам да кажа, че живея в панелка.
|
|
|
Post by nessap99 on May 31, 2023 15:54:25 GMT 2
Оф тая Ганка прекалява със сериала.. Ганюш никой не ти иска мъжа.. поне не и някоя жена ако схващаш. Тоя си е чиста мека китка хора! Няма лошо, на мен 99% от приятелите ми са гейове, и имам вроден радар за такива. Даже трябва да питам някой приятел от Пловдив дали го познава, те всичките се знаят. Да спира сериала 😂
|
|
|
Post by precious on May 31, 2023 17:19:51 GMT 2
Психо вайбс си рекламира кутията, днес е с още по-смешна шапка. Спокойно може да си хапвате каквото искате на плажа, защото ви е сложила пробиотик. 😂😂😂 Гледахте ли Радка, нещо й е посиняла устата.
|
|
|
Post by calisto on May 31, 2023 19:27:44 GMT 2
Има нещо подмолно и злобно в дерая. И кожата й изглежда все едно има проблем със себума :S
На кои богове да се помолим Ганица да си оправи зъбното здраве? Ако Гучан наистина я обичаше, щеше да я завлече да си оправи зъбите....
Според вас дали Ганица понякога ни чете тука?
|
|
|
Post by yoo on May 31, 2023 21:28:55 GMT 2
Оф тая Ганка прекалява със сериала.. Ганюш никой не ти иска мъжа.. поне не и някоя жена ако схващаш. Тоя си е чиста мека китка хора! Няма лошо, на мен 99% от приятелите ми са гейове, и имам вроден радар за такива. Даже трябва да питам някой приятел от Пловдив дали го познава, те всичките се знаят. Да спира сериала 😂 По повод, че го искали : prikachi.net/image/p8Ogb5 Не знам дали е мека китка, но със сигурност не се намират такива, които да искат да го откраднат от Гането😂
|
|
|
Post by fif on May 31, 2023 22:13:45 GMT 2
Моника активно снима Явор вече, във видеото тя каза, че са се събрали на 100% (нещо такова), но по сторитата си изглеждат баш като събрали се хора.
|
|
|
Post by Kristalna on May 31, 2023 22:24:24 GMT 2
Вяра на мен ми е love-hate. Не намирам нейния тембър за приятен. Често разказва сякаш чете на английски на ум и превежда за нас първосигнално, а думите на български не са съвсем на място. Казва "искам да покрия еди-кой-си случай" с увереност и самочувствие все едно тя ще го разследва вместо криминалистите. Някой гледал ли е случая на Папини в канала на Вяра? Не го намирам, а в коментарите под видеото на Кристина са писали, че Вяра вече го е споделила. Кристина е избрала много неподходящо име за канала. Тя едва го произнася, а след гилти ес чарчт допълва с "българскиЯТ криминален канал". При положение, че няма шанс да не е чувала, че не е единственият. И двете ги гледам. Повече ми допада Кристина без колебание, диалекта го преглъщам.
|
|
|
Post by lama on May 31, 2023 23:16:25 GMT 2
И на мен повече ми харесва Кристина. Не ми се слуша за серийни убийци вече, а тя има и по-различни случаи. Намирам я за по-интелигентна и със значително по-богат речник. В първите видеа говореше адски бързо, но сега е добре.
За случая с Шери се бяха поправили, оказа се, че CrimeSvetlana го е пускала. За мен са прекалени тези изисквания в коментарите, историите да не са ги слушали в друг български канал. То добре, че няма чак толкова много. Няма смисъл да говори за най-най-известните, но този за Шери определено не е от тях.
|
|
|
Post by Kristalna on Jun 1, 2023 2:16:12 GMT 2
Аз също без колебание отчитам Кристина за по-интелигентна. Натискът за неразказвани до сега истории е излишен. Ясно е, че на всички източниците са едни и същи. И подборът кой случай да "покрият за нас" (Здрасти, Вяра) често е спрямо колко интерес е предизвикал случая в чуждестранна аудитория.
|
|
|
Post by destiny on Jun 1, 2023 6:42:55 GMT 2
И аз не намирам тембъра на Вяра за приятен. Кристина ми допада една идея повече, но аз слушам много true crime и трудно ще съм доволна, след като слушам хора като Stephanie Harlowe например. При Вяра не ми харесва, че както си говори по написания сценарий и изведнъж вкарва някакви паразитни думи и изрази, което честно казано ме разсейва. За този жанр, не е достатъчно да правиш добро проучване и да пишеш структуриран сценарий, трябва и да имаш добра дикция и увлекателен изказ. Така че е много трудно да се правят качествени видеа.
|
|
|
Post by jane16 on Jun 1, 2023 7:50:03 GMT 2
Родният ВИП инфлуенс са в Мадрид, за събитие, демек “по работа” с бранд. Пепа, разбира се, е помъкнала Фиво. Много интересно като я канят, плащат ли ѝ +1. Този човек няма ли си живот, работа, ангажименти. Наистина Пепа ги обгрижва и отглежда и мъкне със себе си по работни ангажименти. Как пък не са поканили луксозното Гане, интересно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jun 1, 2023 8:06:51 GMT 2
Мъчно ми е за Моника, за съжаление не мисля, че ще просъществува дълго това "събиране", но може и дано да греша, защото както казах и преди - според мен все пак се обичат. Тя е много отдадена на детето и на тези сторита от вчера се вижда с колко голямо желание са го завели на плуване и натъртва много на "плуване с мама И ТАТИ". Много ѝ се иска, но той дали вече ще си вземе живота в ръце... съмнявам се. Сега най-вероятно ще каже, че трябва дасе фокусира върху университета и т.н.
|
|
|
Post by foxie on Jun 1, 2023 9:11:23 GMT 2
Тази Дерая има толкова плашещо злобно излъчване, че като й гледам сторитата от колата постоянно съм на щрек и очаквам да ми кресне в лицето - "Ти какво гледаш, ма?!" Сигурна съм, че замаскирва злобата и ехидността си и с това тихичко мяукане с тънките си устенца. Много ми е неприятна. Брех тия инфлуенсъри живот си живеят.. Сега пък са се помъкнали в Мадрид. Честно да си призная понякога им завиждам леко с тези пътувания, коктейлчета, аутфитчета, снимки, глезотийки. Чат пат ми се прийсква и аз да имам това свободно време и такава лежерна "работа" - визирам Пепе и Ивана конкретно, другите поканени на събитето не ги следя много и не знам колко са дейни, но Пепка и Иванка всички знаем, че не си дават много зор.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2023 9:55:21 GMT 2
Аз съм най-анти Вяра “фена”, споделяла съм в темата неведнъж, че момичето се е взело твърде на сериозно и след мой коментар за неточност(по спомен) в някое нейно видео, ме смъмри, че “ТЯ Е КРИМИНАЛНИЯ ЮТУБЪР”. Нямаше диалог, нямаше приемане на градивна критика, тя е крайна инстанция. Харесвам Кристина, но за мен и двете с Вяра, копират случаите си и няма нещо като “уникалност”, поне на този етап, просто превеждат от някой канал (Вяра превежда буквално и съм я хващала много пъти), Кристина за сега ми е окей, живея във Варна и говора не ме дразни. Като цяло гледам повече Кристина, тембъра на Вяра му харесва, но с това провлачено говорене и как “СЕ ОТНАСЯ СЕРИОЗНО С ВСЕКИ СЛУЧАЙ” и всички глупости, че е професионалист, ми идват в повече. Придава си една важност, която не никому ненужна. Да не съм груба но от двете, Кристина ми е по-лицеприятна (ако гледам). Вяра имаше период с едни мигли, които я правиха още по-кривогледа (имам проблем с очите, не я обиждам или съдя, просто тя се показва в публичното пространство) и някак си не ми е красива, а и съм попадала на инстаграма ѝ, който направо ПИЩИ ЧАЛГААА. Анти ми е и не съм съгласна с мнението, че Кристина ѝ е “бледо копие”. За мен и двете са си копия, за сега на средно ниво. Оставям това тук… prikachi.net/image/pppqqH
|
|