|
Post by chikitta on May 25, 2023 19:20:12 GMT 2
И аз искам да се изкажа за Моника. Едната от роклите наистина е супер къса, още повече че отива на този бал с детето, след което може да се наложи да тича или поне да се наведе. Както някой по-горе беше споменал, и аз мисля, че си е разхайтена, макар да няма спор, че е умна и мисли за бъдещето си. И макар да е млада, то вече е майка и не би трябвало да си развява срамотиите насам-натам. Между другото, не знам дали сте коментирали, че Моника ходи при Деница в Пловдив на маникюр, изглежда като да са приятелки.
|
|
|
Post by katya on May 25, 2023 20:00:56 GMT 2
Здравейте мацки. От известно време не чета защото форумът умря, пък за Гана не ми се чете и пише. Парадоксално точно за нея влизам да напиша нещо 🤣 Днес ми звъняха от озон.бг във връзка с моя поръчка и гласът и произношението отсреща беше 1:1 с този на Гергана. Реших да споделя ако на някой му се разследва в тази посока. Ами да, логично. Нали си има шофьор да я вози докато тя говори по телефона 😆 Великата и работа. Голяма работа са, Гучан ще я вози да говори по телефона, на път за недвижимите имоти, които ще опитва да продава. Прави ли ви впечатление как вече не качва нищо от на Гучан квартирата. Декорира я, оцапа кухнята 2-3 пъти и я натириха да си стои в нейната. Нищо чудно и майката на детенцето да се е намесила.
|
|
|
Post by fif on May 25, 2023 21:13:18 GMT 2
ibb.co/1L8b1gfОле, Пепка защо не заведе детето на зъболекар, за да му извадят Млечния зъб?!? Явно е заета с други много по-важни неща. Гучан беше ясно, че не може да задоволи капризите на Ганка като спасител и търси друго работно място, истината, е че масово брокерите са под всякаква критика, вярвам, че има и кадърни хора в тази сфера, но масово положението е много зле. Гучан перфектно се е ориентирал.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 25, 2023 21:46:45 GMT 2
Ох Моника ми е много love-hate... И много ме дразни като се облича така, разбирам, че е млада и т.н., но тя прекалява с впити клинове, деколтета и къси поли и то на места, които просто не е ок - тип на изпит или на детската площадка. Особено в нейното положение аз лично бих се старала умишлено да не се обличам така. И се чудя майка й как я е пуснала така да излезе, дето е лесната все за нея и не я пуска сама и до магазина да отиде...
|
|
|
Post by veereto on May 26, 2023 6:57:51 GMT 2
Роклите на Моника определено не са за такъв повод, за някоя дискотека няма да са толкова фрапантни. Определено може да изглежда секси и без цялата голото, но е на 20 и има време да го осъзнае. Много са ми странни коментарите, че щом е майка не трянва да облича определени неща. Тя все пак си остава жена и няма значение дали е родила или не. Тези рокли не трябва да го облича, защото има дете, а защото са вулгарни.
|
|
|
Post by Nicole on May 26, 2023 8:18:58 GMT 2
Пепа е взела ролята на мъжа в семейството защото е много дейна,шофира и плаща сметките?! WTF🙄 Пиша на половинкта,че ми е писнало да съм мъжа в семейството ни! Да вземе да се засрами…😂😂😂
|
|
|
Post by emmilie on May 26, 2023 11:47:12 GMT 2
🌎 A new country every month 📍Vienna 🇦🇹 🔜🇬🇷
Може ли да познаете на кого е това описание😀😀😀
|
|
|
Post by precious on May 26, 2023 14:14:33 GMT 2
Радка направо ме погнусява с това снимане на омазаното бебе. Написала, че изял цялата купичка и я снимала празна.. Радке, половината е по таблата. И Гогата разбира се и в това е топа, порцията била за детенце от 1 до 3 години, а той под годинка я изяжда.. Дано потърси помощ тази жена! И да й обяснят, че никой не се интересува от ежедневието на детето й, освен бабите.
|
|
|
Post by pchelica on May 26, 2023 19:16:13 GMT 2
Защо Гучан ходи като наакан в рийла на Гуцка-крива-муцка?
|
|
|
Post by calisto on May 26, 2023 19:41:01 GMT 2
Ще оставя това тук. Ганице, не е нужно да ми благодариш. Това е безплатна реклама. Дано да помогне на Гучан да изкара достатъчно пари, които да вложиш в лечение на вмирисаната си, изгнила уста. prikachi.net/image/p8iKVj
|
|
|
Post by chikitta on May 26, 2023 20:41:09 GMT 2
Ще оставя това тук. Ганице, не е нужно да ми благодариш. Това е безплатна реклама. Дано да помогне на Гучан да изкара достатъчно пари, които да вложиш в лечение на вмирисаната си, изгнила уста. prikachi.net/image/p8iKVjХич не ми е до смях, но много ме развесели това. Ето ви и Гането с фенка: prikachi.net/image/p804da
|
|
|
Post by sunny on May 26, 2023 22:56:35 GMT 2
На сторито на Бърч, Ели изглежда много пухкаво.
|
|
|
Post by Pebles on May 27, 2023 3:24:20 GMT 2
Медихристова мейк ъп е много вулгарна в някакъв рийл за антицелулитен крем, ето това вече е грозно и пошло, по бельо се ...да не обяснявам, да си направят онлинфенс и там да се показват, защото не е приятна гледка.
|
|
|
Post by calisto on May 27, 2023 9:46:55 GMT 2
Отворих на Капитонова сторитата. Тая всеки изминал ден става все по- противна и по-противна. Говорейки как само с телефон изкарвала 10 000 месечно без да работи, показва само как иска да придобива ползи без да иска да полага грам усилие... Че се има и за някаква звезда, срещи с нея да стрували по 5000 лв. То по-скоро про*тит*тките си дават цени за срещи. Отвратителна ми е.
Относно Меди Христова, бих казала, че и на тая нещо й хлопа дъската. Не знам само на мен ли ми е неадекватно поведението на Деса Стоянова- джуката, Меди Христова, Попова, Ганица, Питонова, Перкундрела, ония плазмодии стан и никола... Имам предвид, знам, че тук мнението на хората съвпада с моето, но толкова много последователи имат тия неадекватници, че е плашещо.
|
|
|
Post by emmilie on May 27, 2023 10:09:16 GMT 2
На сторито на Бърч, Ели изглежда много пухкаво. Може ли да видим въпросното стори
|
|
|
Post by fif on May 27, 2023 10:25:15 GMT 2
Джойката се върна и се започнаха рекламите и облагите - обувки за бебето, памперси за бебето, храна за бебето и сигурно това е малка част.
Гучан - брокер. 😀 Тоя льольо, всъщност масово брокерите са дребни тарикати, сигурно процентът на кадърните и изключително малък. И каква сигурна работа е напуснал, като спасител. 😀
Гергана се побърка да снима тая умряла тераса, то като няма друго прилично кътче в нейния апартамент е така. И е снимала само парцали от меркари.
На меди Христова сторите е безумно тъпо.
Капитонова е адски противна и тя.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 27, 2023 12:17:18 GMT 2
Хареса ми на Моника балната рокля. Малко прическата не е станала сполучлива, екстеншъна си личи прекалено много, но като цяло е хубава абитуриентка. Днес е качила едно клипче, в което има и кадри от дискотеката, на които танцува с бащата на детето. Озадачена съм, защото тя още преди месеци каза, че е прекъснала връзки с него и той и семейството му не желаят вече да виждат малкия...
|
|
|
Post by sunny on May 27, 2023 12:30:40 GMT 2
На сторито на Бърч, Ели изглежда много пухкаво. Може ли да видим въпросното стори Да, преди можех да качвам снимки, сега нещо не става. Може ли да ми каже някой как става ?
|
|
|
Post by sansa on May 27, 2023 20:56:30 GMT 2
Sunny, опитай с prikachi.net
|
|
|
Post by sunny on May 27, 2023 22:28:17 GMT 2
|
|
|
Post by calisto on May 28, 2023 0:01:50 GMT 2
Мисля, че Елица си е сложила ботокс в скулите, не съм сигурна, но начинът, пп който изглежда.... И на предишни сторита и сега скулите й са като подути и изпъкнали...ако е ботокс, направо се е обезобразила. Не знам само аз ли го забелязвам, но като си сложат ботокс в скулите (говоря за инфлуенсърите, иначе допускам, че има хора, при които стои красиво), и скулите ин изглеждат неестествено изпъкнали... а когато стареенето напредне, това нещо остава като някаква подутина и стои още по-ужасно...
|
|
|
Post by whynot on May 28, 2023 6:55:38 GMT 2
Елицa може и дa е бременнa. Лицето и е подпухнaло, хили cе мегa щacтливо и гърдите и ca огромни.
Иcкренно и го желaя! И трите рокли нa Моникa не ca подходящи зa поводa, a и не и cтоят добре. Тя е млaдa,виcокa.и c хубaво тяло, нопaк е нaмерилa кройки, които я зaгрозявaт, вмеcто дa я оформят.
Дaно и Поповa дa cе нaучи дa cи подбирa дрешките cпрямо фигурaтa cи! C този хaнш cи е зa Л и кaто cе нaмъкне в М и изглеждa много отпуcнaтa и дебелa , a дa не говорим и зa копитото, което изпъквa.
|
|
|
Post by dilyanad on May 28, 2023 8:23:45 GMT 2
Балната рокля на Моника ми харесва.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by chikitta on May 28, 2023 11:13:00 GMT 2
prikachi.net/image/p8oyIhBig business here 😁 Някоя от самоличностите на ДеРая пуснала кутия с козметика и добавки и обяснява в стори една камара глупости. Аз се измъчих докато я слушам. То бива да няма акъл и дар слово, ама чак пък толкова...
|
|
|
Post by Misha. on May 28, 2023 13:19:40 GMT 2
prikachi.net/image/p8oyIhBig business here 😁 Някоя от самоличностите на ДеРая пуснала кутия с козметика и добавки и обяснява в стори една камара глупости. Аз се измъчих докато я слушам. То бива да няма акъл и дар слово, ама чак пък толкова... Тя че няма - няма. Но такава флегматичност, такова протакане... ужасно. Сън не била спала, но във Видин е Крайно жалка ми е. Очевидно ѝ писна с нейния бизнес и се мъчи да пробие в инфлус света
|
|
|
Post by precious on May 28, 2023 16:53:54 GMT 2
И аз нямах нерви да я изслушам тази психично болна жена. Отварям днес този нейния приятел Раев Бюти, свекърва му била на гости. 😂😂😂 Жива да не бях, рядко противно същество! Нали Дерая му прави тази уникална процедура, която предлага, ами кожата му е все така зле.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 28, 2023 22:01:15 GMT 2
Обаче верно ще излезем пак прави - пак е неделя, пак Гана няма сторита, може да ходи да работи нещо
|
|
|
Post by emmilie on May 28, 2023 22:13:11 GMT 2
Обаче верно ще излезем пак прави - пак е неделя, пак Гана няма сторита, може да ходи да работи нещо Или по скоро да прави триковете на Капитонова, с цел засилване на трафика към профила си😀 непосредствено, след като го каза Капитонова, започна и тя да Чезва неделите
|
|
|
Post by monday on May 28, 2023 22:15:20 GMT 2
Много ме дразнят инфлуенсъри, които си правят инстраграмите прайвът, wtf?! Голяма позьорщина, голямо нещо. Десислава Стоянова преди ту си заключваше профила, ту го отключваше, Тейчеви май и те го правеха. Знам, че има начин да гледаме сторита когато сме блокирани, но има ли начин да гледаме прайвът профили?
|
|
|
Post by lama on May 28, 2023 22:27:19 GMT 2
Моника и Явката наистина са се събрали. Явно си го обича, аз не знам какво трябва някой да направи за мен, за да се върна след такава постъпка.
|
|