|
Post by calisto on May 23, 2023 17:56:00 GMT 2
Не знам дали е нормално да е толкова едро това дете? Някой дето разбира може ли да каже? alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1684850147p.pngАко не е нормално то това е егати неглижирането и то на съществото, което трябва да ти е най-важно. Ами нали трябва да има постове за инстаграм… рекламите на чанти са по-важни 😒 Абосолютно си права. И на мен не ми е нормално това. Възможно е детенцето да има и диабет, но дано да не е това. Според мен, може би не е от храната, а нещо хормонално. За съжаление все повече и повече дечица се раждат болни
|
|
|
Post by sublime on May 23, 2023 18:06:45 GMT 2
Една идея по-пухкаво ми се вижда и на мен. Може да е ген като гледам майката. Аз имам 2 момичета и такива “гривнички” не съм виждала. Като проходи самостоятелно вероятно ще спадне на кг.
|
|
|
Post by veereto on May 23, 2023 19:31:55 GMT 2
Едно бебе може да пухкаво и БЕЗ да е с наднормено тегло. Това дете има педиатър, който да прецени дали килограмите му са добре или не.
Свободата във форума май вече преминава в свободия
|
|
|
Post by nessap99 on May 23, 2023 19:46:45 GMT 2
Едно бебе може да пухкаво и БЕЗ да е с наднормено тегло. Това дете има педиатър, който да прецени дали килограмите му са добре или не. Свободата във форума май вече преминава в свободия Да, може ама има разлика между пухкаво и с наднормено тегло. И аз просто попитах ако някои има впечатления дали това е нормално. И не, не е свободия щом не нарушава правилата. Може да се коментира ВСИЧКО, щом не е в разрез с тия правила. 😌
|
|
|
Post by nessap99 on May 23, 2023 20:23:13 GMT 2
Обиждайте инфлуенсърки колкото искате, но дечицата им!? Виждали ли сте хора, родени с диабет или развили го рано? Въпреки това, съмнява ме дори лекар да поставя диагнози по снимки. В такива моменти аз лично бих се замислила какво пиша или по- скоро защо и какво в живота ми ме дразни. Има свобода на словото, има и простотия. Къде по-точно има обида към дете? Обидата е към майката АКО реално има неглижиране на детето. Никой нищо не е казвал за детето, стига с драматизирането и вменяването на вина и кой какви проблеми имал. Ми аз проблеми нямам, и преди съм споделяла защо пиша в тоя форум - от скука и то не е постоянно.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 23, 2023 20:34:10 GMT 2
Гана "ще ви взема с мен в банята", при което отново ни се разказва за шампоани на фона на.. тапета..
|
|
|
Post by calisto on May 23, 2023 21:35:31 GMT 2
Обиждайте инфлуенсърки колкото искате, но дечицата им!? Виждали ли сте хора, родени с диабет или развили го рано? Въпреки това, съмнява ме дори лекар да поставя диагнози по снимки. В такива моменти аз лично бих се замислила какво пиша или по- скоро защо и какво в живота ми ме дразни. Има свобода на словото, има и простотия. Пускам сълза... Да, виждала съм, за съжаление. Обиди към деца НЯМА. Никой не поставя диагнози, коментираме и спекулираме, както казах. Откога спекулациите за разни неща са индикатор, че нещо в живота ни ни дразни? Интересува ме какво пиша, доколкото да спазвам правилата тук. От там нататък си пиша каквото аз си искам На Ганица обаче тераската й добре се получи. Само от Home max ли я обзаведоха?
|
|
|
Post by fif on May 24, 2023 0:25:44 GMT 2
Само да отбележа, че масата инфлуенсъри си качват децата по собствено желание и много държат на това да ни заливат ежедневно със сто сторита и постове.
На мен лично терасата не ми харесва, това огромно кресло, което сложиха, едва го навряха там, а тази изкуствена трева по стената не ми се мисли колко прахоляк ще събира и няма да има почистване, както и тези лепенки на тухлички. Набързо прочетох сторитата и Гергана пак ся обяснява, че пак е имала трудни дни, за близък ли нещо такова, не знам, това момиче или много драматизира, или иска много да й съчувстват хората. Били са я освободили от нормалната й работа по този поводи, за да си починела (емоционално). Преразказвам, не си спомням точните изрази… И бай плешо от къде толкова свободно време, 2 дена да я редят тая тераса, много работен и зает човек.
|
|
|
Post by calisto on May 24, 2023 8:04:57 GMT 2
Ганица пак си търси съжаление... Аз се чудя дали е успяла да си спестява по 300 лева на ден, както се беше заканила Аз напоследък се зарибих по ASMR инфлуенсърите. Попаднах на канала на една японка, която прави страхооотен ASMR. Мисля, че съм пристрастена, а никой друг ASMR не ми действа така. Помага ми, когато не мога да заспя, помага ми да се отпусна, абе изобщо много е добра. Споделям, за който му е интересно, да погледне
|
|
|
Post by ivkasmile on May 24, 2023 8:08:02 GMT 2
На мен терасата на Гергана ми харесва. Но можеше да вложи тези пари да посегне стаята в курника, в който живее.
|
|
|
Post by rosenfeld on May 24, 2023 8:18:25 GMT 2
Мисля, че малко преувеличавате с хейта. Детето си е наред на този етап. И педиатър ще каже, че бебе не се ограничава, няма как да го държиш гладно. Същите притеснения съм имала с моето детенце. На 1 годинка тежеше 17 кг. Беше адски дебел. С разликата, че аз го кърмех на поискване + че беше захранен с всичко. На тази възраст хапваше всичко, но основно си предпочиташе кърмата. И после всичко се промени. Проходи, протича, не се спира, не яде повече от няколко лъжици на хранене. Сега е на 2 години и 4 месеца и тежи 15 кг, като е и с 1 глава по-висок от преди и си изглежда напълно нормален.
|
|
|
Post by fine on May 24, 2023 8:19:39 GMT 2
В описанието най-после Гана си призна, че е под наем. Една жена в коментарите я пита, че нали беше направила видео как живее в собствен апартамент и Гана само и благодари и игнорна въпроса 🤣🤣 ейййй Ганоо, още една лъжа... е ако наистина близък човек на Гергана дава апартамента под наем, то защо да не му направи ремонт? И без това се очертава да живее там още години
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 24, 2023 9:25:22 GMT 2
Валери сподели че е била в болница за една нощ. Дано всичко наистина е наред.
|
|
|
Post by calisto on May 24, 2023 10:13:32 GMT 2
Мисля, че малко преувеличавате с хейта. Детето си е наред на този етап. И педиатър ще каже, че бебе не се ограничава, няма как да го държиш гладно. Същите притеснения съм имала с моето детенце. На 1 годинка тежеше 17 кг. Беше адски дебел. С разликата, че аз го кърмех на поискване + че беше захранен с всичко. На тази възраст хапваше всичко, но основно си предпочиташе кърмата. И после всичко се промени. Проходи, протича, не се спира, не яде повече от няколко лъжици на хранене. Сега е на 2 години и 4 месеца и тежи 15 кг, като е и с 1 глава по-висок от преди и си изглежда напълно нормален. Сега разбирам защо някакви коментари тук се приемат лично от някои хора. Не е хейт, никой не е отправял обиди. И да, едно малко дете (говоря по принцип и не визирам ничие дете конкретно) също може да има наднормено тегло. Това, че е бебе не го имунизира срещу болести. Да се спекулира за дадено състояние на дете, не е обида само защото говорим за дете. И пак да напомня: пиша си каквото аз си искам като същевременно спазвам правилата на форума, забележки кой колко прекалявал в изказванията си са безкрайно неуместни. Ганица пак е с израснал маникюр. Това момиче и с един сапун да я заключиш в банята и да не я пуснеш докато не изразходи сапуна, пак ще изглежда нечистоплътна.
|
|
|
Post by emmilie on May 24, 2023 10:14:53 GMT 2
Ей, вие, като Гане, ходите ли на шопинг На София? 😀 Или само по селата си седите? Ааа, айде малко по-луксозно, моля! 😬
|
|
|
Post by dg on May 24, 2023 13:54:04 GMT 2
Кака Радка беше взела доста добро решение да не показва Гогата и не знам защо така го промени. Малко в повече ми идват по 10-15 сторита с детето. Ясно е, че за всяка майка нейното дете е най- хубавото, най- умното и тн. но на останалите хора ни е все тая как се храни, как се смее, с какво е облечено и тн. 😐 Радке, ако четеш тук - много ти е сладко детето, но само ти и бабите му се вълнувате от ежедневието му 😉
|
|
|
Post by calisto on May 24, 2023 14:18:38 GMT 2
Опитах се да намеря видеото, в което Десислава Стоянова беше обяснявала как няколко клиники са й отказали да й поставят филър в устните, защото вече е имала в устните си прекалено голямо количество и че още едно поставяне в него момент е щяло да я обезобрази, но тя настоявала и настоявала, а докторите й отказвали. Разбира се, като една безотговорна неадекватница, която иска платен абонамент за видеата си, тя е изтрила видеото. Психично-болно същество. Едната докторка тогава я посъветвала да се обърне към психолог... Толкова ми е противна тая, че няма накъде.
|
|
|
Post by precious on May 24, 2023 17:30:20 GMT 2
Кака Радка беше взела доста добро решение да не показва Гогата и не знам защо така го промени. Малко в повече ми идват по 10-15 сторита с детето. Ясно е, че за всяка майка нейното дете е най- хубавото, най- умното и тн. но на останалите хора ни е все тая как се храни, как се смее, с какво е облечено и тн. 😐 Радке, ако четеш тук - много ти е сладко детето, но само ти и бабите му се вълнувате от ежедневието му 😉 Прочетох, че Гогата е “ексклузивно кърмен”. 😂😂😂😂
|
|
|
Post by amelie on May 24, 2023 17:54:39 GMT 2
Ексклузивно кърмен и отбит рано-рано.
"Дебелото" бебе си е съвсем нормално, независимо дали е на АМ, обща храна или кърма. Има бебета, които имат гривнички, качват доста в началото и като станат по-активни топят всичко и това със сигурност няма нищо общо със здравословни проблеми. Коремчетата са съвсем в реда на нещата също.
|
|
|
Post by calisto on May 24, 2023 19:54:13 GMT 2
Какво значи "ексклузивно кърмен" Имам чувството, че Радка е от ония откачалки, дето си кърмят децата до шестата им година Преди години имаше една жена от София, която искаше да пропагандира в социалните мрежи кърменето до 8-та година. Искаше да бъде инфлуенсър, юристка някаква, която пишеше чаршафи във фейсбук и инстаграм как всеки ден чака гордо осем годишния си син да се върне от училище за да го накърми. И беше възмутена как роднините й, както и мъжът й са против това. Дори публикациите й бяха само за съвети как да се кърми като нападаше жени, които кърмят само 6 месеца. Накрая се разведоха с мъжа й, той взе децата, а тая май я освидетелстваха... Та ето такива хора се хвърлят да бъдат инфлуенсъри... Добре, че й посякоха кариератана инфлуенсър от самото начало, че не ми се мисли....
|
|
|
Post by freya on May 24, 2023 21:03:50 GMT 2
Здравейте мацки. От известно време не чета защото форумът умря, пък за Гана не ми се чете и пише. Парадоксално точно за нея влизам да напиша нещо 🤣 Днес ми звъняха от озон.бг във връзка с моя поръчка и гласът и произношението отсреща беше 1:1 с този на Гергана. Реших да споделя ако на някой му се разследва в тази посока.
|
|
|
Post by Deleted on May 24, 2023 22:06:54 GMT 2
Здравейте мацки. От известно време не чета защото форумът умря, пък за Гана не ми се чете и пише. Парадоксално точно за нея влизам да напиша нещо 🤣 Днес ми звъняха от озон.бг във връзка с моя поръчка и гласът и произношението отсреща беше 1:1 с този на Гергана. Реших да споделя ако на някой му се разследва в тази посока. Поръчвам от Озон редовно и напоследък получавам имейли с правописни грешки.. къде бил проблема😂
|
|
|
Post by fine on May 25, 2023 9:30:58 GMT 2
prikachi.net/image/p5vcPfМайката Моника е дама за бал и си избира рокли, но и трите рокли са потресаващи, направо за дискотека... тази първата рокля на снимката отстрани се виждат гърдите и е точно буквално до задника. Майка и не я ли вижда отстрани как изглежда? Вярно, че има хубаво тяло и не е нужно да е в чувал, но тази голотия е прекалена. Понякога и без да показваш толкова от тялото си може да изглеждаш елегантно.
|
|
|
Post by dilyanad on May 25, 2023 9:36:54 GMT 2
prikachi.net/image/p5vcPfМайката Моника е дама за бал и си избира рокли, но и трите рокли са потресаващи, направо за дискотека... тази първата рокля на снимката отстрани се виждат гърдите и е точно буквално до задника. Майка и не я ли вижда отстрани как изглежда? Вярно, че има хубаво тяло и не е нужно да е в чувал, но тази голотия е прекалена. Понякога и без да показваш толкова от тялото си може да изглеждаш елегантно. Аз също се учудих на избора и на рокли, потресаващи и грозни. От известно време Моника се показва в светлина, която не ми харесва. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on May 25, 2023 9:48:22 GMT 2
prikachi.net/image/p5vcPfМайката Моника е дама за бал и си избира рокли, но и трите рокли са потресаващи, направо за дискотека... тази първата рокля на снимката отстрани се виждат гърдите и е точно буквално до задника. Майка и не я ли вижда отстрани как изглежда? Вярно, че има хубаво тяло и не е нужно да е в чувал, но тази голотия е прекалена. Понякога и без да показваш толкова от тялото си може да изглеждаш елегантно. Абсолютно съм на твоето мнение. Особено тази, която си прикачила е облекло за една друга дейност, която по законодателството ни е нелегална... Все едно ще работи работата на героинята на Джулия Робъртс от "Хубава жена". Аз мисля, че майката на Моника изобщо не блести с интелект и затова се получават такива траги-комични резултати.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 25, 2023 14:24:42 GMT 2
prikachi.net/image/p5vcPfМайката Моника е дама за бал и си избира рокли, но и трите рокли са потресаващи, направо за дискотека... тази първата рокля на снимката отстрани се виждат гърдите и е точно буквално до задника. Майка и не я ли вижда отстрани как изглежда? Вярно, че има хубаво тяло и не е нужно да е в чувал, но тази голотия е прекалена. Понякога и без да показваш толкова от тялото си може да изглеждаш елегантно. Отворих й профила, ама тези рокли изобщо не са подходящи за бал, мале.. На първата буквално всичко й се вижда, и едно по-рязко движение и тотално ще лъснат частите. А черната ? prikachi.net/image/p5OzD0
|
|
|
Post by fine on May 25, 2023 14:49:01 GMT 2
prikachi.net/image/p5vcPfМайката Моника е дама за бал и си избира рокли, но и трите рокли са потресаващи, направо за дискотека... тази първата рокля на снимката отстрани се виждат гърдите и е точно буквално до задника. Майка и не я ли вижда отстрани как изглежда? Вярно, че има хубаво тяло и не е нужно да е в чувал, но тази голотия е прекалена. Понякога и без да показваш толкова от тялото си може да изглеждаш елегантно. Отворих й профила, ама тези рокли изобщо не са подходящи за бал, мале.. На първата буквално всичко й се вижда, и едно по-рязко движение и тотално ще лъснат частите. А черната ? prikachi.net/image/p5OzD0Има коментар в тикток на това същото клипче от една жена, която е написала "Ако на 20 не се обличате с къси рокли, не знам кога ще е" и Моника го е харесала. Потрес пълен и на 20 никога не съм си мислила да излизам с такава рокля, пък да отида на бал още повече. Имам чувството, че Моника самата има такова разкрепостено поведение и няма да се учудя ако тя е натиснала момчето за секс на 14-15 и му е казала "какво толкова ако пробваме без презерватив" и белята да е станала, защото именно, че са деца. Едит: Последните ми размисли не са породени от днескашното клипче, а от цялостното и обличане, че я влекат такива ултра къси панталонки, рокли, топчета и т.н.
|
|
|
Post by nessap99 on May 25, 2023 16:31:27 GMT 2
Отворих й профила, ама тези рокли изобщо не са подходящи за бал, мале.. На първата буквално всичко й се вижда, и едно по-рязко движение и тотално ще лъснат частите. А черната ? prikachi.net/image/p5OzD0Има коментар в тикток на това същото клипче от една жена, която е написала "Ако на 20 не се обличате с къси рокли, не знам кога ще е" и Моника го е харесала. Потрес пълен и на 20 никога не съм си мислила да излизам с такава рокля, пък да отида на бал още повече. Имам чувството, че Моника самата има такова разкрепостено поведение и няма да се учудя ако тя е натиснала момчето за секс на 14-15 и му е казала "какво толкова ако пробваме без презерватив" и белята да е станала, защото именно, че са деца. Едит: Последните ми размисли не са породени от днескашното клипче, а от цялостното и обличане, че я влекат такива ултра къси панталонки, рокли, топчета и т.н. Ми аз съм на 24 и от 17-18 годишна си ходя с топчета, къси панталони, по-отворени деколтета. Не мисля, че може да се съди за това какъв е някой по това какво облича или ако се съди не е нужно да е речено отсечено “тя се облича с къси рокли и топчета, значи е разкрепостена, значи тя е искала да го прави без презерватив”. Повечето деца в днешно време правят секс на 14-15-16, просто тя е имала късмета да се случи бебе, това е. А колко още има дето де обличат точно като нея, даже и по-зле и също водят полов живот… не е за казване 😀
|
|
|
Post by calisto on May 25, 2023 17:12:39 GMT 2
Ами че то последните 30 години, лапетиите почват да правят секс на 14-15-16 годишна възраст. Моника ми е skinny fat и тия къси поли изобщо не й отиват... И аз съм за късите поли, ама не за пола, която е на дължина 1 пръст под задника... Стои грозно и вулгарно, а не секси.
Аз се чудя детето на Моника дали изобщо вижда баща си. Децата, които се раждат на родители-деца винаги са били изложени на риск от страдания, защото когато майка ти и баща ти са те направили като си бил на 16, после те най-вероятно ще се разделят (много са малко хората, дето от гимназията си остават заедно) и после детето има или доведена майка или доведен баща и страда. Била съм свидетел на много такива динамики в семействата и изобщо не е добре за детето. Дано детенцето на Моника да расте щастливо.
|
|
|
Post by fine on May 25, 2023 18:00:27 GMT 2
И аз съм на 24 и нося от време на време лятото по къси тениски, къси гащи и рокли, но не и както каза съфорумката 1 пръст до задника и половината ми гърда да е излязла отстрани на роклята. А и ние не сме инфлуенсърки с 30к последователи, нея предимно я следват точно такива 13-14 годишни и според мен трябва да се сдържа една идея повече особено като има и дете.
НОВИНА! Гучан се преквалифицира и вече не е спасител ами ще е брокер. Интересно ми е да видя как ще се развият там нещата. Може би хората са си помислили, че са извадили голям късмет с Гучан - има 2к последователи и ще прави мега сделките 🤣🤣
|
|