|
Post by calisto on May 22, 2023 15:01:00 GMT 2
Радост блокирала ли е други съфорумки, които никога не са я следвали и коментирали в инстаграм? Любопитно ми е.
Ако майката на Гандюга е пребивавала в спиртна среда, докато е била бременна, то тогава нашите надежди Гандюга да си оправи гробищата в устата са умрели и те като зъбите й, защото на майката на Ганица със сигурност не й пука за Ганица и едва ли ще тръгне да настоява дъщеря й да си оправи гъбясалата пещера на лицето си (визирам устата й). /
|
|
|
Post by hurricane2022 on May 22, 2023 15:33:25 GMT 2
Валери толкова алкохол изпи в последния влог, че ако по някаква случайност е бременна, то е пълна идиотка. Деница, разбира се, че отиде в Старбъкс в Букурещ 🤣😅 Как ще пропусне 😅
|
|
|
Post by ivkasmile on May 22, 2023 16:12:49 GMT 2
Гана :"Панелите са достатъчно меки и можете лесно да ги Угъвате.." Като жилището не става за показване, поне тераската..
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 22, 2023 16:14:32 GMT 2
Ама разбира се, даже цяла тема и направете Наклон на никой не давам. Ама ми е смешно вече. Наклон ви дава Гергана и успява. Внимание получава предостатъчно 😄
|
|
|
|
Post by Kalisa on May 22, 2023 16:33:49 GMT 2
Като ви е тъжно, пишете за някой друг и оставете хората да говорят за това, за което им е приятно. Никого не държим тук насила.
|
|
|
Post by calisto on May 22, 2023 16:37:22 GMT 2
Моето мнение е, че майката на Гергана има най-голяма вина за това, което е Гергана днес - всичко идва от нейната физическа и психическа недъгавост, в следствие от поетия алкохол от майка й по време на бременността (аз и преди съм го коментирала във форума, че според мен женицата се е наливала с алкохол като невидял смок, за да изглежда така Гергана. Ето че и други съфорумки са го забелязали). Физическите и психическите деформации са били почвата, в която да се засеят комплексите на Гергана посредством подигравките и тормоза в училище. Герганица не е била осъзната (никога не е била) достатъчно за да знае, че има някакво заболяване/ синдром, оставало е родителите да действат. Според мен майка й обаче никога не би си признала, че се е нафирквала по време на бременността си, защото така трябва да признае вината си, че е съсипала живота на дъщеря си. Отделно, че не й помага, поне да настоява Гандюга да си оправи крокозъбелската усмивка. Гергана по модел на майка си също отрича да има някакъв проблем, подобно на майка си не иска да се изправи лице в лице с проблема и да го реши, вместо това го замита под килима, прикривайки го с маркови дрехи, за които или никой никога не е чувал или за които на никого не му дреме.
Гергана е интересна за коментари, защото си е за пример какво не трябва да правим и какви не трябва да бъдем. И на нея това внимание тук определено не й харесва. За нея сме хейтъри. Та тя е като емпирична извадка за представители на феталния алкохолен синдрон, делюзии, шизофрения... Многопластов образ, съставен само от болести, уродливост и сбъркани ценности. Може пък някой ден форумът да има положителен резултат върху живота й и да иде на зъболекар...
|
|
|
Post by pchelica on May 22, 2023 17:16:38 GMT 2
Ама разбира се, даже цяла тема и направете Наклон на никой не давам. Ама ми е смешно вече. Наклон ви дава Гергана и успява. Внимание получава предостатъчно 😄 Веси, ти ли си? 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by anthonyy80 on May 22, 2023 18:37:22 GMT 2
Минавате всякаква граници с поставянето на диагнози на Гана! Тя, че не я слуша главата няма две мнения, но с категоричност да раздавате диагнози идва прекалено. Някоя от вас с медицинско образование ли е, че така на едро се изпляскват синдроми ( АспеНгер) и болести? Колко била фиркала майка ѝ, та челюстта ѝ каква била и да не продължавам. Приятно ми беше тук доскоро, но лично аз вече не се забавлявам!
|
|
|
Post by untitled on May 22, 2023 19:03:25 GMT 2
Минавате всякаква граници с поставянето на диагнози на Гана! Тя, че не я слуша главата няма две мнения, но с категоричност да раздавате диагнози идва прекалено. Някоя от вас с медицинско образование ли е, че така на едро се изпляскват синдроми ( АспеНгер) и болести? Колко била фиркала майка ѝ, та челюстта ѝ каква била и да не продължавам. Приятно ми беше тук доскоро, но лично аз вече не се забавлявам! Напълно съм съгласна
|
|
|
Post by nessap99 on May 22, 2023 19:23:42 GMT 2
Минавате всякаква граници с поставянето на диагнози на Гана! Тя, че не я слуша главата няма две мнения, но с категоричност да раздавате диагнози идва прекалено. Някоя от вас с медицинско образование ли е, че така на едро се изпляскват синдроми ( АспеНгер) и болести? Колко била фиркала майка ѝ, та челюстта ѝ каква била и да не продължавам. Приятно ми беше тук доскоро, но лично аз вече не се забавлявам! Ние минаваме граници? Че тук е свободно място всеки да коментира каквото иска и както иска. Минаване на граници е Ганкиното поведение. Аз, категорично диагноза не съм ѝ поставяла никога, ама няма кой да ми прави забележки, че я наричам “луда” и ”шизофреничка”, когато тя се държи точно като такава. Това, че някой спекулира за това каква диагноза тя може би има също не е проблем. На който му е може би не трябва да чете тоя форум.
|
|
|
Post by calisto on May 22, 2023 20:07:27 GMT 2
Никой не минава граници и смятам, че е против правилата да се нападат съфорумки (както и мен) само заради това, че са изказали мнение по отношение на лудата Гана. Няма нужда някой да има медицинско образование, за да вижда, че тя е деформирана, уродлива, луда, социопат и патологичен лъжец. В случая имаме класически пример като по учебник за феталния алкохолен синдром, не се изисква да си гений, за да го видиш. Доколкото знам и правенето на забележки за правописни грешки тук също е против правилата... Аз лично Гана смятам да си я коментирам колкото си искам. Така ми е кеф. Чета форума от много време и виждам с колко много неща, изписани в него съм съгласна и ми харесва да пиша тук.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 22, 2023 21:24:50 GMT 2
Да сменя малко темата и да укротя страстите. Какво мислите за облеклото на Полина? За мен все едно бърка в гардероба със затворени очи очи, толкова нескопосани комбинации..
|
|
|
Post by novacane on May 22, 2023 23:33:05 GMT 2
Минавате всякаква граници с поставянето на диагнози на Гана! Тя, че не я слуша главата няма две мнения, но с категоричност да раздавате диагнози идва прекалено. Някоя от вас с медицинско образование ли е, че така на едро се изпляскват синдроми ( АспеНгер) и болести? Колко била фиркала майка ѝ, та челюстта ѝ каква била и да не продължавам. Приятно ми беше тук доскоро, но лично аз вече не се забавлявам! За вас “не я слуша главата” , за мен също и за това бих искала да си да дам логично обяснение. Дадох предположение за ФАС, тъй като намирам най-много общо със случая на Гергана.Диагноза с категоричност не съм поставяла,това е по нейната специалност, все пак е качвала лъжлив клип със заглавие “откриха ми тумор”. Така че не разбирам огорчението ви.
|
|
|
Post by veereto on May 23, 2023 6:52:22 GMT 2
Това, че едно момиче е глупаво и с много комплекси не е задължително да има диагноза. За мен нейното поведение си е напълно личен избор, а не следствие на заболяване.
|
|
|
Post by calisto on May 23, 2023 7:14:19 GMT 2
Отначало и аз мислех, че поведението на Гана не се дължи на диагноза, обаче как ще си обясним факта,че е физически уродлива 😑 Щеше да има шанс тя да се спаси, ако наистина поведението й беше плод само на простотията й...Ама той проблемът е много по-дълбок при нея. Сестра й Веси има доста физическа прилика с онова същество Емили Тротинетката. По данни майката на Емили също се е натрясквала с алкохол по време на цялата бременност, затова и синът й губи част от органите си малко по-късно. Аз лично виждам много общо във външността на Емили, Ганица и Весица...И да, Ганица и Весица са доста по-добре здравословно от Емили, обаче и те са тотал щета. Неслучайно алкохол и наркотици по време на бременност са крайно противопоказни. Едно време наша позната по време на цялата си бременност лягаше и ставаше с бутилката. Детето се роди с физическа външност като на Гана само дето и беше умствено изостанало... На Гана още уж й тече няква мисъл за да свърже изречение, все се надявам, че ще иде да си оправи зъбите...
|
|
|
Post by veereto on May 23, 2023 7:40:00 GMT 2
Чак уродлива не бих я нарекла, защото има хора, които са доста по нелицеприятни от нея. Много си прилича визуално с майка си и тя има същите черти. По повод на зъбите, може да се изненадате, но много хора ги неглижират. Грижат се за тях от гледна точна естетика, а не здраве. Като цяло здравната култура на хората е доста ниска и не само по отношение на зъбите. Малко хора си правят профилактични изследвани и прегледи. Това, че тук във форума са се събрали хора, за които здравето е приоритет навън нещата са доста по-различни.
|
|
|
Post by dilyanad on May 23, 2023 8:03:47 GMT 2
Ще сменя темата за Ганка. Изгледах последния подкаст на Попова. Беше почнала да ми става симпатична, но явно първоначалното ми мнение се потвърждава. За мен се изживява като много велика, знаеща.. Не понасяла отношенията между колеги, явно никога в живота не и се е налагало да работи истинска работа. Социалният и кръг включва между двама и четирима души. Проблемът е в нея, не в другите.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
slunceto
Junior Member
|
Post by slunceto on May 23, 2023 8:31:03 GMT 2
Ама разбира се, даже цяла тема и направете Наклон на никой не давам. Ама ми е смешно вече. Наклон ви дава Гергана и успява. Внимание получава предостатъчно 😄 Веси, ти ли си? 🤣🤣🤣 Защо така реши? 😄
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 23, 2023 9:46:58 GMT 2
Ще сменя темата за Ганка. Изгледах последния подкаст на Попова. Беше почнала да ми става симпатична, но явно първоначалното ми мнение се потвърждава. За мен се изживява като много велика, знаеща.. Не понасяла отношенията между колеги, явно никога в живота не и се е налагало да работи истинска работа. Социалният и кръг включва между двама и четирима души. Проблемът е в нея, не в другите. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Аз съм споменавала и преди в темата, че съм работила с нея от името на брандове. Въпреки, че не 1 и 2 кампании сме направили заедно, всеки мой опит да се държа малко по-приятелски беше посичан моментално. И не говоря за някакво фамилиарничене или навлизане в личното пространство, а просто да пусна някоя шега, например - както бих направила и с колега, с който работя в офиса. Даже по едно време минах на "Тони", защото се чувахме по няколко пъти на ден и ми се стори някак нормално, но мисля че и това не се възприе ок. Направо си е ледена кралица
|
|
|
Post by dilyanad on May 23, 2023 10:37:19 GMT 2
Ще сменя темата за Ганка. Изгледах последния подкаст на Попова. Беше почнала да ми става симпатична, но явно първоначалното ми мнение се потвърждава. За мен се изживява като много велика, знаеща.. Не понасяла отношенията между колеги, явно никога в живота не и се е налагало да работи истинска работа. Социалният и кръг включва между двама и четирима души. Проблемът е в нея, не в другите. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Аз съм споменавала и преди в темата, че съм работила с нея от името на брандове. Въпреки, че не 1 и 2 кампании сме направили заедно, всеки мой опит да се държа малко по-приятелски беше посичан моментално. И не говоря за някакво фамилиарничене или навлизане в личното пространство, а просто да пусна някоя шега, например - както бих направила и с колега, с който работя в офиса. Даже по едно време минах на "Тони", защото се чувахме по няколко пъти на ден и ми се стори някак нормално, но мисля че и това не се възприе ок. Направо си е ледена кралица Много хай, но си посреща гостите с хартиена посуда. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2023 12:20:42 GMT 2
Ще сменя темата за Ганка. Изгледах последния подкаст на Попова. Беше почнала да ми става симпатична, но явно първоначалното ми мнение се потвърждава. За мен се изживява като много велика, знаеща.. Не понасяла отношенията между колеги, явно никога в живота не и се е налагало да работи истинска работа. Социалният и кръг включва между двама и четирима души. Проблемът е в нея, не в другите. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Не съм писала скоро, нямам време от безспирни задачки, но чета редовно и се наслаждавам, че темата леко се събуди. Преди се занимавах активно със соц. мрежи и поддържах на няколко бУанда, помагах за събитие и се опитвах да трупам стаж в сферата на Маркетинга (това завърших). Бях на събитие, което организираше дадена марка и имах “честта” да наблюдавам инфлуенсърки от близо, като аз бях просто помощен персонал. Та Попова беше гост на събитието, дори беше дошла (ЧУДО) и нямаше никакви умения за общуване. Тя странеше от всички гости, стоеше забита в телефона си и изобщо не отразяваше случващото се. Тръгна си доста по-рано, като видимо на никого не липсваше след това, но се появи за най-много час и си личеше колко не на място е. Надменния поглед също не липсваше и просто ми беше смешно, че “Тонка”, не е нищо особено, нито като външен вид, нито като контент криейтър, но се държи сякаш е Ники Туториал(например, макар да мисля, че Ники, не би се държала надменно). След събитието виждам, че продължава да снима на пода, да прави манджи и да общува само с роднини + кумовете ѝ. Жалко, че е младо момиче, което се е превърнало в лелка, вече започна и външно да го докарва.. След доста събития, съм с добро мнение за шепа инфлуенсърки, които са се държали нормално и са били мили с мен. Пепе е сред тях, въпреки, че не я харесвам, Валери е изключително мила също, Ивана е душичка, Йоанна Петрова също се държи възпитано и мило, Карина Илиева.. дори някои чалга певици бяха по-възпитани и нормални от великата Попова.
|
|
slunceto
Junior Member
|
Post by slunceto on May 23, 2023 12:26:33 GMT 2
Тя Попова е казвала, че не обича да ходи по разни събития. Малко особена ми се вижда, общува си само с едни и същи хора, повече си седи вкъщи, поне от това което показва. Валери и Ивана винаги съм мислила че са приятни и възпитани , а Йоанна..не знам.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2023 12:35:47 GMT 2
Тя Попова е казвала, че не обича да ходи по разни събития. Малко особена ми се вижда, общува си само с едни и същи хора, повече си седи вкъщи, поне от това което показва. Валери и Ивана винаги съм мислила че са приятни и възпитани , а Йоанна..не знам. Йоанна не е лоша. Засичала съм я във Варна, децата я заобикалят и се снима с всички, по партита танцува с всеки(не съм фен на танците ѝ). За сестра ѝ не мога да кажа същото, Норчето е махленка, речника ѝ е като на пиянка от градинката пред блока и маниера ѝ на “дама”, май никога не се е появявал.
|
|
|
Post by novacane on May 23, 2023 12:40:23 GMT 2
Попова е казвала,че страда от панически атаки и тревожност, така че донякъде разбирам спокойствието й в рутината,която си е изградила(манджички,срещи с баба и едни и същи хора), както и поведението при социални ивенти. Но е тъжно младо момиче да живее такъв скучен живот, според мен трябва да излиза извън зоната си на комфорт.,защото изпуска много. Докато Пепето я познавам още от училище и винаги е била екстровертна и много общителна, така да се каже беше от популярните момичета.Та тя си е отракана и знае как да се държи пред хора и по ивенти.
|
|
|
Post by calisto on May 23, 2023 13:17:17 GMT 2
Според мен в Попова има нещо гнило... опитва се за пред камера да излезе мила и добра, обаче със сигурност има нещо лошо, подмолно, надменно и злобно в нея. Още от самото начало го усетих, а след това ми се и потвърди с видеата й за сагата с мъжа й. На външен вид пък е....ох, съжалявам, че ще го кажа, но за моите критерии е доста грозна жена. Поддържа си къса прическа все едно е момче, обаче пък иска да носи дрехи с паднали рамене, за да изглежда женствена... И с нейните влогмаси ми беше станала турно скучна. Има определено една енергия, която не ми допада в нея. Но евала, че не си остави ютуб канала и да мине само на инстаграм. Аз гледах новия подкаст с Пепе. Ще оставя линк, извинявам се, ако е коментирано преди. Тая жена пак говори за това как се търсела и искала да се намира Ако си толкова неосъзнат и застрелян, като не знаеш кой си, защо създаваш деца... Ти като не знаеш кой си, как децата ти ще намират опора и здрава основа в теб за каквото и да е...
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 23, 2023 13:28:59 GMT 2
Попова доста пъти е казвала, че мнението за нея е такова на хората, които не я познават. Споделяла е, че е доста стеснителна и срамежлива и това карало хората да я мислят за надменна. Аз съм склонна да го приема като обяснение, защото се припознавам в него. Работя в огромна компания, в огромен екип и ежедневно ми се налага да комуникарам с много хора и да се социализирам (бляк). Аз съм супер голям интроверт и много мразя големи компании, събития и пр. Не малко хора са ми казвали, след като сме опознали, че съм изглеждала надута при първи срещи, а аз просто съм срамежлива и се чувствам доста некомфортно сред непознати. Донякъде приемам нейното поведение, но все пак избора на "кариера", който е направила предполага да си малко по-социален. Въпреки всичко аз я харесвам и не ми е трудно да я гледам.
Валерия и Ивана са доста мили по събития, засичала съм ги преди, а за Галя Симеонова мила е доста малко да се каже. Запознах се с нея миналата година на събитието на Glamour и ми направи добро впечатление, супер земно се държеше и обсъждаше всякакви теми. Май други не съм имала честта да засека някъде или не съм ги забелязвала.
Ганкините драми край нямат. Не знам дали има диагноза или не, а и не ме интересува. Нека всеки си коментира това което му е интересно. Аз подминавам мнения за хора, които не знам или не ме интересуват и не ми пречи, колко е изписано за тях.
Дейка я познах, че ще прави нещо с колаген.
|
|
|
Post by destiny on May 23, 2023 14:14:12 GMT 2
И аз продължавам да гледам Попова. От видеата във основния канал отдавна се отказах, защото върти едно и също вече толкова години. Но от влоговете (макар и скучни) си намирам полезни неща, а пък това е най-важното в крайна сметка. Наскоро започнах да гледам подкаста и не е дразнещ за слушане, но от време на време прави по някое безумно изказване. В крайна сметка няма как да харесвам някого през цялото време разбира се. И на мен ми направи впечатление мнението й за работа в офис. Само че това, което тя не разбира е, че и в общуването с "неприятни" хора има полза за развитието на социалните й умения. Тя е щастливка, че така й е тръгнал живота да не й се налага да ходи всеки ден на работа и да си чака заплатата, но в същото време губи много като се е затворила в нейния си балон. Как мислите дали тя е най-големият лайфстайл инфлуенсър в бг ютуб днес?
|
|
|
Post by nessap99 on May 23, 2023 15:57:29 GMT 2
Не знам дали е нормално да е толкова едро това дете? Някой дето разбира може ли да каже? alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1684850147p.pngАко не е нормално то това е егати неглижирането и то на съществото, което трябва да ти е най-важно. Ами нали трябва да има постове за инстаграм… рекламите на чанти са по-важни 😒
|
|
|
Post by fine on May 23, 2023 16:46:53 GMT 2
Не знам дали е нормално да е толкова едро това дете? Някой дето разбира може ли да каже? alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1684850147p.pngАко не е нормално то това е егати неглижирането и то на съществото, което трябва да ти е най-важно. Ами нали трябва да има постове за инстаграм… рекламите на чанти са по-важни 😒 Нямам дете, но доколкото знам от кравето мляко бебетата наддават повечко. Като съм била малка, майка ми ме е хранила предимно с АМ до годинка и аз съм била също пухкаво бебе. Явно не и се занимава да му готви нещо или просто на бебето не му харесва... нямам идея. Имам приятели с бебе на 9-10 месеца и те го хранят предимно с някакви пюрета, но доста малко АМ му дават и то си има "коремче", но със сигурност не е толкова.
|
|