|
Post by zahir on May 21, 2023 11:05:10 GMT 2
Аз имам фетиш към парфюми, притежавам над 30 ако не и повече в момента. И все пак Герганината простотия ми се вижда направо разхищение. Има страхотни аромати на много, много по-нормални цени, но жалко парвеню няма как да го разбере...
|
|
|
Post by jane16 on May 21, 2023 12:34:21 GMT 2
Какъв беше смисълът Радост да крие Гого толкова време, като сега качва най-първите му снимки като новородено и дори още от болницата!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on May 21, 2023 14:55:37 GMT 2
Не знам дали е коментирано тук, но някой гледал ли е Елизабет Борисова? Едно време беше в "Море от любов" с приятелката й, която й беше прерязала вените. Аз днес прегледах някои нейни видеа и съм в още по-голям потрес, отколкото преди това. Направо без думи. Гледайки Гана, Деса Стоянова - джуката, Дерая, Елизабет Борисова, стигам до извода, че предимно хора с психически отклонения стават "инфлуенсъри"
|
|
|
Post by destiny on May 21, 2023 15:23:36 GMT 2
Пепе е качила влог от преди месец и половина. Много ми напомня на онези с Филяка. Само е сменила е главния актьор в трети сезон. Много неща направиха впечатление, но понеже вкъщи гледаме много животни най ме жегна, че кучетата ядели след стопаните, за да знаят кой е шефа. Кучетата се хранят след разходка, а не да висят под масата да точат лиги от глад.
|
|
|
Post by fif on May 21, 2023 17:10:06 GMT 2
Абе, хора ц на Мария бдж детето й изглежда много набито, това нормално ли е? Освен това то скоро ще стане на 1 година, а аз не съм го виждала с друга храна освен с бутилката с АМ мляко! То верно, че Мария бдж е заета и ангажирана жена, ама все пак за детето й.
|
|
|
Post by deny on May 21, 2023 17:24:44 GMT 2
Пепа изчака малко, за да премине бурята и започна отново да снима и да дрънка глупости. Сериалът е абсолютно същия, само един от главните герои е различен. Уж нямаше да снима децата, но... трябва да се изкарват пари. Деница капацитета отишли в Букурещ и не спря да повтаря колко страхотен бил хотела, който резервирали. Ще прави рум тур - "тук имате врата"... От снимките се вижда, че всъщност стаята им няма прозорци. Уж трябвало да са в различна стая, ама ги настанили в тази. Да бе, да. Ще резервира тя нормална стая и ще я настанят на тавана, друг път. Много им се иска да са от хай лайфа и на тях, ама се циганят за всяка стотинка. Поредните комплексари. И двете видеа гледах с превъртане, не можах да ги изтрая тези лицемери. Въобще се чудя, защо не им сложа хикса на всички бг некадърници и да си гледам само скандинавски клипове.
|
|
|
Post by memento on May 21, 2023 17:28:09 GMT 2
А Деница намери ли Starbucks-a в Букурещ,че се притеснявам?
|
|
|
Post by smiley on May 21, 2023 17:46:41 GMT 2
Предното видео на Пепе също беше снимано, когато момичетатс бяха с варицела. Поне преди два месеца беше това, така че не се изненадвам, че отново е пуснала видео снимано преди седмици. В Q&A видеото сподели, че апартамента го чувства е “по-топъл” с Иво. Той готвел и пазарувал. Не виждам голяма разлика с предходните ѝ мъже. Скоро и от този няма да е доволна.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on May 21, 2023 18:34:22 GMT 2
Абе, хора ц на Мария бдж детето й изглежда много набито, това нормално ли е? Освен това то скоро ще стане на 1 година, а аз не съм го виждала с друга храна освен с бутилката с АМ мляко! То верно, че Мария бдж е заета и ангажирана жена, ама все пак за детето й. Бебето ѝ е на почти 11 месеца и преди е коментирано, че е малко едро. Снима от дъжд на вятър как яде пюрета ама основно наистина е само АМ. Моят син е на 8 месеца (днес навършени) и вече обяд и следобедна закуска са си пюре и каша… само сутрин и преди заспиване яде АМ. Не знам, всеки си знае ама и за мен е малко едро и то при положение, че моят син също върви едър, но е точно в рамките на 8 месечен. И като кг и като см, така че аз нямам притеснения, аз съм висока, баща ми е висок, върви в семейството. 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by precious on May 21, 2023 18:35:42 GMT 2
Радка топ майката е качила клипче със змия на балкона на къщата, може и двор да е, не кога да преценя. И в следващото стори нарича змията “бг мама”. 😂 Радке, ти мила си такава злобна змия, че бг мамите не можем да се мерим с теб, дори да искаме. А нали много държеше Гогата да е в отделна стая, гледам спи в тяхната стая. Не знам каква е тази къща, която са наело, но Рада е наредила обувките на един шкаф, който дели кухнята и хола. Някак не съответства на претенциите й.
|
|
|
Post by Kristalna on May 21, 2023 19:34:55 GMT 2
Идеалното семейство бест оф дъ бест Батинкови в раздяла - това ми излезе във фб днес.
|
|
|
Post by fif on May 21, 2023 20:28:48 GMT 2
Абе, хора ц на Мария бдж детето й изглежда много набито, това нормално ли е? Освен това то скоро ще стане на 1 година, а аз не съм го виждала с друга храна освен с бутилката с АМ мляко! То верно, че Мария бдж е заета и ангажирана жена, ама все пак за детето й. Бебето ѝ е на почти 11 месеца и преди е коментирано, че е малко едро. Снима от дъжд на вятър как яде пюрета ама основно наистина е само АМ. Моят син е на 8 месеца (днес навършени) и вече обяд и следобедна закуска са си пюре и каша… само сутрин и преди заспиване яде АМ. Не знам, всеки си знае ама и за мен е малко едро и то при положение, че моят син също върви едър, но е точно в рамките на 8 месечен. И като кг и като см, така че аз нямам притеснения, аз съм висока, баща ми е висок, върви в семейството. 🤷🏻♀️ Според мен изобщо не й остава време да се занимава със захранване, кара си го на мляко, то е по-лесно да разтвориш 3 лъжици мляко в топла вода и да дадеш на бебето да си го изпие. Не упреквам майките, които не кърмят, ама същата работа и с кърменето беше при нея - рекламираше помпа за кърма и изведнъж се оказа, че няма да кърми. Сега рекламира “бамбукови” паници, ама колко детето яде в тях не се знае. И все съм виждала пухкави бебета, ама ако съм на нейно място бих си сверила часовника. Радка и тя сега активно наваксва с бебе показването. Криеш го упорито и изведнъж…. Или го показваш или не, това е положението.
|
|
|
Post by viktoriag on May 21, 2023 21:12:36 GMT 2
Извинявам се ако се е коментирало, но само на мен ли ми прави впечатление Валерѝ как почна да се облича по-широко. Ако с нещо по тялото винаги снимките са в гръб. И почти на всяка снимка държи чанта пред корема. Една от малкото приятни за мен инфлуенсъри, ще е страхотно ако има някаква хубава новина.
Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on May 21, 2023 21:37:32 GMT 2
Фичо е на Рударци с Ане и децата
|
|
|
Post by dilyanad on May 21, 2023 21:41:54 GMT 2
Пепа същия сериал промотира, с нов главен герой. Преди сама се грижела за децата, сега си позволявала да иска помощ. Забрави за детегледачката, Филяка, родителите и, баба и.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by deny on May 21, 2023 22:03:00 GMT 2
Фичо е на Рударци с Ане и децата Следващия пит и Филяка ще е там с новата. Пепа ще снима видео и ще каже колко е щастливо цялото италианско семейство. Всички деца, от всички бащи, ще тичат весели наоколо, възрастните ще са усмихнати и ще се вдигат наздравици. What a wonderful world.
|
|
|
Post by ladybird on May 21, 2023 22:47:16 GMT 2
Фичо е на Рударци с Ане и децата Следващия пит и Филяка ще е там с новата. Пепа ще снима видео и ще каже колко е щастливо цялото италианско семейство. Всички деца, от всички бащи, ще тичат весели наоколо, възрастните ще са усмихнати и ще се вдигат наздравици. What a wonderful world. Който може си го може.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 21, 2023 23:01:48 GMT 2
Извинявам се ако се е коментирало, но само на мен ли ми прави впечатление Валерѝ как почна да се облича по-широко. Ако с нещо по тялото винаги снимките са в гръб. И почти на всяка снимка държи чанта пред корема. Една от малкото приятни за мен инфлуенсъри, ще е страхотно ако има някаква хубава новина. Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk Не е само на теб. И ма мен, и на други...На последните снимки си се е снимала и отпред. На някои предишни видеа се виждаше някакво коремче, но сега не.. Гледах последния и влог и там ми се струва някак си тъжна, различна ми е.
|
|
|
Post by yanp20 on May 22, 2023 8:13:57 GMT 2
Терасата на Гането е като от филм на ужасите, айде не чак така, но някакси не приляга на Гучита, Диори, Фенди и тн. марки, които се помещават вътре. Даже и на колекцията парфюми не отива. Ох и на колани, аксесоари, чанти и претенции. 😀😀 prikachi.net/image/p5udj5
|
|
|
Post by pchelica on May 22, 2023 8:14:08 GMT 2
Няколко пъти вече забелязвам, че Лудото Гане не качва сторита в неделя…може би си е намерила някаква почасова работа? Да сменя чаршафи и да чисти стаи в хотела в Марково?
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 22, 2023 8:50:05 GMT 2
По-скоро се опитва да си вдигне процента е IG. там по алгоритмите имаше съвети да се взима "почивка" от сторита за по-голям енгейджмънт уж.
Иначе терасата няма лошо да не е последен писък на модата, има лошо обаче да складираш там боклуци или неща които няма да се ползват, вместо да се изхъврлят на подходящите за това места.
|
|
|
Post by fine on May 22, 2023 10:02:07 GMT 2
prikachi.net/image/p5E0SDГучан да не отива на интервю за втора работа в друг хотел, че с лукшъри мадамата Гергана, горкия не от 2 работи ами от 5 има нужда да покрие разходите
|
|
|
Post by novacane on May 22, 2023 11:21:30 GMT 2
Здравейте,момичета,включвам се и аз с предположение за диагнозата на Гането, тъй като видях,че тече дискусия по темата.Моето предположение е Фетален Алкохолен Синдром, намирам изключително много прилики както във визуалните черти,така и в менталните,социалните и поведенчески. Накратко синтезирано синдрома предполага употреба на алкохол в начална бременост, което води до риск от раждане на увредено бебе. Някои от чертите и симптомите са лицева деформация ( тесни малки очи,малки устни,широк и плосък нос,гладък филтрум и тн.), както и речеви,поведенчески нарушения и проблеми със социализацията,адаптирането,контрол на импулси и цялостно проблеми с поведението.Прикачвам примерни снимки ня деца с такъв синдром, както и по-подробно описание на симптомите. Разбира се това е предположение,не давам диагноза на наша Гана 😄 prikachi.net/image/p5EBR1prikachi.net/image/p5EfVPprikachi.net/image/p5ENekprikachi.net/image/p5Ekliprikachi.net/image/p5ErMhprikachi.net/image/p5Elif
|
|
|
Post by nessap99 on May 22, 2023 12:03:29 GMT 2
Здравейте,момичета,включвам се и аз с предположение за диагнозата на Гането, тъй като видях,че тече дискусия по темата.Моето предположение е Фетален Алкохолен Синдром, намирам изключително много прилики както във визуалните черти,така и в менталните,социалните и поведенчески. Накратко синтезирано синдрома предполага употреба на алкохол в начална бременост, което води до риск от раждане на увредено бебе. Някои от чертите и симптомите са лицева деформация ( тесни малки очи,малки устни,широк и плосък нос,гладък филтрум и тн.), както и речеви,поведенчески нарушения и проблеми със социализацията,адаптирането,контрол на импулси и цялостно проблеми с поведението.Прикачвам примерни снимки ня деца с такъв синдром, както и по-подробно описание на симптомите. Разбира се това е предположение,не давам диагноза на наша Гана 😄 prikachi.net/image/p5EBR1prikachi.net/image/p5EfVPprikachi.net/image/p5ENekprikachi.net/image/p5Ekliprikachi.net/image/p5ErMhprikachi.net/image/p5ElifМале тая първата снимка как прилична на Ганкаааа. Ужас! Тя със сестра си и двете имат доста прилика с майка си, но сестра ѝ не изглежда толкова недъгава. Възможно е Ганка наистина да има нещо такова. Особено си личи приликата с тази снимка като почне да говори и има един странен начин по който си движи устата, абе, ужас!
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on May 22, 2023 12:59:24 GMT 2
Това момиче Гергана, ако наистина е болна има нужда от лечение и игнор (прекалено много и се обръща внимание на щуротиите), а не от подигравки! Нека си живее в нейн свят. Вече сте я разбрали колко си измисля и лъже. Не виждам какво има още да се коментира. Ама така е, тя ви прави сеира и айде, цели страници за нея са изписани.
|
|
|
Post by Kalisa on May 22, 2023 13:42:08 GMT 2
Това момиче Гергана, ако наистина е болна има нужда от лечение и игнор (прекалено много и се обръща внимание на щуротиите), а не от подигравки! Нека си живее в нейн свят. Вече сте я разбрали колко си измисля и лъже. Не виждам какво има още да се коментира. Ама така е, тя ви прави сеира и айде, цели страници за нея са изписани. В този форум не се дава наклон на темите. Кой каквото иска да обсъжда, го прави. Запознайте се с правилата. - Админ
|
|
|
Post by emmilie on May 22, 2023 14:09:44 GMT 2
Отново е понеделник, средата на деня, наша Гана си оправя терасата. ТолкоЗ за лЮкшЪри дамата.
|
|
|
Post by calisto on May 22, 2023 14:43:42 GMT 2
Терасата на Гандюга ще се получи добре, мисля. Друг въпрос е, че вместо да мете по магазините в Милано за марки, можеше да я е оправила досега.
Браво на съфорумката! Майката на Ганица 100% е консумирала алкохол в огромни количества, докато е била бременна с нея. Че тя Гана 1:1 съвпада като по учебик с Феталния Алкохолен Синдром.
|
|
|
Post by pchelica on May 22, 2023 14:43:52 GMT 2
Отново е понеделник, средата на деня, наша Гана си оправя терасата. ТолкоЗ за лЮкшЪри дамата. Иначе тя нека разправя как работи на две места…
|
|
|
Post by fine on May 22, 2023 14:52:36 GMT 2
Според мен тя вчера е декорирала терасата, защото преди няколко часа Гучан качи стори от хотел, а и вчера нали не е качвала никакви сторита.
|
|