|
Post by diamond on May 19, 2023 18:38:05 GMT 2
Някой гледал ли е подкастът на д-р Хадийжска с Пепелджийзъс? Точно този епизод не искам да го гледам, не искам да въртя трафик за Пепа.
|
|
|
Post by sisi on May 19, 2023 18:40:08 GMT 2
Хахах, голям цирк от психо Гана се е заформил...Надявам се повече хора да са станали свидетели, че да им светне червената лампичка,когато следващия път тръгват да си дават парите на психото..Крайно време е да се намесят близки...
|
|
|
Post by alexa07 on May 19, 2023 19:10:58 GMT 2
Май ще е добре да пратим това на need for neat, да се убеди с каква кукувица си има работа 😅 Все пак жената не е виновна, че се е подвела от Гането.
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 19:24:31 GMT 2
Май ще е добре да пратим това на need for neat, да се убеди с каква кукувица си има работа 😅 Все пак жената не е виновна, че се е подвела от Гането. Аз бях харесала коментара за шизофренията и тая need for neat ме блокира. Който може и има желание, нека наистина да изпрати тези материали на клетата калина, да знае какъв търълеж в гащите е сложила.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 19, 2023 20:07:26 GMT 2
Гане, защо изтри коментарите под поста? Нали нищо от това не е вярно, чак и се защитаваш Жалко, че съм ги изпуснала ;( Някой ако ги е запазил, може ли да ми ги прати, да се посмея и аз.
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 20:11:24 GMT 2
Нещо не мога да си редактирам коментара и да добавя.
Даниел е написал на Ганьовица бележка, че била най-прекрасният човек на света. Сто процента й го е написал, защото много се е жегнала от констатираните факти за шизофренията й.
|
|
|
Post by dilinika on May 19, 2023 20:41:47 GMT 2
Ей, изтървах интифата и ще се връщам да чета!
|
|
|
Post by pchelica on May 19, 2023 21:17:29 GMT 2
Нещо не мога да си редактирам коментара и да добавя. Даниел е написал на Ганьовица бележка, че била най-прекрасният човек на света. Сто процента й го е написал, защото много се е жегнала от констатираните факти за шизофренията й. Дали той ѝ го е написал или тя сама си го е написала? 😉 Сама си задава въпросите, сама си пише похвалите, колко му е и това да е от нея за нея 😅
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 21:22:08 GMT 2
Гане, защо изтри коментарите под поста? Нали нищо от това не е вярно, чак и се защитаваш Жалко, че съм ги изпуснала ;( Някой ако ги е запазил, може ли да ми ги прати, да се посмея и аз. В общи линии коментарите гласяха, че ганица има шизофрения като официална диагноза и синдром на Аспенгер. Че е лежала в психиатрия, че близките й са слагали тайно изписано лекарство abilify в яденето й, защото буйствала, че обкръжението й знаело за диагнозата й, която била поставена от психиатър. Имаше и нещо, че не пиела лекарствата редовно, лудостта й лъсвала, хората усещали, че е неадекватна и не искали да я наемат на нормална работа. Че в училище й се подигравали, защото по 1 месец не се къпела, подарили й сапун за еб*вка. Като цяло идеята беше, че има поставена диагноза от психиатър и страда от делюзии и това не е тайна за хората край нея. Имаше и за това, че сестра й била предложила пари за лечение с брекети и ганица отказала. Зъбите й се клатели поради немарливост. На времето съучениците й се подигравали за това, че устата й мирише. Съдейки по това Ганица как се е засегнала от тези коментари и как броени минути след като бяха написани, тя ги изтри, и от всичките й пенявения и обяснения в сторита, стигам до извода, че всичко написано в тия коментари е вярно. Тя дълбоко в себе си усеща, че е луда, знае, че живее в илюзорен свят, но го отрича за да не рухне. Нито е грамотна, нито е полезна, нито е интересна. Обаче най-голямата загадка ми е защо не си оправя зъбите. Беше си публикувала преди години панорамна снимка на зъбите и доста от тях й липсваха... Поне импланти да сложи или да ги изправи. Ако е толкова луксозна дама, защо не се грижи за здравето си... Даже си спомням как като лъжеше, че ще си слага брекети й отркили два кариеса, обаче тя отложи супер много време да не ги направи... Много е вероятно и никога да не е отишла да й ги почистят тия кариеси и сега да си ходи с пулпити. Нали знаете, при някои хора пулпитите не боли и тя си е казала, че като не я боли, няма да ходи на зъболекар... Мърлячката Гано, ако четеш, моля ти се отговори ми, обещавам да ти купя чанта Гучи, ако ми кажеш защо не си лекуваш зъбите.
|
|
|
Post by fif on May 20, 2023 7:35:02 GMT 2
Гане, на добра воля и безвъзмездно ще ти кажа колко би ти излязло едно лечение на тез немърливи зъби.
Брекети - 4-5 к лева Импланти - 3-4 к лева (май ти трябваха два) Допълнителни манипулации по зъбите (пломби, корони, почистване и тн) - около 3-4к лева нека ги сложим.
Значи ти трябват около 10к лева да си вкарваш устата във вид, но защо да ги даваш тези пари и да чакала 2-3 години, като можеш да ги дадеш за някаква кола, вкарана от майната си, която дори не можеш да караш, а и нали събираше пари за чантa на Hermes, как забравих, тя е с огрооооомен приоритет пред здравето ти и дупката, в която живееш. Стършел…
|
|
|
Post by amelie on May 20, 2023 7:44:02 GMT 2
100% съм убедена, че колата ще изчезне в най-скоро време. Както и че всичките лъкшъри покупки са за сестрата, подозирам, че тя финансира и пътуването.
|
|
|
Post by didib on May 20, 2023 8:19:09 GMT 2
Ако наистина сестра й , е предлагала да си оправи зъбите, и тая простата е отказала, аз съм без думи. Лошото е, че след толкова години ,без да предприеме действия да си оправи устата, в един момент , ще се наложи вадене на зъби. И тогава не 10к, Ами не знам колко пари ще й излезе. Дано поне ги мие сутрин и вечер...
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 20, 2023 9:45:28 GMT 2
Аз отдавна съм убедена, че Гергана има диагноза, дали Аспенгер, шизофрения, хистерично разстройство, не знам. Личи й по действията, по външния вид - несъразмерно тяло, чертитр на лицето също, изкривена костна структура на лицето. За косата и зъбите има логика да са пострадали от лекарства. Това потвърждава и теорията ми, че кака й угажда, за да не превърти играта. Но и нещо друго сега излиза на яве, което е също доста логично за поведението й - тормозена е в училище. Избягала е в друг град при първа възможност и си е построила свой собствен собствен свят в социалните мрежи, в който не й се подиграват, че е нестабилна и мирише, а й се възхищават, че има чанта Диор и е бизнесдама...
|
|
|
Post by nessap99 on May 20, 2023 10:08:11 GMT 2
Сега е ясна окаяната физиономия на Гучан… ми то и аз да трябва да целувам тая уста и аз ще съм на ръба. 🤢🤮
|
|
|
Post by livia on May 20, 2023 10:09:46 GMT 2
Ох, че Гергана има сериозни проблеми е повече от ясно, но на мен ми звучи малко като по филмите това с шизофренията, хапчетата и т.н. И как точно за нещата, които тук сме коментирали, изведнъж се оказва, че още в у-ще ѝ се подигравали? Не знам, звучи ми силно преувеличено.
Според мен просто е страшно комплексирана, с нулеви социални умения (била е аутсайдер още в у-ще), с бедна култура - финансова, здравна и всякаква и най-вече патологичен лъжец. Познавам такива хора, които си измислят яко и лъжат за всяка дреболия - ами не са луди, макар че хората пак странят от тях. Като добавим и кофти външен вид (ген + занемарена грижа), нехаещо семейство и липса на приятели и ето ви проблемът на Гергана.
|
|
|
Post by lyra on May 20, 2023 10:55:43 GMT 2
АспеРгер не е със сигурност, но определено има някакво заболяване Ганка. Задължително трябва да се намесят роднини и сериозно трябва да си пие хапчетата.. Гучан не го жаля хич..То се вижда с просто око, че Гана има проблем.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 20, 2023 11:26:56 GMT 2
Между другото Ганка Михайлова дали не кринджва яко при всяка романтична фотосесия на Пепа с новата й сродна душа, която трябва да заснеме 😆
|
|
|
Post by haladriel on May 20, 2023 11:49:27 GMT 2
Сега изгледах новия влог на Тейче и Наумче. Ами много ми хареса, Теа е много свежа. Дадоха много повече информация от “водата в басейна е топла”. Вдигнали са качеството и качват често видеа. Не като Ванче или Пепе. Преди ме дразниха, но сега явно са си взели бележка.
Аз не вярвам, че Пепе ще се върне в ю туб. Откакто е с Фиво е станала голяма мързелана, реклами в колата, уж изгубена камера и то на спонсорирана почивка. Много е зле, мъжете при нея идват и си отиват, кариерата си е завинаги (в повечето случаи, ако човек продължава да се труди). Та тя ли не може да си вземе камера от Турция, да се извини и да продължи да снима. Много неуважително към фирмата спонсор, никакъв професионалист не е.
|
|
|
Post by calisto on May 20, 2023 13:40:56 GMT 2
Ох, че Гергана има сериозни проблеми е повече от ясно, но на мен ми звучи малко като по филмите това с шизофренията, хапчетата и т.н. И как точно за нещата, които тук сме коментирали, изведнъж се оказва, че още в у-ще ѝ се подигравали? Не знам, звучи ми силно преувеличено.
Според мен просто е страшно комплексирана, с нулеви социални умения (била е аутсайдер още в у-ще), с бедна култура - финансова, здравна и всякаква и най-вече патологичен лъжец. Познавам такива хора, които си измислят яко и лъжат за всяка дреболия - ами не са луди, макар че хората пак странят от тях. Като добавим и кофти външен вид (ген + занемарена грижа), нехаещо семейство и липса на приятели и ето ви проблемът на Гергана.
Тя Ганица е говорила във видео как са й се подигравали в училище и то в поне няколко видеа. Това й изявление за разлика от останалите, които с времето се оказваха лъжи, обаче не се оказа лъжа. Аз лично вярвам, че е била тормозена. А и най-малкото, децата в училище може да не са запознати със синдроми и заболявания, но имат отличен усет, ако на някой нещо не му е наред и започват да го подиграват. Тъжно е това и със сигурност щях да се застъпя за Ганка, обаче тя самата се закопава яко с немърливостта към себе си. Ще се опитам да сложа видеото, в което тя разказва как са я тормозили. Забележете колко по-голяма е главата й в сравнение с тялото. Синдром си има и е турбо деформирана. Понеже явно Ганица чете тук...Хората тук не сеят жлъч и злоба, Гано! Ти, ако сама уважаваше и ценеше себе си, щеше да идеш да лекуваш зъбите си. Имам една позната, дето така като тебе си купува маркови парцали и обувки в един цвят. Съчетава цвета на блузата с цвета на обувките, прави си грозни татуировки, но за сметка на това е с 12 зъба в устата само на 29 години и то защото не ходи да ги лекува. А относно синдрома на Аспенгер, не е задължително на 100% да се покриват всички симптоми, за да има диагноза. Ганице, има хора с податливи на кариеси зъби, от стрес може да ти се появят кариеси както на мен ми се бяха появили няколко за 1 месец от стресово преживяване, но аз отидох веднага да си ги оправя и ходя на профилактични прегледи, а ти? После като ходиш без зъби, а с чанта Луйс ВУнещо си, добре ли ще се чувстваш?
|
|
|
Post by veereto on May 20, 2023 14:09:37 GMT 2
И според мен при Гергана всичко е от много комплекси. Ако и тогава се е държала толкова неадекватно нищо чудно да си е отнасяла подигравките. Сега живее за да показва колко хай е станала и да натрива носове, но на никой не му пука, а само на Гана
|
|
|
Post by emma on May 20, 2023 15:05:36 GMT 2
Лелята действа със страшен замах, пуснах си подкаста с Любо, там разказа, че август ще пътува из Европа с новия бус, а нейния ще го отдава под наем. Капарирала е апартамент в Кипър на зелено с цел инвестиция, ще го отдава под наем. Подготвя втора кулинарна книга, този път щяла да включи рецепти с месо и риба. Добре си оплита кошницата, а работливите пчелички на слей нека работят.
Кристина Ян пусна приятен влог от зоологическата градина в Базел. Интересен ми е криминалният ѝ подкаст, пускам си го докато трябва да върша някаква домакинска работа.
Пламена откакто стана част от слей, много агресивно ги рекламира във видеата си, чак досадно става.
|
|
|
Post by angie1425 on May 20, 2023 15:29:36 GMT 2
Теа на Наум не се спира с тъпотиите. Пуснах влога от Кипър, казва нещо и след това “ мале, как го забих “. Непрекъснато казва нещо и след това изпада в еуфория от себе си и казва, “ Леле, как го казах само “. Толкова да е куха, думи нямам. За много интересна ли се мисли..? Амая обаче е страшна сладурана.
|
|
|
Post by calisto on May 20, 2023 18:11:23 GMT 2
Да си оставя и аз моите 5 стотинки за лелчето... Свързвам я само с вятърничевост, непостоянност, несериозност и безрасъдност. Отива накъдето я духне вятърът и според мен такъв човек е невъзможно да изгради стабилна среда, в която да растат децата му. Съжалявам, че ще го кажа, но това за мен е човек с абсолютно несериозно поведение, което не толерирам.
|
|
|
Post by untitled on May 20, 2023 18:11:34 GMT 2
Не че нещо, но Abilify въобще не е силно лекарство и всъщност е едно от лекарствата с най-малко странични ефекти. Абсурдни са малко нещата, които се изписаха за него хаха. Но като цяло съм съгласна за Гергана и че не е добре ментално. Според мен, обаче, най-добре ще е за нея да се спре да й се отдава толкова много внимание тук, тя от друго място не получава. Честно казано и не разбирам защо е толкова интересна за много хора (не го казвам с лошо).
Нека се включа с коментар за други “инфлуенсъри”
Десислава Стоянова в последния си влог казва, че си била купила кейс за fast charge на iPhone за 120-130лв, но не заради fast charge опцията, а защото й харесвало кръгчето отзад 😂😂😂 Топ покупка
Ивана само мен ли ме дразни изключително много, че винаги слага една и съща песен в клиповете й, направо ми се гади като я чуя. Че и за дълго я слага хаха
Тук не се коментира особено, но Melie ми е просто тооооолкова cringe, сега си пише на клечки от сладолед някакви self help неща и всеки ден си тегли по една.
А Лелята ми е супер фалшива и humble brag-ва 24/7
|
|
|
Post by calisto on May 20, 2023 19:53:01 GMT 2
На английски има много повече информация за abilify и косопадът е един от страничните ефекти, рядко, но все пак се случва, което обяснява тънката четина на кратуната й. Излиза, че на Ганица най-малкият й проблем са зъбите.
Деса Стоянова е с толкова сбъркани и мизерни ценности, че чак ми се повдига като я видя. Тя вообще работи ли нещо? Излиза да говори с онзи наставнически тон на хората как да се обличат и говори на аудиторията си как няма стил, трие видеа и после ако някой я пита нещо за личния й живот примерно дали има приятел и какво работи, тя се наежва и почва да се кара как на никого нищо такова няма да каже. Тя е в youtube, за да е полезна. Даже беше говорила, че това да си купува дрехи и да търси дрехи по магазините си било работа и труд, който ние трябвало да уважаваме, защото тя си е отделила от времето да потърси, пробва и купи тези дрехи... Кукумицин... Десо, ти заради нас ли се обличаш, ма? Нидей! Хо*й си гола! Трудела се да иде до магазина. Търтей прост, надут...
|
|
|
Post by fif on May 20, 2023 20:23:35 GMT 2
Гучито се пръска с парфюми за по 600 долара, сигурно за да компенсира лошия дъх от развалени зъби. Съжалявам, грубо звучи, но това е самата истина.
Обаче в тик ток май не ее трият коментари. Гучка има няколко бая груби и си стоят.
|
|
|
Post by chikitta on May 20, 2023 20:43:22 GMT 2
Каквото и психично отклонение да има Гергана, със сигурност не е Аспергер. Хората с този синдром са изключително интелигентни, а тя не може да се похвали с това.
|
|
|
Post by calisto on May 20, 2023 20:45:55 GMT 2
Гучито се пръска с парфюми за по 600 долара, сигурно за да компенсира лошия дъх от развалени зъби. Съжалявам, грубо звучи, но това е самата истина. Обаче в тик ток май не ее трият коментари. Гучка има няколко бая груби и си стоят. Може ли скрийншот, та да се посмея. Мене ме е блокирала 😁 А относно Аспергер... Познавам едно момиче с такъв синдром и изобщо не е интелигентна. Не винаги интелигентността я имат, ама иначе всичките негативи налице. Edit: aa сега видях, че може да видя през браузъра на компа коментарите.
|
|
|
Post by anthonyy80 on May 20, 2023 20:56:34 GMT 2
АспеРгер, не Аспенгер. Не, че нещо...
|
|
|
Post by calisto on May 21, 2023 9:37:16 GMT 2
АспеРгер, не Аспенгер. Не, че нещо... Не, че нещо ама според правилата на форума не се заяждаме за правописни грешки едни на други. And for the record, горе съм го написала вярно... Аз вече чакам втора седмица Вяра Георгиева да качи видео. Много й харесвам гласа и нея я харесвам като цяло, но на моменти леко ми лъха една студенина и надменност от нея.
|
|