|
Post by fine on May 19, 2023 13:44:25 GMT 2
Хахаха евала, Гана много се засегна, защото знае, че е вярно. Пълна отчакалка, на 30 години станала, а е застинала умствено на 13-14... пази Боже тази ненормалница да не реши да става майка, че горко му на детенцето. Мисля, че цялото и семейство знае, че нещо не е добре, но няма какво да се направи, тя е пълнолетен човек. И Гано как не те е срам да лъжеш и да ръсиш глупости, че "момиче направи спонтанен аборт от нерви, като е чела неща за себе си" ?? Няма доказателства, че стресът води до спонтанен аборт, но доктор Ганюш много знае да плямпа. "While excessive stress isn't good for your overall health, there's no evidence that stress results in miscarriage."
Едит: Виждам, че Гучан се интересува много от инвестиция в имоти. Под наем живее и дава 4000лв. за 5 дена, ама иначе инвестиция ще прави. Няма да се учудя тия олигофрени след 2 месеца и апартамент да си "купуват"
|
|
|
Post by veereto on May 19, 2023 14:00:28 GMT 2
Споделете какво се развилняла Гучи. Може и да си купят, все пак Гането има опит
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on May 19, 2023 14:00:44 GMT 2
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 14:14:19 GMT 2
Гергана ще подавала жалба за обида В коя институция ще я подаде Герганоу, много си се засегнала от думата луда... И ти дълбоко в себе си знаеш, че си откачалка
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 14:16:17 GMT 2
Много е дребничко, не се чете
|
|
|
Post by pandora on May 19, 2023 14:21:56 GMT 2
Гергано, овцо недоразвита.. Понеже знам, че четеш тука ти го казвам в прав текст, защото в инстаграм вече ме блокира. Ти си психично болна! Нито даваш стойност на хората, нито те имат нужда от това, което им даваш! Последователите ти са фалшиви, животът ти е фалшив, живееш си в собствен свят, където ти предлагат договори за милиони, а ти отказваш.. Правиш реклами на брандове от световна величина, които инвестират милиони за сътрудничество със звезди, като скалъпваш няколко безмислени клипове и се тресеш, че това ти е било мечта.. Сравняваш се със Зендая подягодите (рекламата на Ланком). Даваш финансови съвети, а същевременно си толкова проста и ограничена, че няма на къде повече. Никъде ама абсолютно никъде не се съветват хорста да дават пари за маркови парцали. Нещо, което ти твърдиш, че постоянно правиш. Всеки финансово грамотен човек е наясно, че това са най-безмислените покупки.! Купуват ги хора, които вече са решили проблема с финансите. А ти скъпа живееш в панелен бункер. Една стая с мокет и врати от бабино време. Ако не е сестра ти да ти подарява разни парцали и меркари да те снабдяват с втора ръка такива, щеше да си работиш като гримьор в Сефора… Лъжеш хората, че си експерт а собствения ти ИГ профил е на минус последните години. Еднакво съдържание, лишено от смисъл, бизнес идеи умиращи, преди да са започнали, вечеряш в луксозни ресторанти а търсиш промоции в Лидл, имаш гробище в устата а мечтаеш за чанта Ермес… Ти си пример за това какви не трябва да бъдат хората. Защото колкото и да се опитваш да се правиш на богата дама, не става!!
|
|
|
Post by sisi on May 19, 2023 14:26:04 GMT 2
Някой в коментар е посочил заболяването на Гана? Синдром на Аспергер...абе изчетох аз информацията, ама се съмнявам при нея. Някои характеристики я описват дооста добре, но някои...като високо ниво на интелигентност - не мисля, че има такова. Тя е далеч от природно неинтелигентна. Има 100% обяснение за това психично състояние, нейното. То не е смешно...притеснително е, че някакви хора биват повличани в общуването си с този индивид. Близките и трябва да обърнат внимание..
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 14:38:03 GMT 2
Някой в коментар е посочил заболяването на Гана? Синдром на Аспергер...абе изчетох аз информацията, ама се съмнявам при нея. Някои характеристики я описват дооста добре, но някои...като високо ниво на интелигентност - не мисля, че има такова. Тя е далеч от природно неинтелигентна. Има 100% обяснение за това психично състояние, нейното. То не е смешно...притеснително е, че някакви хора биват повличани в общуването си с този индивид. Близките и трябва да обърнат внимание.. Не е задължително да се припокриват симптомите напълно. Базови неща са. Има си някакъв синдром, който обяснява физическите й деформации.
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on May 19, 2023 15:04:15 GMT 2
Жалба за обида, чакам Ганке 🤣🤣 толкова е ненормална, малееееее. Иначе не знам защо излиза толкова малък текста ама влезте в профила на тая нийт мийт и там в коментарите е написано 😂
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 15:16:07 GMT 2
Оставили са и още коментари. Гана, ако не отговори в стори, ги приемам за истина.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 19, 2023 15:22:26 GMT 2
Мале, Ганюшка се жегна! Жалби ще подава. Абе я сама се пращай в психото, ненормалница! Как лице без образование поставя диагноза на непознат? Ненормалница, то от километри си личи, че не си добре. То от къде да започне човек? Липсата на каквато и да е ЗДРАВНА култура, КРЕЩИ страшно много. ФИНАНСОВАТА ти култура е под нулата, приоритетите в живота са ти скандално тъпи. Нека да ми гние устата, нека всеки зъб си има свое мнение, нека съм изкривена, без правилна структура на лицето, АМА да съм облечена в маУкови паУцали, втора ръка и/или фалшиви като ЦЕЛИЯ ми живот в Инстаграм. Кола си купува, живее в кибритена кутийка от 1950 година с опикания мокет. По-важно е да припадаш по някакви си парцали, които никой не ги иска, а не да си оправиш зъбите дори. После как да не получаваш такива коментари? Историята с кучето Алфа? Тя не е ли достатъчна да си проличи колко си глупава и луда. И тази ще дава финансови съвети и ще развива профили в ИГ, а нейната фин. култура е потрес, както и мега замрялия ИГ профил. Качвам и коментара за Гана, дали е вярно не знам, ама като я гледам как се жегва, няма да се изненадам. prikachi.net/image/p57h9WА към Неси- хахаха, благодаря ти много, че така ни забавляваш и как жегна Ганюшка. Хареса ми и нейния опит да те налее, ама толкова слабо, безуспешно. Не може да стъпи Ганка на нито една от нас на малкия пръст. Едит- Играла е метлата в коментарите, на този на Неси ми излизат УЖ 8 отговора- а ми излизат само 4. Гане, стига три! Втори Едит- Сега, Гане, ако пишеш- защо не ми го напишете на лично това- защото си ме блокирала Както всяка една от нас, а даже мен не знам и защо си ме блокирала. Хахах
|
|
|
Post by fine on May 19, 2023 15:55:50 GMT 2
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on May 19, 2023 15:59:52 GMT 2
Аз се забавлявам с тая ненормалница. Никога няма да излезе да отговори на най-простия въпрос, който я сумира цялата, а именно “Защо не си оправиш зъбите и защо живееш в мизерен апартамент, а опитваш да продаваш фалшив лукс с ментаци?” Тоя въпрос я забива тотално и тя го е чела много пъти, но никога няма да отговори, защото ще зейне кривата пропаст и ще мълчи вовеки. А като почне да цензурира нормални думи и ми идва да се гръмна. РОБСТВО цензурирала!!! Къде да се обадим да кажем, че са си загубили психото?
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 16:00:47 GMT 2
Някой помни ли какво е разказвала във видеото, в което обяснява, че е живяла в дом? И има ли къде да го гледаме? Ганица ще наема адвокат
|
|
|
Post by ivkasmile on May 19, 2023 16:31:50 GMT 2
Падам, сега пък писали коментар, че Гана е с шизофрения, Аспергер и, че е лежала в псохото. И Гана пак се жалва 😂
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 16:33:20 GMT 2
Някой помни ли какво е разказвала във видеото, в което обяснява, че е живяла в дом? И има ли къде да го гледаме? Ганица ще наема адвокат Писали са под рийла, че е пиела лекарството abilify
|
|
|
Post by chikitta on May 19, 2023 16:34:00 GMT 2
Тези сторита още веднъж показват колко е нестабилна Ганка, пък тя да си отрича колкото иска. Те и алкохолиците не смятат, че са алкохолици 🤣
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on May 19, 2023 16:36:35 GMT 2
PHAHAHA Ганюшшш защо мислиш, че някой иска 5 минути слава точно пък от теб! Не че нещо ама ако публично ме споменеш някъде казвайки, че търся слава лично бих се свързала аз с адвокат, защото не искам кукумицини да ме разнасят насам-натам 😁🤪🤪😭😭🤣🤣🤣 кукуууууууу Мега смях е как се дразни и нервира. Пий един валериан 😘
|
|
|
Post by pchelica on May 19, 2023 16:47:22 GMT 2
Хахаха Гано ма, недей да злобееш, че от злоба се погрознява, а ти и сега не си кой знае колко хубава 😅
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 16:52:31 GMT 2
Гандице, жената, писала коментара под рийла е права. Шизотата си работят без проблем, когато си пият лекарствата Въпросната разпечатка не е доказателство за нищо Гане, зъбите си оправи, после пий. Жената твърди, че заради хапчетата abilify на Гана са й останали два косъма накръст на празната тиква.
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on May 19, 2023 17:01:01 GMT 2
ГАНКЕЕЕ НАЛИ НЕ ПИЕШЕ? А, забравих, че си шизофреничка наистина и си забравила даже, че “не пиеш”. Сама се забивашшшш 😂😂😂😂
|
|
|
Post by ivkasmile on May 19, 2023 17:16:47 GMT 2
С шизофрения можеш да учиш за лекар и да завършиш няма ограничения, освен това за работа се изисква свидетелство за съдимост и много рядко такова за здравословно състояние. Което всички знаем как се изкарва за 5 минути само печати и айде. Лудите вече никой не ги води на отчет.
|
|
|
Post by fine on May 19, 2023 17:18:49 GMT 2
Гандице, жената, писала коментара под рийла е права. Шизотата си работят без проблем, когато си пият лекарствата Въпросната разпечатка не е доказателство за нищо Гане, зъбите си оправи, после пий. Жената твърди, че заради хапчетата abilify на Гана са й останали два косъма накръст на празната тиква. От къде дойде това инфо за хапчетата?
|
|
|
Post by veereto on May 19, 2023 17:34:10 GMT 2
Гано, а каква е кармата за хора, които лъжат, че са болни от рак?! Още се пазят скрийншоти на гнусните ти лъжи. Само болен мозък може да лъже за такива неща
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 17:35:00 GMT 2
Гандице, жената, писала коментара под рийла е права. Шизотата си работят без проблем, когато си пият лекарствата Въпросната разпечатка не е доказателство за нищо Гане, зъбите си оправи, после пий. Жената твърди, че заради хапчетата abilify на Гана са й останали два косъма накръст на празната тиква. От къде дойде това инфо за хапчетата? Коментарите под последния reel на need for neat. Edit: които тя трие. Ясна е работата, наистина е вярно.
|
|
|
Post by fine on May 19, 2023 17:48:57 GMT 2
Боже колко бързо трие коментарите Гана, беше там за 2-3 мин и вече е изтрит. Ако не и пука толкова то защо ги трие толкова бързо? Явно не е лъжа...
|
|
|
Post by emmilie on May 19, 2023 17:49:07 GMT 2
Всички коментари са изтрити 😀
|
|
|
Post by fine on May 19, 2023 17:51:07 GMT 2
Всички коментари са изтрити 😀 Появи се 2-3 пъти един коментар, че Гана приема някакви хапчета за психичното си състояние и беше супер бързо затрит.
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 18:07:01 GMT 2
Всички коментари са изтрити 😀 Появи се 2-3 пъти един коментар, че Гана приема някакви хапчета за психичното си състояние и беше супер бързо затрит. Abilify лекарството. apteka.framar.bg/30016987/абилифай-табл-15-мг-28 Коментарите гласяха, че семейството на ганица са й давали тайно тия хапчета в храната. Щом дебнеха да трият коментарите на секундата, вече нямам капчица съмнение, че всичко казано е истина.
|
|
|
Post by yanp20 on May 19, 2023 18:10:06 GMT 2
Хахахха обърнаха внимание на Гана с 1-2 коментара и тя превъртя играта. Качи 15 сторита, декларации и намеси кармата. Представям си, ако наистина някой я забележи за нещо или ѝ се случи нещо интересно в този фалшив животец.😀😀 Ама Гане, защо се жегваш толкова, ако не е вярно? И на хората им е любопитно, как имаш пари за маркови дрехи и чанти, даваш по 5К за една екскурзийка, а живееш в мизерия и снимаш чашката с вино на фона на тапет? За зъбите даже не ми се пита…
|
|