|
Post by veereto on May 18, 2023 6:59:30 GMT 2
Само ще оставя това тук, хъхъхъ. След всички тези обяснения май е ясно, че Гучи плаща И аз преди време си мислех, че може би има някакво наследство, защото започна да харчи повече след случилото се.
|
|
|
Post by amelie on May 18, 2023 8:22:42 GMT 2
Aз още се чудя каква е връзката между Гана и need for neat. Последното стори с коланите гледа, повече от очевидно това е нейната тоалетка, гнусният мокет и луксозните колани. Единствено ми хрумва, че дава "луксозни" стоки под наем
|
|
|
Post by livia on May 18, 2023 8:51:47 GMT 2
Чакайте сега, Пепе е навряла три деца в онази малка детска стаичка в Красна поляна?? А имат друга стая, но е офис? Офис за кого, те и двамата не работят?? А, извинете, Иво бил продуцент, сега ще изкарва песен - нали някакъв бизнес имаше в Холандия? За мен си е просто безработен, тя такива си ги харесва.
И какво излиза - всичко в книгата бяха пълни глупости (не, че не знаехме) и дето отдели толкова страници за нас хейтърите, всъщност за абсолютно всичко сме били прави...
Друго - София в ново у-ще и то държавно. Аз съм сменила четири у-ща и си е голяма травма. Тъкмо свикнеш и завържеш приятелства и бам, нова среда с непознати хора. И то защо - защото мама не мисли повече от три дни напред в живота. Явно кариерата позалезе (също си го знаехме отдавна), пък и на тримата ѝ мъже грам не може да разчита за нищо.
|
|
|
Post by alexa07 on May 18, 2023 8:53:38 GMT 2
Aз още се чудя каква е връзката между Гана и need for neat. Последното стори с коланите гледа, повече от очевидно това е нейната тоалетка, гнусният мокет и луксозните колани. Единствено ми хрумва, че дава "луксозни" стоки под наем Гана развива профила на need for neat. Веднъж попаднах на нейно стори, в което благодареше на Гана колко и била помогнала. Щях да падна, просто 😅 И действително се започнаха с тъпите въпроси в постове, на които обаче почти никой не се връзва да отговори. Честно казано, всичко което споделя са само клишета, които са във всеки профил за организация и подреждане и се чудя защо въобще я следя, ама айде. Полина, колкото и да не я харесвам, ми допада новия и профил и показва интересни неща.
|
|
|
Post by sisi on May 18, 2023 9:00:29 GMT 2
Aз още се чудя каква е връзката между Гана и need for neat. Последното стори с коланите гледа, повече от очевидно това е нейната тоалетка, гнусният мокет и луксозните колани. Единствено ми хрумва, че дава "луксозни" стоки под наем Гана развива профила на need for neat. Веднъж попаднах на нейно стори, в което благодареше на Гана колко и била помогнала. Щях да падна, просто 😅 И действително се започнаха с тъпите въпроси в постове, на които обаче почти никой не се връзва да отговори. Честно казано, всичко което споделя са само клишета, които са във всеки профил за организация и подреждане и се чудя защо въобще я следя, ама айде. Полина, колкото и да не я харесвам, ми допада новия и профил и показва интересни неща.
|
|
|
Post by sisi on May 18, 2023 9:03:18 GMT 2
Някаква неадекватна лелка стои зад тоя профил. Знам, защото следва нашия бизнес профил и беше писала на ЛС.. Общо взето не е наясно как да си развива профила и явно се е хванала на Гана на лъжите.
|
|
|
Post by amelie on May 18, 2023 9:35:23 GMT 2
И Гана освен с глупави съвети, праща и лъкшъри видеа? Защото 100% ръцете, кофти ноктите, талетката и мокета са си на Гергучи.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on May 18, 2023 11:21:52 GMT 2
Според мен си е на самата Гергана, не знам защо се пъне пак, има разтроение на личността..
Пепа е ясно, че не мисли повече от една седмица напред. В главите на тия деца е пълна каша вече. Дори да изглежда разкаяна или да си е дала сметка за някои неща, тя никога няма да спре и ще продължи да поставя себе си на първо място.
|
|
|
Post by madeline on May 18, 2023 11:23:45 GMT 2
Валката много си променя физиономията напоследък. Толкова филтър, че се чудя в първия момент кой е.
|
|
|
Post by fine on May 18, 2023 12:08:21 GMT 2
Хахахахахахх изсмях се на Гана измишльотината, че им се наложило да се приберат по спешност в България. Толкова спешно, че затова Гучан е бил в ХМ с дъщеря си. Направо от къде лудата и глава ги ражда тия глупости не знам... Едит: кака Веси да не се опитва да намекне, че повечето маркови дрехи ги дава назаем на Гана? Нещо много странно ми се вижда това объркване с Т и М (това е коментар под видеото за ЛВ) prikachi.net/image/p5PyRE
|
|
|
Post by calisto on May 18, 2023 12:50:05 GMT 2
Според мен си е на самата Гергана, не знам защо се пъне пак, има разтроение на личността.. Пепа е ясно, че не мисли повече от една седмица напред. В главите на тия деца е пълна каша вече. Дори да изглежда разкаяна или да си е дала сметка за някои неща, тя никога няма да спре и ще продължи да поставя себе си на първо място. Много съм съгласна с този коментар! Според мен е много вероятно need for neat да се окаже като на дерая профила. Като стана дума, Дерая изобщо снима ли онова обещавано от нея видео И какво е това "консултант по подреждането"?! За дейности, които и 7 годишни деца ги могат, те си слагат такива титли, за да звучат важно, полезно и за да се самоизтъкват... А консултант за това как да си бършем носа има ли, че нещо се разсополивих
|
|
|
Post by kiki95 on May 18, 2023 13:40:06 GMT 2
Ганкината красавица вдигнала температура и хайде в бг иначе да не мислите че е нямало да идат в прага 😃😃😃 ако обичате
|
|
|
Post by veereto on May 18, 2023 14:14:20 GMT 2
Ганкината красавица вдигнала температура и хайде в бг иначе да не мислите че е нямало да идат в прага 😃😃😃 ако обичате Коя красавица? Тази на която ѝ прави паспорт и обясняваше какво ѝ е необходимо за да я изведе извън БГ? Поредната лъжа на Гана.
|
|
|
Post by yanp20 on May 18, 2023 14:16:37 GMT 2
Хахахах Гана с нейните глупости. Първо 10 дни екскурзия. После не била подготвена за техния климат. Чакай малко, вие до Аляска ли ходихте? По спешност се прибрали заради гърло и температура.😀Гане, на скъпия ти телефон не показва ли прогнозата за времето, пък и нали си г-ца съвети до безкрай, толкова ли не ти дойде наум да си вземеш и по-плътни дрехи от прозиращи рокли и панталони? Голяма инсценировка, за която Гучан явно не е бил предупреден, освен да не качва сторита уикенда. 😀😀
|
|
|
Post by ivkasmile on May 18, 2023 15:42:23 GMT 2
"Изключително студено" във Виена е 11-13 градуса, мили дами. Миналата седмица кръстосвах там на тези температури с две деца. Нямаше ли средства класната дама да закупи на момента някое панталонче и по - плътна горничка, вместо да се развява с прозиращите гащи и рокли и после да лъже, че е болна. И защо на всички снимки е със затворени очи?
|
|
|
Post by chikitta on May 18, 2023 16:23:54 GMT 2
Гана дала почти 5 бона за тая измислена екскурзия. Толкова струват брекети в Пловдив. Знам, защото на мен ми предстои слагане. Въпрос на приоритети.
|
|
|
Post by pchelica on May 18, 2023 17:18:19 GMT 2
Хахаха бързо пускайте новият рийл на Гана (в профила с подреждането..и да, тя е - тя носи червен конец на китката си) - ще ви научи как да си направите органайзер за кабели от ролки тоалетна хартия!
Това е то естетика - на тоалетката: чантичка Диор, колан Гучи…и USB кабел натъпкан в ролка от тоалетна хартия…✨✨✨
|
|
|
Post by calisto on May 18, 2023 17:21:47 GMT 2
Идвам да похваля Гането Написала, че не е нужно човек първо да обича себе си, за да обича някой друг. Браво Гане, съгласна съм с теб. Обаче недей наняся вреди на хората и животните около теб... Какво се случи с Алфа?! И къде е.., Герйси ли беше? Сега ако някой попита Гана защо тя твърди, че още са в чужбина, а Ганин чехъл публикува сторита с дъщеря си в бг, ще бъде блокиран... Edit: Много искам да подаря на Пепа един кашон с презервативи... Направили деца, щото се обичали... Пепо, в живота си може да имаш много гаджета, дето ще ги обичаш и това, че ги обичаш не означава, че си задължена да правиш деца с тях... Този критерий е много важен, но има и други, които ако не са изпълнени, после децата страдат... А тая Ивен, новата на Чехляка е .... някакъв lookalike на Пепа само дето Ивен е грозновата и прилича на суха, слаба, добронамерена вещица.
|
|
|
Post by mira on May 18, 2023 17:59:05 GMT 2
Лелята започва нов бизнес 😄 Ще превръща бусове в кемпери и ще ги дава под наем + ще ги продава. Тази жена няма спирка.
Някой знае дали бизнесът с дрехите й е още активен?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by dilinika on May 18, 2023 17:59:23 GMT 2
Леле…. 4500 за разходи по кола, паркинг и забележителности БЕЗ хотел… не знам как се обучава нашето Гане на финансова култура, ама от такава култура бягам. Аман от самочувствие и маркови боклучки!
|
|
|
Post by sisi on May 18, 2023 18:01:02 GMT 2
Аз пък идвам да споделя какво си мисля за victoriaprvnv.. не мога да разбера тя пък откъде се изклюпи и с какво се харесва? Мисля, че още няма 25 и вече с няколко сериозни интервенции.. правен нос, сега сложи силикон, опъва вежди и незнам какво още.. Та тя как успява да се наложи като работещ инфлуенсър, като няма нищо в нея - нито е красавица, една много обикновена и с евтино излъчване и след тези операции не я виждам като сексбомба. Вечно страда, че някой я е зарязал изглежда крайно неуравновесена...Няма изказ, не виждам да не пише добре, не и тече мисълта.. та не разбирам с какво привлича рекламодатели? Поредната незнамкаквоработи...
|
|
|
Post by sisi on May 18, 2023 18:03:21 GMT 2
Лелята започва нов бизнес 😄 Ще превръща бусове в кемпери и ще ги дава под наем + ще ги продава. Тази жена няма спирка. Някой знае дали бизнесът с дрехите й е още активен? Sent from my SM-G991B using Tapatalk Тя лелята го обяви отдавна, сега е официално Ще и потръгне този бизнес, защото има добър гръб от Номад, които доста се специализираха напоследък в преобразуването на бус в кемпер..Отделно все повече хора търсят този тип туризъм. Та, почва си жената.. не я притеснява явно да вложи пари за купуването на бусове.. Ходим често при Номад и гледахме и нейния докато го правеха, сега и новия. Там са заринати от работа.. и явно бизнеса доста им потръгна и покрай нея, като реклама.
|
|
|
Post by calisto on May 18, 2023 18:25:59 GMT 2
Аз пък идвам да споделя какво си мисля за victoriaprvnv.. не мога да разбера тя пък откъде се изклюпи и с какво се харесва? Мисля, че още няма 25 и вече с няколко сериозни интервенции.. правен нос, сега сложи силикон, опъва вежди и незнам какво още.. Та тя как успява да се наложи като работещ инфлуенсър, като няма нищо в нея - нито е красавица, една много обикновена и с евтино излъчване и след тези операции не я виждам като сексбомба. Вечно страда, че някой я е зарязал изглежда крайно неуравновесена...Няма изказ, не виждам да не пише добре, не и тече мисълта.. та не разбирам с какво привлича рекламодатели? Поредната незнамкаквоработи... На тая съм й гледала едно видео в Youtube. Сега е махнала русото и много по-добре й стои така. Според мен е много елементарна и глупава поне от това, което съм чула и видяла от нея. Все се чудя такива като въпросната ВИктория и Деса, които имат по 1000 пластични корекции преди да са навършили и четвърт век, дали изобщо някога се замислят как ще изглеждат като остареят или дори след 10 години... Бустански плашила ще са.
|
|
|
Post by alexa07 on May 18, 2023 22:36:47 GMT 2
Хахаха бързо пускайте новият рийл на Гана (в профила с подреждането..и да, тя е - тя носи червен конец на китката си) - ще ви научи как да си направите органайзер за кабели от ролки тоалетна хартия! Това е то естетика - на тоалетката: чантичка Диор, колан Гучи…и USB кабел натъпкан в ролка от тоалетна хартия…✨✨✨ Наистина последните рийлсове са с ръцете на Гана. Явно на и помага да си организира марковите дрехи и аксесоари 😅 НО профила need for neat не е на Гана. Но пък нищо чудно тя да и е единствения клиент, затова да гледаме все тоя луксури мокет и тоалетка 🤣
|
|
|
|
Post by sisi on May 19, 2023 10:31:43 GMT 2
|
|
|
Post by kiki95 on May 19, 2023 12:48:25 GMT 2
Случайност ли бе, след като започнахме да я коментираме че й помага за видеата и ХОП сторита с това 😂😂
|
|
|
Post by calisto on May 19, 2023 12:53:33 GMT 2
Някаква мацка е писала коментар под рийла на клиентката на Гандюга и веднага Гандюга се оплаква в стори Коя от вас, дами, така безмилостно хейти консултантката по организация? Я бързо да си признае Шегата на страна. Тая калина е смахната и тя като Герганица. Обаче от сторито на Герганица става ясно, че е много засегната от това, че я наричат луда. Щом така се пеняви на подобен коментар, значи не сме само ние да си мислим, че не е в ред, но и околните също я считат за психично болна. Герганица и Дерая са открито психично болни. Дерая си призна лъжите, обаче Герганица никога няма да си признае. Гането е фалшиво позитивна също като Пепка, дето е нацвъкала 3 деца и ще продължава да ги ражда, щото всяко гаадже й е най-голямата любов. Деса Стоянова също със сигурност е с психически отклонения предвид как се е направила на плашило. Мене ме гложди обаче защо тия хора не са в клиники, където да бъдат адекватно лекувани, а са навън, нанасяйки вреди и травми на околните
|
|
|
Post by nessap99 on May 19, 2023 12:59:30 GMT 2
ХАХХАХ АЗ СЪМ, тичам да видя какво е писала лудетината 🤪
Edit: падам 😂😂 кармата, злобата… абе Ганюшшшш, нали знаеш, че това че ти казвам, че си луда няма как да е обида, защото е истина… това, че истината боли как е мой проблем? 🤣 нямала съм образование, ами като видиш човек на улицата с видни проблеми, държащ се неадекватно, изглеждащ неадкеватно, държащ се все едно няма връзка с реалността.. какво ще го наречеш? Луд, човек с проблеми, които трябва да се лекува. Ами ти си същото ама в интернет пространството. Веднъж имах лошия късмет да те видя в един софийски мол и ти сама хвърчеше като муха без глава, смееше се сама на себе си с кривите зъби и си беше точно като луда. Айде чао 🤣 за някои неща квалификация не е нужна!
Edit2: Ганюшшшш, а защо не качиш втория ми коментар, който си видяла ама и не отговаряш, защото нямаш какво? Да, там дето съм написала за фалшивите последователи и за “платения” курс в СофтУни. Кукумицин 🤪
|
|
|
Post by amelie on May 19, 2023 13:06:38 GMT 2
Гергана пак изплиска легена
|
|