|
Post by whynot on May 16, 2023 17:11:17 GMT 2
Изгледaх Пепе...
Колелото прaви пълен кръг. Cлед кaто зaрязa мъж, който и лежи нa гърдите и caмо cуче и мрънкa cи хвaнa нов aмa бaш cъщия типaж. Кaмерaтa cигурно cе е рaзбилa в cтенaтa cлед кaто я нaдушихa, че е c Иво нa круизa. (лaптопa е оживял този път). Тя cпирa c видеaтa и cе вглъбявa. Aмa cлед розaвaтa прикaзкa трябвa дa cе яде нещо, a поредното и момче cе прaви нa бaвaчкa нa децaтa ѝ и хич не му cе рaботи. Прaви ремонт зa дa му е удобно. Поcле прибирa две кучетa и изведнъж зaпочвa дa обичa кучетa! Подкрепя го в мерaците му дa композирa (Подкрепяше и Фичо в опитит му дa риcувa). Ще прaви cъбирaне, промоция, (c Фичо нaпрaви изложбa). Емоционaлнa е и хвaли млaдежa, aмa и реве... Ох товa cме го гледaли вече! Първо видео cлед голямa пaузa "Рaзделих cе c бaщaтa нa децaтa ми". поcледвaно от второ "Очaквaме бебе и cме много щacтливи!" Aмa видеaтa cи вървят, че имa cемейcтво дa хрaни! Могa дa и препоръчaм добър пcихотерaпевт.
|
|
|
Post by fif on May 16, 2023 20:55:44 GMT 2
Сега попаднах на финала на хелс китчен, естествено спечели Виктория, толкова нагласено, че няма накъде повече, аз съм сигурна, че тя една филия с кашкавал не може да направи, пък камоли някви други манджи.
На Пепка й е много зле косата. Като метла.
Гана е платила 300 лева, за да се возят на каляска, ужас!
Много грозно стори на Джойката, кучето е приоритет пред Гогата.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 16, 2023 21:10:43 GMT 2
Гана още във Виена, Гучан вече в Пловдив😆
|
|
|
Post by ivkasmile on May 16, 2023 21:12:56 GMT 2
Гана няма как да е платила 300 лв . Возене на карета е 55 евро обща цена за двама, четирима и прочие. Била съм във Виена и съм се возила 2 пъти.Лъже.Нищо не е платила, ами е прочела табелата на каляската, понеже там пишат цените и се наснимала сигурно за 5 долара дадени на кочияша. Ако се беше возила щеше да има видео, то си е цяло преживяване това. Догледах Пепа. Виждам я как се опитва да се самоубеди в някакви неща, че се опитва да преподреди живота си и прочие. Децата питали фИво "Ще ставаш ли мъж на мама" Горките, всеки който видят е потенциален татко за тях.. Спалнята е офис, те с фИво спели в хола. А децата? Ами кучетата? Че то у тях е същи цирк. Софѝя ще е в държавно училище, понеже си дала сметка, че няма как да издържа сама 3 деца в частни училища... Е.. как сама, ами бащите им, ами настоящият татко няма ли да се включи? Леле, леле...
|
|
|
Post by Cherry on May 16, 2023 21:24:28 GMT 2
Сега видях, че след 3-4 дена Деа/ Рая ще бъде в студиото под нас. Дали да не ида да видв тази уникална красавица? 😀
|
|
|
Post by yanp20 on May 16, 2023 21:26:45 GMT 2
Леле, във фб под поста с победата на Виктория, няма един коментар в нейна подкрепа. Толкова е харесвана и обичана, но само в нейната глава. 😀 Абсолютно незаслужена победа според мен.
|
|
|
Post by gabolina91 on May 16, 2023 21:36:53 GMT 2
Очаквах да спечели Виктория в Хелса, сигурно са й обещали този път да й излъскат имиджа след като се изложи в Ергенът. За мен си личеше по държанието на Виктор Ангелов през целия сезон, все я обсипваше с комплименти... А толкова да е била перфектна ме съмнява. Даже не изпъкваше с нещо. А и тя все споменава, че не й се готви вкъщи, така че не е там за готвенето със сигурност.
А Гергана е толкова жалка, че даже не може и да лъже. Сестра й беше снимала подаръци уж от Гергана, значи се е върнала вече, а тя в сторитата говори все едно сега е на пътуването. Не знам дали има по-фалшив инфлуенсър от нея. И не знам колко трябва да си ограничен, че да обикаляш предимно по магазините, вместо да разглеждаш колкото се може повече забележителности. Разбирам да си в даден град за пореден път и вече да ти е познат и да си пообиколил, но случая не е такъв. Голяма е комплексарка.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 16, 2023 22:07:44 GMT 2
Най-смешното е, че в рийла за похарчените за деня при във Виена е писала за каретата, но клипа е на такава отстрани, знам че четеш Ганьо, дай да видим клипче как се возиш. Колко болен мозък трябва да си да лъжеш, че си дала пари за нещо, за което не си.. нищо чудно по ресторантите да е снимала и чуждите пълни маси, а да са хапвали по салата с Гучан. Хем са ми смешни, хем зверски ме натоварват как мислят хората за балами
|
|
|
Post by kiki95 on May 16, 2023 22:20:49 GMT 2
Хайде сега Радост за тейсти лаб и кухнята която е естествено най-добрата! Другите не стават, имат консистенция на лепило, НО тя е избрала най-хубавото, ние с деугите кухни за по 10лв на ден сме къде, къде по-зле 😃 сигурно и на нея като на Ронси и го дават за реклама.. ужас просто.
|
|
|
Post by mira on May 16, 2023 23:04:51 GMT 2
О, нямах идея! А казвала ли е кой я снима? Наела е човек за това или? Беше ми странно на пътуването с приятелки във Виена да има някой друг, който да прави това и рвших, че е едната приятелка, която не видях. Малко Пепе пауза да дам: след месеци най-накрая се зарибих по канала на Вики от Мастило. Супер свежи видеа, но ми е много любопитно някой знае ли тя и мъжът й с какво се занимават? Виждам, че много пътуват, имат и 2 деца, така че финансово явно са стабилни. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Мъжът й е изпълнителен директор на бензиностанции ОМВ. Доста финансово стабилен е 😀 Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by dareangel on May 17, 2023 7:06:00 GMT 2
Хайде сега Радост за тейсти лаб и кухнята която е естествено най-добрата! Другите не стават, имат консистенция на лепило, НО тя е избрала най-хубавото, ние с деугите кухни за по 10лв на ден сме къде, къде по-зле 😃 сигурно и на нея като на Ронси и го дават за реклама.. ужас просто. Радка е тооолкова комплексирана, че не знам дали има накъде повече🤢 ясно е че кучето е пред Гогата. Имам чувството, че това дете е само за да се изтъква тя и да си избива комплексите. Едит: Ивана няма ли да смени малко позата на умряла лисица на тия снимки…разликата е дамо в това, което слага отпред. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on May 17, 2023 7:22:29 GMT 2
|
|
|
Post by amelie on May 17, 2023 8:22:31 GMT 2
Няма сила на света, която да ме убеди, че Гергана наистина е похарчила всички тези пари. От километри ѝ личи, че не е финансово стабилна (в което няма нищо лошо), колкото и да се пъне. Снимката на Радост ми остави ужасно чувство. Все едно цял живот е чакала да разкара бебето.
|
|
|
Post by nessap99 on May 17, 2023 9:06:40 GMT 2
Аз само не мога да разбера Радост в България ли си е, че рекламира българска кухня? Объркана съм доста 😒 ако я ползва като е в България защо я рекламира в момента, когато не е?!
|
|
|
Post by foxie on May 17, 2023 9:07:46 GMT 2
Няма сила на света, която да ме убеди, че Гергана наистина е похарчила всички тези пари. От километри ѝ личи, че не е финансово стабилна (в което няма нищо лошо), колкото и да се пъне. Снимката на Радост ми остави ужасно чувство. Все едно цял живот е чакала да разкара бебето. Бай Гана със сигурност е похаричла тези пари за нощувки и паркинги с цел да се покаже каква бизнес дама е. Парите сигурно са й останали от някакво наследство, от сестра й, или от заблудените хорица, които й се връзват на измислените курсове. Пръснала е 7 дневна all inclusive почивка в Тайланд (примерно) да яде торти във ваната и да обикаля за маркови дрехи втора ръка. Сега е яко във филма, мисли се за Хай лайфа, обиколила Европата с кола (Будапеща и Белград) и ще спами месец с глупости, ръфайки полуфабрикати от Lidl. Чакам си сторито с Гана в каретата.
|
|
|
Post by fif on May 17, 2023 9:08:51 GMT 2
Само ще оставя това тук, хъхъхъ.
|
|
|
Post by amelie on May 17, 2023 9:49:09 GMT 2
Няма сила на света, която да ме убеди, че Гергана наистина е похарчила всички тези пари. От километри ѝ личи, че не е финансово стабилна (в което няма нищо лошо), колкото и да се пъне. Снимката на Радост ми остави ужасно чувство. Все едно цял живот е чакала да разкара бебето. Бай Гана със сигурност е похаричла тези пари за нощувки и паркинги с цел да се покаже каква бизнес дама е. Парите сигурно са й останали от някакво наследство, от сестра й, или от заблудените хорица, които й се връзват на измислените курсове. Пръснала е 7 дневна all inclusive почивка в Тайланд (примерно) да яде торти във ваната и да обикаля за маркови дрехи втора ръка. Сега е яко във филма, мисли се за Хай лайфа, обиколила Европата с кола (Будапеща и Белград) и ще спами месец с глупости, ръфайки полуфабрикати от Lidl. Чакам си сторито с Гана в каретата. Aз пък си мисля, че изобщо не е спала във въпросните хотели. Правеше някакъв постен рум тур, няма да се изненадам само да се е примолила на рецепция да види стаите и после да ходят в някой хостел. Поведението им на закуска говори точно за икономии. На обяд така и не ги видях, така че това с "храна за после в чантата", май е работило с пълна сила.
|
|
|
Post by sisi on May 17, 2023 10:16:05 GMT 2
Добре де, не ми побира акъла как за толкова комплексарски рийлсове не се намери един човек да и каже, че това е липса на всякаква финансова култура...Всички и благодарят и казват, че им била полезна информацията?! What the F***! Вярно, че има по 10 коментара, от които два на Гучан и сестра и...но все пак? Възможно ли е хората, които я следят да са толкова заблудени? Не виждат ли този фалш?
|
|
|
Post by katya on May 17, 2023 10:51:15 GMT 2
Здравейте 😊 Имах регистрация тук, но понеже съм много организирана си бях забравила данните за вход във форума 🤦🏻♀️ иначе съм с вас още от първият форум, после нещо ме завъртя животът и бях спряла да ви следя, до началото на тази година. Благодаря още един път на съфорумката, която ми помогна с регистрацията “отново” 🪻
Sisi наскоро установих , че моят мъж следва Гана и го питах какво мисли. Това била тая с кривите зъби дето показва кремчета и чанти, сестра и една богата, пък Гана май си има плешив приятел. Това ме наведе на мисълта, че 99% от реалните последователи на Ганюш, не я бръснат за слива.
Иначе съм убедена, че колата ще изчезне, ако вече не е изчезнала. За сметка на нея кучето ще се завърне, евентуално. Онзи ден като не беше качвала сторита е висяла на сръбската граница и не е имала от роуминга, дето ни обясняваше колко е важен 🤦🏻♀️ и от толкова луксозни магазини, накрая си купи шалче втора употреба.
|
|
|
Post by zahir on May 17, 2023 11:14:32 GMT 2
Обаче много е показателно как под поста ма Хелс китчин има страааааашен хейт за Виктория, а тя най-нагло в нейния профил е оставила три-четири коментара 😁 хората НЕ харесват този съсел, но тя за сметка на това упорито се вре навсякаде.
|
|
|
Post by fif on May 17, 2023 11:40:01 GMT 2
ibb.co/DRZ0WdDЕто това е потвърждение, че Гана няма пукнат лев и с приоритет са други щуротии, които срещу пари можеш да получиш сега и веднага и да се правиш на голямата работа.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on May 17, 2023 12:10:18 GMT 2
Гана днес във Виена, качва снимки и клипове от увеселителен парк, а същите кадри ги има в “колко похарчихме за 1 ден във Виена”. За 10-11 часът във Виена нещо тъмничко изглежда навън, като вечер? 😃 Абе нещо тука, нещо 😃😃
Ганке, нормално е да ти пишат такива коментари, какво се кикиречиш кой ти се бъркал и кой не. Приличаш на прегазена мекица в лицето, устата…. така… Ясно ни е, че си си взела 1 шалче 2ра ръка и това е. И на сестра ти разни неща.
|
|
|
Post by calisto on May 17, 2023 12:34:44 GMT 2
Мене Радка ме е блокирала в инстаграм без абсолютно никога да съм я следвала, харесвала постове и т.н. Може би ме е видяла, че следвам профила на форума в инстаграм и затова... което пък значи, че чете тука. Радка учеше в едно и също училище с мое бивше гадже. 2013 беше се изнесла от дома на родителите си, защото се бяха скарали и беше започнала да работи и като сервитьорка или промоутърка. Самата тя по онова време разказваше как се изнесла от тях заради тормоз от страна на родителите си, но пък с по-малкия си брат били в добри отношения. Бившата на това мое гадже пък постоянно се сравняваше с Радка и искаше да бъде като нея. Беше й като столкър и се мъчеше да копира всичко, което радка правеше. Колкото и тежко да й е било/е в момента на радка, някак си не мога да й съчувствам, чувствам се засегната от блокирането , а дори не съм я коментирала никога до този момент... Според мен и детето й не е желано, а просто е искала да върже мъжа си с дете. Тъжна история.
|
|
|
Post by foxie on May 17, 2023 14:22:11 GMT 2
Истинският хотел, в който сем. Гучанови трябва да отседант:
|
|
|
Post by chikitta on May 17, 2023 14:44:32 GMT 2
И аз да дам моите 5 стотинки за Пепе и Ганка. Изгледах много малка част от видеото на Пепе и не можах да я изтърпя. Няма и следа от онова усмихнато и чаровно момиче, което започнах да гледам преди 5-6 години. Стори ми се доста емоционално нестабилна и не, не е нормално на 30+ с 3 деца да търсиш себе си още. Тъжно и станало, че "жълтите медии" й отнели шанса да съобщи сама, че е с Иво. Не знам в какъв измислен свят живее, но трябва да се погрижи за себе си. И като казах измислен свят, на Гана не знам да й се смея ли или да я съжалявам. Толкова глупости на едно място не бях виждала. И не разбирам какъв е тоя зор да отидеш в чужбина и да обикаляш вторите употреби. Много жалки приоритети има, но и зад тях прозира някаква неудовлетвореност. Според мен, не са можели родителите и да си позволят доста неща, та затова сега гледа да се самоубеждава, че има скъпи вещи.
|
|
|
Post by Почти безобидна on May 17, 2023 18:35:43 GMT 2
Радост се изнесе и работеше с дискотека във Враца като сервитьорка/хостеса петък и почивните дни. Намекваше, че заради баща си се е изнесла, пък преди това се хвалеше как била завела италианския футболист у тях и баща ѝ го харесал. Тогава и аз я харесвах, не ѝ се беше вдигнало самочувствието чак толкова след мис Враца.
|
|
|
Post by yanp20 on May 17, 2023 18:41:15 GMT 2
Явно ѝ липсва внимание, че да си качва такива сторита. Нито ми е секси, нито ми е надъхващо да тренирам и аз. Сори. prikachi.net/image/p5i6pf
|
|
|
Post by katya on May 17, 2023 19:04:46 GMT 2
Ида вчера беше качила стори как изглежда в момента и обясняваше на какъв режим. Нейното ми действа по-мотивиращо от това на Радост.
|
|
|
Post by sisi on May 17, 2023 19:05:54 GMT 2
Явно ѝ липсва внимание, че да си качва такива сторита. Нито ми е секси, нито ми е надъхващо да тренирам и аз. Сори. prikachi.net/image/p5i6pfЕ, със сигурност показва, че и липсва внимание.. Никога не съм разбирала жени, които са уж щастливо семейни и се снимат по зърна, с полусвалени гащи...явно за да им пишат мъже..Сигурно после показват на мъжете си, че все още са харесвани...За мен това е отчаян опит да привлечеш човека до теб, който явно вече те възприема като табуретката вкъщи... П.С. Малко извън темата..но скоро да ви е правило впечатление, че гаджето на Ереген 1 не си качва нищо вече с него..Имам чувството, че са се разклатили нещата. Тя ходи на екскурзия с приятели, той си ходи на други места. Той и преди и сега набляга само на себе си.
|
|
|
Post by zahir on May 17, 2023 20:25:43 GMT 2
За гаджето на Ергена и на мен ми прави впечатление, че напоследък нямат нищо заедно. Той е много смешен, супер самовлюбен и егоцентричен. Момичето е свежарка. Хаха Ганка има гиауей. Бас хващам, че е взела Нивеа продукти от някой чужбински супермаркет на промоция и сега ги пуска за награда
|
|