|
Post by Harmless Breeze on May 15, 2023 18:56:33 GMT 2
Еми тя Гана не е излъгала напълно, ама не и всичко е вярно. Според мен лично, цялото велико Гучанско пътешествие е траело около 5 дена, на всеки град по ден и половина, една нощувка и това е. Просто за “контента” ще го изкара по 4 дни 😃 Както за великото пътешествие в Париж се беше изпокрила за 2 дена, така и тук в другите “2” дни я нямаше. Ах, бе, Ганюши, за прости ли ни имаш 😃😃😃
|
|
|
Post by mira on May 15, 2023 19:06:29 GMT 2
Шок! Пепе с YouTube видео!!!
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on May 15, 2023 19:11:03 GMT 2
Ох, изгледах 13 мин., не издържах повече. Въпроси дали детето се виждало с баща си, загубила си камерата в Турция лятото, когато била с Иво и София (а тогава УЖ беше само със детето на круиз, ама айде..), много обичала да чете, имала навсякъде книги, четяла по няколко наведнъж. Филяка до скоро бил снимал филм с участие на Матиас хахахах ( чак пък до скоро). Били в чудесни отношения, както с Филяка, така и с Филип. Пак нейните тъпотии, търсела себе си, душевен мир и ала бала. 😀
Едит: Догледах цялото видео, нататък е по-добре като че ли. Малко по-искрена, приземена ми се струва.
|
|
|
Post by gabolina91 on May 15, 2023 19:14:44 GMT 2
Мале, Гана отново е нелепа... По 1500 на ден... Тя ако всеки ден харчи по толкова от всяко пътуване, не ми се мисли... Яко лъже тука. А нали и някакъв шопинг имаше, защо не го показа? Иначе квартирата й не струва толкова, ама като пътува да е на лукс. За мен би следвало да е обратното, но какво разбирам аз. Досега да си беше оправила зъбите като има толкова пари, но продължава да ги прикрива с коса, но иначе отсядамев Хилтън и тн... За да харчи по толкова сигурно има някакво наследство, иначе не разбирам от къде би изкарвала. За мен това е супер глупаво така да профукваш пари, само за да се покажеш, голяма комплексарщина. Не отиваш за забележителностите, а акцент са ти хотела и храната. Не знам и този как й се връзва на нелепостите. Ама то лудите се намират явно.
|
|
|
Post by fine on May 15, 2023 19:51:48 GMT 2
Еми тя Гана не е излъгала напълно, ама не и всичко е вярно. Според мен лично, цялото велико Гучанско пътешествие е траело около 5 дена, на всеки град по ден и половина, една нощувка и това е. Просто за “контента” ще го изкара по 4 дни 😃 Както за великото пътешествие в Париж се беше изпокрила за 2 дена, така и тук в другите “2” дни я нямаше. Ах, бе, Ганюши, за прости ли ни имаш 😃😃😃 Точно, на Гучан снимката от колата пише, че е карал около 46 часа, та сигурно и връщането от Виена го брои за ден. 🤣 И според мен са били 1 вечер в Белград, 2 вечери в Будапеща и 2 макс във Виена. А и няма да се учудя ако вечерта вместо нощувка в хотел са си нощували в колата, карейки до другото място. Май не всички торби са били празни, на Кака Веси е купила от LV и Хермес нещо 🤣
|
|
|
Post by fif on May 15, 2023 21:02:42 GMT 2
Познахте, На Ганка сестра й е снимала торбите на ЛВ, които уж са й подарък от Ганка, а най-вероятно са купени със сестринските пари.
Мария БДЖ на фона всичките имоти, които имат се облича много евтино и безвкусно. Не само тя се снима с едни и също дрехи, ами и детето й. И каква е тази торта с трите прасенца?!?
|
|
|
Post by ivkasmile on May 15, 2023 21:22:03 GMT 2
На 25та минута съм от епичното видео на Пепе. Добавям, че си е сменила официално фамилията с Пепелджийска.Освен това си казвала, не можело ли и тя да бъде с един мъж, от който да са децата, та да си поделяли ангажиментите.. Можеше, Пепе, ако не забременяваше на 3тият месец от всеки, можеше.. Доколкото разбирам, изкарала е повече пари от Филяка, та това е и една от причините за раздялата, но тя нямала против да изкарва повече, явно той не се е чувствал добре. Дотук спирам видеото, утре ще догледам.
|
|
|
Post by dilyanad on May 15, 2023 22:25:35 GMT 2
Изгледах цялото видео на Пепе. Нейната безотговорност и лековатост е облечена в красиви обяснения как следва сърцето си. Егоист на н-та степен. Не мисли какво причинява на децата си с тази честа смяна на партньори. А Филяка си е търтей и на нея и е писнало да го издържа.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on May 15, 2023 22:31:54 GMT 2
Гана пише, че цените за разходка с файтон из Виена не била по всеки джоб, но и’ било мечта. В същото време има само снимка, а ако се беше качила, щеше да има сторита и докато се движат. Сто процента цигането е измолило само за снимката да се качи. Големи са мизерници с Гучан, толкова празен живот..
|
|
|
Post by vivi on May 15, 2023 22:51:58 GMT 2
В клипа на Пепе имаше толкова скандални изказвания, чак ми идеше да си отворя паралелно форума и да пиша по минути Имаше нещо от сорта на "аз съм иззела толкова функции на мъжа и правя неща които се правят от мъжете - шофирам" Едно изречение го започна с това че й е едва ли не тъжно да гледа как на приятелките й мъжете им мият колите и й се ще и на нея някой да й измие колата, а вместо това тя си я мие сама, с което била ок защото се оправяла сама? Аз тука вече почти спрях да я слушам, всяко изречение, тема, дори и цялото видео, започваше с едно мнение и го завършваше с точно обратното. Като цяло потвърди това, което всички си мислихме - целия й живот се е стекъл така, защото просто тя не знае какво иска. С Филяка отношенията им доста са се променили след раждането на Матиас и не знам дали Пепе просто не е искала достатъчно помощ или Филяка е неглижирал ролята си на баща, но това е било разковничето като че ли. Дано се завърне към ютуб, гледам си я като сериал, интересно ми е какво ще се случи по-нататък, но й пожелавам най-после да си е намерила човека, като говореше за отношения си личеше как е доста тъжна че не се е получило с предишните, дано сега да й е дошло времето да е щастлива и спокойна (и по разумна)
|
|
|
Post by vilhelmina on May 15, 2023 23:29:09 GMT 2
|
|
|
Post by aleya on May 15, 2023 23:30:31 GMT 2
Изгледах и аз цялото видео на Пепе. Едно е сигурно - в нея има видима промяна. Струва ми се приземена, разкаяна дори и въпреки това, съдейки по нещата, които говори, оставам с впечатлението, че не си е взела поука. 1 час повтаря Аз, Аз, Аз. На 30 и кусур години стана, все не се е намерила, все е недоразбрана и недооценена.
Тема, която се коментираше тук, във форума, как ще издържа и трите деца в частно училище - отговори, че София наесен започва в държавно от финансови съображения,за да успява да издържа всички. Какво работи Иво - продуцент бил, скоро щял да пусне собствени тракове. Защо спряла с влогърството - дала си почивка, за да разграничи онлайн и офлайн живота си, изгубила си камерата и това било знак от вселената. Общо-взето нищо ново за нас. С нетърпение очаквам следващия й влог, сигурна съм, че рано или късно пак ще бъде хваната в издънка. С нея празно няма.
|
|
|
Post by sugargirl on May 15, 2023 23:30:38 GMT 2
Не съм го и почнала на Пепка видеото, но СЕРИОЗНО ли великото видео, монтирано вече три седмици, е Q & A??? Да закрива вече, абсурдно е. За мен тя е бърнаутнала като инфлуенсър, но не може да го признае дори пред себе си, защото е жадна за внимание... А и трябва децата да си храни. А и трябва безплатни пратки да се взимат, на безплатни пътешествия да се ходи. Не е лесно да пуснеш кокала.
|
|
|
Post by rosenfeld on May 16, 2023 6:43:11 GMT 2
Пепе е права за доста неща. Наясно е, че проблемът е в нея. Каза го няколко пъти. Такъв тип хора като нея привличат такива партньори. Видимо и тежи случилото се с Филяка. Наясно е , че е прибързала. Не съжалява за Матиас,съжалява за прибързаността. Каза си го, че Филяка и бил като стълб,на който да се облегне по онова време. Не каза нищо за отношенията с родителите си обаче. Децата вече са големи, може да намира повече време за себе си и да "диша". Да, винаги е имала помощ, но колкото и да е, 3 деца на толкова малка възраст по времето на Филяка си е сериозно изпитание. Тя е прекалено припряна, Филяка е прекалено флегматичен, не си дава зор за нищо, ок е за него, не е ок за такъв партньор и когато си взимаш жена с толкова деца. Пепе че е егоист спор няма, но определено си дава сметка за кашата си и се надявам, колкото и нелепо да е , Иво да е човекът ѝ и да не бързат с номер 4. Иначе как се събират в тоя апартамент, спят в хола двамата, спалнята е офис, имат и две кучета.. абе чудо. Дано наистина са щастливи, но определено има травма върху децата. Не е ок да виждат нов мъж и директно да питат "ти ще станеш ли мъж на мама?"
|
|
|
Post by dilyanad on May 16, 2023 7:58:49 GMT 2
Пепа е дъно за мен. Не може да си създал дете/деца и да постъпваш като тинейджър. Не разбирам необходимостта да живее и да си играе на семейство с всеки сексуален партньор.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by playa on May 16, 2023 8:26:38 GMT 2
Пепа се тресе от нерви през цялото видео, отчаяно се опитва да се убеди, че всички тези каши, които е забъркала са за добро. Обяснява отсъствието си в ютюб с перфекционизъм 😆, а не защото се чудеше каква лъжа да скълъпи във връзка с преструктуриране номер 2 и не знае защо и се насълзяват очите…. И моите се насълзиха като те гледам, Пепо.
|
|
|
Post by foxie on May 16, 2023 8:50:26 GMT 2
Едвам издържах 15 минути Пепа. Не мога да й гледам фалшивата физиономия и фалшивото приповдигнато поведение. Очаквах всеки момент да направи актуалното си "моделско" изражение - тип премрежен поглед и отворена уста, очаквайки да лапне нещо. Не изпитвам грам съжаление към нея. Усещането за нея ми е точно обратното, на което тя се опитва да показва - нагла ми е, простовата, лекомислена, бездарна и напълно безполезна в интернет пространството.
|
|
|
Post by deny on May 16, 2023 9:14:59 GMT 2
Усещам как Пепа ще е поредната Наталия Кобилкина. Рязко ще завие към ляйф коучинга и Хюман дизайна... Явно е че Филяка е мъж тип "чехъл", но Пепа пак последна го разбра. Както и за на Филип зависимостите последна разбра. Настоящият пък видимо няма проблем с това да е четвъртото дете, така че всичко е ток и жици.
|
|
|
Post by elanli on May 16, 2023 10:55:52 GMT 2
На мен по-скоро ми хареса видеото на Пепе, сравнено с другите й. Тя сама си призна за много от нещата, за които я критикувахме, а тя отричаше - че фалшивата й усмивка е приктивала гнилите ябълки в живота й, че е приемала едва ли не всяка кампания за пари и не е имала време за деца, за себе си, за Филяка и въобще, че е била човек, който не харесва. То и ние не я харесвахме, но тя го наричаше хейт. Както и да е, останаха и много неща неясни в картинката - какви са отношенията с родителите й, защото ползва детегледачка, когато излизат с Иво. Не става ясно и как веднага след раздялата й с Филяка се събра с Иво. Или май са се оплели нещата за пореден път. Не й повярвах, че е била влюбена във Филяка, не си призна, че той беше за да дразни Филип датски. А детето е било случайно. Ако беше влюбена и е обичала Филяка, защо не си махна датската фамилия тогава, а чак сега с новата връзка? Нима е нормално жената от която чакаш дете и "се обичате" да носи съвсем без никаква причина фамилията на бившия си мъж?
|
|
|
Post by lama on May 16, 2023 11:06:54 GMT 2
Осъзнала е някои стари грешки, призна си, че е била постоянно с фалшива усмивка, а животът ѝ не е бил такъв. Нещата,в които обвинява Филяка, ще се проявят и у Иво съвсем скоро. Тя си харесва такива мъже, пък после се чуди защо стана така. Щом за една година, Иво не започна сериозна работа, ще е трудно. Лятото Сано го взимаше в неговия сериал, сега сигурно отново, но това е временно. А ако дойде четвърто дете.
|
|
|
Post by calisto on May 16, 2023 11:09:35 GMT 2
За мене Пепка е дъно, както и останалата инфлуенсърска плява. Няма лошо да си сменя гаджетата и от мъка по единия да тръгва с друг. Лошото е, че ражда от всяко свое гадже и не мисли, че с нейните тъпи решения въвлича още невинни хора в тинята заедно със себе си.
Пепа ми напомня на една жена (българка), която живееше в селото на баба ми и дядо ми. Тази жена беше родила 12 деца на 12 различни мъже, като всеки от бащите си беше прибрал съответно неговото дете да си го гледа. Тя раждаше дете и след месец - два, оставяше детето на бащата и бягаше с друг, щото не била щастлива. Накрая роди дете от някакъв Методи, че после роди и от биологичния баща на въпросния Методи. Извинявам се за отклонението, но Пепа както е тръгнала, въпрос на време е да поеме по този същия път.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on May 16, 2023 11:18:45 GMT 2
Не съм гледала още видеото, само го заредих, но ми направи впечатление, че има активирани коментари под него. Останалите видеа са си без.
Нали Ютуб ти ги беше спрял, Пепонджи, какво стана сега?
|
|
|
Post by yanp20 on May 16, 2023 11:23:10 GMT 2
Пепе се появи и форумът се раздвижи. 😀
Гане, тези въпроси “Колко пари изхрачихме?”, за мен са равносилни на “Колко комплексирани сме?”. Ти ако имаш 100к и тях ще изхарчиш за 1 ден да се правиш на интересна. Въпросът “Кой магазин да посетим първо?” е също толкова нелеп, колкото цялото пътуване. Гане ти амнезия ли имаш, била си там преди 3-4 дни, иначе ни взимаш с теб в сегашно време? 😀😀
|
|
|
Post by babyshark on May 16, 2023 12:57:45 GMT 2
Ох добре, че е Пепи да качи едно изсмукано от пръстите видео и да се раздвижи малко форума. Много ми е гот, като има повече коментари. Още не съм го гледала въпросното видео, даже не знам дали да й отдавам тази чест. Вие сте разказали всичко. Тя този q&a го подготвя от миналото лято. Някои от отговорите сигурно не са актуални към днешна дата 😀 Отключила си е коментарите за да върти трафик, то е ясно. Пратките замряха, три деца има да храни. Шокирана съм че принцеса София ще се сблъска с простолюдието в държавно училище. Може би майка й е време да си намери истинска работа. Такава в която не е нужно да си снима децата как си мият зъбите и се правят на щастливо семейство, докато вечерят.
Някой беше писал нагоре за Златена, че обикаля болна. Аз съм в потрес от Атанаска, простете -Атанасия. Постоянно си качва сторита как имала температура, но отивала в клиниката, че клиенти я чакали. След това беше на спа в не знам си кой хотел, но 2ри ден с висока Т и си лягала с бебето. На другия ден решила да си купи антибиотик и веднага след това посетиха пореден хотел. То бива да си прост, ама не ги споделяй тези неща или просто си седни на гъза. Затова вече не обичам и избягвам да ходя по претъпкани фенси хотели. Пълно безхаберие от всякъде. Тръгнала иначе да се прави на пример за подръжание.
Какво стана с Гането сега? Пристигна ли в Пловдив или още чака на границата? Аз си мисля, че кака е искала нещо определено да й бъде закупено, било е налично само във физически магазин примерно и кукувицата е решила, че е точния момент да направи малко контент за индийците. Гане, можеш да се пробваш в тая ниша, ама не вярвам да прокопсаш 😀 Ето ти още една бизнес идея.
|
|
|
Post by mira on May 16, 2023 13:00:57 GMT 2
Малко Пепе пауза да дам: след месеци най-накрая се зарибих по канала на Вики от Мастило. Супер свежи видеа, но ми е много любопитно някой знае ли тя и мъжът й с какво се занимават? Виждам, че много пътуват, имат и 2 деца, така че финансово явно са стабилни.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by babyshark on May 16, 2023 13:14:06 GMT 2
Малко Пепе пауза да дам: след месеци най-накрая се зарибих по канала на Вики от Мастило. Супер свежи видеа, но ми е много любопитно някой знае ли тя и мъжът й с какво се занимават? Виждам, че много пътуват, имат и 2 деца, така че финансово явно са стабилни. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Мъжът й е изпълнителен директор на бензиностанции ОМВ. Доста финансово стабилен е 😀
|
|
|
Post by rosenfeld on May 16, 2023 15:13:13 GMT 2
Ами да, най-после нещо ново, че то тук само Гергана се обсъжда 😀 Ох добре, че е Пепи да качи едно изсмукано от пръстите видео и да се раздвижи малко форума. Много ми е гот, като има повече коментари. Още не съм го гледала въпросното видео, даже не знам дали да й отдавам тази чест. Вие сте разказали всичко. Тя този q&a го подготвя от миналото лято. Някои от отговорите сигурно не са актуални към днешна дата 😀 Отключила си е коментарите за да върти трафик, то е ясно. Пратките замряха, три деца има да храни. Шокирана съм че принцеса София ще се сблъска с простолюдието в държавно училище. Може би майка й е време да си намери истинска работа. Такава в която не е нужно да си снима децата как си мият зъбите и се правят на щастливо семейство, докато вечерят. Някой беше писал нагоре за Златена, че обикаля болна. Аз съм в потрес от Атанаска, простете -Атанасия. Постоянно си качва сторита как имала температура, но отивала в клиниката, че клиенти я чакали. След това беше на спа в не знам си кой хотел, но 2ри ден с висока Т и си лягала с бебето. На другия ден решила да си купи антибиотик и веднага след това посетиха пореден хотел. То бива да си прост, ама не ги споделяй тези неща или просто си седни на гъза. Затова вече не обичам и избягвам да ходя по претъпкани фенси хотели. Пълно безхаберие от всякъде. Тръгнала иначе да се прави на пример за подръжание. Какво стана с Гането сега? Пристигна ли в Пловдив или още чака на границата? Аз си мисля, че кака е искала нещо определено да й бъде закупено, било е налично само във физически магазин примерно и кукувицата е решила, че е точния момент да направи малко контент за индийците. Гане, можеш да се пробваш в тая ниша, ама не вярвам да прокопсаш 😀 Ето ти още една бизнес идея.
|
|
|
Post by ivkasmile on May 16, 2023 15:37:20 GMT 2
Скоро фИво ще прояви синдрома на Фичо и Филяка а именно ще се окаже поредното дете в семейството, което Пепе трябва да издържа. Това, обаче тя ще го разбере късно, естествено. Такива незрели партньори си избира, тя е за психолог, регресия и Бог знае още какво за да си оправи личностните проблеми. Подлага децата на такива изпитания и травми, които ще отработват в бъдеще. Филяка ако не друго гледаше цялата сюрия деца съвестно.А фИво без дом ли е та се нанесе и той при Пепе? В тази кутийка 2 кучета, заек, 3 деца, те и баба ѝ чат пат??
|
|
|
Post by calisto on May 16, 2023 16:04:38 GMT 2
Аз предлагам да изпратим на Пекундрела координати на психолог. А на Деса Стоянова и Гандюга координати на психиатър То бива бива такива откачалници. Деса - Пласмасата (десислава стоянова) опасна за живота на хората. Гандюга е социопат и патологичен лъжец без ценности. (Тя и деса няма ценности) Перкундрела е вредна за собствените си деца. Edit: Дерая и тя опасна. Тя си е за психото и сигнал за фалшифициране на л.к. Такава глоба могат да й врътнат. Това е престъпление. Дерайо знам, че четеш, не се прави... Мръсно и нечистоплътно същество.
|
|
|
Post by yanp20 on May 16, 2023 16:19:15 GMT 2
Чак пък такова щастие, че са без детето. На мен ми идва пресилено или по-скоро точно в стила на Джойката. prikachi.net/image/8SS4nH
|
|