|
Post by sisi on May 13, 2023 14:18:31 GMT 2
На Гана на смешния рийлс, в който обяснява на нас" скъсаните" дето не сме си и помисляли да взезем в магазин на ЛВ...Оправи ми деня, тая, толкова е нелепа. И Капитонова отдавна я мина. Отдолу в коментари..нейният плешивец пише: "Едно от любимите ми места" ..Колко е жалко да пътуваш, из красиви градове с история и атмосфера и магазина на ЛВ да ти е "Любимото място"! Това е живот без смисъл!
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on May 13, 2023 17:14:11 GMT 2
Ах много съм съгласна с коментара, че това е живот без смисъл. Последните месеци посетих толкова много държави, места, културни наследства, а не ми е и минало през ума да влезна в магазин на Лв, гучи, диор и подобни. Хората имат нужда да изследват света и неговите богатства, а не излъсканите витрини на магазините. Да купуваш телефон на изплащане, но да плащаш по 400лв. за манджа в ресторант, в който трудно ще се справиш дори с езика и просто нелепо. Започвам да си мисля дали тая луда Пена не е получила наследство от покойните си роднини и сега да го пръска за глупости, без да осъзнава каква грешка допуска. Преди 5-6 години реших да профукам един стабилни спестявания, защото акъла ми беше някъде другаде, но поне обиколих света. Въпреки това осъзнавам, че съм допуснала не малко грешни решения.
Колко лишен от смисъл ти е живота, че да обикаляш лъскави магазини, без това да е стандарта ти? Колко комплексиран трябва да си, щом намираш радост в снимката на хартиени торбички с лого на известен бранд? Защо не посетихте малки ресторантчета с местна кухня, да се запознаете с вкусовете на тези страни? Очите ми се пълнят със сълзи, виждайки как хората губят себе си, в името на един излъскан псевдо живот и всяка вечер лягат в леглото на някоя евтина квартира. Живота на изплащане, не е живот. Пожелавам на всеки да съумява да живее с това, с което разполага, а ако не му е достатъчно да се потруди за да получи повече. Нека всеки намира радостта в малките, но стойностни моменти и преживявания, а материализма да остави някъде там далече от всичко и всеки.
|
|
|
Post by sugargirl on May 13, 2023 18:23:01 GMT 2
Първо искам да похваля съфорумката Brownie за чудесния коментар.
И после да изразя ужасното си отвращение от това, че Гана си снима касовите бележки от ресторанта. Това е толкова нелепо и отвратително! Аз цял живот си уча детето точно това да не прави, показността на средства е най-жалкото съществуване, което човек може да води. И после някакви "инфлуенсъри" - шльоп, касови бележки. Да, има доста видеа на пътешественици,в които споделят цени за услуги, престой, забележителности, полезни са. Но при Гана е чиста показност и е смешно. Казах го преди няколко дни, ще го кажа и сега - стойност нула. Тази жена няма оправия, тя не е възпитана с правилни ценности и ми се струва твърде късно да си намери такива. Сори,нот сори.
|
|
|
Post by calisto on May 13, 2023 19:10:07 GMT 2
Гана се е нагъзила в стори На това какво му е класното ?! Понякога ми е много тъжно за нея, съжалявам я... Друг път си мисля, че тя си заслужава всичките подигравки. Някой ден дано се намери някой нейн близък със здрав разум и да я закара в диспансера, щото работата не е никак добре.
|
|
|
Post by sisi on May 13, 2023 19:45:29 GMT 2
Ах много съм съгласна с коментара, че това е живот без смисъл. Последните месеци посетих толкова много държави, места, културни наследства, а не ми е и минало през ума да влезна в магазин на Лв, гучи, диор и подобни. Хората имат нужда да изследват света и неговите богатства, а не излъсканите витрини на магазините. Да купуваш телефон на изплащане, но да плащаш по 400лв. за манджа в ресторант, в който трудно ще се справиш дори с езика и просто нелепо. Започвам да си мисля дали тая луда Пена не е получила наследство от покойните си роднини и сега да го пръска за глупости, без да осъзнава каква грешка допуска. Преди 5-6 години реших да профукам един стабилни спестявания, защото акъла ми беше някъде другаде, но поне обиколих света. Въпреки това осъзнавам, че съм допуснала не малко грешни решения. Колко лишен от смисъл ти е живота, че да обикаляш лъскави магазини, без това да е стандарта ти? Колко комплексиран трябва да си, щом намираш радост в снимката на хартиени торбички с лого на известен бранд? Защо не посетихте малки ресторантчета с местна кухня, да се запознаете с вкусовете на тези страни? Очите ми се пълнят със сълзи, виждайки как хората губят себе си, в името на един излъскан псевдо живот и всяка вечер лягат в леглото на някоя евтина квартира. Живота на изплащане, не е живот. Пожелавам на всеки да съумява да живее с това, с което разполага, а ако не му е достатъчно да се потруди за да получи повече. Нека всеки намира радостта в малките, но стойностни моменти и преживявания, а материализма да остави някъде там далече от всичко и всеки. Страхотен коментар! Напълно резонира и на моят начин на мислене...От както преминах фазата след 25 отделям всеки миг в това очите ми да виждат света, в различните му култури, история...и съм супер щастлива, че го правя. От както си купихме и кемпер, имам още повече възможност да се потопя в атмосферата на различни места, а не просто да препускам. И самолетни билети постоянно дебна Изгодни! Не съм идиот като Гана, която според мен дори не знае къде да потърси по-изгодни нощувки..но всъщност да, при нея е чиста Бай Ганьовщина. Те са като неадерталци..Сигурна съм, че са ги изгонили от някой магазин за тези снимки и това плюнчене.. Мечтая някой ден да предам и на детето си тази моя любов към пътуването и да го науча да страни от толкова ограничени хора, като тея двамата. П.С. И да ви кажа..съжалявах го тоя плешивец - Гучан, но вече не. Той е също толкова елементарен и нищожно прост като нея.
|
|
|
Post by zahir on May 13, 2023 20:39:55 GMT 2
Оставям това тук, поздрав за Ганьовците prikachi.net/image/8SuxPfДействително живеят много скапан и празен живот. Според мен Гана супер яко облъчва Дани. Не ми е жал за нито един от двамата, по-скоро са ми жалки в стремежа си да изимитират един фалшив живот, вместо просто да са щастливи заедно с това, което имат. Кому е нужна тази показност? И защо?
|
|
|
Post by monday on May 13, 2023 23:02:52 GMT 2
Обаче е готинко как тук пишем около 25-30 момичета, а като отворим линковете с прикачените снимки отпреди 2 часа - хоп, 200 преглеждания. Тези от предните дни са с по 600+ преглеждания. Постоянно висят по балконЯт значи, ей.
|
|
|
Post by monster on May 14, 2023 6:58:55 GMT 2
Не знам дали сте обсъждали, поне не видях. Тази Даниела маникюристката си е куопила книгата на Ани. И я отвори във видеото и показа, че има цели две страници на Софиямел. Изказването беше : "При положение, че се изказа, че сами са си вложили парите и никой не ги спонсориран и накрая да имаш реклма на Софиямел?!" Така, че Анито май пак се оля. Голямо викане и крякане, голяма жертва и накрая ...
|
|
|
Post by didib on May 14, 2023 7:29:25 GMT 2
Абе нещо не ми излизат сторитата на Гана, сигурно ме е ограничила. Някой друг има ли го тоя проблем? Отиде ми дневната доза криндж.. Направо ще се разплача 😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on May 14, 2023 9:41:28 GMT 2
Абе нещо не ми излизат сторитата на Гана, сигурно ме е ограничила. Някой друг има ли го тоя проблем? Отиде ми дневната доза криндж.. Направо ще се разплача 😂 Пробвай през mollygram.com, явно са забили. Този почти никога не го прави.
|
|
|
Post by sisi on May 14, 2023 13:01:18 GMT 2
Охх, Алекс Богданска...гледах и видеото за Сицилия..толкова глупости изрина за 15 минути. Харесвам я, но нейното невежество е пословично. Първо тя смяташе, че е в "град Сицилия"..после говореше, че снимат в Таурино.,...(няма такъв град, има Таормина), Кръсникът бил написан от Франсис Форд Копола....(той е само режисьор)...и още куп бълвочи..
|
|
|
Post by destiny on May 14, 2023 14:29:55 GMT 2
Абе нещо не ми излизат сторитата на Гана, сигурно ме е ограничила. Някой друг има ли го тоя проблем? Отиде ми дневната доза криндж.. Направо ще се разплача 😂 И при мен вчера не излизаха, но днес всичко е наред. Видяхте ли зърното на Пепе? 🤮
|
|
|
Post by lyra on May 14, 2023 19:46:48 GMT 2
Зърното го видях, обаче ми направи впечатление, че не е сменяла скоро памперса на младежа си..доста са му изсулени гащите
|
|
|
Post by fif on May 14, 2023 20:46:39 GMT 2
Джулиана Гани пък е вкарала бебето в басейна без памперс и дори в сторито му се виждат даденостите.
|
|
|
Post by precious on May 14, 2023 21:11:22 GMT 2
Дерая какво е причинила на някакъв на лицето, а той пък й благодари. 🙄😂
|
|
|
Post by dilyanad on May 15, 2023 9:04:56 GMT 2
Джулиана Гани пък е вкарала бебето в басейна без памперс и дори в сторито му се виждат даденостите. За нея имам чувството, че не тя си гледа бебето. Някак много дистанцирана и непохватна ми изглежда. Само аз ли имам бъг и нови стари коментари ми се смесват?! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kiki95 on May 15, 2023 9:32:21 GMT 2
Да ви кажа, минава ми през главата, че Гучанови не са 4 дни в Будапеща. Според мен снимат цяло съдържание за ден с различни дрехи и качват нови неща всеки ден уж са 4 дни там. Последното стори което е качила от Виена преди 10мин. е същото, което качи преди 5/6 дни и ни кара да познаем къде е. .. най-малкото от този Вип ултра скъп хотел за цялата почивка качи само една закуска и едно стори от него. Ако беше 4 дни бас ловя, че щеше да качва всеки ден какво закусват
|
|
|
Post by ivkasmile on May 15, 2023 9:45:52 GMT 2
Хотелът на Гана във Виена бил на 4 км от центъра, което не било много удобно, ако не сме с кола. Това е наистина неуко създание, което явно изобщо няма идея как е организиран градския транспорт във Виена и, че с метро ще стигне от 5-20 минути до навсякъде и кола не и ѝ трябва. Дано не се вслушват в съветите ѝ...
|
|
|
Post by destiny on May 15, 2023 10:27:11 GMT 2
Да ви кажа, минава ми през главата, че Гучанови не са 4 дни в Будапеща. Според мен снимат цяло съдържание за ден с различни дрехи и качват нови неща всеки ден уж са 4 дни там. Последното стори което е качила от Виена преди 10мин. е същото, което качи преди 5/6 дни и ни кара да познаем къде е. .. най-малкото от този Вип ултра скъп хотел за цялата почивка качи само една закуска и едно стори от него. Ако беше 4 дни бас ловя, че щеше да качва всеки ден какво закусват И аз имам такова чувство. Да не говорим, че с Гучан сторитата им се разминават. Сигурно са били само една нощ в скъпия хотел и после някъде на по-евтинко. Иначе хотел, който не предлага чехли, не ми го хвали. 🤦♀️
|
|
|
Post by fif on May 15, 2023 11:04:17 GMT 2
Абе, Мария бдж за какво се снима само по пижама, много е неприятна, освен това какво ги рекламира тея фалшифи “бамбукови” купички, които са пълни с лепило?!?
|
|
|
Post by sisi on May 15, 2023 11:18:55 GMT 2
Хотелът на Гана във Виена бил на 4 км от центъра, което не било много удобно, ако не сме с кола. Това е наистина неуко създание, което явно изобщо няма идея как е организиран градския транспорт във Виена и, че с метро ще стигне от 5-20 минути до навсякъде и кола не и ѝ трябва. Дано не се вслушват в съветите ѝ... Аз също мисля, че вече са се прибрали дори.. тя сега започва да качва от Виена, уж сега са там,а плешивеца качваше преди няколко дни. В Будапеща беше същото. Те са толкова прости, че само заради снимките ще платят ултра скъпа нощувк аи цял ден са стояли в хотела да се снимат. СЕга ще споделя, се едно още са там..и после ще има нашето 15 дневно пътуване...
|
|
|
Post by pandora on May 15, 2023 13:45:49 GMT 2
Вчера Гучан е бил забелязан да разглежда последните колекции на Зара в мол Парадайс. Явно и Гергуца се е е вдъхновила от видеото на Флора, в което фейкна, че е пътувала.. Цитирам какво ми беше споделено. "От випа на ЛВ в Зара.. Лукс, та дрънка.."
|
|
|
Post by babyshark on May 15, 2023 14:05:57 GMT 2
Той Гучан даже си е качил равносметката и се е тагнал от Пловдив. Бай Ганя още обикаля из Виената и се прави на принцеса 🤣 П.п. нещо не ми сработва прикачи.нет. Моля ако снимката тук пречи да ми кажете и ще я изтрия.
|
|
|
Post by nessap99 on May 15, 2023 14:18:00 GMT 2
Абе, Мария бдж за какво се снима само по пижама, много е неприятна, освен това какво ги рекламира тея фалшифи “бамбукови” купички, които са пълни с лепило?!? И преди малко качила как се оправят за фотосесия и написала “досещате ли се за къде се подготвяме”. Скъпа, толкова ти е еднообразен живота, че не е нужно да питаш, не е нужно да публикуваш. Ние знаем точно кога какво правиш. Смятай за какъв “живот” става дума 🙄😐
|
|
|
Post by yanp20 on May 15, 2023 14:20:19 GMT 2
Тя Гергана нещо се е филмирала пак и цял уикенд не качва сторита. Явно и на Гучан беше забранила. Днес вече е делничен ден и се започва със спама. Поне 10 дни ще ни занимава с нейната измислена екскурзия, за която е дала сума ти пари за ядене и спане. Уау. Важно ѝ беше да избира лъкшъри хотели, за да се чекнат по рийлсове с Гучан (ох, да снимат контент за ИГ, моя грешка), че мокета у тях съвсем се изтърка. Нелепи хора. Хайде Гане, прибирай марковите торбички в продънения шкаф за следващата дестинация. 🛍️
|
|
|
Post by fine on May 15, 2023 14:52:44 GMT 2
Хахаха, описанието на хотела във Виена е топ, "далеч от думата лукс" описва банята. Гано, а твоята баня на какво мяза виждала ли си? 🤣🤣🤣 и къде останаха Прага и Загреб? Да не свършиха парите? И уж щеше да работи от екскурзиите, ами то не бяха преобличания за контент, то чудо..
|
|
|
Post by sisi on May 15, 2023 15:05:44 GMT 2
Хаха, във форума майка коментират поста ми тук, за невежеството на Алекс Петканова(малко по-нагоре)..Явно и там продължават да ни четат..
|
|
|
Post by l4444 on May 15, 2023 16:23:47 GMT 2
За 10 дена не успя тая изкуфелница един път да напише Michelin, както трябва. Добре, че някакво момиче ѝ беше коментирало под клипчето от ресторанта от Будапеща, в който си бяха поръчали най-евтините неща в менюто, че е в Michelin Guide, а не с Michelin star, че този път да е малко по-прецизна. Не толкова прецизна, че да уцели името на гайда, естествено, но все пак.. 😂
|
|
|
Post by lama on May 15, 2023 18:03:26 GMT 2
Пепе пусна най-накрая новото видео, Q&A, има и за раздялата, 1 час е. Има и коментари вече под видеата.
|
|
|
Post by nessap99 on May 15, 2023 18:17:15 GMT 2
Мале тая Мария БДЖ ако я видя още веднъж с тая бяла рокля ще повърна казвам ви!!! Как пък не облече нещо друго!?
|
|